5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Sploh za 70k bi se splačal prit vsaj tolk da si nekje v 1-10 vrsti Moj bog 70 sam ajde, samo jednom se živi ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2006 Klarus.......veš da bo...........edin za moža ga ne dobiš je bila danes izjava na Belviju, da je reku:Sem srečen ker sem samski....poroka pri meni odpade še nadaljnjih 10 let.......evo pa se zdele vrti na radiu.......sin sin sin Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 my men ..js se itak ne nameravam nikol poročit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 kak šele bo v londonu že odštevam dneve upam, da bo vredn za ta dnar okol 70k In kdaj točno bo Robbie v Londonu??Kolk si pa dala za karto ?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2006 Robbie tisočica zate http://www.solarnavigator.net/music/musicimages/robbie_williams_serious.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 In kdaj točno bo Robbie v Londonu??Kolk si pa dala za karto ?? 16. september v petek gremo v london, prespimo, malo pogledamo naokoli(če) gremo na prizorišče..uživamo, prespimo in šibamo nazaj karta je pa 19,500 in to je ta zadnji koncert njegove turneje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 16. september v petek gremo v london, prespimo, malo pogledamo naokoli(če) gremo na prizorišče..uživamo, prespimo in šibamo nazaj karta je pa 19,500 in to je ta zadnji koncert njegove turneje Super,klarus...Sj 16.9.bo full hiter naokol To bo šele žurka,ko bo zadnji koncert njegove turneje,pa še v Londonu... Jz pa dala za karto na Dunaju..15.000... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2006 16. september v petek gremo v london, prespimo, malo pogledamo naokoli(če) gremo na prizorišče..uživamo, prespimo in šibamo nazaj karta je pa 19,500 in to je ta zadnji koncert njegove turneje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 http://www4.slikomat.com/06/0821/4808198ue2.jpg Ne tej fotki mi pa ne deluje neki full hot...Sam še vedno ni slab.Najbrž je mel slab dan... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 http://img247.imageshack.us/img247/6602/robby846745xf9.pngMeni je on noro privlačen,ko magnet.Tip ima res special energijo erotično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ROBERTO je CAR!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ROBERTO je CAR!!! Itak,da je car..V živo pa car na kvadrat... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Itak,da je car..V živo pa car na kvadrat... just for the record, js sm bil tud s punco na koncertu v budinpešti pa se ne hvalm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 just for the record, js sm bil tud s punco na koncertu v budinpešti pa se ne hvalm sj se jz tud ne hvalim... Sam povem... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 sj se jz tud ne hvalim... Sam povem... a pol si vidla uno glupo madžarko k je sedela na ramenih svojega desca in pokazala joške robiju ko jo je sprovociral? blo na ekranu, pa še fajn ga je zajebala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 a pol si vidla uno glupo madžarko k je sedela na ramenih svojega desca in pokazala joške robiju ko jo je sprovociral? blo na ekranu, pa še fajn ga je zajebala Nisem bla v Budimpešti,nisem mogla videt :xx!: Je pa moglo bit zanimivo.. Bla na Dunaju ,to soboto...Sem še čist pod vplivom Robbijeve karizme tk,da... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Nisem bla v Budimpešti,nisem mogla videt :xx!: Je pa moglo bit zanimivo.. Bla na Dunaju ,to soboto...Sem še čist pod vplivom Robbijeve karizme tk,da... a je kej jamral in tarnal pred začetkom koncerta kok je zjeban pa kok so ga mogl dohtarji skup spravt pa filat z injekcijami itd... ma full se je norca delal iz samega sebe , tip je res faca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Niti ni neki full jamru-saj za moje pojme ne...Je pa full duhovit,zabaven,odštekan...Čudno res,da je še samski??? Seka mu ...fulll....I like it Pa dober stil oblačenja ma..Pa njegovi tatooji...mmmmmmmm Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Niti ni neki full jamru-saj za moje pojme ne...Je pa full duhovit,zabaven,odštekan...Čudno res,da je še samski??? Seka mu ...fulll....I like it Pa dober stil oblačenja ma..Pa njegovi tatooji...mmmmmmmm teb je to čudno??? se hecaš??? tip, ki ima polno rit vsega, slave, denarja, vsako pičko lahko podre... a misliš da je res tok prfunknjen da verjame da bo katera z njim iz čiste ljubezni? sicer pa, zakaj bi imel samo eno vrsto mesa, če pa jih ima lahko NEšteto in papca vsak dan drugo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 TIP JE BOMBA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 teb je to čudno??? se hecaš??? tip, ki ima polno rit vsega, slave, denarja, vsako pičko lahko podre... a misliš da je res tok prfunknjen da verjame da bo katera z njim iz čiste ljubezni? sicer pa, zakaj bi imel samo eno vrsto mesa, če pa jih ima lahko NEšteto in papca vsak dan drugo tk pa moški razmišljate... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Niti ni neki full jamru-saj za moje pojme ne...Je pa full duhovit,zabaven,odštekan...Čudno res,da je še samski??? Seka mu ...fulll....I like it Pa dober stil oblačenja ma..Pa njegovi tatooji...mmmmmmmm res je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2006 Robbie Williams o trenutni turneji pravi: »Po nekaj mesecih komaj dojemam stvari, saj se vse odvija zelo hitro. Še nobene turneja ni trajala tako dolgo. ... Takšne turneje sem se sprva bal, saj sem neprestano razmišljal o tem, da morda zadevi preprosto ne bom kos. Po glavi so mi rojile misli: kaj če se kaj zgodi, kaj če ne bom zdržal takšnega napora, kaj če. Priznam, zelo me je bilo strah tako dolge turneje, ampak sedaj, ko je minilo nekaj mesecev vidim, da sem še vedno tukaj, še vedno imam obe roki, obe nogi, glas,… Dobro se počutim.« »Vedno znova in znova se dajem drugim, v tem primeru tistim, ki so kupili vstopnice, po drugi strani pa sploh ne morem ven, ne morem normalno po nakupih, ne morem sproščeno na ulico, enostavno nimam svojega življenja.« pa še fotka iz Budimpešte prevelika je......... jo moram pomanjšat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2006 http://eil.com/newGallery/Robbie-Williams-Tripping-337299.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Jst sem se pa spomnila kakšen ključ bi bil najboljši do Michellinega čim hitrejšega okrevanja en meet & greet osebno z Robbijem Williamsom, pomoje bi jo takoj ozdravil vseh bolečin Let's huuug!!!http://www.allhug.org.uk/img/fun_stuff/Hug_Gallery_Photos/Robbie_Williams_small.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.