just4you 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ...čudaki.... ?? Vsak človek ima svoj red.Ampak zmotijo ga še tako nepomembne stvari.Zakaj se ubadamo s tem?? In vsak ima po moje vsaj eno s tvar s katero je obseden.Ali eno stvar ki ga moti. Osebno,moti me če mi npr.negdo na pisalni mizi premakne svinčnik iz leve strani na desno... Hehe...Veliko stvari je ki me motijo.Oz. ki so mi nadležne.Moti me pa tudi to,da če grem s komven,pa naj bo to bilogdo-da mi časti pijačo.Nevem full ne maram tega.Če greš s kakim fantomna pijačo naj bi on plačal pa to,če te že povabi-sam mene spravi full v tako nadležno situacijo.In full ne maram da mi gdo kupi kaj...Al kako darilo za roj.dan al darilo kr tko..Težko sprejmemdar od nekoga.Da js kupim komu ni problem.Kaj sem res tko zakompleksana?? Tudi vas motijo določene stvari? ...ste tudi vi "čudaki" ? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ...čudaki.... ??Vsak človek ima svoj red.Ampak zmotijo ga še tako nepomembne stvari.Zakaj se ubadamo s tem?? In vsak ima po moje vsaj eno s tvar s katero je obseden.Ali eno stvar ki ga moti. Osebno,moti me če mi npr.negdo na pisalni mizi premakne svinčnik iz leve strani na desno... Hehe...Veliko stvari je ki me motijo.Oz. ki so mi nadležne.Moti me pa tudi to,da če grem s komven,pa naj bo to bilogdo-da mi časti pijačo.Nevem full ne maram tega.Če greš s kakim fantomna pijačo naj bi on plačal pa to,če te že povabi-sam mene spravi full v tako nadležno situacijo.In full ne maram da mi gdo kupi kaj...Al kako darilo za roj.dan al darilo kr tko..Težko sprejmemdar od nekoga.Da js kupim komu ni problem.Kaj sem res tko zakompleksana?? Tudi vas motijo določene stvari? ...ste tudi vi "čudaki" ? Ej, men je tud mal nerodno, če mi kdo karkoli podari, tud malenkost, zato se ful čudijo, ker sem pol tolk vesel. Pa ti si idealna punca... Moti pa me, če kdo karkoli pusti oz. pozabi za sabo npr. jabolko na mizi, razne kozarce za vodo, pa da ne pospravlja za sabo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 isto je pri meni..js da za roj.dan dobim sam sms na mobi,sm tko happy da bi res lahko ubijala od sreče... pa glede daril,mi je zelo nerodno...sam pol se pa ceu teden samo zahvaljujem za to... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 in red je tut pri meni... danes sm pomila goro posode,in bratu se ni dalo en bogi krožnik oprat..skori ga je v glavo dobu... ma moti me,da je vse kul,in en krožnik zraven...grrr... hehe...al na mizi kak papirček al bilokaj... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Kaj vas najbolj moti pri sebi Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Moti me, ko hodim po mestu in se me bežno dotakne nekdo, ki ga ne poznam.Moti me, če ni vse simetrično. Moti me, če so stopnice tako široke, da na eni stopnici naredim dva koraka in potem posledično vsakič stopim dol z isto nogo. Tega ne prenesem, zato naredim namesto dveh korakov tri, pa če je še tako smešno.Moti me, če je kdo nevljuden.Moti me, če me kdo ogovarja, medtem ko poslušam glasbo. Medtem ko poslušam glasbo, se ne morem pogovarjati - pa če je to v avtu, doma ali pa če v trgovini zaslišim pesem, ki mi je všeč.Moti me, če kdo igra na moj klavir brez dovoljenja. Ob takih trenutkih popolnoma izgubim samokontrolo. (Klavir je edini predmet - poleg Miu Miu čeveljčkov - na katerega sem navezana.)Moti me, če me kdo sprašuje preveč osebne stvari.Moti me, ko mi kdo reče, da bi se lahko nehala basati s pomfrijem. (To se ponavadi zgodi vsak dan.)Ne maram daril. Ne maram načina, kako ljudje podarijo predmet namesto ljubezni in pozornosti. Moti me, če mi kdo poskusi vračati usluge z denarjem ali materialnimi stvarmi. Nasploh imam nekakšno alergijo na kupovanje naklonjenosti z darili