Guest Mačona 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 mogoče sem pa jaz tudi grozna in se grem igrice, pa sploh ne poštekam. :xx!: ker imam pa 7. hišo v DVO in Merkur močen na MC. sam jaz sem itak extra primer s Kironom in Severnim vozlom tam not v 7. hiši ... zato tud je kot je in s tem se bom zajebavala cel lajf - odnosi. to je pač playground, kjer se učim in kjer moram pokazati zrelost. iskanje ravnotežja med sabo in drugimi. je pa tud težko zarad vsega ognja in Jupitra močnega in to je močan ego. tako da je težko najti ravnotežje. hja, hm, pa tud z Merkurjem v Tehtnici pač skoz tuhtam o odnosih, tako je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 To sem pa ze slisal.. da se ti dvignejo norme ko si sam.. Ampak da se s tem dvigne nivo bodocega partnerja pa ni hkrati tudi res.. tko da.. ne racunaj prevec na to.. Sej ves.. bolj ko izbiras vecje sranje dobis. Ne, se kar strinjam s Prabho. Meni je obdobje samskosti zelo koristilo. Saj tu sploh ne gre za izbirčnost do partnerjev. Gre za čas, ki si ga vzameš zase, za svoje zorenje in za poslušanje sebe. Pa veliko poguma rabiš za to, da se boriš s svojimi hormoni in fatalnimi zaljubljenostmi. Zame je partnerska zveza, ki jo imam zdaj, prava. Že dolgo. Pa nisem izbirala. Samo prostor sem naredila sebi in s tem tudi odprtost za drugačne kvalitete v drugem človeku. Pravzaprav je škoda, da naša kultura tako podcenjuje samskost. Kot da je nek odnos že sam po sebi vrednota in kot da človek, ki je sam, ne bi mogel narediti kaj dobrega zase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Pravzaprav je škoda, da naša kultura tako podcenjuje samskost. Kot da je nek odnos že sam po sebi vrednota in kot da človek, ki je sam, ne bi mogel narediti kaj dobrega zase.jp, ubogi ubogi samski, poglej ga/jo, kako je ubog/a, čisto sama, nikogar si ne more najt. jp, odnos je očitno v tej kulturi že sam po sebi vrednota, pa čeprav kripl odnos. odnos do sebe pa ni važen. važen je odnos z drugim. važno da si pač v odnosu z nekom. čeprav kripl. bogi bogi si lahko tako ali tako, samski ali v paru, tako da ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 jp, odnos je očitno v tej kulturi že sam po sebi vrednota, pa čeprav kripl odnos. odnos do sebe pa ni važen. važen je odnos z drugim. važno da si pač v odnosu z nekom. čeprav kripl. Ja, prav zanimivo, kako ljudje razmišljajo. To je še ena stran poguma tistih, ki se odločijo, da bodo samski - treba je prenašati takšne predsodke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 saj ni treba, da ti pridejo do živega. preprosto preslišiš ali pa udariš, če je treba. klinc jih gleda predsodkarje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 jp, ubogi ubogi samski, poglej ga/jo, kako je ubog/a, čisto sama, nikogar si ne more najt. jp, odnos je očitno v tej kulturi že sam po sebi vrednota, pa čeprav kripl odnos. odnos do sebe pa ni važen. važen je odnos z drugim. važno da si pač v odnosu z nekom. čeprav kripl. bogi Pa saj nihce tko ne razmislja.. Do samskih pa res ni predsodka.. Upam vsaj.. To je v bistvu ql, na nek nacin.. nekaj casa.. Mas cas.. se najti.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 saj ni treba, da ti pridejo do živega. preprosto preslišiš ali pa udariš, če je treba. klinc jih gleda predsodkarje. No, saj itak, da jih klinc gleda . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 kje si še vedno lažem, pa ne vidim (še). Ce bi se zgodilo drugace kot se je zgodilo.. Bi ti se vedno mislila, da je to to.. a ne? Ce gledas iz svojega stalisca.. iz SEBE.. in pozabis na njegove poteze.. kako bi bilo? Torej.. predvidevam, da si to spoznala.. zaradi njegovih potez.. ker je to pac edina opcija ta moment.. najboljse je, ce reces.. da to ni bilo to.. Ampak do sebe moras biti iskrena.. kot tudi do partnerja.. ampak vsaj do sebe.