Skoči na vsebino

Velike konjunkcije na osebnih tockah

Samson23

Recommended Posts

...ko ravno o karmi... zanima me ce je kdaj kdo preuceval do katere mere deluje astrologija pri t.i. razsvetljenih (energijsko nevtralnih) ljudeh....

Prosvetljeni in karma?

Zakaj pa ne ? Predsem me zanima kako bi bilo s 'prosvetljenimi' v primeru,da bi jih iz čiste nirvane postavili

v grob fizis.Bi ostali prosvetljeni ? Bi jim uspelo?

Od tule dalje bi me zanimala karma.

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Prosvetljeni in karma?

Zakaj pa ne ? Predsem me zanima kako bi bilo s 'prosvetljenimi' v primeru,da bi jih iz čiste nirvane postavili

v grob fizis.Bi ostali prosvetljeni ? Bi jim uspelo?

Od tule dalje bi me zanimala karma.

Lep pozdrav

...ne razumem kaj si sploh hotla povedat.... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...ni mi jasno zakaj ne bi?? ...poleg tega pa kdo naj bi jih sploh postavil v grob fizis??...poleg tega-kaj sploh je grob fizis... stvar individualne percepcije... in ravno to je po mojem bistvo "razsvetljenja"... nevtralnost... ne pa energijski dualizem... presekati z linearnim dojemanjem zivljenja-zakonom vzroka in poisledice-karme... tko, da "grob fizis" verjetno za nekoga razsvetljenega sploh ni isti "grob fizis" kot ga dojemamo mi...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...ni mi jasno zakaj ne bi?? ...poleg tega pa kdo naj bi jih sploh postavil v grob fizis??...

morda življenje samo . :o|o:

Eno so suptilne energije v katerih bivajo (naj bi) prosvetljeni in drugo grobe energije s katerimi se soočamo v vsakdanjem življenju.

Dokler človek živi samo v subtilnih energijah in se ga fizična plat življenja ne dotakne,živi v nekakšni nirvani.Kar popolnoma razumem.

Moje vprašanje je bilo zastavljeno v smeri kaj bi se dogodilo če nekoga iz ,takšne, nirvane postaviš v vsakdanje življenje.

Tule bi me pričela zanimati njegova karma.Preje ne.

To je tudi vse.

Srečno!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...