free 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Nekdo je napisal meni zelo sprejemljiv povzetek tega kj naj bi bila moska in kaj zenska energija. oz. kaj moski in zenska izmenjujeta.ali bi lahko to napisali na kratko se 1x? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Bistvo je v DAJANJU obeh. Če samo jemlješ, v bistvu ne dobiš nič. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2006 a lahko podrobneje opises tvoje prepricanje? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
roxanne: 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Nevem če sprašuješ po tem, vendar imam doma ravno knjigo, v kateri nekaj malega piše o tem, po čemer se mi zdi da sprašuješ : Po ajurvedi je izvor vsega obstoja univerzalna kozmična zavest, ki se manifistira kot moška in ženska energija.Purusha, ki jo pogosto povezujemo z moško energijo, je brezkompromisna, pasivna, čista zavest.Prakruti, ženska energija, je aktivna, izbiri naklonjena zavest.Obe energiji sta večni, brezčasni in neizmerljivi. Prisotni sta v vseh živih organizmih, v moških in ženskih, kot tudi v brezštevilnih predmetih. Purusha je brezoblična in brez vidnih lastnosti. Je kot neizražena čista eksistenca, nad vzrokom in posledico, nad prostorom in časom, in kot taka Purusha nikoli aktivno ne sodeluje v nastajanju, ampak obstaja nema priča. Prakruti, ki ima obliko, barvo in lastnosti, je božanska kreativna volja, ki pleše ples stvarstva. Prakruti je Eno, ki postane mnogo. Purusha je ljubimec, Prakruti je ljubljena. Stvaritev vesolja se zgodi skozi njuno ljubezen. Vse v naravi je rodila Prakruti, božanska mati.V naravi se Prakruti izraža sprva kot mahad (ali mahat), inteligenca ali kozmični red (pri človeških bitjih ga imenujemo buddhi, intelekt). Sledi ahamkar ali ego, občutek samoidentitete, center naše zavesti, iz katerega mislimo, delujemo in reagiramo. Ahamkar se izraža v treh univerzalnih lastnostih:Sattva je stabilnost, čistost, budnost, bistvo, jasnost in luč.Rajas je dinamično gibanje, ki povzroča vtise, občutke in čustva.Tamas je nagnjenost k lenobi, temi, neznanju in togosti. Tamas je odgovoren za globoko spanje in obdobja zmede. Vodi tudi v stvaritev stvari. Iz sattvine esence so rojeni um, pet čutilnih spospbnosti in njihovi organi (ušesa za sluh, koža za dostik, oči za vid, jezik za okus in nos za vonj) ter pet motoričnih organov ali organov dejanja: usta (za govor), dlani, stopala, razmnoževalni organi in organi izločanja.Rajas je aktivna sila, ki giblje čutila in motorične organe.Tamas je vzrok nastanka petih elementov, ki tvorijo osnovo materialnega stvarstva: prostora (etra), zraka, ognja, vode in zemlje. Človek, produkt kozmične zavesti, velja za mikrokozmos v makrokozmusu, tj. v vesolju. Vse kar je prisotno v kozmusu, je moč najti v ljudeh. človek je miniatura narave. Upam, da sem ti s tem krajšim povzetkom vsaj malo pomagala.LP nasmejte se malo sončku-po dolgem času nas je zopet obiskal Citiraj Desparta da beleza!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leila. 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Več na to temo si lahko prebereš tule: http://www.drustvo-taoin.si/ Citiraj 1. Ne sekiraj se zaradi malenkosti.2. Vse so malenkosti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2006 hvala obema. kaj pa menita/e, da zenska da moskemu med spolnim odnosom? kako izmenja z njim? ce izmenja? ali vedno izmenja? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajcek 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 a obstaja kasna knjiga TAO IN ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajcek 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 sem ze nasel hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leila. 