Primavera 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Jaz pa od bolj konkretnih zadev obožujem pomakanje koščkov parmezana Grana padano v domače paško olivno olje...- pirin kruh in piškote (od neke kmetice iz tržnice)-Barilla tortelini s 4 siri- špageti-rižote vseh vrst razen mesne -morska hrana-pesto-mali paradižnik v kroglicah, mocarela, bazilika, balzamični kis-torta Mousse v Maxiju, torta Črni gospod v City parku v slaščičarni Ulla (pravkar požrto)-ledena srebrna penina na prazen želodec (tako lepo zadane)-Organic ali Lindtova temna čokolada s pomarančo - Petrol: vanilijev čolniček čez pa en črni magnum... in še in še..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Baklave so vam dobre? Joj, jaz pa tega ne morem. Prevec cukra Men je pa od Kinder tist Hipo usec Sicer mam pa obdobje regrata, rukole in skutinih zepkov Lindtova temna čokolada s pomarančoMmm men je pa vsec tista extra mlecna. Lindt ma res najboljse cokolade. Naprimer Milke ne maram, Gorenjka je ze dobra, Lindt pa... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Mama, dej mi Lindt, sirčke("smrdljive), baklave, kitajske specialitete , indijski dahl, pa tvoje ajdove štruklje s skuto Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 mija najslabša navada je da jem ob 12 ponoči :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Hm js se bom danes zavestno pregresil, s eno tuno.... sem se odlocil da ne bom vec vegi, temvec karmizapasejedec Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 sem se odlocil da ne bom vec vegi, temvec karmizapasejedec yes TOBLERONE čokolada pa RIŽEVA, pa KOKOSOVA, pa LEŠNIKOVA, pa......v glavnem ČOKOLADA!!!! Je ena gor omenila dateljne - obožujem jih, potem mam včasih veveričjo manijo vse sorte oreščki - al pa na hitrco kr študentska hrana, še kakšna rozinca vmes suho sadje: marelice, fige, slive, jabolka, hruške (ne preveč posušeno) take da je še mal žofta not Sok iz frišnostisnjenega sadja - tle se tud znam nacejati vsa tista "žvarovna" ki ostane v goveji juhi - od govejega mesa, kit, maščobe, mozek iz kosti, hahahhaha, do korenja, čebule, kolerabe itd.... Moja hči pravi, da sem hišni kompostnik Sem en tak frik gurman Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Pri men je najslabša navada sir. Posebno ko ga zadnje čase jem v malce prevelikih količinah. Pa še domač je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Hm js se bom danes zavestno pregresil, s eno tuno.... sem se odlocil da ne bom vec vegi, temvec karmizapasejedec No, kaj pa zdaj to? Zakaj že? Jaz sem se včasih najraje pregrešil s kislo smetano pa medom notri zamešanim (pa ne samo z enim kozarčkom naenkrat )... To je bila ena najljubših...Včasih je prišlo praktično vse na vrsto, kolikor se je dalo. Ja, to so bili cajti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Tako kot ješ,se tudi počutiš!Sladkosnedi,pazite,da vas ne poližejo do kosti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2005 Avtor Prijavi Deli 14. december 2005 pol se men ni za bat. * se vedno majoneza... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 uaaaaaaa bklave mam pa tut jst raaaaaad sam da niso premastne, pa iz kaksenga negravezanga olja narjene :xx!: --------mmmmmmmmmmmmm baklava........mmmmmmmm Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 se jst se jst... : - linolsko olje + nepreciscena sol + dober polnozrnat kruh - juice iz baban in sadja z dodatkom skandinavskega jecmena- morda res dobre baklave- kaksna res dobra pita- medenjaki- cokolada veckrat, predvsem ce prevec hitim in sem zivcn..- ??? sicer pa, kaksna je sploh navadna hrana... sm ze mal pozabu v bistvu, bi me lahk kdo na kosil al pa vecerjo povabu sm biu zadnjic na spagetih v stari lj. in so bli molto bene. prou pasal je. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Jah...piškoti valda pa vse sorte suho sadje, pa olive, pa sir, pa semenke (žir je tut ful dober) in oreščki, pa sveže stisnjen sadno-zelenjavni sok (way too much), pa stisnjen sok iz lubenice (da te trebuh zaboli), pa vampi, sarme in golaž. vse najrajš zvečer čeprou tut čez dan je dobr Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Js pa zadnje čase obožujem polnozrnate kekse. Jih za zajtrk pojem toooolk, da mam pol še cel dan slabo vest. Ja no, jogurte tut obožujem...pa uno stvarco - bake rolls-e, jaoooo, tolk k jih mam, tolk jih pojem. In pa slane stvari na splošno, razn prestic. Oh, že laufam gledat, če je še kj ostal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 samosi s kašmir omako ter pikantnim krompirjem - to so moje sanje. čokolada, čokoladni piškoti, napolitanke, penaste jagode (bonboni), čips, arašidi, cashews (indijski oreščki s sezamom ) tuna, pica, pomfri, njoki z gorgonzolo, ocvrte bučke sendvič s sejtanom, topli sendvič (francoz, majoneza, sir)+paradižnik jogurt, razne skute, pudingi ... navadni jogurt+med uh uh, lahko bi naštevala še in še ... nisem izbirčna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Dobra riba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Trenutno:- rozine, obožujem jih. Drugače pa:- palačinke z nutelo- uni Jaffa piškoti. KOLK ČASA SO ŽE PA FENOMENALNO SO DOBRI - Lindt kremna z mandeljni- testenine z bučkami ( hvala mami ) ja ja, od tega se pa Mich redi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlackCat 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 šokoljat v vseh oblikah bonboni, piškoti ... where do all this things go Citiraj ... How do you sleep, while the rest of us cry ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Moj najljubši greh je sladoled.Ja, drugače sem veganka.Ampak ko zagledam kokosovo kupo, nisem več. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Piškoti, valda Pa suhe fige, rozine, suhe slive, suho sadje nasplošno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Piškoti, valda Pa suhe fige, rozine, suhe slive, suho sadje nasplošno suho sadje je sicer res težko prebavljijo, ampak je pa tudi zdravo moje pregrehe:kebabpiškoti (če se le da čokoladni)sirpršutrefoškmajonezasladoled (letos bolj malo)kokiceitd veliko je tega, sem bl grešn človek, ni kej Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Huh..mojih pregreh je veliko sladoledpiškoti razen politank, ker teh ne maram preveččokoladavse sorte peciv še dobro, da tega nimamo skoraj nikoli doma , ker drugače.... Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Jst sem se zadnjič pregrešila s horsom :xx!: še dolg ne več!!!Drugače bi se pa zdej pregrešila z eno četrtinco pizze Ah kaj... še par tednov pa bo diete konec Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trillian 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Čokolada in sladoled (kakšen čokoladno-čokoladni s čokolado). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 trenutno žrem evrokrem na žlico. fuuj, počasi mi že leze iz ušes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.