MihaZ 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Bralci lepo pozdravljeni! Sicer nisem kaj dosti pregledoval prejšnjih tem v zadnjih dveh mesecih, in bi sledeča tematika skoraj sodila v tekočo temo Boljši svet: Imam občutek, da bo leto 2007 prelomno za ves Svet - zelo pozitivno in to na vseh, predvsem danes kritičnih področjih! Dobro, ta občutek v meni je zelo intenziven, pravzaprav sem že ves dan popolnoma nestrpen - mogoče bo prelomen samo zame, ampak vseeno. Mogoče pa kriva polna luna in slabo vreme, napetost v zraku. Mogoče bo v naslednjem letu delno ali celo popolno odrešenje lastne duše, ampak tako "črnogled" tudi ne želim biti. Če lahko temu tako sploh rečem..mogoče bo celo kdo prepoznal te moje vibracije, za katere se bojim, da niso ravno dobre Kakšen občutek imate Vi? Je že kdo razmišljal o letu 2007? Nočem odpreti te teme v smislu - naslednje leto bom pa to naredil, odpovedal se temu (kar zelo radi delamo zadnji dan starega leta ).V glavnem prosim za opis občutkov prihajajočega - prihajajoče dobe. Vseeno kam bo šlo - že polepšanje življenja sočloveku pomeni ogromno! ja kje je še vseh 6 miljard utelešenih duš.. Vnaprej se opravičujem tistemu, kateremu bo ta objava in tema "nadležna", saj sem kar glasno razmišljal. Lepe dni vsem dobrim ljudem, predvsem tistim, ki vlivajo upanje tega potrebnim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Hu kje je sele jutri, da ne govorim za en teden...2007 - obcutki??? Upam, da se naucim bolje leteti in pristajati... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 leto 2007...... ........................................................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MihaZ 10. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2006 Emm..ponavljamNočem odpreti te teme v smislu - naslednje leto bom pa to naredil, odpovedal se temu (kar zelo radi delamo zadnji dan starega leta ).Drugače -- ne tako. Vem (mislim ) da je forum odprt za kakršnekoli komentarje. Ampak prosim, upoštevajte mojo prošnjo. Temo sem odprl iz določenega razloga - da podprem ali ovržem slutnjo o velikih spremembah v dobi naslednjega leta. Priznam, napako sem storil v zapisu "Kratek opis teme" (pod naslovom teme) ter mogoče še kje. Se opravičujem! Z drugimi besedami hočem vprašati - je kdo začutil, dobil "opozorilo", je koga ob misli na prihajajoče obdobje nekaj močneje vznemirilo? v smislu nastanka, izvedbe velikih sprememb - tako kot v meni.. Upam da nebo kdo razumel tole kot preostro, vseeno - prosim, iščem kolikor se da čisti odgovor! Kljub nenatančno definiranim vprašanjem, argumentaciji lastnih občutkov itd..Ne spoznam se na astrologijo, zato bi prosil za kakšen nasvet tega vešče osebe. Lepo pozdravljeni ter lahko noč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 nimam nobene velike slutnje ... ali pa je predaleč da bi o tem razmišljala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Emm..ponavljamZ drugimi besedami hočem vprašati - je kdo začutil, dobil "opozorilo", je koga ob misli na prihajajoče obdobje nekaj močneje vznemirilo? v smislu nastanka, izvedbe velikih sprememb - tako kot v meni.. Ja. Ampak jst nimam dobrih občutkov Bl gre za hint-e (nejasne namige ("kode" (ni glih natančen izraz) v vsakodnevnem življenju). V bistvu čutim v sebi nek naraščajoči nemir. Sicer se je ta nemir začel že nekaj let nazaj (občasno), sam zdaj je pa že vsepričujoč, vseprevzemajoč (včas že mislim, da sm nora - ampak od strahu/nemira - definitivno pa paranoična). Podobno nemiru, ki ga občutijo živali pred bližajočim se potresom, naravno katastrofo (čeprou, kako pa vem/o kaj živali občutijo pred potresom?)Ne bi rekla, da je ta nemir kronološko "omejen" na 2007. Bolj na bližnjo prihodnost, oz prihajajoče obdobje. V glavnm, nič dobrega. Ampak jst sm že po naravi optimistični pesimist, tko da mene (verjetno) ni za poslušat. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MihaZ 11. