Trubica 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Saj pravim, meni je hrana v užitek.. Samo kaj, ko se mi pa ta užitek začne nakladati.. Potem se mi mora pa na silo "upreti".. Groza.. :xx!: Torej, jaz ko JEM .. potem JEM.. z užitkom in ne gledam vsake kalorije .. Poznam pa (na žalost) ljudi, ki so obremenjeni in to že kar malo bolestno z vsako zaužito hrano.. kaj je zdravo, kaj ni.. Pri tem se pa ne vprašajo kaj rabi telo x!x ... Torej .. stvar užitkov .. In jaz rada uživam.. njam, njam.. res, danes sem samo eno hrenovko, pa paradajz solato, pa jogurt.. Doma pa sigurno padel kakšen "konkreten meso ".. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 http://www.victoriapacking.com/images/rec-pasta/lasagna.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Kaj pa Italianfoodman?????? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 He-he...Trubica.....tisto ob 10-ih zvečer pred tv....mi je nekam ful znano....od kod le ......sicer.....pa sem tudi čokoladoman ...pa včasih čipsoman.......joj......kilce, kam čte :xx!:A ne Mick ? Pol se pa sprašujemo od kod "prijetna" zaobljenost ? Sicer je pa nekaterim to všeč Pa še malo za šalo , pa veliko za res : Sem zadnjič brala v Nedeljcu.. hehehe.. enemu dedcu je žena shujšala, bila vsa "podhranjena" in sta šla na morje.. tam same lepe , vitke :o|o: ,... njemu pa oči na pecljih. GHledal sosedo, elegantno popolnjeno pri kakih 80 kilcah, vse se trese, ko se obrača na ležalniku... Njemu se je pa verjetno kaj drugega .. Torej , sanjal je kako ... in kako s to obloženko.. Je prišel domov,... še vedno sanja.. Pa lep dan.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Le katera ne sanja eleganatno "popolnjenega" mačota.. Kakšen Olio se mi sigurne ne mota po glavi.. :xx!: , kakšen khmm.. tip športnika ... Saj sanje niso prepovedane, kajne ?? Ej, Mick.. kaj pa tvoja višina ?? Kilce so kar u redu.. Bi bilo verjetno "za ponucat".. .. v sanjarijah .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 joj pregrehe...jst tud čipsowomanka bla včasih zvečer, tist Chio s papriko, je božannnnnnnnnnnnski, zdej me pa holesterol matra, pa ne smem.. Sej vseh stvari se nisem odpovedala! Ha, ne morem! Sam čips je pa bomba baje...Al pa čokoladni kukisi, hm, taki kakavovi, ko so noter koščki čokolade, njam... eni so res dobri kupljeni, italijanski, taka mala vrečica, drgač pa najboljše kr nrdim. Se je treba pa zraven spravt, ko zmanjka jih pa tud pol takoj..Uh.. kake wicked misli!Zakaj za vraga je najboljš jest vedno tisto kar ni zdravo? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 hehejst tut bolan na kukije (z zachimbami ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 Doma vzgojene začimbe? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 ne.............uvozheneiz pakistana Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 ... aakhut ma rad take šamrolaste kukije ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 mora bit not chokolada pa orehi...drgach je okus :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 ...pa cimet in ingver...en ščepec.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Jaz zadnje čase ne morem iti spat brez rame na kruh namazane in Nutela povrhu. jaj, jaj kam to pelje ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Jaz zadnje čase ne morem iti spat brez rame na kruh namazane in Nutela povrhu. jaj, jaj kam to pelje ?Mogoče zaoblenemu trebuščku,če se bo to dogajalo vsak večer ali prepogostoma.... Čudno nekateri pravijo,da ne morejo spati,če ne večerjajo tako pozno,pa saj je ja spanec pokvarjen,če pozno večerjaš,še posebej obilno.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Že dolgo mi niso prijali sadni bonboni-včeraj pa sem napadla vrečko Softi bonbonov in jih sploh ne vem kdaj, pojedla! Na srečo se ni danes na fitnesu nič poznalo, ko so me stehtali, drugače bi bila kregana! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Kinder bueno Lindt z mandeljni Rafaelo sladoled v izoli v Njam Njam pa v portoroskem Mignonu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 tavelika milka gonne 4dni al something .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 tavelika milka gonne 4dni al something ....4 dni???Jst za to ne porabim 4 ure Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 kinjder bueno, kinder bueno, kinder bueno!!! mnjamsi!!! pa kšna huda pica. napoli z načotom.... in tatarsko.... mljask! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Da prebaviš 100kcal čokolade, jo moraš posoliti 1gr zdrave soli Koliko kalorij na dan pa vaga tvoja pregreha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Ne gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Edino, če jo najprej stopiš! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Meni je Maxi King zakon .... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Neslana šala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.