Skoči na vsebino

Partnerstvo in zvestoba

Marsa

Recommended Posts

Cena zato je podobna kot pri notranje bolj prebujenih duhovnikih, ostalih:

Vedno si sam. In Stvarstvo s Teboj.

V kolikor komu uspe se poenotit...

Vse drugo je igra & "party" of the life.

_________

NI svoboda za vsakogar.

Poznam primere, ko se je nekaterim slabšalo od brezdelja in nekreativnosti svojega life - a.

Bili so osamljeni, nezadovoljni...

Za njih je koristno vse, da so nekje "socialno", ... varno "spravljeni".

Da imajo svoj ritem in režim (če tudi predpisan zunanje...).

Da so v partnerstvu. Če tudi "tako - tako", kar se partnerske harmonije tiče. )

LP

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 464
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 9 months later...
Guest VilaSonca
mi ne pade na pamet ... da bi se pogovarjala o zvestobi ... jo obljubljala ... in pričakovala ... x:Dx včasih sem bila drugačna ... pa sem ugotovila, da bi čisto komot funkcionirala v odprti vezi ... z osebo, ki ji paše isto ... pa še biti samska mi je zakon ... sem srečnejša. x:)x in sploh ne vem, kaj bi rada od resne veze ... prijateljstva so kul. x:)x

mi ne pade na pamet ... da bi se pogovarjala o zvestobi ... jo obljubljala ... in pričakovala ... x:Dx včasih sem bila drugačna ... pa sem ugotovila, da bi čisto komot funkcionirala v odprti vezi ... z osebo, ki ji paše isto ... pa še biti samska mi je zakon ... sem srečnejša. x:)x in sploh ne vem, kaj bi rada od resne veze ... prijateljstva so kul. x:)x

S' mi vzela besede z jezika x:Dx x;)x ...peace, sister x:Dx

Norost je vcasih najvecja modrost…

ločimo telesno in mentalno zvestobo

tudi mentalni skok z drugim v posteljo je nezvestoba

saj

misli = dejanja

Kaj pa čustvena, čutna, kreativna in idejna zvestoba?...da zvestobe samemu sebi niti ne omenjam...

pa še bi se kakšna našla. Ima punca kr prav....jebeš to...

Jst pa mam fuul veliko o tem za povedat...

Se strinjate? x:o)x

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

jap.. x:Dx x:Dx x:Dx

zvestoba se tice tud mal ljubezni.. love pa ne mors nikoli omejit.. ker pol ni vec to.. tko da se o tem v bistvu ne da cist nc zabetoniranga rect. enkrat je pac tko.. drugic pa drugac.

jap.. x:Dx x:Dx x:Dx

zvestoba se tice tud mal ljubezni.. love pa ne mors nikoli omejit.. ker pol ni vec to.. tko da se o tem v bistvu ne da cist nc zabetoniranga rect. enkrat je pac tko.. drugic pa drugac.

Zvestoba je grda beseda.

Ljubezen je lepa beseda.

yup, to pa res :)

sam, da pa ne bi pričakovala zvestobe od partnerja... to mi pa glih ne bi uspelo :8):

Ja, saj to je ta zanka na katero se več ali manj vsi ujamemo, a ne gre drugače, veš.

Edina resnična zvestoba je tista direkt iz srca, sama pa veš da srcu nimaš kaj

govoriti, je neodvisno od naših blodenj in strahov. Tako da....tukaj se ne da bit pameten,

kot je že Tyazi povedal in zelo se strinjam z njim. Šele ko ne pričakuješ, si ustvariš možnost

da te to doleti. Prej pa ona oseba na drugi strani podzavestno čuti to zahtevo in največkrat tudi

podzavestno kreira možnosti da se ji izogne. Fizika pač.

Ali z drugimi besedami, z ljubeznijo ni šale x;)x

Guest VilaSonca
Kaj pa čustvena, čutna, kreativna in idejna zvestoba?...da zvestobe samemu sebi niti ne omenjam...

pa še bi se kakšna našla. Ima punca kr prav....jebeš to...

jp, pomembna stvar tako ali drugače, ne le fizično, čustveno ... x;)x

beauty is in the eye of the beholder x:o)x

men je pa zvestoba fajn.

če tako gre naravno ... brez prisile ... če ti to v določenem obdobju ni "nič takega". če ni, pa pač ni. x:Dx

To je tko... ce zvestobo hoces.. pomeni, da si paraplegik..

Ce je noces.. si isto paraplegik..

Obstaja lahko le samoumevno zaradi notranjega zadovoljstva ki je v partnerstvu, ce je.. Ce pa ni.. pa itak ne obstaja..

Lahko je le zaradi ljubezni.. nikoli zaradi partnerstva.. razen ce je naucena.. privzgojena.. z obcutkom krivde.