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2006 Hvala Cookie! Takšen tip odgovorov sem želel. Verjetno se marsikomu godi podobno z notranjim nemirom. Mogoče bi o bolj po "kmečko razmišljal" (btw s tem ne napadam bilokakšnega načina razmišljanja določenega sloja prebivalstva) - živali imajo v vsakem primeru mnogo boljši "stik" z naravo, pomoje se zavedajo vpliva, čutijo, upoštevajo nasvete vseprisotnih Angelov . Dobro, da nas je večina izgubila stik s tem, smo sami krivi - že nepravilno delovanje zadnjih treh čaker, predvsem neposlušnost jasnovidnosti. Tukaj bi lahko začeli naštevati.Dejstvo je, da se je vsaj v zadnjem stoletju - po številu, moči ter s tem povezanimi posledicami - povečale naravne "nesreče" (narekovaji zaradi tega, ker zame ne obstajata ne sreče ne nesreče - le volja Stvarnika). Upam si trditi, da do tega pride samo zaradi močno skoncentrirane negativne energije na določenem mestu - pa čeprav znanost to imenuje naključje. Posebej moram poudariti, da imam še mnogo premalo znanja o tem, ogih stvari s tega področja si ŠE ne znam razložiti, najti pravilno razlago.Nestrpnost med ljudmi v glavnem narašča. To je dejstvo.Verjamem, da se bo naslednja hipoteza zdela komu neumna - napredek znanosti, tehnologije itd..ali je stvar božjega načrta to, da se počasi "razblinja" megla, ki je bila ustvarjena, da ne zvemo Resnice? Saj namen (moje mnenje) posameznega utelešenja ni v tem, da čim hitreje zvemo Resnico, sploh pa to ne na Zemlji, to je stvar mnogih reinkarnacij, preden postane duša razsvetljena in gre stopnjo više. Da Spozna. Ponavljam, nadaljevanja si za zdaj ne znam razlagati. Rekel bi, da tako recimo temu pozitivna kot negativna energija, ki skrbita za ravnovesje vsega na Zemlji, skušata preprečiti, da doumemo Resnico. Na poti k temu smo (z blaznim napredkom znanosti v zadnjem obdobju) že. Kot drugo - zakaj pa so se začele grozne (omenjam svetovne) vojne, če si znate predstavljati, kakšen prelom v vsem je to bil za človeštvo (dejstva mislim da vsak pozna). S tem nočem podžgati debate o delovanju volje določenih osebkov, ki so morije sprožili..Vsekakor vojna ni bila samo posledica njih oz.njihove volje. Doslej navedeno bi nekdo mogoče razumel kot scenarij kakšnega slabega filma. Res je, da vse kar sem zgoraj zapisal, izgleda kot kup raztresenih misli raztresene osebe. Imate prav. Najti želim samo resnico. samo Resnično prosim vse za kar se da široke odzive. Lahko tudi na mail. Lepo pozdravljeni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 (popravljeno) No ja ce govorimo o pribliskih; z Mirom gledam na prihodnost ne samo leto 2007, pa ce tudi bo ta moja smrt......zlobne misli me itak spremljajo in brez njih uresnicitve ne bo slo, sam to se tako ali tako ze dogaja.....Sicer pa poglej nas kaksni smo/sem, mi ne kdo s prstom pomaha pred obrazom pa bi ga kar trescil (seveda se hitro najdem), hocem rect ogromno tega pritiska imamo v sebi, kjer ga nekateri bolj drugi manj ucinkovito sproscamo - IMHO ga bomo mogli vsi sprostit in ce pogledam svet je to zgolj nabirajoc se lonec nasprotij...................nova generacija nove spremembe Popravljeno 11. avgust 2006 -> kuvrtat Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 nečesa me je strah,ta strah se preko dneva razblini,bolj konkreten je v času prebujanja vendar ne morem definirati niti česa niti odkod prihaja.Kot,da čutim,da se bo nekaj dogodilo kar ne bo za nikogar prijetno. Ko sem to omenila prijateljici je rekla,da sem ji zagrenila lajf :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 pričakovanja moje mame: da naredim vse izpite in diplomiram vsaj na enem faksu, najdem bajto, v kateri hočem živet in najdem službo, kjer bo plača dobra, moje počutje pa ni važno. moja pričakovanja: da naredim zadovoljivo št. izpitov (toliko, da se da zraven še živet omembe vredno študentsko življenje), napišem kakšne pol diplome na enem faksu (moram napisat 2, ker študiram dvopredmetno), definitivno vlečem status študenta, dokler bo le šlo, službo, ki me zadovoljuje, pa že imam (preko študenta). tudi s stanovanjem, v katerem sem, sem povsem zadovoljna in ne vem, zakaj bi se bilo potrebno