Skoči na vsebino

Slike lunatikov

klarus

Recommended Posts

x:Dx

men je bla pa tista klarus najbolj vsec, ki je taka kot kaksna pomladna vila, sedeca v zelenju, mega! xokx

ne vem kdo jo je dal...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

men je tolk fajn gledat, ne sam to, kako nas drugi vidijo, ampak tud to, kolk enih delov nas priplava na dan....včasih tud takih, ki jih sami mogoče manj opazimo....al jih pa ne izražamo tako pogosto, kot kakšne naše druge vidike....ful dobro....

moram rečt, da sem se v čist vsako slikico poglobila in mi je res mega, kakšni občutki priplavajo zraven....ful dobro ste zadeli folk....

ker ste jih dost že komentirali, bom dodala, da sta mi všeč slikici za vojkota in borisa.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a ne? xyesx

ja, za Borisa tud men, mega! xokx

pa Mystico kok je dobr alef al kdo vidu, sam je stepnil isti fotki za mystico pa mensezdi za klarus, pol je dal pa drugo za kalrus, tud ful hudo!

ja, svetsk! xyesx x8Dx

Jp, al pa za pjotro, z delfini! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men je tolk fajn gledat, ne sam to, kako nas drugi vidijo, ampak tud to, kolk enih delov nas priplava na dan....včasih tud takih, ki jih sami mogoče manj opazimo....al jih pa ne izražamo tako pogosto, kot kakšne naše druge vidike....ful dobro....

moram rečt, da sem se v čist vsako slikico poglobila in mi je res mega, kakšni občutki priplavajo zraven....ful dobro ste zadeli folk....

ker ste jih dost že komentirali, bom dodala, da sta mi všeč slikici za vojkota in borisa.....

sem mogla prav nazaj it gledat kaj sem dala x:Dx

ja pri tej slikici mi je sam njegovo ime ostalo v glavi xsrcx

uuuuuu audente :2src: hvala xsrcx

dymand

http://www.lorenzodimauro.com/IMAGES/GALLERY/Sirens.jpg

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

a res audente? jaz si te pa ne predstavljam tko mirne pa taksne, si bolj pompozna pa taksna, na eni podani si mi bla zlo vsec, se mi je zdel da ti ful pase, bolj kot tale, sam najbrz se pac ti tko pocutis. x:)x

nic hudga, ampak boljs je plac porabt za nove stvari kot pa da se eno in isto valja (v primeru citiranja), pa pac fotke naj bodo sajzev, da grejo v obicni ekran.

Silver :2src:

x^x x8Dx :palec:

Picasso

:eek: xredx

joj thanx...... :8):

men se zdi, da sem dalec od kake skrivnostnosti, si me cist presenetla.... x:Xx

Picasso

a res audente? jaz si te pa ne predstavljam tko mirne pa taksne, si bolj pompozna pa taksna, na eni podani si mi bla zlo vsec, se mi je zdel da ti ful pase, bolj kot tale, sam najbrz se pac ti tko pocutis. x:)x

nic hudga, ampak boljs je plac porabt za nove stvari kot pa da se eno in isto valja (v primeru citiranja), pa pac fotke naj bodo sajzev, da grejo v obicni ekran.

čist odvisno od dneva..včasih me je vsepovsod polno....včasih se pa skrijem pred vsemi in mam svoj mir :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

a je bil nesporazum, morda sem sele pol dodala audente... :8):

drugac pa, ja, vem, vidim, vcas si cveka, vcas pa cist zase... x:)x

tko kot jaz, sam da jaz vec nakladam. x;)x x:px

Picasso

čist odvisno od dneva..včasih me je vsepovsod polno....včasih se pa skrijem pred vsemi in mam svoj mir :vio:

a ti si to moje misli takole lepo napisala na papir xsrcx lepo.

Marsa,

ja ta trenutek, se počutim tako umirjeno in lahkotno sicer sem pa točno taka, kot si rekla x:Dx

pompozna x:px x:Ix x:Xxvsepovsod me je preveč :vragec:

ta slikica je pa v bistvu odraz mojih trenutnih notranjih bojev :2src:

wow, ta je cist nekaj psoebnega! xokx

pa tud pase liu....

ze barvno pa tko se mi zdi fajn, kako ste postekal ene dobr... xsuperx

aha, audente, 'pompozna'. xDDx jaz te zlo levjo vidim, tocn v takem smislu, pa tko, polna si energije, vesela, za spase vedno pa tko. nisi pa tko levja, agresivno, pa nisi zelo vase usmerjena pa taksna, kot zna bit lev... tko, se vid, da uzivas v lajfu. x8Dx

wow, ta je tud carska, tipka! x8Dx

Picasso

js ko sanjam :2src:

:eek: x!x

sem prisla dopisat, da se men, Klarus, zdis (barvno) podobne energije kot si ti pripisala tipki..

zdaj pa vidim eno dost podobno, energetsko. xyesx :palec: x8Dx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...