Michelle 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Tile me zanimajo.Bi se jih dalo izposodit? Itak. Samo Cold mountain malce kasneje...ker je obljubljen že drugim... Lost 3...ne vem če bom gledala, ker mi je šla ze sezona 2 na živce :xx!: Prison Break se zdaj gleda Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2006 Itak. Samo Cold mountain malce kasneje...ker je obljubljen že drugim... Lost 3...ne vem če bom gledala, ker mi je šla ze sezona 2 na živce :xx!: Prison Break se zdaj gleda OK Ti pošljem naslov na OS? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Jap Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 A ima katera duša mogoče oddajo o duhovnosti Tretje oko, ki je bila predvajana na TV Slovenija pred nekaj leti, še v prejšnjem tisočletju? Ali pa če mogoče kdo ve, kje bi se to zadevo dalo dobiti... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 jaz sem enkrat rabila eno staro oddajo iz RTV SLO pa sem poklicala tja, so me en čas prevezovali sem in tja, da sem do prave osebe rišla, potem pa mi je tista gospa celo videokaseto domov poslala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 jaz sem enkrat rabila eno staro oddajo iz RTV SLO pa sem poklicala tja, so me en čas prevezovali sem in tja, da sem do prave osebe rišla, potem pa mi je tista gospa celo videokaseto domov poslala.Huh, celo to?! Potem bom pa direkt njih poklical. Hvala. P.S.: Pa nič ne komplicirajo glede avtorskih pravic? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ma jaz sem rekla, da rabim nekaj za seminarsko nalogo ali nekaj podobnega in sploh niso nič komplicirali. niti nič spraševali, v bistvu. ful je bila ženska prijazna. sem pa vedela, kdaj približno je bila stvar predvajana, tako da bi bilo fino, da bi imel vsaj ta podatek. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 " v delu " imam EUREKA, HEROES in PRISON BREAK II. Še gledam, pol se lahko zmenimo, če koga zanima Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 a ma mogoce kdo the O.C. pac ena nanizanka...... jest mam samo 1. sezono, na muli pa tud ni nc pametnega Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 A ima kdo Desperate Housewives 2. sezono na DVD?? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 ja, ja zdej se vsi delate, da jih ne gledate Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 A ima kdo Desperate Housewives 2. sezono na DVD?? JSt mam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Zdej si se javla Sej sem vedla, da maš pa nočeš dat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ja, če nism prej vidla...sej sm že cew prejšn teden lapala po dnevniku, da jih gledam, kva s tečna zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 kva s tečna zdej. spoh nisem. A cew dnevnik nej gram brat Glih da se mi. 1x sem zasledila Torej.... A posodiš? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Uhka, k s lih ti. A ti po pošti pošlem? Ja, ne bom okol lapala naslova. Če čem, ga itak lohk zvem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Pošta it is.Lohk ti dam naslov clo na mail Ga vem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Pošta it is.Lohk ti dam naslov clo na mail Ga vem Faaaaaaaaaaaaak...vohunka. No, dej. Sam, ti bom šele jutr najbrž poslala, k mam na DVDjih, k niso moji in jih morm vrnt, pa morm presnet, men pa pekač neki ne dela, pa bom v službi. Kere komplikacije, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 Imam Apocalypto, na 2 CD-jih.Brez Slo podnapisov, so pa angleški.Če koga zanima... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Imam Apocalypto, na 2 CD-jih.Brez Slo podnapisov, so pa angleški.Če koga zanima... Gledala.HmmmmMe zanima, kaj bi rad Gibson dosegu s tako eksplicitnimi prikazi nasilja.Da se streznimo?Meni se prej zdi, da nam bo dvignu prag bolečine za te stvari.Sicer je pa kar dober film.Se pa dobijo tudi SLO podnapisi, čeprav so slovnično bolj tako tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Sam, ti bom šele jutr najbrž poslala, k mam na DVDjih, k niso moji in jih morm vrnt, pa morm presnet, men pa pekač neki ne dela, pa bom v službi. Kere komplikacije, ne? In to vse do jutr Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Evo, mam jst tud tvoj mail...noben problem, greš pogledat mail, k mi ga je Valkira poslala, pa te mamo, izdajico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 Gledala.HmmmmMe zanima, kaj bi rad Gibson dosegu s tako eksplicitnimi prikazi nasilja.Da se streznimo?Meni se prej zdi, da nam bo dvignu prag bolečine za te stvari.Sicer je pa kar dober film.Se pa dobijo tudi SLO podnapisi, čeprav so slovnično bolj tako tako. Kaj... Moje mnenje... Zdi se mi da je hotel prikazat en trenutek v času, v zgodovini.Konec nečesa, začetek nečesa drugega.Propad neke civilizacije.Prizor čisto pri koncu filma.Ladje španskih osvajalcev... Ja, slo podnapisi so običajno jezikovni "biseri"... Jaz jih ne dajem gor če je film v angleščini. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Evo, mam jst tud tvoj mail...noben problem, greš pogledat mail, k mi ga je Valkira poslala, pa te mamo, izdajico. Kajs pa mislila, da sem mađioničar Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Kajs pa mislila, da sem mađioničar A bi kdo naslov od Nordike, by the way? Se lohk zmenmo, pa ji gremo ponoč zvonit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.