Skoči na vsebino

Vnetje obraznega živca

maticml

Recommended Posts

Moj problem z "zabuhlim obrazom" se je ojačal in leva stran obraza, področje 2 veje trigeminalnega živca me obupno boli in obraz imam ogabno grdo zabuhel. Po pričakovanju nisem dobil nobene konkretne pomoči, le da naj se zglasim čimprej pri zobozdravniku da pregleda ali je storil napako pri puljenju.

Ali ima kdo izkušnje z tako nepravilnostjo in kako naj si vsaj doma lajšam bolečino in skušam odpraviti posledice?

Sem takšen, ker sem živ.
Deli na socialnih omrežjih

takih izkusenj nimam.

prav res pa je lahko zadeva problematicna zaradi zobnega vnetja, ipd...

ce se vseno slucajno izkaze da temu ni tako, bi ti predlagal obisk centra za zdravljenje alergijskih bolezni.

o kakih energetskih zadevah, pa raje ne bom filozofiral x:Dx

Če,je problem z izpuljenim zobom in vnetjem oz.oteklino,poizkusi z strokom česna.Strok česna olupi in razgrizi. Drži v ustih tako dolgo dokler se ti ne nabere polno sline ali kako dolgo lahko zdržiš. To ponovi ,dvakrat zapored in prvi dan trikrat na dan.KO ne zdržiš več vse izpluni in si zobe umij in očedi z aquafresch ustno vodo. Zobozdravnik ne bo več potreben saj bo česen naravni antibiotik uredil tvoje težave.

Za ustno higieno,slabe dlesni ,probleme z zobmi je zelo pomembna ustna higijena. Priporočam Oljno terapijo dvakrat na dan in s tvojimi težavami bo za vedno konec.

Želim čimprejšne okrevanje. free rider

Če bi bila na tvojem mestu...bi šla po hitrem postopku k zobozdravniku.

Če je zateklina zaradi puljena zobu....

Lahko povem, ko so meni pulili modrostna zoba, ni nič prijetna operacija, pa zateklina je lahko tudi obupna.

Meni so svetovali, da naj si na oteklino polagam mrzle obkladke, ledene obkladke. Da omilim bolečino in oteklino, pa modrica je tudi manjša. Kar je zelo pomagalo.

Zato raje pojdi kar lepo k zobozdravniku. :palec:

xsrcx

Do takrat pa izpiraj s sstanetovo zdravo soljo če jo imaš :palec:

Ena lunatka mi je dala nasvet, da je z njo dlesni pozdravila - z drgnjenjem, spet drugi lunatek z izpiranjem, jst močno verjamem da je to res x:)x če si pulil modrostne zobe, bi bilo fajn če bi s to soljo izpiral!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

jaz sem pa pri takih stvareh bolj previdna x:)x

Če je rana ...mislim od zobu....se raje držim kar navodil zobozdravnika....

Torej dobra ustna higiena pa splakovanje z mlačno vodo.

he..se spomnim, ko je meni zobozdravnik ...zabičal ..pa da ne boste kaj vaših zdravil na zobe dajala xDDx ...uf zdaj mi že na obrazu piše, da vse drugo samo "pravih" zdravil ne v usta.

Ah druga zgodba xsrcx

drugače pa ...za vnetje dlesni...žajbelj skuhaj si čaj pa z mlačnim se fino spirajo dlesni. To razkužuje in zdravi.

xsrcx

No zobar je pregledal in mi vse razložil o živcih na obrazih in na katere živce vplivajo zobje. Rane zaradi izdrtja ni, na trigeminalni živec in facialni živec pa itak nimajo vpliva zobje. Prehladil sem se.

Zdaj pa čajček, vitaminčki, posteljica.

Sem takšen, ker sem živ.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...