loti 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Ojla sme nova ti gor, pa me zanima kako se s partnerjem ujemava. jaz 29.11.1978 rojena od 20.05. v kranjuon 06.10.1968 kranj, ure ne vem točno vem pa da je po ascedentu oven hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loti 8. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ojla, ne vem a sem kaj narobe storila da še nihče ni odgovoril na moj post? če moram kam drugam vprašat me please povejte k sem res nova tu gor. Hvala in lep sončen dan Mateja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ovca 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 jaz sem isto strelka, on je tehtnicaoba mama luno v strelcu, ascendent pa v devici.. nakljucje? )emm... ena zenska mi je kao rekla, da bi se naj ti dve znamenji ujemali v >filozofskem< pogledu (globok pogled na zivljenje) in potem posledicno v uresnicevanju (>>norih<<) idej no..samo bi blo fajn, ce bi en ekspert ka na to povedal, ker ravno zato sem sama prisla na forum, ker sem mislila, da je mozno pac povedat kaj te muci in bo en, ki se spozna povedal ka o tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.