Skoči na vsebino

Robbie WILLIAMS

Audente

Recommended Posts

ej kok je hud un video - z dojenckom! a ni mega?

jaz crkavam od smeha vsakic!

ma smisel za humor..

pa na konc tko vrazje pogleda. xDDx

Sam ena baba se mi je histerčno drla na uhlje in sem skoraj uglušela.

x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 289
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Joj... ne mroem se spomnit....

ko so tud sanje njegove, ko pada oz. se pogreza v posteljo, pa na tekocih stopnicah se rola pa za sovoznika ma enga otrocka, ki ma usta nekak zmontirana hecno, v tako rezho.. da je prav weird in grozljivo tudi...

saj se spomnim, sicer se bo pa kdo drug.

To MORAS vidt! xyesx x!x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tripping je naslov komada.

Videospot je fenomenalen.

Jaz sem precej fanica. Sem bila nja njegovem koncertu v Milanu in v Budimpešti :2src: :2src: :2src: Par let nazaj in 2 tedna nazaj.

Men je on svetovna pojava. O glasovni sposobnosti ne bi, ker se ne spoznam, je pa pravi showman. Njegovi koncerti so zabavni. Se napojes, natuliš, naskačeš in tudi nasmejiš. Zna s publiko fenomenalno. Od vseh koncertov teh velikih zvedt k sm jih vidla, ima on DAAAAAAAAAAALEČ najboljši stik s publiko.

Če je to, kar kaže na koncertih tudi zares, malce dvomim. Vsekakor je dober igralec. Drugače pa zna bit mal zafrustiran in depresiven? Sem gledala en dokumentarc od njega in me je kar na rit vrgl.

Za pogledat mi je tko...ful moški no x:px Sexy, hud, kakršnkoli je, bi ga x:Ix x:Ix x:)x

Pa noro lepe oči ma x:px

Skratka jaz sem fanica ja x:o)x

Tukaj imaš pa Tripping

http://www.youtube.com/watch?v=zTo0-kSYSS4

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

O thanx Mich, saj sem vedla, da bos uletela in da bos povedala. xDDx :palec:

Ja, ma smisel za sceno, ful, men je to tud vsec pr njem, ko je tok sproscen pa tak.

pa tud, ceprav pozer pa vse, ni v tem smislu vzvisen, vid se na koncertih, da tud on uziva, da s eprav zlije s folkom, publiko, in da se trudi... da ne pride, odpoje in ciao, ampak se ful not vrzhe. :palec: x8Dx

Picasso

http://www4.slikomat.com/06/0805/450811b7e4.jpg

http://www4.slikomat.com/06/0805/230811b5h9.jpg

http://www4.slikomat.com/06/0805/400811uvwz.jpg

E fajna tema...Robbie Williams itak car..Najbolj karizmatičen ,najlepši..najbolj sexy...Se vidi ,da je isto kot jz vodnar z luno v škropijonu.. x;)x x:)x

Pa komaj čakam njegov koncert na Dunaju,ki se bliža in bliža...Sploh ne morem verjet,da ga bom že čez 14 dni vidla in slišala v živo...Vavv..ka sem jz ena srečnica.. x:)x :2src: xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

x:Dx uuu, kaka fajn tema x:Dx

jst sm tut čist navdušena nad njim. mam rada take cinike. ma pa tip tok energije, da bi jo po moje lahko ustekleničil, pa prodaju x:Dx

sam tile njegovi tatuji mi niso preveč všeč.... :xx!:

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

men je tud všeč - najbolj njegove gubice pri ustih... x:px

energije se zdi, da ima veliko, ampak mislim, da je to samo maska... maska, da prikrije osamljenost in notranjo žalost...

to jaz razbiram iz njegovih oči... upam, da najde kmalu pot do sebe, seveda, če jo želi najti...

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Ti si bila pa še bližje kot jaz! x:Dx

Na slikah od morene mi je x:px :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :yumy:

Pa kakšne očke ma tip :2src:

http://www.youtube.com/watch?v=aAkiOqQdiRQ iz Live8

Moj bog, mi je šla zdej kar kurja polt po celem telesu ko sem začela tale video gledat, čist te prevzame tale njegova energija --- even across the monitor x:Dx :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Moj bog, mi je šla zdej kar kurja polt po celem telesu ko sem začela tale video gledat, čist te prevzame tale njegova energija --- even across the monitor x:Dx :palec:

Se najbolj znana.

Na obeh koncertih sem jokala pr tej x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

xsingx

And through it all she offers me protection

alot of love an affection

lalalalala....iiiiiiiii'm loving angels insteaaaaaaaaaad :O: :2src:

Kr naenkrat bi jst tut mal Robbija x:Ix fenomenalen koncert :palec: :palec: :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jaz pa bi razumel, da mi 11 letna hči nori za tem boys band muzičarom, da pa že odrasle dame :eek: , tole pa nekak težje poštekam, sam moram pa priznat da ni tako slab, kot glasbenik se razume.

Najprej moraš imeti hči :2src:

Očitno si napak razlagaš naše navdušenje nad njim.

Njegov koncert sem si ogledala v dvojee xsrcx

Očitno si napak razlagaš naše navdušenje nad njim.

morda pa se počuti ogroženega x:Dx :vragec: :fool:

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Eh ko bi dame vedele da se posluša z ušesi in ne očmi, bi bil svet lepši :frog:

jaz ga poslušam tako z ušesi kot z očmi - mi je ful všeč njegov glas, pa tudi njegove gubice in njegov nasmeh. drugače pa nisem neki fanatik - pač ful dober tip, ki zna zelo dobro peti... xsrcx xDDx in res magično izgleda (dodajam)

Morigenos

Eh ko bi dame vedele da se posluša z ušesi in ne očmi, bi bil svet lepši :frog:

Saj poslušamo z ušesi,

gledamo pa z očmi. x:Dx

Samo včasih ušesa dobro slišijo.....oči pa mal slabše vidijo x:)x

pa je tko kot je :2src:

Saj včasih bereš in bereš in bereš, pa si misliš vaauuuuuuuuu,

ko pa lastnika napisanih besed vidijo oči :sori: :sick: :sick: :sick: :sniky: xnckrivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...