Samson23 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Če se zgodi na tvoji osebni točki (npr. sonce, luna, asc, mc) ali v aspektu z le-to soncni mrk to vpliva na tvoje zivljenje za obdobje do naslednjega mrka. Zdaj me pa zanima koliko časa traja vpliv konjunkcije dveh pocasnih planetov npr. jupitra in plutona-mar to pomeni, da vpliv traja do naslednje konjunkcije???se pravi tam okoli 13 let???To me zanima zato ker se naslednja konjunkcija jupitra in plutona zgodi v moji 2. hisi in v exaktni opoziciji z mojim soncem... da je pa stvar se bolj zanimiva pa se podatek, da se ze v Radixu moje sonce nahaja na srediscni tocki jupiter/pluton( pluton vlada 1., jupiter pa 2. hisi)... se pravi od konjunkcije naprej cca. 13 let... taX bomo prisli do res velik $$$$$$$$$??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 hm, kolkr vem, se vpliv plutona čut tam nekje 9 mesecev.......jupiter verjetno mal manj.......a ti bi kr13 let facapa pluton ne vem č je glih točn.....ma mal zamika kar se vpliva tiče....tko da Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2006 hm, kolkr vem, se vpliv plutona čut tam nekje 9 mesecev.......jupiter verjetno mal manj.......a ti bi kr13 let facapa pluton ne vem č je glih točn.....ma mal zamika kar se vpliva tiče....tko da ..tranzit se ze cuti od 6mescov do 2,5 leta-odvisno kolkX gre pac pluton "cez"... samo tukaj je govora o tranzitnih konjunkcijah, ki aspektirajo tvoje planete... ta tranzitna konjunkcija itak oznacuje neko novo obdobje... in ce tvoji planeti tko sovpadejo??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Če se zgodi na tvoji osebni točki (npr. sonce, luna, asc, mc) ali v aspektu z le-to soncni mrk to vpliva na tvoje zivljenje za obdobje do naslednjega mrka. Zdaj me pa zanima koliko časa traja vpliv konjunkcije dveh pocasnih planetov npr. jupitra in plutona-mar to pomeni, da vpliv traja do naslednje konjunkcije???se pravi tam okoli 13 let???To me zanima zato ker se naslednja konjunkcija jupitra in plutona zgodi v moji 2. hisi in v exaktni opoziciji z mojim soncem... da je pa stvar se bolj zanimiva pa se podatek, da se ze v Radixu moje sonce nahaja na srediscni tocki jupiter/pluton( pluton vlada 1., jupiter pa 2. hisi)... se pravi od konjunkcije naprej cca. 13 let... taX bomo prisli do res velik $$$$$$$$$??? Ne vem če sem te prav razumela. Vpliv tranzitnega Plutona,o temle sem ravno danes prebirala in verjetno astrologi tole vsak po svoje,naj bi trajal dve stopinji orbisa.Se pravi:dve stopinji do eksaktnega in dve stopinji po eksaktnem aspektu oz.tranzitu. Čisto druga zgodba pa so njegove transformacije.Te pa lahko' trajajo' vse življenje z ozirom na to,da človeka spremene,lahko,v total. Morda pa ti razmišljaš o planetarnih povratkih .Saturnov,Jupitrov,Venerin,Marsov itd....Tule pa izrišeš karto določenega povratka in jo interpretiraš v povezavi z natalko. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Pluton mi je kvadriral Luno. Vpliv čez celo leto. :xx!: Potem mi je kvadriral Marsa, ki je vladar moje 3.h. Celo leto sem plačevala kazni za prometne prekrške. Saturn pa vpliva šele, ko naredi egzaktni aspekt. Dobiš vse za nazaj. Spremljajte! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Potem mi je kvadriral Marsa, ki je vladar moje 3.h. Celo leto sem plačevala kazni za prometne prekrške. Še vedno bolje plačevat prekrške kot pri teh dveh močnih energijah kaj drugega, sploh, če je vmešan promet, lahko si prošla, hvala bogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Pluton mi je kvadriral Luno. Vpliv čez celo leto. :xx!: Tole je pa ziher najhujši aspekt kterga lahko tranzitni Pluton ustvari.Pri njem prihaja,do zares težkih preizkušenj.Nekako podobno Pluton/Sonce vendar veliko močnejše saj je napadena ,če temu lahko tako rečem,tvoja bitmedtem ko gre pri Soncu za drugačne vrste transformacij.Nekak sem prepričana,da te je tranzit ,v tvojem bistvu, precej spremenil in da policajske kazni ob tem niso omembe vredne. Pri omenjenem Plutonovem tranzitu gre tudi za dvig kundalini energije. Mislim,da ti je dana posebna milost če si jo odnesla