Michelle 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Beri baba! Sem rekla, da ima 1. in 2. sezono, tako da to dobiš Naslovček mi sendaj na OS, sem izgubila že nekaj časa nazaj beležko... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 JSt bi, če ma kdo prosim, 1. sezono Heroes. Ampak rabim samo od 13. dela naprej.Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Switowski 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Zdravo!! Jst imam vse sezone nadaljevanke imam pa problem da nikjer ne dobim slovenskih podnapisov. :xx!: lp switovski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2007 Zdravo!! Jst imam vse sezone nadaljevanke imam pa problem da nikjer ne dobim slovenskih podnapisov. :xx!: lp switovski Poskusi tukaj... Podnapisi.net Za downloadanje podnapisov se moraš registrirat. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Mislim, da jih ni, ker sem jih že jaz tukaj iskala. Sicer res pred 2 mesecema, samo dvomim, da je bil v tem času kdo tolk priden, da je več kot 20 delov prevedel v slo...sicer se pa da čist lepo z angleškimi gledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 Ima mogoče kdo filma Live Free or Die Hard in The Reaping s podnapisi?Slovenski, hrvaški, srbski, karkoli, samo da so... Lahko je DVD, DivX, katerikoli format...Potegnil dol že xy verzij, podnapisi nikjer ne pašejo... Tudi zripal dve DVD verziji, podnapisi niso sinhronizirani... Lahko ponudim kaj v zamenjavo, če ima kdo kakšno željo in če željeno imam v svoji kolekciji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 ali ima kdo slucajno karkoli na disku od Sarah McLachlan ali pa Delerium, al pa kar mix obeh, jaz na emuli ne morem podownloadat svari, ker mi hoce winamp licenco,drugac pa ce bi radi kaksen lep animiran film gledal, mam spirited away.res je 1a.med najlepsimi japonskimi,kar jih je --- Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 29. februar 2008 ali ima kdo slucajno karkoli na disku od Sarah McLachlan ali pa Delerium, al pa kar mix obeh, jaz na emuli ne morem podownloadat svari, ker mi hoce winamp licenco,drugac pa ce bi radi kaksen lep animiran film gledal, mam spirited away.res je 1a.med najlepsimi japonskimi,kar jih je --- Poskusi tukaj... Sarah McLachlanDelirium Ne rabiš nobene licence... Samo torrent client... Če ga še ne uporabljaš... To je nekaj takega µTorrent Ali pa kakšnega drugega... Mi pa ni jasno za kakšno licenco gre? Poišči fajle ki imajo končnico mp3 pa ne bo problemov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 jaz na emuli ne morem podownloadat svari, ker mi hoce winamp licencoeMule je freeware, za katerega ne rabiš nobene licence, in popolnoma neodvisen od winampa. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 avaxhome;http://avaxsphere.com/music :Uporabi "search" funkcijo: npr. Sarah McLachlan avaxhomehttp://avaxsphere.com/search?q=Sarah+McLachlan&commit=Go Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 mislim, da se gre za to - včasih potegneš dol kak mp3, ko pa ga hočeš poslušat, zahteva licencojaz potem pač preprosto poiščem druge komade....Aha, nisem vedel. Hvala. Pobiram same slovenske mp3-je (nekaj na leto), tam ni teh problemov. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 mislim, da se gre za to - včasih potegneš dol kak mp3, ko pa ga hočeš poslušat, zahteva licencojaz potem pač preprosto poiščem druge komade.... Jst pobiram tudi z emule mp3-je in poslušam z VinAmp, pa ne zahteva nobene licence. Mogoče pa WinAmp nimaš prow naštiman. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2008 Jst pobiram tudi z emule mp3-je in poslušam z VinAmp, pa ne zahteva nobene licence. Mogoče pa WinAmp nimaš prow naštiman. Licenca nima veze ne z eMule ne z WinAmp.Licenco zahteva datoteka.Prvič pa berem da so tudi mp3 datoteke pod licenco.Običajno so to paketne datoteke tipa zip, rar ipd. ki za odpakiranje zahtevajo kodo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Običajno so to paketne datoteke tipa zip, rar ipd. ki za odpakiranje zahtevajo kodo.Aja, to sm pa že vidla. Komaj čakala da se mi sname dol, potem pa ... sorprise :xx!: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Včasih pomaga najti kako geslo "our friend" google.com:V googla se utipka ime datoteke (brez pik, ...; z razmikom med posameznimi besedami, doda še besedopassword, ...).! Pa pazt treba - ocenit iz opisa v googlu (drugih indicev), koliko je določena stran z geslom varna, kar se virusov, trojancev, spyweara, drugegamalwera tiče.Včasih bolje, da se na kako stran sploh ne klikne (na primer strani "coolweb search, etc" - kriminalne internetne združbe, katerih je več deset tisoč, s "partnerskimi" stranmi raznimi).Windowsi v večini "padejo" pred coolwebsearc zlobnimi programerji... (zanimajo jih kreditne kartice - številke,osebni podatki v računalih za krajo identitete - ponarejanje dokumentov, transakcije za "lasten žep" na račun"tujih identitet").To so razne sharing, download, ... strani - portali, search engins, tudi na videz popolnoma resne strani ... FBI vs CoolWebSearchhttp://www.slo-tech.com/script/forum/izpis...4791#neprebrano"CoolWebSearch" upravlja z desettisoči spletnimi stranmi. Veliko teh strani ima povsem nevpadljivo in uporabno vsebino. Boj proti njemu je zaenkrat donkihotska bitka z mlini na veter. Srfat, delat kar "srce si poželi" na teh straneh se da totalno vse brez kakršnekoli škode.