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Pa saj nihce tko ne razmislja.. Do samskih pa res ni predsodka.. Upam vsaj.. To je v bistvu ql, na nek nacin.. nekaj casa.. Mas cas.. se najti.. Sem morala pogledati tvoj profil, da potrdim svoj sum, da si moškega spola. To vse razloži. Če bi bil ženska, bi že vedel, koliko predsodkov je do samskih. Tam nekje od konca osnovne šole naprej . Če bi moški brali Dnevnik Bridget Jones, bi mogoče že dobili malce vpogleda v vsakdanje življenje (samskih) žensk . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Sem morala pogledati tvoj profil, da potrdim svoj sum, da si moškega spola. To vse razloži. Če bi bil ženska, bi že vedel, koliko predsodkov je do samskih. Tam nekje od konca osnovne šole naprej . Če bi moški brali Dnevnik Bridget Jones, bi mogoče že dobili malce vpogleda v vsakdanje življenje (samskih) žensk . Moski mamo vcasih rajsi da ste samske .. Ampak vcasih pa tud ne.. Si sele potem mogoce zazelimo, da postanejo samske.. ko vidimo, ce nam je ql... Joke! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Saj je vseeno ali je nekdo samski,ali ne.Bistvo je v tem kako izkoriščamo svoj čas,kako rastemo duhovno,kaj se od tega naučimo,čisto vseeno ma kakšen način in kje,..no samo da ne teče kdo za kom z nožem:( ..bistvo je očem nevidno,se pravi je vseeno kdo stoji zraven tebe.Biti samska ženska je pa tako kul in super,....jaz se imam fantastično,...svetujem:) Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 jjaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooo.....................same samichke, jes pa tko neumno pametn btw. tjazzy... sm te tut u drugih temah opazu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Pa saj nihce tko ne razmislja.. Do samskih pa res ni predsodka.. Upam vsaj.. To je v bistvu ql, na nek nacin.. nekaj casa.. Mas cas.. se najti..a da ne? predsodkov je polno marsikje, pa ne samo do samskih. kar pa spet ne pomeni, da glih na vsakem koraku naletiš na predsodke. samo, pač, prisotni so. No, saj itak, da jih klinc gleda .no, pol pa itak ql. Ce bi se zgodilo drugace kot se je zgodilo.. Bi ti se vedno mislila, da je to to.. a ne? Ce gledas iz svojega stalisca.. iz SEBE.. in pozabis na njegove poteze.. kako bi bilo? Torej.. predvidevam, da si to spoznala.. zaradi njegovih potez.. ker je to pac edina opcija ta moment.. najboljse je, ce reces.. da to ni bilo to.. Ampak do sebe moras biti iskrena.. kot tudi do partnerja.. ampak vsaj do sebe..ja, po vsej verjetnosti bi še vedno živela v zablodi. mhm, ogledalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 btw. tjazzy... sm te tut u drugih temah opazu fajn.. Jst sem tko ko Uran.. ki deluje na vsake kvatre mal.. ja, po vsej verjetnosti bi še vedno živela v zablodi. mhm, ogledalo. Zablodi?? .. bodi iskrena.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Ne, se kar strinjam s Prabho. Meni je obdobje samskosti zelo koristilo. Saj tu sploh ne gre za izbirčnost do partnerjev. Gre za čas, ki si ga vzameš zase, za svoje zorenje in za poslušanje sebe. Pa veliko poguma rabiš za to, da se boriš s svojimi hormoni in fatalnimi zaljubljenostmi. Zame je partnerska zveza, ki jo imam zdaj, prava. Že dolgo. Pa nisem izbirala. Samo prostor sem naredila sebi in s tem tudi odprtost za drugačne kvalitete v drugem človeku. Pravzaprav je škoda, da naša kultura tako podcenjuje samskost. Kot da je nek odnos že sam po sebi vrednota in kot da človek, ki je sam, ne bi mogel narediti kaj dobrega zase.Prav imaš. Lahko pa dodam, da odkriješ neko simetrijo med sabo in svetom. Odkriješ, da si lahko nekaj časa brez njega, hkrati pa tudi, da je on še toliko lažje brez tebe. Tudi precej podpore za samskost lahko dobiš od nasprotnega spola, tako da lahko že špekuliramo, če to ne postaja vrednota...vsaj v očeh opazovalca. