Audente 19. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2006 jeeeeeeee Morena je tudi uživala......100% to je moral biti spet rastur Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 kak šele bo v londonu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2006 kak šele bo v londonu jaz bi tudi šla s taboooooooooooo pa da vidim Robbia na 1m.........ne sam na 5m pa lohk pol mori nonstop Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Danes na radiu Center direktni prenos njegovega koncerta! Bomo poslušali! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 aja kdaj pa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Danes na radiu Center direktni prenos njegovega koncerta! Bomo poslušali! ne slišim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 probi poslušat prek neta če se govori o mb radiu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 probi poslušat prek neta če se govori o mb radiu Iiiiiiiiiiiii hvala, bejbi to mi še na misel ni prišlo sam zvedet je še treba, kdaj je prenos ... najbrž bolj zvečer Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Spet me je klicu! Ne zna dat mira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Spet me je klicu! Ne zna dat mira. pošlji ga k meni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 pošlji ga k meni Če pa noče hudič nbene druge, no. Matr, mam gužvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Če pa noče hudič nbene druge, no. Matr, mam gužvo. Uboga Pikica pol ga je pa treba tolk zmatrat, da ne bo mogel več Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Uboga Pikica pol ga je pa treba tolk zmatrat, da ne bo mogel več Ja, nimam moči jst še za njega, me zna en drug prov dobr zmatrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mistery 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Pikica, bi bila tko prijazna pa bi mi dala njegovo št., da slišim njegov sexy glasek? A ve mogoče kdo, če bodo danes kje na netu predvajali video njegovega koncerta? Vem, da ga bodo po radiu, sam za tv pa ne vem. Mistery Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Kolk mora bit noro res bit na njegovem koncertu je zdejle na radiu Center prenos koncerta ... sliši se noro bi bla kar tam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Blo je res noro,nepozabno,odštekano... Mislim bolj kot ne sem ostala brez besed...Tip je noro dober,ma karizmo ,da dol padeš..jz sem si ga sicer predstavljala manjšega...ampak je kr visok...Neki fotk naredla,sam dobene revucionalne,ker sploh nismo ble blizu odra.. Pogrešala sem komad No regrets,ki je moj najljubši..drugač pa je najbolj razturu v komadu Tripping.... Ko se je koncert končal je men v glavi odmevalo sam to..jz bi šeeeeeeeeee,jz bi šeeeeeeeee....Ne morš se ga naveličat,tega Robbija... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Evo ga LIVE!! Edina fotka,ki je dober izpadla... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2006 wiiiii Morena hudo ali ne.............tudi jaz bi še a je bila gužva :xx!: kolk folka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 je rekla kolegica, da je bilo v budimpešti boljše ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2006 jaz sem bila v Budimpešti je blo carsko, sploh ker smo bile pod odrom a se ti ne zdi da je že utrujen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 je rekla kolegica, da je bilo v budimpešti boljše ... Na Dunaju je blo carsko... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Še enkrat,mal večja fotka.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlackCat 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 model je res neznansko karizmatičen pr men je na žalost ostal samo pr tem, da sm si neznansko želela it na koncert. ampak tko ko gledam kak posnetek se mi zdi neverjetno, ker dejansko cela množica zna besedilo in se res razume, kaj pojejo ne pa tko kot pr enih k vsak neki po svoje mrmra Citiraj ... How do you sleep, while the rest of us cry ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 kak šele bo v londonu že odštevam dneve upam, da bo vredn za ta dnar okol 70k Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 upam, da bo vredn za ta dnar okol 70k BO!Pa še med svojimi bo! Boš videla! Ni za zamudit.Bi bila pa na tvojem mestu dosti prej tam.Ker za tak koncert, se čakanje izplača Nikoli prej nisem bila tako zgodaj na stadionu, v Budimpešti pa...prišla zelo blizu odra in imela občutek, da me kdaj pogleda Ja jaz moram še kako fotko prilepit...sam jih ni dost ratal, ker sva bolj uživali morena, sem vedela, da se boš dobro imela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.