Skoči na vsebino

JAPONSKA 2006

Trudi

Recommended Posts

Spet? :o|o: Izgubljene žoge, pa to.....heh......Dober, sam da jutr kineze pohrustamo, pol so izločilne tekme, tam je vse možno, ena tekma, ki odloča, dnevna forma...itd. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 138
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:o)x x:Dx

Hm, a imajo kinezi še šanse, če nas nagnejo? K portoriko se je namuču z njimi, se mi zdi, ko je bla kar odločilna tekma. Če nimajo šans, tud motiva ne bo, pri nas pa maximaln.....tak da x:px

majo šanse, tako da bo treba kar maksimalno x:px

Spet? :o|o: Izgubljene žoge, pa to.....heh......Dober, sam da jutr kineze pohrustamo, pol so izločilne tekme, tam je vse možno, ena tekma, ki odloča, dnevna forma...itd. x^x

ja, mal so ga srali, nekaj protinapadov je šlo v nič, pa kakšna žoga v prazno, pa še kakšen zicer je bil premočen x:o)x, na srečo so jim trojke letele, 13 trojk ni malo :palec:, pa pod košem so bili boljši :vio:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

In še ena. To ne morš verjet, no, v zadnji sekundi, pa to ne morš verjet.......In ziher smo bojši, sodniki mi tud niso bli nič všeč nekak.......No, zdaj bomo za Italijo navijal, ne x^x

Jebemu mu mamu!!! V zadnji sekundi fukne trojko na slepo!!!! Ubila bom te kitajce!!! :vragec: :vragec: :vragec:

Ja neki prisiljen brezvezen met in to pade, popeniiiiiiiiiiš..... :xx!: :xx!: :xx!:

K. Čapek

In še ena. To ne morš verjet, no, v zadnji sekundi, pa to ne morš verjet.......In ziher smo bojši, sodniki mi tud niso bli nič všeč nekak.......No, zdaj bomo za Italijo navijal, ne x^x

Ja neki prisiljen brezvezen met in to pade, popeniiiiiiiiiiš..... :xx!: :xx!: :xx!:

Eh ja.... :C:

Ebor,

a ni bil dost mrzu pir, da jokaš :C: :C: kr ne kitajček je dal trojko............neki mu :xx!: :xx!: :xx!:

Hja kaj nej rečem, od zdaj naprej bom pred vsako košarkaško tekmo pojedel pest kuhanega riža... izgled, da to pomaga pri metu trojk...... :vragec:

Zgleda, da naši lahko začnejo culico pakat x^x .....pol pa pot pod noge :vragec: x:px x:Dx

Sicer pa bodo zasluženo odpotovali domov. Ni se izgovarjati na nesrečo. Ekipa, ki ne premaga z 10 razlike po mojem slabe Kitajske, si ne drugega ne zasluži. Žal. Dvomim, da se bo v 2. polčasu italijanom dalo mignit, čeprav seveda navijam za to. Eh.... :V:

K. Čapek

:onfire: :onfire: :onfire: :onfire: bravo, makaronarji :palec:, zdej ste pa dobili en plus pri meni x:px

Naši tretji x^x, ker je krog Slovenija +7, Kitajska -2, Portoriko -5, zdej pa Turčija ali Grčija x:o)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...