kot navajaš LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Pluton mi je kvadriral Luno. Vpliv čez celo leto. :xx!: Tole je pa ziher najhujši aspekt katerga lahko tranzitni Pluton ustvari.Pri njem prihaja,do zares težkih preizkušenj. Jaz sem ta aspekt dala skozi . Sočasno, skupaj s kvadratom na nLuno, mi je tPluton tudi oponiral nSaturn. Da bi bila mera polna, sem v tem obdobju imela še pLuno v Škorpijonu. Za znoret, milo rečeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Jaz sem ta aspekt dala skozi . Sočasno, skupaj s kvadratom na nLuno, mi je tPluton tudi oponiral nSaturn. Da bi bila mera polna, sem v tem obdobju imela še pLuno v Škorpijonu. Za znoret, milo rečeno. Ruby živ, a ni prima,da vemo,da tudi to,enkrat,mine Najhuje kar se človeku lahko pripeti je,da se mu dogaja nekaj kar ga plaši vendar ne pozna vzroka.Ne ve zakaj in kdaj in če sploh bo minilo. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Tole je pa ziher najhujši aspekt kterga lahko tranzitni Pluton ustvari.Pri njem prihaja,do zares težkih preizkušenj. Čveka, a ti veš, da je tisti kvadrat najhujši, če je v natalni karti že podoben aspekt, kvadrat ali opozicija? Jaz sem kvadrat plutona na luno preživela :xx!: , sicer pa je orenk treskal, kajti natalno imam med tema dvema opozicijo. Si lahko misliš, kako se je izražal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Lunca ojla, ja,si predstavljam.Verjetno je pustil veliko posledic vendar si postala stoposto močnejša oseba kotsi bila. Tale energija je dejansko neverjetno močnaPluton je,med drugim, duh naših prednikov.Se pravi seboj nosi tudi genetiko.Morda celo karmo povezano z njo.Se pravi zlo komod,da pri takšnem aspektu končujemo,podzavestno in zavestno,karmo nekega našega prednika...pri Luni bi rekla ,da po ženski plati .Lahko povezano z domom.Ker je vladar naravne osme hiše zahteva,da tudi mi postanemoŠkorpijon.Da se spreminjamo in spremenimo.Preje nam ne dovoli naprej ... Pri opoziciji gre ,največkrat tudi za nekaj nedokončanega.Nekaj kar je bilo nekdaj ,v nekem drugem življenju, narejeno na pol in sedaj je čas,da to popravimo.Pri Plutonu smo postavljeni pred dejstvo...pri drugih planetnih opozicijah se nekako izmažemo nevedoč,da na taista lekcija čaka v naslednjem življenju. Sama,.že nekaj časa preživljam inkonjunkcijo T.Pluton/Luna Ga počasi in ziher spoznavam .Vsekakor pa sem se morala najpreje soočiti in razrešiti vprašanje Saturna V jesenskem času pa me čaka Uran,ki bo sekal in urejal v leto 2007 LP! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Sama,.že nekaj časa preživljam inkonjunkcijo T.Pluton/Luna Ga počasi in ziher spoznavam .Vsekakor pa sem se morala najpreje soočiti in razrešiti vprašanje Saturna V jesenskem času pa me čaka Uran,ki bo sekal in urejal v leto 2007 LP! Hojla Čveka! Tale koleselj se obrača in vsi podoživljamo kakšen tranzit. Jaz sem včeraj tuhtala, kaj naj pomeni uran 90 na moj IC in MC?Popoldne mi je na brzaka umrla muca Harly, stara 14 let. Zadela jo je kap, še prej radoživa in vesela, jedla, potem je samo obležala. Uran je tko nepredvidljiv. :xx!: Ampak jaz pripisujem to tranzitu saturna preko moje šeste hiše, saj predstavlja tudi domače živali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Lunca, sožalje za muco Jaz imam tudi tSaturn v 6. hiši in točno z vstopom v to hišo so se začele večje zdravstvene tegobe pri moji 13-letni Mački . Tudi s psico imam težave, čisto v Saturnovi simboliki; ovire, organizacija okoli varstva, težek vsakdan zaradi tega, še z Velikanom si pogosto skačeva v lase zaradi nje, a sirota dobra ni nič kriva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 lunca.....za muco.