in denarjem.Moti me, če se kdo naveže name. Tega občutka ne prenesem in zato takoj prekinem stike.Moti me, če mi ljudje ne pustijo, da sem včasih čudna in žalostna in utrujena in razočarana in zgubljena. Moti me, da nekateri dejansko mislijo, da sem popolna. Vedno sem sama svoj navdih, sama svoja tolažba, sama svoja vzornica in ideal. Včasih bi se prileglo, če bi se lahko zanesla na nekoga in včasih pogrešam ta občutek.Po drugi strani pa je prav to tisto, kar me osrečuje. Da sem sama za vse. Da je samo od mene odvisno, kaj bom naredila. Da sem jaz tista, ki si bo povedala, da je vse v redu. Da sem jaz tista, ki se bo potolažila in se odločila, kako naprej. Da sem tista, ki bo poskrbela zase in za svoje prijatelje, ko gre kaj narobe. Včasih me moti to, da sem tako zgodaj odrasla. Sploh ne vem, če sem bila kdaj otrok. Glede obsedenosti pa... Obsedena sem s čevlji. In ker ne prenesem kopičenja stvari (niti čevljev ne), si ves čas kupujem čevlje. Ves čas imam v omari od osem do deset parov čevljev (z najmanj 9cm visoko peto), najstarejši so ponavadi stari tri mesece. Ko se jih naveličam, jih zavržem ali podarim. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Pomoje tesko sprejemas, ker se bojis pokazat kdo si! kakor pred drugimi, tako pred samo seboj. energija ki jo skrivas je minljiva. ...čudaki.... ??Vsak človek ima svoj red.Ampak zmotijo ga še tako nepomembne stvari.Zakaj se ubadamo s tem?? In vsak ima po moje vsaj eno s tvar s katero je obseden.Ali eno stvar ki ga moti. Osebno,moti me če mi npr.negdo na pisalni mizi premakne svinčnik iz leve strani na desno... Hehe...Veliko stvari je ki me motijo.Oz. ki so mi nadležne.Moti me pa tudi to,da če grem s komven,pa naj bo to bilogdo-da mi časti pijačo.Nevem full ne maram tega.Če greš s kakim fantomna pijačo naj bi on plačal pa to,če te že povabi-sam mene spravi full v tako nadležno situacijo.In full ne maram da mi gdo kupi kaj...Al kako darilo za roj.dan al darilo kr tko..Težko sprejmemdar od nekoga.Da js kupim komu ni problem.Kaj sem res tko zakompleksana?? Tudi vas motijo določene stvari? ...ste tudi vi "čudaki" ? Melodyvsekakor ti zelim cim lazjo zivljenjsko pot in veliko ljubezni!mnogi so nam preprosto samo ogledala, katerih odseve sprejmemo ali ne. Moti me, ko hodim po mestu in se me bežno dotakne nekdo, ki ga ne poznam.Moti me, če ni vse simetrično. Moti me, če so stopnice tako široke, da na eni stopnici naredim dva koraka in potem posledično vsakič stopim dol z isto nogo. Tega ne prenesem, zato naredim namesto dveh korakov tri, pa če je še tako smešno.Moti me, če je kdo nevljuden.Moti me, če me kdo ogovarja, medtem ko poslušam glasbo. Medtem ko poslušam glasbo, se ne morem pogovarjati - pa če je to v avtu, doma ali pa če v trgovini zaslišim pesem, ki mi je všeč.Moti me, če kdo igra na moj klavir brez dovoljenja. Ob takih trenutkih popolnoma izgubim samokontrolo. (Klavir je edini predmet - poleg Miu Miu čeveljčkov - na katerega sem navezana.)Moti me, če me kdo sprašuje preveč osebne stvari.Moti me, ko mi kdo reče, da bi se lahko nehala basati s pomfrijem. (To se ponavadi zgodi vsak dan.)Ne maram daril. Ne maram načina, kako ljudje podarijo predmet namesto ljubezni in pozornosti. Moti me, če mi kdo poskusi vračati usluge z denarjem ali materialnimi stvarmi. Nasploh imam nekakšno alergijo na kupovanje naklonjenosti z darili in denarjem.Moti me, če se kdo naveže name. Tega občutka ne prenesem in zato takoj prekinem stike.Moti me, če mi ljudje ne pustijo, da sem včasih čudna in žalostna in utrujena in razočarana in zgubljena. Moti me, da nekateri dejansko mislijo, da sem popolna. Vedno sem sama svoj navdih, sama svoja tolažba, sama svoja vzornica in ideal. Včasih bi se prileglo, če bi se lahko