anatman 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Lep pozdrav vsem, zanima me, kateri kristali so po vaših izkušnjah in vedenju energijsko najmočnejši.. po mojih izkušnjah so to tektiti, vendar nisem popolnoma podkovan v tej stroki tako da me zanimajo tudi vaše mnenja ali je intenziteta odvisna tudi od velikosti kristala in od astrološke pogojenosti osebe, ki se s kristalom ukvarja Hvaležen sem za vse vase misli in dognanja o tej temi,V Cvetju Citiraj TADYATA GATE GATE PARAGATE PARASAMGATE BODHI SVAHA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Lep pozdrav vsem, zanima me, kateri kristali so po vaših izkušnjah in vedenju energijsko najmočnejši.. po mojih izkušnjah so to tektiti, vendar nisem popolnoma podkovan v tej stroki tako da me zanimajo tudi vaše mnenja ali je intenziteta odvisna tudi od velikosti kristala in od astrološke pogojenosti osebe, ki se s kristalom ukvarjaHvaležen sem za vse vase misli in dognanja o tej temi,V Cvetju Energijsko najlaže zaznavni so običajno minerali, ki vsebujejo železo. Pogosto tudi opazimo, da sta dva minerala iste vrste energijsko precej različno intenzivna; včasih se namreč v mineralu pojavi kakšna primes, ki ga en. vzpodbuja. Dejstvo namreč je, da se nekatere energije podpirajo, druge pa dušijo. Najbolj zaznavna energijska razlika npr. po mojem je, če poskusiš najprej zaznati energijo selenita, potem pa nanj prisloniš hematit in to storiš še enkrat. Kar se tiče elektromagnetne energijske komponente velikost je pomembna, kar se tiče informacijske, pa ne. P.S. Podkovani tudi drugi nismo. To so predvsem konji. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Pozdravljeni, vprašanje je kakšne energije iščeš ? Vsak reagira različno na različne kristale. Jaz osebno najbolj reagiram na vse, ki vsebujejo visok procent silicija. Moraš poskusiti več tipov kristalov saj ima vsak svoj energetski tip ( kot neke vrste prstni odtis ). Velikost je pomembna mogoče še bolj oblika. LP, Branko G Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 mene pa zanima intenzivnost kristalov - ali je zelo odvisna od velikosti kristala? vem, da si (nosorog ) to že enkrat povedal, ampak ne najdem in sem pozabila kaj si povedal morda so bli hekerji na delu Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 mene pa zanima intenzivnost kristalov - ali je zelo odvisna od velikosti kristala? vem, da si (nosorog ) to že enkrat povedal, ampak ne najdem in sem pozabila kaj si povedal morda so bli hekerji na delu Malo višje upri očke, na moj post iz 08.08.06. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Malo višje upri očke, na moj post iz 08.08.06. lalala al sem slepa al pa nora v zgornjem postu govoriš o vrstah, jaz pa te sprašujem o velikosti kristalov. torej: če imam doma na primer kameno strelo veliko cca 2-3 cm, ali je potem neprimerna recimo za programiranje oz. ali je njena energetska moč veliko manjša, kot od na primer velike cca 15-20 cm?ali je velikost nepomembna? lalala Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 men se zdi, da je za prohramiranje potebn vsaj 5x5 cm velik kristal..al neki takega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 pol lahko vse moje kamenčke vstran pomečem Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 NEEEEEEEEEEE !!!! Imam čist enga takega mikro...pa ga ne bi za vse nasvetu stran vrgla.....programiranje gor ali dol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 no, pol pa jih ne bom ampak me pa vseeno zanima kakšen je energetski potencial manjših kamenčkov... Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 kamenckast pomoje je lahk tut velik (odvisno z kaj ga rabis ane...). