Kabalist 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Potem pa imaš za silvestrovo dvojno fešto ali pa jo "razredčiš" na dva dneva... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 ravno tole poslusam... morda bo se koga zanimalo... Ultra-Manafesting - "Sneak Peek" Preview Call - with Paul Bauer Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Ok, ne bom pisala o tem, kaj pričakujem, ampak o tem, katere cilje želim dosežt:-naredit izpite za 3. letnik, da pridem v 4.,-dobit eno redno delo, ki bo zelo dobro plačano in v katerem bom uživala, -velik narest na seb, ala shujšat, pa duhovno se spucat,-bit zdrava, srečna, zadovoljna sama s sabo,-se preselit. Sej sm skromna, ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 pa da si končno najdem partnerko za eh mal daljše obdobje no.....plosk, plosk. Končno mal bolj pozitivno in optimistično razmišljanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Ja, kr nej ti jih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Če si boš dost močno želel, ti bo ratal, samo, pazi, kaj si želiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 letos bo še bol noro kot lani Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Živeti za vsak trenutek posebej, vsak dan.In vedno odkrivati nekaj novega .In na prvo mesto postavite Sebe, poslušati sebe in delati drugim tako, kot želim , da drugi delajo meni, brez obsojanja, brez sodb.Želim imeti rada ljudi take, točno take kot so in v vseh videti samo dobro. Rada vas imam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Hvala Cookie! Takšen tip odgovorov sem želel. da se počasi "razblinja" megla, ki je bila ustvarjena, da ne zvemo Resnice? ..tako jaz čutim že več let, včasih močneje, potem je vakum praznine in takrat velja karta Norec, se spustim, ...lahko govorim le zase in ne vem, koliko je to kolektivno, splošno, saj običajno sprojiciramo notranje dogajanje na svet......mnogi redki pa pravijo, da se vsako leto vse odvija veliko hitreje in kot da slutimo to silo, ki nekam poganja.....to nadaljevanje časa doživljam kot osvobajanje resnice in vse kar paše zraven, itd., le kadar se zaštekam, kakšen kratek čas, takrat imam neprijeten občutek, toda vem, da je moj, moja nezmožnost slediti...., potem pa se sprosti in zaplavam naprej.....vse to pa sledim le kot notranje dogajanje, čisto brez zunanjih pričakovanj, nekaj teče in ne more se prelivat, če smo vezani, zagozdeni v materialne oblike....ko je tako, se poraja občutek, da se bo nekaj neprijetnega zgodilo v zunanjem svetu. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 neki na to temo sem zvedela in sami vidimo, kaj vse se dogaja v tem svetu in tudi SLOVENIJI... ne vem, ziveti je treba tako, da si pripravljen na vse (celo odhod), prevec pa se ni treba obremenjevat, ker smo premali, da bi karkoli lahko spremenili, razen sebe,... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Če si boš dost močno želel, ti bo ratal, samo, pazi, kaj si želiš. HaHa tko na hec tole potegne, u resnic pe pa tko presneto res Glede leta 2007... eni tetici sm pred prbližno pred 8 leti dal džotiš nardit. Kapo dol, prognoze so tko točne kot moj šef v službi No za letos se je rekla da se pa sprostijo eni mal težavni vplivi ki so mal dol tiščal Tud tko generalno ne sam name.Ljudje, pa če vas je naplavlo na lunin forum, ne mi buče prodajat da VI pa že ne verjamete takim in drugačnim prognozam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 ravno tole poslusam... morda bo se koga zanimalo... Ultra-Manafesting - "Sneak Peek" Preview Call - with Paul Bauer ... zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Nisem še razmišljal o 2007, še me prevelik tega čaka v 2006. No, pa je tu. Kaj pa vem.....v 2006 sem dost stvari uredil, porihtal, blo vreji leto Sem pa mal zapostavil sebe, se mi zdi......tak da si želim, da bi bilo 2007 leto, ki bi ga v veliki meri posvetil sebi, svojemu razvoju, predvsem pa, da bi končno začel izpolnjevati v tej zvezi zadeve, ki sem si jih že tolikokrat zadal, pa jih praviloma ščasoma opustil, ne vztrajal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Jaz pa pričakujem, da se bom odselil z obale, al vsaj začel aktivneje razmišljati o tem koraku, pa da si končno najdem partnerko za eh mal daljše obdobje no..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Za prihodnost si želim predvsem to, da bi bila čim manj podobna preteklosti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 če se bojo želej res tak hitr izpolnjevale kot letošna prva želja...huh Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Jaz sem kr maw star ne vem sicer kdaj si ti imela 28 ampak mislim, da sem bil zaprt zarad nadlegovanja mladoletnic Ja ja... zaprt in your dreams Jeti je blo kar je blo...nič govort tega, ker ni fajn Sedaj je nekdo drug na vrsti ...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 zeli si, da se mi zgodi kar se mi mora, da pa se mi uresnicijo tudi lastne zelje: uspesno zakljucen 1. letnik, da grem na morje z mojo ljubeznijo .... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 naj se zgodi bozanska volja. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...zelim si sam cim bolj osvoboditi samega sebe... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Za prihodnost si želim predvsem to, da bi bila čim manj podobna preteklosti. Nice wish, me too. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Leto 2007 bo v znamenju nenehnega duhovnega napredka, tabuji se bodo podirali še naprej... Mislim, da bo lepše kot katerikoli leto poprej. Naj se zgodi, kar se mora! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.