klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ker se mu pustiš al pa ker te zacopra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ma, jaz pa. pojavi se en tip in mi podre cel sistem. fak, pa kako mu to uspe? love is in the air Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 pa ne sam ljubezen..če bi bla sam ljubezen bi naša dymant žarela .....ne pa da je žalostna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 klarus in Pjotra, hvala za podporo.. pa, saj je že o.k.. http://www1.fov.uni-mb.si/nejaz/sonce.JPG Sonček zanj.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 koga to prepričuješ sebe al nas razplet bo tak kot ga najmanj pričakuješ pozitivno seveda Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 huh čisto prava slikica za njega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 tak pa zgleda on.. ( v wordu, ne najdem risarja..) Jaz ga imam rad pečenega v pečici, s česnovo polivko. lalala P.S. - Pa ti maš non stop ene probleme s tipi Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 brrrrrrrrrrrrr ne jem ovce pa da je kaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 mene pa še neki zanima..nevem če je lih prava tema am obm useen napisala...zaenkrat še nimam nobenga kamčka sam si mislm kpšnga u kratkem nabavt...me pa zanima pač tm v štacuni =P a to te more(oz. je dobr) kamn da ga kupš...nekak prvlačt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Kaj pa vem....pri meni je tako da tisto kar me ponavadi privlači je kar prav zame . me potegne. Če si dovolj občutljiva boš najberž že našla pravega, drugače pa mal vprašaj kateri je zate najbolši....tud po knjigi se da Zadnjič sem tudi sama mal za kristali šnjofala...pa sem prišla do granata ogrlica....kaj je bila lepa ......hm ja ta bi bla zame.....no ja enkrat mal pretežka za strelko02 Čav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 naj bi tako bilo . Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Pelcha...po moje je tako najboljš: poglej v kakšno knjigo o kamnih, fotke in vse ostalo, pa tko kater kamen te privlač na osnovi tega, pol pejt pa v trgovino... Pa si kupi kakšen nakit al pa ročni kamenček Mene najbolj privlači lapis lazuli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 hvala vsem baje nej bi biu zame primeren ametrin =P bom še mal knigce pogledala ja bo najbolš...še enkrat hvala...pa še neki me zanima...k skor nč ne vem o teh kamenčkih..a je ot tut kej od starosti odvisn kako vpliva al je to useen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 hvala vsem baje nej bi biu zame primeren ametrin =P bom še mal knigce pogledala ja bo najbolš...še enkrat hvala...pa še neki me zanima...k skor nč ne vem o teh kamenčkih..a je ot tut kej od starosti odvisn kako vpliva al je to useen?Veš kaj je najboljš. Pojdi v štacuno z kristali, malo se razglej, in ne sprašuj kater bi bil dober za tto pa to, ampak sam razglej se, tist kristal ko ga boš najbolj potrebovala te bo itaq sam izbral. Ziher.Ko sem kupoval tibetansko zapestnico, mi je baba tam nekaj lapala o zdravilnih učinkih, ma bejš se solit, sem si izbral epidot, in ta kamen sem ravno tedaj najbolj potreboval. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 ok hvala =P sej je tut najbl simpl tko pomoje =Pupam da me kšn izbrau =D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ok hvala =P sej je tut najbl simpl tko pomoje =Pupam da me kšn izbrau =Dizbere te vedno en, če ne več Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 No pol pa dobr =D zanima me še če mogoče priporočate kšno knigco da si najprej mal preberem pa ogledam tele kamnčke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 hvala vsem baje nej bi biu zame primeren ametrin =P bom še mal knigce pogledala ja bo najbolš...še enkrat hvala...pa še neki me zanima...k skor nč ne vem o teh kamenčkih..a je ot tut kej od starosti odvisn kako vpliva al je to useen?za ametrin, je pa najbolš vpraša noskota..al da ti on proda al pa da ti da cifro od kakega dilerja....ker se ga ful ponareja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 A tud minerali pa kristali se ponarejajo?????? Tega pa nisem vedla, čeprav je logično Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 za ametrin, je pa najbolš vpraša noskota..al da ti on proda al pa da ti da cifro od kakega dilerja....ker se ga ful ponareja sei bom šla najprej v štacuno =D če mi bo ker bl "pasu" ...sam tole so pa nwem kai da kr tkole ponarejajo ei Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 sei bom šla najprej v štacuno =D če mi bo ker bl "pasu" ...sam tole so pa nwem kai da kr tkole ponarejajo ei Po ugodni ceni sem jih nekaj časa nazaj videl v trgovini Kamen nasproto Gospodarskega razstavišča (Lj). Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 aha =P hvala bom šla pogledat še zmer me zanima naslou kšne dobre knjige o teh kristalih pa tem ...če ve kdo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Od Nosoroga knjige so zakon : Tadej Pretner... Dih zvezd. Več jih je že napisal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Tadejeve knjige so res dobre. LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.