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Zablodi?? .. bodi iskrena..zdajle te pa res ne štekam. če je bilo tisto kar sem čutila, resnično, ampak so motivi bili zgrešeni (čeprav edini prisotni in močni, drugačnih pač ni moglo biti!) ... mislim, da je to bila zabloda. joj, spet smo tam ... kaj pomeni zate zabloda? in zakaj misliš, da ni bila zabloda? madona sem tečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 zdajle te pa res ne štekam. če je bilo tisto kar sem čutila, resnično, ampak so motivi bili zgrešeni (čeprav edini prisotni in močni, drugačnih pač ni moglo biti!) ... mislim, da je to bila zabloda. joj, spet smo tam ... kaj pomeni zate zabloda? in zakaj misliš, da ni bila zabloda? madona sem tečna. Ne rabis stekat mene... stekaj sebe.. In ce pozabis njega.. on je odreagiral tako kot je.. pobegnil je.. Prav.. njegov problem. Zakaj je ZATE bila zabloda? Ti si bila iskrena.. in se bi bila, ce on ne bi tako odreagiral. Torej nic ne bi vedela o tej zablodi.. Torej ni zate zabloda... ce ze, je za njega. On je bil tisti, ki ni bil iskren.. ki ni vedel kaj hoce, ki zivi v zablodi.. Zakaj si njegovo zablodo vzela na svoje rame? Vsak naj nosi svoje breme.. Sem bil v DZS med vikendom.. in me je nakaj zanimalo.. in sem vzel nakljucno knjigo.. in jo odprl na nakljucni strani in prebral nakljucni stavek.. in ta je bil.. "Vedno placamo vse svoje dolgove, dlje kot odlasamo, vecje so obresti" Prav imaš. Lahko pa dodam, da odkriješ neko simetrijo med sabo in svetom. Odkriješ, da si lahko nekaj časa brez njega, hkrati pa tudi, da je on še toliko lažje brez tebe. Ja... Svet res ne potrebuje mene.. da lahko JE.. al pa.. ne vem.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 "Vedno placamo vse svoje dolgove, dlje kot odlasamo, vecje so obresti" S tem se popolnoma strinjam. Plačujmo sproti in življenje bo enostavno. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 "Vedno placamo vse svoje dolgove, dlje kot odlasamo, vecje so obresti" S tem se popolnoma strinjam. Plačujmo sproti in življenje bo enostavno. Se ne strinjam s tem,....vsak določi zase svoja pravila,vse je v glavi-misli so te,ki se potem materializirajo.Dobro je paziti na to kaj mislimo.Kaj pa ,če rečeš: "Svoj dolg bom plačala,ko bom pripravljena za to in ob tem doživljala prijetno izkušnjo.!"La vita e bella!!!!! x8Dx Jaz pa določim,kdaj,kje,s kom bom kaj naredila.To ni neko taktiziranje,ampak po meri občutka,energije to določam,sledim svoji intuiciji,notranjemu glasu.Ko naredim tako,je vse točno tako kot mora bit,pa čeprav je nekaj izpadlo narobe,enostavno vem,da je tako ok,da je to najboljša varianta. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Dobro je paziti na to kaj mislimo. no, to me pa res zanima kak je izvedljivo... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 no, to me pa res zanima kak je izvedljivo... Ja vsak ima svojo formulo,jaz ko dobim negativno misel,jo odpihnem TAKOJ in si rečem:vse dobro prihaja k meni.To je to. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 no, to me pa res zanima kak je izvedljivo... Bravo ... končno iskren stavek, ne iz knjige. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 Ja vsak ima svojo formulo,jaz ko dobim negativno misel,jo odpihnem TAKOJ in si rečem:vse dobro prihaja k meni.To je to. a bejž no dobro je paziti na to kar pišemo......ker če nimaš lih prepih v glavi, je težko kar odpihnit to, o čemer razmišljaš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 a bejž no dobro je paziti na to kar pišemo......ker če nimaš lih prepih v glavi, je težko kar odpihnit to, o čemer razmišljaš haj... Todika.. glede komentarja pa... Je vrhunski.. in ne samo, da je tezko odpihnit misli.. Nemogoce je.. Lahko kaksno.. ki bi se itak sama odpihnila.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2007 Prijavi Deli 30. november 2007 tjazy vrhunsko is maj midl nejm btw prov fajn te je brat spet Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.