surya 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 ne maram toliko sladkarij :xx!: sem bolj usekana na sslano... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Včeraj sem se pregrešila s pozno večerjo! Za kalamarce se splača tvegat, a na srečo ni nobenih posledic! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Popravi napako in izpusti zajtrk, če že ni prepozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Ni Sstane, sem bila zjutraj full sita, tako, da sem samo na telovadbo šibala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 To Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Joj, jaz sem se pa zdaj že dvakrat zelo,zelo pregrešila :o|o: .... sem se sredi noči zbudila in šla jest , res, prav nažret....grdo :xx!: .... moram takoj nehat s tem, ker drugače ti to kar pride v navado in grejo kilce hitro gor x!x x!x x!x Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Ko te popade lakota, ne grizi, raje jo liži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Prejle pojedla pizza burek :xx!: ...bil toooook slan(pa sigurn ni bla sstanetova sol )...bi blo bolš, če bi šla na tortico. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Obožujem pizza burek,je pa res, da ga kupujem samo na enem koncu Ljubljane, ker če je preslan, mora biti pa res :xx!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 .... sem se sredi noči zbudila in šla jest , res, prav nažret....grdo :xx!: Žaža si me na une Golden ladies al kaj so že ble spomnila, ko so se tko fajn nažirale . Kaj te je pa tok potegnilo jest? Kaj sladkega? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Ko te popade lakota, ne grizi, raje jo liži ...svinjica, kaj pa vem..., sam ko sem se zbudila mi je v glavi odmeval...LAČNAAAA,LAČNAAA,LAČNAAA....bom od zdaj naprej hmmm, upoštevala stanetov nasvet... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 mmmmm šla bi v kitajsko............. mnjam...... za vikend definitivno,...... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Srečnica!(da se ti ne pozna pri kg) Men pa vsaka deka Sam ne morem se upret predvsem čokoladi, ko jo odprem takoj zgine, pa ni važno al je 100g, 300g al pa pol kile Predvsem sem požrešna med menstruacijo in takrat bi si najraj čokolado priklopila na infuzijo Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Pravkar sem se pregrešil z rdečimi redkvicami, ki so bile čisto pobeljene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Takoj maznem en after eight Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ko mene zagrab lahko vso sladkarijo na Petrolu stolcem:En primer za nedeljo par tednov nazaj:-2Xtriglav roladice (2x6 komadov)-1xjaffa keksi-1xmagnum sladoled-3xkras torica-1xsnickers(ta velik)-1xcookies keksi(kokos) Pa takrat niti ni bil moj top dan. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko mene zagrab lahko vso sladkarijo na Petrolu stolcem:En primer za nedeljo par tednov nazaj:-2Xtriglav roladice (2x6 komadov)-1xjaffa keksi-1xmagnum sladoled-3xkras torica-1xsnickers(ta velik)-1xcookies keksi(kokos) Pa takrat niti ni bil moj top dan. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Po taki menaži bi morala stopiti z vsako nogo na eno tehtnico... Saj ne vem, ali si srečko ali smolko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po taki menaži bi morala stopiti z vsako nogo na eno tehtnico... Saj ne vem, ali si srečko ali smolko.... K sreci se to ne dogaja prepogosto (tko enkat na teden), tko da se mi niti ne pozna kaj dosti. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 uuuuu hudo samson Mene bi sladkorni sok...pa se sekirala bi se ene 3 tedne Jaz pa zadnje case samo jagode jem ...mmm ( za ostale jih pa nardim s smetanco in sladkim grehom - baje je dobr) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Eh sej jest to pokurim vse, nc bat. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 jaz sem slistila, ko sem dojila, ponoci cele jafa kekse.Drugac na teh pumpah pa to pa bi jaz tud magnuma, sicer pa rafaelo, kinder bueno, bounty (tud sladoled).... pa ta velko kilsko cokolado s celimi lesniki.Drugac pa se slane araside...Ce mi zapase tole - sladkaraj & staf. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 uf, jaz tud komot vse tole, Marsa, no, če je kilska čokolada z lešniki, bi se drugemu tud odpovedala... zdaj sem navalila na temno gorenjkino z ingverjem... kaj je mega, mal zapeče na konc Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 mmm, gorenjke mam se rajs, ker so manj sladke. Joj ena je pa tolk dobra, s konjakom, sam se ne spomnim katera... (ni gorenjka, je pa ena znana, sam sem pozabila)... Mmmmmmmmmmmmmmmmmm, pa spekulaas piskotke... njami, pa se zdaj so tud ene cokolade take, tole z ingverjem moram probat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Mmmmmmmmmmmmmmmmmm, pa spekulaas piskotke... njami, pa se zdaj so tud ene cokolade take, tole z ingverjem moram probat... Se dobr da se tega ne dobi na Petrolu...Ce ne bi mogu pogruntat se kje se dobi obleke s konekcijsko stevlko 68. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.