amber 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Še ena z sončnimi očali... http://www4.slikomat.com/06/0811/020808yjkd.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Še vedno za ornk kresnt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2006 hudooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Še vedno za ornk kresnt. se podpišem pod tole Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 se podpišem pod tole V vrsto se postav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Ravnokar našla: "I hate fame. It's not all it's cracked up to be. I think I'm going mad. I just want to find a nice woman and settle down. I don't know why people buy my records." Another day, another Robbie revelation. It would be difficult to find a more contradictory, vain, egotistical pop star than Robbie Williams. It would also be difficult to find a more brilliant showman and one whose refreshingly honest personality seems to have drawn him to the bosom of the nation as the country's top pop star. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 V vrsto se postav! sej ga je dost za obe Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 http://www4.slikomat.com/06/0811/01080986ja.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Sam njegov komad No regrets je pa neki najboljšega.Besedilo svetovno,muzka glih prav energična...Če sem slabe volje si sam ta komad zarolam in sem spet stara jz.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Dobre pesmi ima ja Mu privoščim uspeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 http://www4.slikomat.com/06/0812/120811p2n5.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Tole poslušite.Robbie Williams in My way http://www.youtube.com/watch?v=J_5ooj2PC6s Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Hm..tole je pa lepa pesem...pa lepo besedilo. ..od FrenkijaNo fenice, da boste lahko še zraven prepevale And now, the end is near, and so I face, the final curtain.My friend, I'll say it clear,I'll state my case, of which I'm certain.I've lived, a life that's full, I've traveled each and every highway.And more, much more than this,I did it my way. Regrets, I've had a few, but then again, too few to mention.I did, what I had to do, and saw it through, without exemption.I planned, each charted course, each careful step, along the byway,and more, much more than this,I did it my way. Yes, there were times, I'm sure you knew,When I bit off, more than I could chew.But through it all, when there was doubt,I ate it up, and spit it out.I faced it all, and I stood tall,and did it my way. I've loved, I've laughed and cried,I've had my fill; my share of losing.And now, as tears subside, I find it all so amusing.To think, I did all that, and may I say --- not in a shy way,"Oh no, oh no not me,I did it my way". For what is a man, what has he got?If not himself, then he has naught.To say the things, he truly feels,And not the words, of one who kneels.The record shows, I took the blows ---And did it my way! I did it my way. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 sem slišala, da misli ena radijska postaja (slovenska) v živo prenašat robbiejev koncert z dunaja. a kdo ve kaj več o tem? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Live-Übertragung im Radio: Das ORF Hitradio Ö3 überträgt am 19. August im Rahmen einer Sondersendung von 19.00 bis 24.00 das Robbie Williams-Konzert aus dem Wiener Ernst Happel Stadion in die ganze Welt. Če rabiš prevod povej. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ne rabim. HVALA! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 http://www4.slikomat.com/06/0815/360822aeb1.jpg Jz grem že v petek zvečer dol s kolegicami..bomo pri moji znanki prespale na Dunaju..Pol pa kr naslednji dan čimprej na plac,kjer bo koncert..da bomo čimboljši plac dobile..čimbližje odru.... Ma komi že čakam..v avtu sam Robbija poslušam,pa ko sem doma tud..tk,da me majo vsi poln kufer..Se obnašam ,kot kaka najstnica ,ne pa kot zrela ženska...Silly me... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Morena, povej mu, da ga Pika pozdravla..pa da nej mi ne mori tok po telefonu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2006 Morena, povej mu, da ga Pika pozdravla..pa da nej mi ne mori tok po telefonu. zakaj naj ga ona pozdravi sama mu povej, ko te naslednjič pokliče kolk se mi tole zdi smešno jaz bi šla na Dunaj na koncert pa imam čisto preveč dela :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 zakaj naj ga ona pozdravi sama mu povej, ko te naslednjič pokliče kolk se mi tole zdi smešno jaz bi šla na Dunaj na koncert pa imam čisto preveč dela :xx!:Ma, če s emu sploh ne oglašam več, če skoz mori. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2006 Ma, če s emu sploh ne oglašam več, če skoz mori. dobr to, da vsaj eden skozi mori Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mistery 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Ne štekam čist. Kdo ti mori Pika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 ja robbie , ne???!!! Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 še malo pa grema konceeeeeeeeeeeeeeeert Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.