Skoči na vsebino

Napoved za 32. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/32/"][b]Napoved za 32. teden[/b][/url] - [b]7. - 13. avgust 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hvala za napoved, Marsa. x:)x Kaže, da bo napeto, to mi je tudi ena astrološka napoved za moje znamenje napovedala za to obdobje. Treba bo pazit :o|o:

Prebrala sem, da so hekerji nardili veliko škode na forumu xrolleyesx Moje sožalje.

marsa...napoved.... :wOOt: ....to je pa že prav preveč pridno....nobene mere....

[color="#FFFF99"]zdej pa hitro brat in hvala.....[/color] x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sem že prou ornk pogrešala napovedi :8): x:Dx x:Dx x:Dx pa ni tko slabo spljoh :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx :palec: :palec: :palec: hvala :palec: :palec: :palec: xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

:palec:
saj dons me pa se ena caka, tko da sem se morala ven vrzt vcer. xDDx

amis, ni sile, prejsnji teden se mi se opravicit ni dal.
Sem se hotla pohecat, da je ni, ker so jo hekerji skenslal. x:px x:o)x

Jp, melodie, pa ne sam na forumu, pac pa se tud na blogih pa na magazinu... :V:
Thanx Melodie! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="#999999"]Hlastni bomo in polni notranje energije, ki jo bomo stežka konstruktivno usmerili, nenehno nam bo nečesa manjkalo oz. si bomo nečesa želeli, po nečem hrepeneli, vendar še sami ne bomo vedno vedeli, kaj naj bi to pravzaprav bilo.[/color] :eek: To mi je pa zelo znano xrolleyesx

[color="#FF9900"]Po drugi strani pa bodimo odprti za druge in prav tako za njihova stališča; če se bomo torej umaknili, nikar pri sebi ne potrjujmo in ne negujmo negativnosti.[/color] To si je pa vredno zapomniti x;)x

Hvala Marsa!

A guardian Angel

Who will guide what you do,

Her pure essence is love,

Sent to watch over you

Hvala za napoved Marsa!

Ampak glih konec tedna grem v bistvu v neznano -meni vsaj..in mi ni iti, pa kaj ko moram..po gospodiča na drugo stran Slovenije..sem itak rekla, da bo tole izlet nekakšen..bomo zjutraj šle in vsega vraga med potjo pogledale..(ti pa pišeš naj ne hodimo v neznano :vragec: )
Sicer pa merkur hvala bogu v leva..potem..da ne bom več težila v nedogled..

Ma -saj ni tako hudo strašno se mi zdi..meni osebno se začne 10. pa do 20 -jupitrov povratek..tak, da ma da je ok..pa venera se bo lepo obnašala in same fajne reči majo da se zgodijo.. x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

sem rekla zlasti v morskem prometu, ce se prav spomnim (no mislila sem rpedvsem to).
sicer pa, ne rges tok v neznano, mas mapo, ceste so, tip je izkusen voznik, zadar ni dalec.
Btw, grem sama pojutrisnjem se kakih 20 km dlje. x;)x x:px
SAMA. xyesx
kar pomen, RES v neznano.
ker tvoj dec je valjda ze kdaj v lajfu 500 km prevozil, jaz pa se ne, v enem kosu.
TKO neznano... tud nepripravljeno, zijalasto, impulzivno pa tko......
*aja ne!!!! Ti bos vozila, res sama!!! aha, nisem dobro prebrala, oz. prepovrsno.
ma tolazh se s tem, da grem jaz tud sama, pa se otrok nom mela zraven (ker bom tima v zadru pobrala).

ves da bo vse ok, sam previdna pa pac bod, itak mors bit, ne glede na to, kaj jaz napisem oz. kaj zvezde pravijo. xDDx

xcrossfingx

angeo, nisi edina. x;)x xDDx

Picasso

Ja to že..ampak najprej moram jaz ponj x!x
potem pa gremo v Zadar..naslednji teden -v ponedeljek..takrat bo že boljša situacija :palec:
Veš kakšen šofer sem jaz - zgubim se kjer hočeš in kadar hočeš..ampak ne jemljem tole kot blazno tragiko..ok..pač moram videt tisto x:px (če mi se je še v sosednji vasi uspelo izgubiti in edino močvaro,ki je tam najti ter vanjo pasti) x:px