zanesla na nekoga in včasih pogrešam ta občutek.Po drugi strani pa je prav to tisto, kar me osrečuje. Da sem sama za vse. Da je samo od mene odvisno, kaj bom naredila. Da sem jaz tista, ki si bo povedala, da je vse v redu. Da sem jaz tista, ki se bo potolažila in se odločila, kako naprej. Da sem tista, ki bo poskrbela zase in za svoje prijatelje, ko gre kaj narobe. Včasih me moti to, da sem tako zgodaj odrasla. Sploh ne vem, če sem bila kdaj otrok. Glede obsedenosti pa... Obsedena sem s čevlji. In ker ne prenesem kopičenja stvari (niti čevljev ne), si ves čas kupujem čevlje. Ves čas imam v omari od osem do deset parov čevljev (z najmanj 9cm visoko peto), najstarejši so ponavadi stari tri mesece. Ko se jih naveličam, jih zavržem ali podarim. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 20. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2006 Pomoje tesko sprejemas, ker se bojis pokazat kdo si! kakor pred drugimi, tako pred samo seboj. energija ki jo skrivas je minljiva. če res pomislim je to resnica... hm...sam ne štekam...zadnji stavek kaj si hotel povedat s tem?? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 povedat hocem, da zacni cimprej zivet (ce zelis seveda).'zamujena' leta ti nihce ne bo vrnil. seveda pa to lahko razumes kot tvoj razvoj. izgovorov bo itak vedno dovolj Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Melody, tale post mi je bil pa zelo všeč! Odkrit pa vse Mene moti veliko stvari ( predsodki, pa krzno, pa vse to ), ampak tukaj gre o malih stvareh. Tudi mene STRAŠANSKO moti, če se me dotikajo neznanci. Pustimo rokovanje pa to, to je druga. Ampak bežni dotiki, mogoče celo kakšen "karambol" z ramami. To mi je bedno To je edina stvar, ki jo na koncertih ne maram. Tega dotikanja. Predvsem takrat, ko čakamo, da se koncert začne. Če se dotikamo oblečeni, je še prebavljivo, čim gre pa za potne gole roke... :xx!: Moti me, da kdo pospravi za mano, ko sem že sama pospravila, ampak na svoj način! Moti me balkanska glasba. Moti me, ko nekdo blaaaaaaaaaazno počasi je ( papca ). Zamujanje. Moti me, če kdo z vilico drgne po posodi. Lasje mi gredo pokonc... Če se kdo doma dotika mojih zapiskov in mi jemlje MARKERJE ( če kdo od mojih zdaj to bere!!!!! ) in samolepilne lističe To se zdaj spomnem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Moti me k tolk ljudi moti tolk banalnih nepomembnih stvari. Pa da hodim prepozno spat, ko morm zjutraj vstat. Nočko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 mogoce mas prevec casa, pa zato. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jarilo 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Mene pa mot,če se ljudje ne znajo umivat,pa tudi tisto rukanje mimoidočih mi gre blazno na živce,zato sovražim nakupovanje,ker me moti,da hočjo it ljudje dejansko skozte in te valda rukajo,ker majo oči sam za cune al pa karkol kupujejo,zato ne maram velikih centrov,ker se počutim kar zgubljena pa še ljudje se mi zdijo ful fini-se ful zrihta,k gre v trgovino sej ne da grem kot kšn klošar,sam mi je vseen neprijetno pol te pa pogleda kšna fina baba,kao o shit poglej kakšna je ta,bi jo kr brcnla u tazadno. to so zame obsedenci pa tiste stopnice k jih je melody omenila,res morija,k da si kripelj se počutiš. ne maram čipsa s papriko,pa smokijev-junk food k ti zlep želodec,sam če začneš jest,ne morš nehat,čeprav mi je ogabno. obsedena sem s praskanjem,to mi gre blazno na živce,zgledam k ena opica pomoje,sam se ne morem odvadit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 povedat hocem, da zacni cimprej zivet (ce zelis seveda).'zamujena' leta ti nihce ne bo vrnil. seveda pa to lahko razumes kot tvoj razvoj. izgovorov bo itak vedno dovolj a ja ja...