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Lunca, sožalje za muco Hvala punce, ja res mi je blo tko hudo, očitno polna luna v vodnarju, kjer imam svojo natalno luno 180 na natalnni pluton, se krasno odraža. Sem pa pričakovala tranzit konjukcije saturna na natalni pluton v šesti hiši, da bi blo lahko kaj narobe. No Ruby72 želim ti, da bo tvoja muca in pes okrevata. Vesela pa sem, da mačka v 14 letih ni bla enkrat pri veterinarju, vesela, zdrava in tudi taka smrt, verjetno krasna mačja karma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Jaz sem ta aspekt dala skozi . Sočasno, skupaj s kvadratom na nLuno, mi je tPluton tudi oponiral nSaturn. Da bi bila mera polna, sem v tem obdobju imela še pLuno v Škorpijonu. Za znoret, milo rečeno.Tudi jaz imam v natalu opozicijo Lune in Plutona. Ko je Luna progresirala čez Pluton v 8.hiši , je še tranzitni Pluton delal kvadrat na Luno. Res je bilo za znoret. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Hojla Čveka! Tale koleselj se obrača in vsi podoživljamo kakšen tranzit. Jaz sem včeraj tuhtala, kaj naj pomeni uran 90 na moj IC in MC?Popoldne mi je na brzaka umrla muca Harly, stara 14 let. Zadela jo je kap, še prej radoživa in vesela, jedla, potem je samo obležala. Uran je tko nepredvidljiv. :xx!: Ampak jaz pripisujem to tranzitu saturna preko moje šeste hiše, saj predstavlja tudi domače živali. Lunca živjo in žal mi je za muco Harly.Vem kako se počutiš čeprav je punca dočakala častitljiva leta in umrla,kot temu pravimo,na zanjo najlepši,možen,način. Krivdo pa komod pripišeš Saturnu.Čeprav ti je T.Luna,vladarica tvoje 6.hiše, prehajala tvojo N.Luno pa še 12.hiša Progresirana Luna ti je šla v 1.hišo.Novi začetki.Hmmmmm Prav sedaj prehaja tudi meni T.Saturn v 6.hišo.Zdravje moje pudlje se slabša. Pojma nimam kaj se bo dogodilo ampak Saturn bo po moji šesti hiši šaral kar nekaj . Tole bo tudi,verjetno,zadnji udarec za katerega ve,da me bo z njim močno prizadel. Si ne znam predstavljati LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Prav sedaj prehaja tudi meni T.Saturn v 6.hišo.Zdravje moje pudlje se slabša. Pojma nimam kaj se bo dogodilo ampak Saturn bo po moji šesti hiši šaral kar nekaj . Tole bo tudi,verjetno,zadnji udarec za katerega ve,da me bo z njim močno prizadel. Si ne znam predstavljati Držim pesti, da ti bo saturn samo kazal pravo pot, mišljenja sem, da ga znaš kar precej obvladat, saj te je že precej naučil, zato ne bo tko hudo, boš vidla. Psička pa bo verjetno mal slabšega zdravja. Sicer pa tuhtam pri meni, kako se je to odražalo pred 30 leti, ko nisem imela mačke? Takrat mogoče malo slabša moja zdravstvena slika, ampak sploh se ne spomnim, da bi bilo kaj posebnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 oj lunca,.......za kosmatinko Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 oj lunca,.......za kosmatinko Hvala Silki, saj si jo vidla, da je bla prava črna kosmatinka, pa luno je mela v škorpionu, zato je obrajtala škorpione. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Hvala Silki, saj si jo vidla, da je bla prava črna kosmatinka, pa luno je mela v škorpionu, zato je obrajtala škorpione. ..a od "tu" tist njen "pogled",.....všeč mi je bil... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Lunca ojla, kako se je odražalo pred 30.leti? Hmmm .... Živali pa nase prevzamejo kar velik kos naše karme. Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Lunca ojla, kako se je odražalo pred 30.leti? Hmmm .... Živali pa nase prevzamejo kar velik kos naše karme. Ja, to si mi vzela z jezika, sem ravno prej premišljevala o tem, verjetno ni naključje, da smo prišli sploh v stik z njimi. Muca je krasna terapija za depresijo. Točno ve, kdaj je treba in na katero mesto ob določenih trenutkih. Kadar sem bila slabe volje je zlezla verjetno točno na tisto točko, kjer je bla zablokirana energija. No saj je znano, da imajo muce en čut več kot ljudje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Lunca veš, da to prvič slišim. A zato si jaz tako zelo želim muco imet ampak se žal vsi člani v gospodinjstvu ne bi s tem strinjal. Kako pa kužki delujejo...vem da name kot balzam za dušo...no k glih govorim o tem danes v mojih sanjah pa niso bili balzam k so me napadal...Lep poletni pozdravček... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2006 ...ko ravno o karmi... zanima me ce je kdaj kdo preuceval do katere mere deluje astrologija pri t.i. razsvetljenih (energijsko nevtralnih) ljudeh.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.