Skoči na vsebino

Energetska intenzivnost kristalov

anatman

Recommended Posts

• Komentarji 100
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ma, jaz pa. pojavi se en tip in mi podre cel sistem. fak, pa kako mu to uspe? :C: :C: :C:

love is in the air :2src: xDDx xokx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Deli na socialnih omrežjih

• 5 months later...
mene pa še neki zanima..nevem če je lih prava tema am obm useen napisala...zaenkrat še nimam nobenga kamčka sam si mislm kpšnga u kratkem nabavt...me pa zanima pač tm v štacuni =P a to te more(oz. je dobr) kamn da ga kupš...nekak prvlačt?

Kaj pa vem....pri meni je tako da tisto kar me ponavadi privlači je kar prav zame x:)x . me potegne.

Če si dovolj občutljiva boš najberž že našla pravega, drugače pa mal vprašaj kateri je zate najbolši....tud po knjigi se da x:)x

Zadnjič sem tudi sama mal za kristali šnjofala...pa sem prišla do granata ogrlica....kaj je bila lepa ......hm ja ta bi bla zame.....no ja enkrat x:Dx mal pretežka za strelko02 x:Dx

Čav xsrcx

Pelcha...po moje je tako najboljš: poglej v kakšno knjigo o kamnih, fotke in vse ostalo, pa tko kater kamen te privlač na osnovi tega, pol pejt pa v trgovino...

Pa si kupi kakšen nakit al pa ročni kamenček :palec:

Mene najbolj privlači lapis lazuli...

hvala vsem :) baje nej bi biu zame primeren ametrin =P bom še mal knigce pogledala ja :P bo najbolš...še enkrat hvala...pa še neki me zanima...k skor nč ne vem o teh kamenčkih..a je ot tut kej od starosti odvisn kako vpliva al je to useen?

hvala vsem :) baje nej bi biu zame primeren ametrin =P bom še mal knigce pogledala ja :P bo najbolš...še enkrat hvala...pa še neki me zanima...k skor nč ne vem o teh kamenčkih..a je ot tut kej od starosti odvisn kako vpliva al je to useen?

Veš kaj je najboljš. Pojdi v štacuno z kristali, malo se razglej, in ne sprašuj kater bi bil dober za tto pa to, ampak sam razglej se, tist kristal ko ga boš najbolj potrebovala te bo itaq sam izbral. Ziher.

Ko sem kupoval tibetansko zapestnico, mi je baba tam nekaj lapala o zdravilnih učinkih, ma bejš se solit, sem si izbral epidot, in ta kamen sem ravno tedaj najbolj potreboval.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

za ametrin, je pa najbolš vpraša noskota..al da ti on proda al pa da ti da cifro od kakega dilerja....ker se ga ful ponareja :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

za ametrin, je pa najbolš vpraša noskota..al da ti on proda al pa da ti da cifro od kakega dilerja....ker se ga ful ponareja :vio:

sei bom šla najprej v štacuno =D če mi bo ker bl "pasu" ...sam tole so pa nwem kai da kr tkole ponarejajo ei x:Dx

sei bom šla najprej v štacuno =D če mi bo ker bl "pasu" ...sam tole so pa nwem kai da kr tkole ponarejajo ei x:Dx

Po ugodni ceni sem jih nekaj časa nazaj videl v trgovini Kamen nasproto Gospodarskega razstavišča (Lj).

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...