Skoči na vsebino

LUNA KONJUNKCIJA PLUTON - POROD

WISDOM

Recommended Posts

Pozdravljeni,

Danes sem "spoznala" vaš forum, čeravno sem na strani velikokrat. Imam kar konkretno vprašanje.

3.8. (včeraj) sem imela rok za rojstvo sinka, malo se pripravlja ampak kot vidite sem še doma. Zanima (skrbi)

me navedba Lune/Pluton konjunkcije in vplivov. Kaj bi lahko to negativno vplivalo na značaj malega, če se recimo

rodi danes ali jutri?

Saj ne vem, kako naj se vam zahvalim, če bo kdo znal odgovorit.

Želim vam en čudovit petek.

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni,

Danes sem "spoznala" vaš forum, čeravno sem na strani velikokrat. Imam kar konkretno vprašanje.

3.8. (včeraj) sem imela rok za rojstvo sinka, malo se pripravlja ampak kot vidite sem še doma. Zanima (skrbi)

me navedba Lune/Pluton konjunkcije in vplivov. Kaj bi lahko to negativno vplivalo na značaj malega, če se recimo

rodi danes ali jutri?

Saj ne vem, kako naj se vam zahvalim, če bo kdo znal odgovorit.

Verjetno boš ti tud še vsaj dva dni doma, mogoče te pobode šele luna, jaz sem imela rok, rodila šele 10 dni po roku, zato razmišljanje o tem kje bo luna, prepusti tistim zgoraj, ko bo pa otrok rojen, pa pokukamo v njegovo karto. x;)x :palec:

Hvala obema za odgovor. Sta pa oba tako diplomatska, da me je kar na stol prilepilo. No, ampak dejstva so dejstva in prav res,

saj še nič ne vem kdaj in kako bo. Samo radovednost je močna.

Bom raje razmišljala o tem: Siddharta pa zna molit in čakat...

Lep dan naprej vsem.

Wisdom, želim ti, da bi tega angelčka vesela sprejela na ta svet. Naj bo to velik dan, ne glede kje bo luna in kakšne aspekte bo tvorila. On že ve.

Od srca ti želim, da bi šlo vse srečno, pa javi se z novicami čimprej x:)x

tudi jaz želim ,obema,srečno in zdravo rojstvo.

Vajino prvo srečanje se bo dogodilo natanko takrat ko bo najbolj prav za oba.

Pozabi tako na Plutona kot na Luno.Upssss ... na Luno pa ne.To si pa,v temle primeru,ti x:Xx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Jaz imamo to konjunkcijo - luna konj. pluton v x.hiši device sicer..Razen, da izredno niham v razpoloženjih(pa dvomim, da samo ta konjunkcija kriva nič velepomembnega ne dogaja...)razen.....ko tranzitni jupiter povozil luno..takrat zanosila in izgubila otroka...

Kako bo pa z otrokom, ki se rodi v strelčevski luni v konj. s plutonom...nič strašnega se mi zdi. Strelec je še vedno z lahkoto vzel tudi tako slabo dogajanje..in tu je le še naš(strelčev) večni optimizem..

No, kot pravim - meni se ta konjunkcija ne zdi slaba..slabše bi gledala na konjunkcijo lune in saturna...se mi zdi no..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Lunca, kaj praviš, bo 08.08.2006, ko je tak lepi datum?

x:Dx x:Dx Možno, možno, pa še en dan pred polno luno, sem sem že rekla, da bo verjetno čakala na tak datum in da tisto konjokcijo k se jo je bala, otrok ne bo mel.

Dragi vsi...

Pri nas še vedno, kljub polni luni nič ne dogaja.

Mali klop vztraja, sicer pa je v hiši dobra, ustvarjalna volja.

Vsem lep pozdrav do novic.

Wisdom

Če mu je pa detecu lepo pri tebi. Jutri pa akcija. x:)x

Dragi moji...,

Z veseljem vam sporočam, da se je v petek, 11.8.2006, naposled rodil moj sinek - TRISTAN.

Mimo plutona, v bolj prijazne konjunkcije.

Kaj pravite, poznavalci, bo umetnik ali praktik, inovator ali sanjač?

Zagotovo bo naš in zagotovo bo ljubljen

Lep pozdrav vsem,

Wisdom

:P hehe :D pa sem že mislil kaj napisat čez luno konj pluton... :) mah.. drugič, srečno mali ;) težki konjunkciji si se izognil tristan! :P čestitke mamici pa očiju...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Wisdom, čestitke ob rojstvu tvojega najdražjega. zagotovo bo tvoj najdražji. Karto mu bomo pa razložili, ko bo sam spraševal. Nekako najbolj nehvaležno delo, razlaga karte otroka njegovi mami. x;)x

Predvidevam pa, da ima zelo močen glas! x:Dx :vragec:

Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...