selit. slutim torej nekaj slabega ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 ko se poglobim , ugotovim, da me ne zanima kaj bo v letu 2007 se veselim jutrišnjega dne....ki bo prinesel nove izkušnje,veselje, nemir, mir, druženje.....pač tisto, kar si sama želim in kot si bom sama uredila stvari , želje in sebe.............bo to to konec koncev že vse imam premalo se zavedam tega pa čim manj dežja te dni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 2007... Zakaj ravno 2007?Spremembe bodo, pa ne tako na hitro.Začetek mogoče...Nekaj se bo začelo, to čutim, ali bolje rečeno, slutim.To ni strah, bolj nemir.Ne morem reči ali bo dobro ali slabo. Osebno... Se strinjam z Audente.Pravzaprav me trenutno ne zanima kaj mi bo prineslo leto 2007.Kar bom sam ustvaril, menda... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 2007............... Pričakoval marsikaj drugega, kot pa se je začelo v prvi polovici Vendar ga še ni konec in gre na bolje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 2007............... Pričakoval marsikaj drugega, kot pa se je začelo v prvi polovici Vendar ga še ni konec in gre na bolje Madonca Trudi Ti pa že v bodočnosti živiš! Samo da gre na bolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nikka 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Leto 2007...Moja napoved bi bila:-še bomo gagali,imam občutek da bo "hudičevo" leto....(2+7=9)....naslednje 2008 pa mislim,da se bomo rešili raznovrstnih bremen.Če ppa bomo naslednje leto res gagali,to pomeni,da si bomo izostrili posluh in glas.Napisano malo simbolično...Pa dejmo uživat v letošnjem letu...naslednje šele pride...LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 2007............... Pričakoval marsikaj drugega, kot pa se je začelo v prvi polovici Vendar ga še ni konec in gre na bolje Madonca Trudi Ti pa že v bodočnosti živiš! Samo da gre na bolje No, je že ruby napisala to, kar sm hotla.... Trudi, 2006-ga smo. Šok, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Madonca Trudi Ti pa že v bodočnosti živiš! Samo da gre na bolje jebiga Trudi, 2006-ga smo. Šok, a? Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 No, sej, nasmeju s me pa le. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Časovi stroj mi je neki zašteku ....bom pa porihtal zadevo, pa bo....tako, da do 2007 bo vse OK Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Nisem še razmišljal o 2007, še me prevelik tega čaka v 2006. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Imam občutek, da bo leto 2007 prelomno za ves Svet - zelo pozitivno in to na vseh, predvsem danes kritičnih področjih!To govorijo za vsako leto. naj vse optimiste in pesimiste malce razočaram. leto 2007 kani biti precej podobno trenutno aktualnemu 2006. V to me prepričuje zlobna tetat Statistika. Za vsako leto takšni in drugačni duhov(it)neži trdijo, kako bo prelomno. A kaj se zgodi? Tresla se gora, a rodila se miška. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 .. in je napovedou da nj bi 2035 vidu samo še ognj...O ja, pokadiš malce močne travice, pa marsikaj vidiš... Čas je fizikalna količina, katera ni neposredno dostopna razumu in je v neposrednem dinamičnem odnosu z ostalimi tremi gibali vesolja (gibanje, energija, prostor in čas). Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 jz pravm, da uživamo sedanjost Natančno to! Ob iskanju prihodnosti in obremenjevanju s preteklostjo se mnogim zgodi, da pozabijo na sedanjost. O letu 2007 bomo rekli kakšno 31. 12. 2007. Takrat bomo že znali oceniti, kakšno je bilo in takoj zatem zaužili leto 2008. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 takšno leto kot je letos ne more biti... ni šans, ... čeprav razumem kaj je avtor mislil - občutek imam da bo nekaj drugače, ne vem al samo pri meni al kolektivno, definitivno bo drugače... drastično... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Vsako leto je drugačno od predhodnega, čeprav še vedno veljajo enaki zakoni bivanja... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.