Susi13 15. julij 2002 Prijavi Deli 15. julij 2002 Včasih me dež premami in pride trenutek, dolg večnost.Pomislim, da tokrat ne bo mavrice. Tokrat ne bo dežja. Strahovi me oblegajo v tistem trenutku.Opazujem njihov divji ples! Dvom raste, dodajajo, porajajo se novi.Razgrinjajo se nad menoj. Zavem se, da to je vse V meni. Strahovi. Trenutek mine. Pride mavrica. Tedaj vem: vsak dan je lep! Suzana *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. avgust 2002 Prijavi Deli 1. avgust 2002 ...to je trenutek ko si srecna... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 3. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2002 ...ja... večni trenutek... ..hvala, ker me razumeš... Suzana *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. avgust 2002 Prijavi Deli 9. avgust 2002 ...trenutek, ko se soočaš...bitisprejetavtejsreči. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 9. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2002 Srečo sem dolgo pojmovala kot meni nekaj nedosegljiva, četudi je nekaj v meni verjelo... Lepo je, zavedati se, da ne potrebuješ sreče iskati, ker je itak že ves čas - tam, v tebi... Hvala, Pokowc... Ne vem zakaj, a čutim hvaležnost v danem trenutku... Objemček, Suzana *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.