Skoči na vsebino

LUNA KONJUNKCIJA PLUTON - POROD

WISDOM

Recommended Posts

aja, pa res, ura je bila pa 17.21.

vsem hvala, najlepša hvala za čestitke.

pa,

W.

ja, za tamalga se še kar tvojo karto gleda. x:)x

Otrokova karta pomeni tranzit na tvojo karto za tisti dan...se pravi 11.8.2006 .Na takle način ravno preko astrologije lahko ugotavljamo medsebojno povezanost. Karte nas vseh so tranziti naših mam,očetov,starih mam in dedkov itd....itd....

Ima pa Plutona v znamenju Strelca,12.hiša tako kot 'naš' tamal. Boš ugotavljala kako močno fantazijo premore.

Verjetno bo risal,več ali manj,kašne podzemne bunkerje,kanale,zapore ... in uporabljal največ temno sivo oz.črno barvo.... x:Dx (ti samo povprašaj...kasneje seveda) x:)x

Pusti se presenetiti .Zanimal me bo,verjetno,prav tale Pluton v 12.hiši.

Veliko potrpežljivosti želim in malo nočnih dežurstev :palec:

Srečno!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Eheej č.v.e.k.a., hvala :-),

sama sem 30.3.1972, lj/slo, 7.33, luna tehtnica, asc bik

Daj pliiiz, pokomentiraj ga še malo.

Najbolj me zanima ascendent, kam se bo nagnil. In zanimivo, tudi hčerkica ima enako zgodbico 22.1.2005, 21.51 lj

asc na meji med devico in tehtnico.

lep začetek delovnega tedna vsem, W.

Eheej č.v.e.k.a., hvala :-),

sama sem 30.3.1972, lj/slo, 7.33, luna tehtnica, asc bik

:palec: Točno in blizu ASC venera, verjetno si precej čedna? Konjukcija marsa in saturna v dvojčku, paziti, kadar je slab tranzit čez to konjukcijo, da ne gre kakšna rokca pri gibanju (mars je energija, gibljiv, saturna pa blokada na vse to. Lahko bi vplival tudi na prehladna obolenja dihal.

Saturn v prvi hiši ti daje včasih precej resen igled, vendar ga družba venere malo omili in mars poživi. Na stara leta pa naj ta saturn kar dela svoje, boš vidla, kolk časa boš mlada.

Tvoje sonce v 12 hiši je bolj rezervirano kot pri drugih ovnih, ki ga nimajo v hiši podzavesti. Si precej brihtna, tuhtaš stalno nekaj in verjetno ti odgovarjajo poklici, pri katerih si odvisna pri delu sama in delaš čisto zase. Luna v vagi se nagiba precej v javnost, vendar jo objem urana dela včasih precej nemirno, spreminja tvojo čustvenost od gor do dol. x;)x

Ker pa je sonce na nasprotni strani urana, precej vpliva tudi na tvojo fizično energijo, kar bi se lahko odražalo na tak način, če bi se psihično pučutila slabo, bi bla fizično tud čist adijo.

Sedanji tranzit saturna preko 4 hiše kaže na to, da boš precej delala doma, kar se mi zdi čisto normalno, kajti z dojenčkom je precej dela in dosti časa preživiš ravno doma.

lUNCA, HVALA KER SI SE TAKO POTRUDILA.

DELAVNA :-) W.

x:Dx :palec: Hahahaha, se mi pozna tranzit saturna preko natalne šeste hiše, delam kar res več kot navadno in vedno mislim, da sem nardila premalo, to pa je ata saturn, ki hoče vse perfekt. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...