In vsaj 50% je unicimo na samem zacetku s tisto obljubo.. ker to v prevodu pomeni, da si ne zaupamo.. in ta obljuba obstaja najvec zato, da kasneje, ce jo kdo prekrsi izpade ne-moz ali ne-zena beseda.. in to je idealna priloznost, da si potem te obljube naprej mece.

Nobene obljube in nic ni potrebno, ce je love res prava.. seveda potem tudi zvestobe ni.. ker ne-zvestoba sploh ne obstaja.. zakaj bi potem obstajala zvestoba.. Ljubezen je cist dovolj.

.........

Obstaja lahko le samoumevno zaradi notranjega zadovoljstva ki je v partnerstvu, ce je.. Ce pa ni.. pa itak ne obstaja..

Lahko je le zaradi ljubezni.. nikoli zaradi partnerstva.. razen ce je naucena.. privzgojena.. z obcutkom krivde.

evo pa smo spet na začetku...ukvarjanje z zestobo je čisti nesmisel x^x

In vsaj 50% je unicimo na samem zacetku s tisto obljubo.. ker to v prevodu pomeni, da si ne zaupamo.. in ta obljuba obstaja najvec zato, da kasneje, ce jo kdo prekrsi izpade ne-moz ali ne-zena beseda.. in to je idealna priloznost, da si potem te obljube naprej mece.

Nobene obljube in nic ni potrebno, ce je love res prava.. seveda potem tudi zvestobe ni.. ker ne-zvestoba sploh ne obstaja.. zakaj bi potem obstajala zvestoba.. Ljubezen je cist dovolj.

:palec: :palec:

heh, se spomnim zadnjič debate z dvema puncama.. ko smo bile v španiji in sem poslala sms svoji summer love izpred 6,7 let, če je za kofe..

so padla vprašanja v stilu: ja, če si se dve poletji zaljubila vanj, kako veš, da se ne boš tudi tokrat.. a ni to mal nefer do tvojega fanta, da se z bivšim dobivaš tkole? da je tole izzivanje usode, ker si daš možnost, da te premami skušnjava..

sem rekla, da shit, če se zgodi.. sam se pač bo, če se bo, kaj čem xnckrivx in pol morala tri dni skup razlagat kaj sem s tem mislila x:o)x

da ne, nisem mislila, da zdaj se bom pa dol dala s tipom, če bo sam mal namignil.. ampak da sem mislila nekak tkole - da nikol ne veš kam nas lajf pripelje in kaj nam je v danem trenutku namenjeno.. pa da če bom začutila, da je pa on v bistvu love of my life.. da se definitivno ne bom pretirano ukvarjala s krivdo pa da to ne smem, ker bom varla in blabla.. ampak da pa zelo ne čutim nikakršne potrebe po iskanju ljubezni in seksa, ker to imam in ker komaj čakam, da pridem domov in se stisnem k dragemu, in da je verjetnost, da mi bo tip sploh kaj dogajal zelo majhna.. in da res ne štekam kako od kave sredi trga, ko si v mestu celi 2 uri, prideš do seksa :eek: x:o)x pač, bi ga rada vidla.. in ne vidim nobene skrivnosti, skrivanja ali varanja v tem.. xnckrivx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

meni tudi, če in kadar je nihče od mene ne zahteva in pričakuje....

ampak sej ne gre za druzga, pac pa zate.

kok face mas in to.... kaj dajes od sebe.

se pa drugac strinjam, da je to itak samoumevno (ampak ravno zato je pa nihce ne zahteva, pricakuje pa jo, nekak)

x:o)x

blabla, Tjazy.

govoris o v bistvu brezpogojni ljubezni, a potem pa pises take - ce je ljubezen prava. x:Dx

itak je vsaka "prava", k se zaljubs.

mam pa obcutek, da je taksnale filozofija najveckrat sam izgovor za to, da ni treba bit zvest.

Kot pravm, strinjam se v bistvu s tem, kajti se ce si das 100 zaobljub in recimo tud ostanes zvest (pa se matras k temu), nisi unmu nobene usluge naredil, v bistvu ga ponizujes na nek nacin, ce se mors prav matrat bit z njim.

and yet...

... se psrasujem, kam so izginile vrednote.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

K sreči je pri meni ta reč preprosta;

ko sem z osebo, sem pač s to eno osebo,

ne zato, ker moram

ali ker sem kaj obljubil,

temveč, ker lahko in ker hočem...

če ne bi več hotel biti s to osebo

ali če bi se zapletel s kom drugim

bi s to omenjeno osebo odnos prekinil...

preprosto.

Odnos z eno osebo mi je zadosten

in že sam po sebi več kot preveč...

če pa se lahko v njo znova in znova zaljubim,

je to še toliko lepše.

ampak sej ne gre za druzga, pac pa zate.

and yet...

... se psrasujem, kam so izginile vrednote.

vrednote? Kaj je že to? Aha to misliš tist k je pr nas različn k pr arabcih al pa eskimih? xnckrivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...