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 ja Nosorog je enkrat omenil da mora biti bolj velik kamen za programiranje.... Pjotra pa vzemi več manjših ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 al sem slepa al pa nora v zgornjem postu govoriš o vrstah, jaz pa te sprašujem o velikosti kristalov. torej: če imam doma na primer kameno strelo veliko cca 2-3 cm, ali je potem neprimerna recimo za programiranje oz. ali je njena energetska moč veliko manjša, kot od na primer velike cca 15-20 cm?ali je velikost nepomembna? Kar se tiče elektromagnetne energijske komponente velikost je pomembna, kar se tiče informacijske, pa ne. lalala Malce ti vseen vid nagaja. Zdaj vidiš.Vseeno je že zaradi feelinga dobr, da je velik vsaj ene 3 cm; nujno pa ni. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 al sem slepa al pa nora v zgornjem postu govoriš o vrstah, jaz pa te sprašujem o velikosti kristalov. torej: če imam doma na primer kameno strelo veliko cca 2-3 cm, ali je potem neprimerna recimo za programiranje oz. ali je njena energetska moč veliko manjša, kot od na primer velike cca 15-20 cm? ali je velikost nepomembna? lalala hej, pikica, jaz se tudi ukvarjam s to velikostjo. na splošno pa: velikost nikoli ni nepomemba.. nosorog, to je bilo eno izmed tistih vprašanj, ki si ga par mesecev nazaj spregledal.. kako velik kristal bi rabila, da bi me energijsko (elektromagnetno) "pokril"? na oko... ali če če ozrazim na na may way: samo kar se količine energije tiče.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Malce ti vseen vid nagaja. Zdaj vidiš.Vseeno je že zaradi feelinga dobr, da je velik vsaj ene 3 cm; nujno pa ni.ja, očitno mi je in mi še luna nagaja - okoli polne lune sem vedno takšna, kot da bi me luna trkala hvala za izpostavitev tvojega ključnega stavka, ki ga nisem in nisem hotela videt pa pa pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Meni se zdi, da še najbolj čutim vibracije kamene strele.Mogoče tudi zato, ker je dostikrat z mano in sva se zaštekala (se je sprogramirala name) In ko smo že pri polni luni, ob polni luni jih čutim še dosti bolj močnejše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 kako velik kristal bi rabila, da bi me energijsko (elektromagnetno) "pokril"? na oko... ali če če ozrazim na na may way: samo kar se količine energije tiče.. ponavljam vprašanje.. ( ker me zanima odgovor!) sprašujem vse, ki raziskujete v tej smeri.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 ponavljam vprašanje.. ( ker me zanima odgovor!) sprašujem vse, ki raziskujete v tej smeri.. Tako velik, kot je oko. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 ponavljam vprašanje.. ( ker me zanima odgovor!) sprašujem vse, ki raziskujete v tej smeri.. PING PONG žogica je nekje velikost očesa ( ne poskusi izmeriti velikost svojega ). LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 nosorog, to kar si napisal je odgovor v prazno.. sicer pa vse dobro .. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 ker.. (ta furum kar na sred odgovora včasih ven vrže).. ker bi to pomenilo, da je količina energije na kubično mero (bom jaz vzela) človeškega tkiva in kristala enaka, kar pa ne drži.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 nosorog, to kar si napisal je odgovor v prazno.. sicer pa vse dobro .. ker.. (ta furum kar na sred odgovora včasih ven vrže)..ker bi to pomenilo, da je količina energije na kubično mero (bom jaz vzela) človeškega tkiva in kristala enaka, kar pa ne drži.. Ti že veš. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 (da se malo pohecam) itak... in če sem še malo resna. "znati" je malo prehoda beseda, imam pa svoje občutke. in za mene so seveda merodajni. sicer ne mislim nič slabega - ampak nenazadnje kak bi pa prišli, če bi vsi ponavljali samo za drugim-i? rada imam da vsak zazna stvari po svoje in jih na svoj način tudi poda. mislim, da nas to dela pisane in na ta način bogate. vse dobro in poljubček! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 x:poljubček! Me bo kdo kj vprašu, če ga sploh maram? lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 seveda, zdaj takoj te grem vprašat.. drugače pa, bo mene kdo vprašal katere nove kamne imam? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.