štrekam ja...hehe ma lih pred kratkim sem začela...tko da mije zdej tko dobro ej.... pa tnxy* Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Motijo me pokroviteljski ljudje. Še posebaj tisti, ki so predkratkim doživeli nekaj kar sem jaz že leta nazaj, pa so mi takrat govorili - sej booooo... to ni nič takega! Ali pa ko mi kdo pametuje glede denarja, pa ga sam nikoli ni služil je po poklicu sinko / hčerkica.Motijo me ljudje z govorno napako... Potem se mi zdi da še jaz tako govorim.Motijo me ljudje z močnim dialektom.... Motijo me ko ljudje grdo jejo, da vse leti po mizi ( to me moti tudi pri pripravi prehrane )ali jejo z odprtimi usti ali glasno prežvekujejo, ostanki majoneze v kotičkih ustnic,...Moti me hrana na ustih, moram imeti robček ob sebi, da si lahko ves čas brišem usta. pa še kaj bi se našlo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Tebe vse mot Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Mogoče pa najbolj sama sebe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Mene moti pa sam to,da je ponavadi povsod gužva..na cesti,v trgovini...To me res moti..Sam to je pač treba tolerirat.. Drugač sem pa obsedena s tem,da si vse pišem na male listke..Npr;pojdi na pošto,kupi si to in to,ma vse živo si pišem na liste..sem prav obsedena z njimi.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 To je k moja nona k si piše listke kdaj mora vzet kako tableto....pol pa tolk da ne napiše še enega listka ki bi jo spomnil kje je tisti listek na katerem piše kdaj mora vzet tablete...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 To je k moja nona k si piše listke kdaj mora vzet kako tableto....pol pa tolk da ne napiše še enega listka ki bi jo spomnil kje je tisti listek na katerem piše kdaj mora vzet tablete...... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Mene blazno moti če si folk ne pere roke ko gre z wc-ja Pol pa mam filing da so vse povsod fekalije... sej najbrž res so, ampak, ko to vidim, recimo u kašnem baru... groza!! Pol me pa še moti če kdo žvižga kr neki... alpa če kdo namerno šušlja ko govori, pa vem da to ni nikoli delal... in kar mi gre najbolj na živce, ampak res NE PRENESEM je folk ki neprestano govori, ko mislijo da je vse kar povejo zanimivo za vsakega, pa magari če govorijo o "tetini tete sestrična ki ima prijateljico". In pol ponavadi ko končno utihnejo, rečejo: "zakaj si pa ti tako tiho danes?" Mislm... svašta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 in kar mi gre najbolj na živce, ampak res NE PRENESEM je folk ki neprestano govori, ko mislijo da je vse kar povejo zanimivo za vsakega, pa magari če govorijo o "tetini tete sestrična ki ima prijateljico". In pol ponavadi ko končno utihnejo, rečejo: "zakaj si pa ti tako tiho danes?" Mislm... svašta! :lol: Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 zakaj pa? Kaj pa če je samo lulal Mislim da lih velike razlike ni, občutek za higijeno se pa razlikuje od človeka do človeka... No, tle naj še napišem eno ogabno prigodo, ki se mi je zgodila, na eni fešti u Italiji. Tam so ponavadi v barih in diskačih skupni wc- ji za moške in ženske... Pa pridem vn iz wc-ja in vidim tipa (s hrbtom obrnjenega proti meni) pri umivalniku, in si mislim, si umiva roke... Pol pa se obrne proti meni, pa vidim da ščije u umivalnik!!!! GROZA!!! :!!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Mislim da lih velike razlike ni, občutek za higijeno se pa razlikuje od človeka do človeka...tle pa mislim, da je vsaj za moške velika razlika. Sigurno je na tiču veliko manj svinarije, kot na prstih. Pomisli, kaj vse primemo, medtem ko nam dotična zadeva ves dan samo poseda v spodnjicah. Roke bi si morali umivati pred uriniranjem namesto po Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.