Previdnost :palec: (velja tudi zate x!x )

ah kje Nataly, pa si ja izkusena voznica!!!! x!x xyesx
saj si vsak dan pol slovenije 2x prevozila! x!x :vtz:

ves da bos obvladala. xokx xyesx

hehe, jaz pa se pametno delam pa mape da mate pa to, pa se spomnim prejle v kopalnici, da jaz pa se avtokarte nimam! :lol:

se bom zgubljala tam po vinicah pa crnomljih, ce ne bom ze kje okol kakega kocevskega roga z medvedi harala. x:Dx x:Dx

Picasso

jp...karto je zlo pametno met v avtu....pa koristno precej.... xDDx

sicer sem pa na dopust sama vozila do splita....itak obvladam... x^x ...(važička)

drugač se pa napoved do konca sklada z mojim počutjem in dogajanjem...edin tega ne piše, da bo dela čez glavo, motivacije pa mal manj....nekam se težko zraven spravim....delo pa sam leti k meni....na srečo bo v sredo luna in še eno resetiranje....je treba delovno vnemo v red spravit....... :o|o: :vtz:

o, pih, mass za kaj bit, ni macji kaselj do splita! x!x x^x :palec:
ne saj jaz rada vozim, mam pa pred taksno potjo (tud krajso x:px x;)x) vedno mal treme, ce grem pac prvic..
da ne bi desetine km v napacne smeri vozila in podobno, pa se nekak sem dogovorjena, to pomen da moram mal presodit, kdaj se spokam, no saj ze vem, mam ze *plan*, kaksrnega mam pac jaz lohk. x:px x:Dx

neko 'kao karto' bom v sentvidu pobrala, ko bom mimi peljala tja, mi je mitja nastimal.
sem si hotla jo kupt, pa jo k srec itak niso mel, take ki jo hocem, ker sem morala 2 l olja kupit, sem mela pa vse rperacunan, pa me je to mal.... mi mal narobe hod.

tle na netu pa nc ne najdem, ce pa ze, je pa vse v flashih, ki jih jaz nimam instaliranih.

Picasso

Ma saj bo..karto pa res nabavit :palec:
Jaz imam v avtu neko petrolovo -ful dobra res..
Amis-ti pa prava važička pje :palec: (do Splita smo se mi peljali dalnjega l. 90..ko so srbi pričeli blokirati ceste -pol pa po polžje po Jadranski magistrali)
Pa za delovno vnemo :detelca:

selitve narodov, pa same maherce (jaz pa nat)! x:Dx x:px x;)x

Picasso

porkaduš kakšni cajti......ma sej je ok...sam po drugi strani je pa spet čudno...ne znam pojasnit....nenavaden filing......pa zresnila sem se nekam ful in se še nisem navadla sama nase.....pa čist preveč mi manjka smeh pa ena taka sproščenost......

...uglavnem....komaj čakam že spet eno resetiranje narest.....

[color="#3333FF"]no, polna luna je pred vrati in tako tudi moj skoraj stalen enkrat mesečni migrenski napad.... in ta je vedno pred polno luno xrolleyesx . poleg tega pa bolje da sploh ne omenjam psihičnih izpadov in napadov šefice :cry: - joj, upam, da bo čimprej mimo ta 32. teden (33. teden je bolj obetajoč - hvalabogu xsrcx ) [/color]

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

[quote name='Marsa' date='7. Aug 2006 2006b 13:50' post='672996']
o, pih, mass za kaj bit, ni macji kaselj do splita! x!x x^x :palec:

:palec: Zdej samo drito do Splita, je avtocesta skoz do dol, kar korajžno.

jop, sam bom cez vijugaste vinice rinla, ampak vseeno bom sla pogumno, kaj pa cem. xDDx
Nat pa tud, kaj pa ce. x:px

:palec: Thanx Lunca! x:Xx

Picasso

Nepotrpežljivost in hlastnost na dan prišli včeraj..ampak ok, je na koncu vse ok izpadlo. :vio: Recimo...nepredvidenih dogodkov še pa još. Sam še ta pozitivne stvari čakam...čak mal, a so sploh ble v napovedi? :inocent: x:Dx x;)x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...