WISDOM 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Pozdravljeni, Danes sem "spoznala" vaš forum, čeravno sem na strani velikokrat. Imam kar konkretno vprašanje.3.8. (včeraj) sem imela rok za rojstvo sinka, malo se pripravlja ampak kot vidite sem še doma. Zanima (skrbi)me navedba Lune/Pluton konjunkcije in vplivov. Kaj bi lahko to negativno vplivalo na značaj malega, če se recimorodi danes ali jutri? Saj ne vem, kako naj se vam zahvalim, če bo kdo znal odgovorit. Želim vam en čudovit petek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Po moje ti bomo raje odgovorili po porodu. Zdaj ni čas za to. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Pozdravljeni, Danes sem "spoznala" vaš forum, čeravno sem na strani velikokrat. Imam kar konkretno vprašanje.3.8. (včeraj) sem imela rok za rojstvo sinka, malo se pripravlja ampak kot vidite sem še doma. Zanima (skrbi)me navedba Lune/Pluton konjunkcije in vplivov. Kaj bi lahko to negativno vplivalo na značaj malega, če se recimorodi danes ali jutri? Saj ne vem, kako naj se vam zahvalim, če bo kdo znal odgovorit. Verjetno boš ti tud še vsaj dva dni doma, mogoče te pobode šele luna, jaz sem imela rok, rodila šele 10 dni po roku, zato razmišljanje o tem kje bo luna, prepusti tistim zgoraj, ko bo pa otrok rojen, pa pokukamo v njegovo karto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
WISDOM 4. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2006 Hvala obema za odgovor. Sta pa oba tako diplomatska, da me je kar na stol prilepilo. No, ampak dejstva so dejstva in prav res,saj še nič ne vem kdaj in kako bo. Samo radovednost je močna. Bom raje razmišljala o tem: Siddharta pa zna molit in čakat... Lep dan naprej vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magda 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Wisdom, želim ti, da bi tega angelčka vesela sprejela na ta svet. Naj bo to velik dan, ne glede kje bo luna in kakšne aspekte bo tvorila. On že ve. Od srca ti želim, da bi šlo vse srečno, pa javi se z novicami čimprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 tudi jaz želim ,obema,srečno in zdravo rojstvo.Vajino prvo srečanje se bo dogodilo natanko takrat ko bo najbolj prav za oba. Pozabi tako na Plutona kot na Luno.Upssss ... na Luno pa ne.To si pa,v temle primeru,ti Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Jaz imamo to konjunkcijo - luna konj. pluton v x.hiši device sicer..Razen, da izredno niham v razpoloženjih(pa dvomim, da samo ta konjunkcija kriva nič velepomembnega ne dogaja...)razen.....ko tranzitni jupiter povozil luno..takrat zanosila in izgubila otroka...Kako bo pa z otrokom, ki se rodi v strelčevski luni v konj. s plutonom...nič strašnega se mi zdi. Strelec je še vedno z lahkoto vzel tudi tako slabo dogajanje..in tu je le še naš(strelčev) večni optimizem..No, kot pravim - meni se ta konjunkcija ne zdi slaba..slabše bi gledala na konjunkcijo lune in saturna...se mi zdi no.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
WISDOM 5. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2006 Hvala za lepe želje, Magda, č.v.e.k.a in Nataly,do danes ni še nič, pa dajmo, čakajmo naprej kaj bo tale mali, ko bo velik. Nekaj je gotovo - ljubljen bo!Lep vikend vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 WISDOM, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Noooooooo ?????? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
WISDOM 6. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2006 Pozdrav,Je imela Lunca kar prav, še nič ni, sem še kar doma. Zdaj sem pa že v drugih zvezdah :-)sporočim vse lepo vsem, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Lunca, kaj praviš, bo 08.08.2006, ko je tak lepi datum? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Lunca, kaj praviš, bo 08.08.2006, ko je tak lepi datum? Možno, možno, pa še en dan pred polno luno, sem sem že rekla, da bo verjetno čakala na tak datum in da tisto konjokcijo k se jo je bala, otrok ne bo mel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Pozdrav,Je imela Lunca kar prav, še nič ni, sem še kar doma. Zdaj sem pa že v drugih zvezdah :-)sporočim Sporoči pa le. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
WISDOM 9. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2006 Dragi vsi... Pri nas še vedno, kljub polni luni nič ne dogaja. Mali klop vztraja, sicer pa je v hiši dobra, ustvarjalna volja. Vsem lep pozdrav do novic. Wisdom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Dragi vsi... Pri nas še vedno, kljub polni luni nič ne dogaja. Mali klop vztraja, sicer pa je v hiši dobra, ustvarjalna volja. Vsem lep pozdrav do novic. Drži se, važno, da so prave energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magda 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Mislim nate, lepo se imejta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Dragi vsi... Pri nas še vedno, kljub polni luni nič ne dogaja. Mali klop vztraja, sicer pa je v hiši dobra, ustvarjalna volja. Vsem lep pozdrav do novic. Wisdom Če mu je pa detecu lepo pri tebi. Jutri pa akcija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
WISDOM 14. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2006 Dragi moji..., Z veseljem vam sporočam, da se je v petek, 11.8.2006, naposled rodil moj sinek - TRISTAN.Mimo plutona, v bolj prijazne konjunkcije. Kaj pravite, poznavalci, bo umetnik ali praktik, inovator ali sanjač? Zagotovo bo naš in zagotovo bo ljubljen Lep pozdrav vsem, Wisdom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Čestitke tako tebi kot očiju ! Seveda tudi 'tamalmu' (Uro si pozabla napisat) Vsekakor pa bo želel biti'taglavni' Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 hehe pa sem že mislil kaj napisat čez luno konj pluton... mah.. drugič, srečno mali težki konjunkciji si se izognil tristan! čestitke mamici pa očiju... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Čestitke mamici in očku, Tristanu pa eno fejst Izoldo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
WISDOM 14. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2006 aja, pa res, ura je bila pa 17.21. vsem hvala, najlepša hvala za čestitke.pa,W. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Wisdom, čestitke ob rojstvu tvojega najdražjega. zagotovo bo tvoj najdražji. Karto mu bomo pa razložili, ko bo sam spraševal. Nekako najbolj nehvaležno delo, razlaga karte otroka njegovi mami. Predvidevam pa, da ima zelo močen glas! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.