Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 a ti tud shizis na spekulas? ja a se sam na petrolih prehranjujes? a nisi rekel, da si suh?No saj jaz sem tud... sam vprasanje kaksna bi bila, ce bi redno tole furala... (ker drugac pa jaz ne jem sladkarij, ker mi zelo redko zapasejo - ko sem lacna, mi ne pasejo, ko sem sita, sem pa sita. ) Vcasih pa se mi utrga, pol pa kar celo pojem, clo zgrizem jo pozresno, sploh ce je s celimi lesniki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ti tud shizis na spekulas? VERY MUCH SO, A VES KAJ JE PA RES CIST OD... -CE DVA SPEKULASA SKUPAJ "ZLIMAS" Z MARELICNO MARMELADO. ja a se sam na petrolih prehranjujes? NE SAM NA PETROLIH ME TIST VONJ PO BENCINU TOK OMAMI, DA NE VEM VEC KAJ DELAM.TKO DA SE LAHKO SVERCAM NA NEPRISTEVNOST.DRGAC SE PA ZDRAVO PREHRANJUJEM(RAZEN NA PETROLIH ),TKO DA SE VSE POKOMPENZIRA SKOZI CAS. a nisi rekel, da si suh?JAH PROV SUH NISM, MAM 78KG NA 183CM, MEL SEM PA TUT ZE 105KG, PA TUT 65(V SEDMEM RAZREDU ).No saj jaz sem tud... sam vprasanje kaksna bi bila, ce bi redno tole furala... (ker drugac pa jaz ne jem sladkarij, ker mi zelo redko zapasejo - ko sem lacna, mi ne pasejo, ko sem sita, sem pa sita. ) Vcasih pa se mi utrga, pol pa kar celo pojem, clo zgrizem jo pozresno, sploh ce je s celimi lesniki. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 ja no po kilah samih ni cist realno... jaz sploh nisem tok suha kot bi mislil po kilazhi (170/53).Tko da ce si sportnik, 78 kg ni velik, sploh na 183... glih prav, nekak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ma ne saj ni tok velik...trenutno.Problem je v tem da precej variira. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 ja no do 105 pa res, skor pol tezhe! To pa res ni OK...No saj sem pa tud Ich ze imela 73... sam zdaj imam ze vec kot 10 let konstantno tolk (52-55). * aja pa rum kokos tud maram. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Mam že prpravlen čokoladn fondie, pa svež sadje(jagode,ananas,mango, banane,breskve) da bova pomakala z mojim date-om k pride ob desetih! To bo uvertura,pol pa bl konkretn! (jutr morm pa obvezn jet spat, drgač bom u Parizu crknu) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja no do 105 pa res, skor pol tezhe! To pa res ni OK...No saj sem pa tud Ich ze imela 73... sam zdaj imam ze vec kot 10 let konstantno tolk (52-55). TO KO SI BLA NOSECA SE NE STEJE. JAZ TAKRAT KO SEM MEL 105KG NITI NISM BIL KAJ DOST ZAMASCEN... SAM SEM SE VSEENO FUL SLABO POCUTIL. SE MI ZDI DA JE ZAME TAM OKOLI 80 OPTIMALNO, VSAJ KAR SE TICE FUNKCIONALNOSTI.ESTETSKO PA VERJETN OKOLI 85.* aja pa rum kokos tud maram. JAZ PA TO NE MARAM.FUL NE MARAM MESAT ALKOHOLA PA SLADKARIJ.KO JEM SLADKARIJE SE HOCEM POCUTIT 5 LET STAR(TO JE ZAME POTOVANJE V CASU). IN KO SEM BIL 5 LET STAR MI JE BLO BLJAAAAAAAAK!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 jaz tud nisem bila zamascena, sem se tud slabo pocutla, ker sem dinamicen clovek - tedaj pa sem bila kot ladja... :||| men pa ful pase alko k sladkarijam, ampak sam tole - rumkokos, kaki grioti pa ona cokolada s konjakom, ki sem omenila (Lind??). Drugac mam pa jaz rajs slanarije kot sladkarije. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz tud nisem bila zamascena, sem se tud slabo pocutla, ker sem dinamicen clovek - tedaj pa sem bila kot ladja... :|||KO LADJA JA.POLETI SEM MEL PA FILING KOT BI MEL MORSKO BOLEZEN.VROCINO SEM KATASTROFALNO PRENASAL. :xx!: :xx!: Drugac mam pa jaz rajs slanarije kot sladkarije. JAZ PA TKO NO, SEJ MAM TUT MASTNO SLANE STVARI RAD, SAM NE TOK K SLADKARIJE... TO JE ZE PREVEC ODRASLO ZA TAZGA OTROKA K SM JAZ. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mam že prpravlen čokoladn fondie, pa svež sadje(jagode,ananas,mango, banane,breskve) da bova pomakala z mojim date-om k pride ob desetih! To bo uvertura,pol pa bl konkretn! (jutr morm pa obvezn jet spat, drgač bom u Parizu crknu) Kašen date? Se bova midva še pomenila v sredo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kašen date? Se bova midva še pomenila v sredo! Eh, sej je sam sodelavka! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, sej je sam sodelavka! Prav gotovo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 Mal cudn citiras, samson, ampak glavno da se stekava, a ne? mastno slane? jaz pa ne tolk mastno, sam cist suho pa tud ne. Jaz pa tud kot otrok nisem marala tolk sladkarij oz. sem od nekdaj imela rajs slanarije. Triple, njami! Dons mi je tolk ananas zapasal, pa sem ga imela v glavi, da ga vzamem, pol sem pa pozabila, ko je bla guzva. skoda, kok bi mi pasal zdajle, tak sochen, ko sem tolk zejna nekam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 No saj jaz sem tud... sam vprasanje kaksna bi bila, ce bi redno tole furala... (ker drugac pa jaz ne jem sladkarij, ker mi zelo redko zapasejo - ko sem lacna, mi ne pasejo, ko sem sita, sem pa sita. ) Vcasih pa se mi utrga, pol pa kar celo pojem, clo zgrizem jo pozresno, sploh ce je s celimi lesniki. ja, luna v biku Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prav gotovo! je rekla škorpijonka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 a ti mas to?ker jaz mam pa venero (v biku). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 Ni nujno, Macona oz, je praviloma ravno nasprotno - zacimbe pomagajo prebavljanju!!!majaron odpravlja krce, ..., ...Chili je dbest za zelodec, recimo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 ja potem se izognes najbolj pekocim, uporabis bolj blage... namesto pekoce sladko papriko ipd., pa manj das pa tko...Uh jaz tud moram met zacimbe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Mačona, ravno s surovo začimbo in zdravo soljo se zdravi kuhana hrana, ne pa, da boš doboila čir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislila sem pač na ta način, da dobiš ulkus, ker vsi zganjajo paniko v tej smeri glede začimb. mene tud zmeri vsi da si bom želodec uničla, k redko kej res skuham, kao vsak dan neki toplega pa to jaz bol tko po filingu.....ko pa že skuham pa itak vse tk peče da en navaden človk nebi mogu jest........pa je moj želodc v odličnem stanju tko da.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 -brez večjih problemov sem sposobna uničit kilsko škatlo suhih dateljnov (naravnih, ne oblitih z glukozo) -da bi prišla do Mikado riževe čokolode, sem sposobna sesti v avto in se iz Ts odrolat v Kp k sosedu ponjo -v večjih količinah mi gredo vse ultra sladke zadeve: baklave, halva, ratluk, sladko... -moja škatla s siri...jao...ko jo izvečem iz hladilnika in z raznimi nožki začenjam 'okušanje'... - z Velikanom sva sposobna skupaj udesit 12 kilsko lubenico pod pogojem, da ni bila v hladilniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 mmmmmmmmmmmmm baklava........mmmmmmmm Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>-brez večjih problemov sem sposobna uničit kilsko škatlo suhih dateljnov (naravnih, ne oblitih z glukozo) u, na dateljne pa tud jaz shizim! v večjih količinah mi gredo vse ultra sladke zadeve: baklave, halva, ratluk, sladko... mm, saj res, se tole! moja škatla s siri...jao...ko jo izvečem iz hladilnika in z raznimi nožki začenjam 'okušanje'...In siri, ja!! Kaj jaz naredim vcasih! sredi noci vstanem, skor v mizhe' grem v hladilnik, vzamem ven parmezan, si ga mal odlomim al odrezem in ga tam gricknem... pa se mal mleka si vzamem. A ni tumach? Sredi noci!!! Ja, na sire pa res shizim, ni dost recimo, da imam sam eno vrsto doma. Na lubenice pa tolk na shizim, pac pa na cesnje! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Triple, njami! Dons mi je tolk ananas zapasal, pa sem ga imela v glavi, da ga vzamem, pol sem pa pozabila, ko je bla guzva. skoda, kok bi mi pasal zdajle, tak sochen, ko sem tolk zejna nekam... En nasvet v zvezi z ananasom, ki mi ga je dala kolegica, ki se spozna: vedno , če ga kupuješ, kupi znamko Del Monte ! aromatičen in dišeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>uKaj jaz naredim vcasih! sredi noci vstanem, skor v mizhe' grem v hladilnik, vzamem ven parmezan, si ga mal odlomim al odrezem in ga tam gricknem... pa se mal mleka si vzamem. A ni tumach? Sredi noci!!! Vse mi je jasno. Siri so vsakršnih grehov vredni. Ja, na sire pa res shizim, ni dost recimo, da imam sam eno vrsto doma.Ah, kaj bi samo z eno? Je treba imet takole sirsko škatlo, jo pridno polnit in dodajat, pol se pa z njeno vsebino mastit... Na lubenice pa tolk na shizim, pac pa na cesnje! Ja češnje, jasno! Jaz tudi na češnje! Po možnosti, da se jih najem kar z ali na drevesu . Naqpolnim želodec, počakam pol ure in ponovim proceduro. In ludim nasplošno na vse drobno sadje. Da najdem slučajno ribezov grm, ga osmukam kot koza celega . Pa maline, borovnice in brusnice . Maram tudi tiste male divje breskve, ki jih kličejo tudi pujskove breskvice,velike kot marelice, njam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.