Audente 16. september 2006 Avtor Prijavi Deli 16. september 2006 Tole je zate Klarus in zanj uživaj na koncertu maximalno in pazi, da ne padeš kam, ko si na najvišji točki pred odrom And I need to feelReal love and the love ever afterI can not get enoughI just wanna feelReal love and the love ever afterThere's a hole in my soulYou can see it in my faceIt's a real big place http://www.styleglobe.net/MUSIC___MORE_-_26_09_2001/MUSIK___MORE_-_Robbie_Williams/robbie_williams01.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Helow!Sm po naklučju odkrila ta forum in morm rečt d mi zlo všeč Tud men je Robbie super pevec pa tud tko je....Sem bla na njegovem koncertu v Budinpešti in blo je nepozabno!!Dons zvečer se bodo pa v Londonu mel super a ne? Fajn bodte pa en lep pozdravček od mene. Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. september 2006 Avtor Prijavi Deli 16. september 2006 Tudi jaz sem bila v Budimpešti in zato vem, da Klarus uživa sedajleeeeeeeeeeeeeee Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ja se strinjam s tabo zlo užžžžžžžiiiiiiiiivaaaaaaaaa zdelejest bi tud....Je blo fajn u budinpešti a ne Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. september 2006 Avtor Prijavi Deli 16. september 2006 meni je blo noro všeč posebno vzdušje v takšni množici sem imela srečo, da sem bila čisto blizu njega.....en poseben filing Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 a res a si bla pod odrom-noro jest sm bla na tribuni pa je blo tud super,ni se ga tko dober vidl sam vseen vzdušje je biv nejboljši Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. september 2006 Avtor Prijavi Deli 16. september 2006 to pod odrom je 1000:1 z tribuno, taka energija, nori filigi, stik z očmi ma ni da bi govoril o tem............ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 verjamem ja... Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 http://img133.imageshack.us/img133/6518/robyuc4.jpgše ena fotkica od Robbi-ja tip ima res morilsko seksualni pogled njegov pogled ubija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 se strinjam s tabo kar začara te s pogledom je kar za pojest a ne Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 http://www3.shrani.si/thumbs/dsc04137944381.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2006 Avtor Prijavi Deli 17. september 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ej kaj je bila res to njegova čist zadnja turneja.....s tem mislim reč da jih sploh ne bo imel več in da je s tem definitiuno zaključu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ej kaj je bila res to njegova čist zadnja turneja.....s tem mislim reč da jih sploh ne bo imel več in da je s tem definitiuno zaključu ah kje...počaki čez tri leta al pa še prej jo bo spet mel....je reku na koncertu, da mediji govorijo o tem da bo končal kariero.....če jo pa bo, je pa od nas odvisn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ojla povej klarus kako je blo na koncertu verjetno nepozabno Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Katere komade je pel ,Klarus??A je zapel mogoče No regrets??Ker na Dunaju je ni??Kaj pa kako staro iz Take That??Pa kako je bil oblečen? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Men je bil pa ta tip kar se tiče glasbenega področja carski svoje cajte.Zadne mesce mij pa kr mal dol padu .Prov ne morm se otrest filinga daj ratov že prov umetn pa posiljen, da ne dela to tok več z veseljem in se nekak tut pozna na muski ki jo poslušam...al kva pa vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Men je bil pa ta tip kar se tiče glasbenega področja carski svoje cajte.Zadne mesce mij pa kr mal dol padu .Prov ne morm se otrest filinga daj ratov že prov umetn pa posiljen, da ne dela to tok več z veseljem in se nekak tut pozna na muski ki jo poslušam...al kva pa vem Ma ja...čist prav maš.. Najhujši je pa tale njegov najnovejši komad RUDEBOX..Pa videospot je tud full :xx!: Čist je umeten ratu ..Men je še vedno najljubši komad NO REGRETS "No Regrets" Tell me a storyWhere we all changeAnd we'd live our lives togetherAnd not enstranged I didn't lose my mind it wasMine to give awayCouldn't stay to watch me cryYou didn't have the timeSo I softly slip away... No regrets they don't workNo regrets they only hurtSing me a love songDrop me a lineSuppose it's just a point of viewBut they tell me I'm doing fine I know from the outsideWe looked good for eachotherFelt things were going wrongWhen you didn't like my mother I don't want to hate but that'sAll you've left me withA bitter aftertaste and a fantasy ofHow we all could live No regrets they don't workNo regrets they only hurt(We've been told you stay up late)I know they're still talking(You're far too short to carry weight)The demons in your head(Return the videos they're late)If I could just stop hating you(Goodbye)I'd feel sorry for us instead Remember the photographs (insane)The ones where we all laugh (so lame)We were having the time of our livesWell thank you it was a real blast No regrets they don't workNo regrets they only hurtWrite me a love songDrop me a lineSuppose it's just a point of viewBut they tell me I'm doing fine Everything I wanted to be everyTime I walked awayEverytime you told me to leaveI just wanted to stayEvery time you looked at me and Everytime you smiledI felt so vacant you treat me like a childI loved the way we used to laughI loved the way we used to smileOften I sit down and think of youFor a whileThen it passes by me and I think ofSomeone else insteadI guess the love we once had isOfficially dead Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Avtor Prijavi Deli 18. september 2006 A veš Indigo, da tukaj bi se morda celo lahko strinjala s tabo saj je še zmeraj car......a energije mu res kar malo primanjkuje.........skoraj bi si upala trdit, da je kdaj pa kdaj res posiljeno narejen tko da Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 A veš Indigo, da tukaj bi se morda celo lahko strinjala s tabo saj je še zmeraj car......a energije mu res kar malo primanjkuje.........skoraj bi si upala trdit, da je kdaj pa kdaj res posiljeno narejen tko da Ma ne vem.Jest mislm da ma tko že probleme sam z sabo.Ne najde enga ravnotežja u temu đumbusu.To vidm in nekak tut čutm skos musko zadne cajt.Mal je že burn aut od vsega skupej.Ne najde temelja več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 http://img102.imageshack.us/img102/7324/copyet0.jpghttp://img219.imageshack.us/img219/6298/copy2wr0.jpgjao.........ko bi bila jaz na njenem mestu ko je tip dober Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Za fanice, nov album je zunaj!!! Rudeboxhttp://image.guardian.co.uk/sys-images/Arts/Arts_/Pictures/2006/10/19/RobbieWilliams1.jpg Zanimiv, drugačen od drugih.... Aja pa videospot za nov komad Lovelight! Simpatično http://www.youtube.com/watch?v=n6lPmQcm_Xs http://www.cosgan.de/images/midi/musik/h040.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...383509416681416http://video.google.com/videoplay?docid=-828192385188095409 dva inserta iz koncerta.....da se vidi kolk je blo folka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 veš kak je šele ta komad dober v live izvedbi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Men je pa ta tanov Lovelight ful dober komad Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.