(uporabljat treba Linuks, BSD, ... operacijske sisteme z ustreznimi nastavitvam, moderacijam. načini poganjanjaoperacijskega sistema samega; Live CD Linux, BSD na CDju, ali v spominu - Ramu, druge opcije).Znalci počnejo isto tudi z Windowsi z nekaj manj "klikanja na totalno vse", ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Poskusi tukaj... Sarah McLachlanDelirium Ne rabiš nobene licence... Samo torrent client... Če ga še ne uporabljaš... To je nekaj takega µTorrent Ali pa kakšnega drugega... Mi pa ni jasno za kakšno licenco gre? Poišči fajle ki imajo končnico mp3 pa ne bo problemov... ejga,res si me razveselil s tem ,ampak ko sedaj pozenem "download this torrent", mi hoce neko kodo..oz.mi rece , da mam neveljavno kodo za dostop do tega menija....in sem spet v riti, zlasti, ko sem videla kok je fajn muzike na teh linkih aja, un file je pa wmv file in za te file winamp zahteva liceco, ko sem napisala mal zmedeno Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2008 Nima. Samo film, brez podnapisov. Eh. OK, bo treba pa DVD zrihtat tako da bodo samo Slo podnapisi ostali... Ve kdo za kakšen program s katerim se to lahko naredi?Poznam DVD Shrink, ampak mi noče odstranit jezikovnih menijev... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2008 ejga,res si me razveselil s tem ,ampak ko sedaj pozenem "download this torrent", mi hoce neko kodo..oz.mi rece , da mam neveljavno kodo za dostop do tega menija....in sem spet v riti, zlasti, ko sem videla kok je fajn muzike na teh linkih aja, un file je pa wmv file in za te file winamp zahteva liceco, ko sem napisala mal zmedeno http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Kakšno kodo? Sem šel probat naložit torrent od Sarah McLahlan pa je čisto normalno zalaufal.Tudi še nisem doživel pri torrentih da bi mi zahteval kakršnokoli kodo.Ne vem kaj si hotela naredit s tistim torrentom.Jaz uporabljam µTorrent pa ni nikoli problemov, razen, kot sem že napisal, s kakšnim zip ali rar fajlom, ko sem ga hotel odpret je zahteval kodo.Instaliraj si ta program, ali pa kakšnega podobnega, če tega še nimaš. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 Ja jest tut uporabljam uTorrent.Prej sm BitCommet, pa sm z tem k sm začel lovdat z Partisa prešaltov na to.Tko k prav Alfonzo, pregledn,simpl,ne zajebava in lepo dela. Največ lovdam z Partisa in Pirate baya-tle več al manj dobim vse(Pirate bay ma sploh ful dobr vajranto Tv-shows kjer sam klikneš in pokaže v čist vse serije k so pa tko fajn je sortiran po sezonah in delih od prvega do zadnjega Klik ).Sploh z temu našmu Partisom sm izdredno zadovoljen.Poleg tega, kdaj pa kdaj skočm tut na Torrentreaktor ,Minova ,Torent spy .Fajn je pred lovdom prebrat komentarje sedanega torrenta, ker velikokrat so virusi in ponavad zberem unga k ma naj več lovdov pa sedarjev, ker gre valda poj hitrej. Za kakšne delikatne redke zadeve,k se mi ne mudi pa uporabljam stari dobri Emule Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 Poskusi tukaj... Podnapisi.net Za downloadanje podnapisov se moraš registrirat. Tle se tut vse dobi, če pa ne, pa najdeš v Hrvaščini al pa Srbščini. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2008 Ja jest tut uporabljam uTorrent.Prej sm BitCommet, pa sm z tem k sm začel lovdat z Partisa prešaltov na to.Tko k prav Alfonzo, pregledn,simpl,ne zajebava in lepo dela. Največ lovdam z Partisa in Pirate baya Za kakšne delikatne redke zadeve,k se mi ne mudi pa uporabljam stari dobri Emule Probaj tole, verjetno poznaš mojBlink Nekaj časa so bile ene mučke med Partisom in Blinkom, kdo je koga j*** itd, zdaj oba delata.Le da ima Blink 9700+ torrentov, Partis pa samo okrog 360. Za uporabnike eMule pa tale link(mslim da sem ga enkrat že objavil) Goldesel Nalaga se pa tako da ko mula laufa na Zlatem Oslu klikneš na izbrani fajl in prenos se avtomatsko začne.Pa večina kar precej hitro pride dol in ni fake fajlov, kot če iščeš direkt na muli. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 Probaj tole, verjetno poznaš mojBlink Nekaj časa so bile ene mučke med Partisom in Blinkom, kdo je koga j*** itd, zdaj oba delata.Le da ima Blink 9700+ torrentov, Partis pa samo okrog 360. No viš za Blinka pa nism vedu, ker sm itak z unimdvema tolk zadovoln da je blo dost.No pa sm se vseen registrirov not.Tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Hallo! A me lahko nekdo prosim reši muk in pove, da ima downlodane The Tudors 1 sezono! A 2. sezona je že? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.