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 hvala obema. kaj pa menita/e, da zenska da moskemu med spolnim odnosom? kako izmenja z njim? ce izmenja? ali vedno izmenja? Zmeraj gre za izmenjevanje energij. Z izmenjavo se polnimo, obnavljamo, revitaliziramo... Na to temo obstajajo predavanja oz. delavnice, ki jih vodi Dušan Donko. Na sporedu bodo kmalu, v LJ in MB, več o tem pa najdeš na linku, ki sem ga pripopala včeraj( društvo Tao in) Na tej strani imaš pa tudi razne članke o spolnosti v povazavi s taoizmom. Citiraj 1. Ne sekiraj se zaradi malenkosti.2. Vse so malenkosti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2006 hvala, sem si malce prebiral da.... kar sem zasledil je, da je napisal nekja taklega kot, da moski da zenski vrocino, zenska moskemu hlad... kaj zdej to pomeni sploh? torej ti poznas njegova predavanja, delavnice? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leila. 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 hvala, sem si malce prebiral da.... kar sem zasledil je, da je napisal nekja taklega kot, da moski da zenski vrocino, zenska moskemu hlad... kaj zdej to pomeni sploh? torej ti poznas njegova predavanja, delavnice? Da moški da ženski vročino, ženska moškemu hlad je nič drugega kot izmenjavanje njunih energij. Jin (ženska, nežno, voda, noč, hladno, negativno, Luna) in jang (moški, močno, ogenj, dan, vroče, pozitivno, Sonce,) je simbol, ki opisuje osnoven zakon v univerzmu, naravi, fiziki ter nanazadnje tudi v postelji. Jap, poznam njegova predavanja, delavnice...k njemu hodim tudi na vadbo, ki poteka 1x tedensko...Priporočam, ker je zelo koristno! Pa tudi zanimivo in poučno. Citiraj 1. Ne sekiraj se zaradi malenkosti.2. Vse so malenkosti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Jest bi razvila kr svojo teorijo. Npr. v nekako takem stilu. Moški in ženska sta lahko ali plus ali minus. Odvisno od energije, nikakor ni vezano na spol (tisti, ki je senzibilen bo začutil ob določeni osebi odboj, ob drugi privlačnost). Vse je odvisno od naboja, ki ga ima sam in naboja druge osebe. In bistvo je, da pride do sinergije. Ne do kraje energije na enem koncu in višku na drugem pač pa do sinergije itd. V ljudstvih, kjer je točno določena vloga moškega in točno določena vloga ženske se lahko govori o "default" energijah,... vendar mislim, da je o tem nemogoče govorit v mulitkulturni državi, kjer so vloge pomešane med seboj. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2006 ja, kajpa ce zenska ne da hladu, namrec moski pri izlivu vsekakor da? ani tko? ali hodis na tai chi? Da moški da ženski vročino, ženska moškemu hlad je nič drugega kot izmenjavanje njunih energij. Jin (ženska, nežno, voda, noč, hladno, negativno, Luna) in jang (moški, močno, ogenj, dan, vroče, pozitivno, Sonce,) je simbol, ki opisuje osnoven zakon v univerzmu, naravi, fiziki ter nanazadnje tudi v postelji.Jap, poznam njegova predavanja, delavnice...k njemu hodim tudi na vadbo, ki poteka 1x tedensko...Priporočam, ker je zelo koristno! Pa tudi zanimivo in poučno. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 hvala obema. kaj pa menita/e, da zenska da moskemu med spolnim odnosom? kako izmenja z njim? ce izmenja? ali vedno izmenja? Lani sem se naučila krožit z energijo po telesu. Ampak sem vadila samo neko obdobje, tako da mi gre danes težje. Me je pa prijatelj, ki me je tega naučil opozoril, da naj poskusim kdaj to storiti med seksom, ko bom zares vzburjena. Tako se bo tudi vzburjenost/napetost porazdelila po telesu in pot do orgazma bo dajša in prijetnejša. Res sem potem na dopustu to nekajkrat probala in občutki so bili prijetni. Se mi je pa enkrat samkrat, ko sem prakticirala kroženje z energijo med seksom zgodilo, da sem tik preden je moj partner doživel orgazem začutila, kot da se je cela cev energije iz negovih prsi pretakala v moja. Prelep občutek. Prijatelj 8ki je mojster tuina masaže) mi je rekel, da naj bi si moški in ženska zamenjala energijo vsak spolni odnos. Da se ženska odpre kot roža, tik pred moškim orgazmom (to lahko potrdim). Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Vsaka vrsta ima svoj biološki zakon, ki ji zagotavlja nadaljevanje vrste. Narava je poskrbela za sredstva, s pomočjo katerih se izmenjava ženske in moške energije vrši na najbolj učinkovit način. Spolni odnos ima pri človeški rasi, dasiravno je njegova prvotna funkcija oploditev, tudi drugotno in prikrito funkcijo, ki je zagotovitev stalnega toka energije od ženske k moškemu.Spolni odnos ni enakovredna izmenjava energije med moškim in žensko.Moški v telesu ženske pusti določene energijske linije. Te izgledajo kot kake svetleče trakulje, ki se premikajo v maternici in srkajo energijo.In sicer zato, da zagotavljajo nepretrgano oskrbo z energijo moškemu, ki jih je dal tja. Tiste linije energije, nastale med spolnim odnosom, zbirajo in kradejo energijo iz ženskega telesa v dobro moškega, ki jih je tam pustil. Ves svet je nepravičen do žensk, vendar ne gre za to.Naravni zakon je nadaljevanje naše vrste. Da bi to zagotovile, morajo ženske na svojem osnovnem energijskem nivoju prenašati prekomerno breme. I n to je ta tok energije, ki jih obremenjuje. Ženske so temelj za nadaljevanje človeške rase. Glavnina energije pride od njih, ne samo za nosečnost, porod in hranjenje potomstva, marveč tudi za zagotovitev, da bo moški odigral svojo vlogo v tem celotnem procesu. V idealnem primeru ta proces zagotovi, da ženska hrani svojega moškega z energijo skozi vlakna, ki jih le-ta pusti v njenem telesu, tako da moški postane skrivnostno odvisen od nje na nadzemeljsem nivoju. To se izraža v odkritem obnašanju moškega, ki se znova vrača k isti ženski, da bi zadržal svoj vir podpore. Na tak način narava zagotavlja, da moški poleg svojega trenutnega nagona po spolni zadovolitvi vzpostavi z žensko trajnejše vezi. Tista energijska vlakna, ki ostanejo v maternici ženske, se tudi združijo z energijo, iz katere nastane potomec, če dejansko pride do spočetja. To bi lahko bila osnova družinskih vezi, kajti očetova energija se združi z energijo zarodka, kar omogoča moškemu čutiti, da je otrok zares njegov. To so nekatera življenjska dejstva, ki jih mati nikoli ne pove svoji hčeri. Ženske so tako vzgajane, da se pustijo enostavno zapeljati moškim, pri tem pa nimajo niti najmanjšega pojma, kakšne posledice spolnih odnosov z ozirom na energijsko izčrpavanje, katerega le-ti v njih povzročajo. Za to gre in to je tisto, kar ni pravično. Že to je dovolj hudo, če en sam moški pusti svoje energijske linije v ženskem telesu, čeprav je to potrebno za rojstvo potomstva in njihovo preživetje. A imeti v sebi energijske linije 10 ali 20 moških, ki se hranijo s tvojo svetlostjo, je več, kot se da prenesti. Potem pa sploh ni čudno, da ženska nikoli ne more dvigniti svoje glave. Ženska v sebi prenaša te svetleče črve 7 let. Po tem času zbledijo ali izginejo. Najhuje pa je to, da se tik pred iztekom teh 7 let cela četa črvov, prav od prvega moškega, ki ga je ženska imela, pa vse do zadnjega, naekrat vznemiri, kar začne žensko siliti v nov spolni odnos. Po njem pa vsi črvi spet ožive, močnejši kot kdajkoli poprej, in se nadaljnjih 7 let hranijo s svetlečo energijo ženske. To je res krog brez konca in kraja. Z ozirom na to, da nemoremo videti toka energije, lahko samo v neskončnost ponavljamo vzorce obnašanja ali tolmačenja čustev, kar pa je vse odvisno od tega nevidnega toka energije. Na primer to, da družba zahteva od ženske, da se pooči ali se vsaj ponudi moškemu, je napačno, in prav tako tudi je tudi napačno, da se ženska počuti kot bi ji nekaj manjkalo, če nima v sebi moškega semena. Sicer je res, da ji energijske linije moškega dajejo smisel in ji omogočajo izpolnitev svoje biološke usode:hranjenje moških in potomstva. Vendar pa so človeška bitja zadosti pametna, da bi lahko zahtevala od sebe več kot leizpolnitev razmnoževalnega zakona. Razvijati se je enak, če ne celo pomembnejši zakon kot razmnoževati se. V tem primeru pa razvoj vključuje tudi to, da se mora ženska prebuditi in sprevideti svojo resnično vlogo v energijski shemi razmnoževanja. taisha abelar - prehod vračev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2006 ok, zdej si povedala izkusnjo o tem kako redvsem tudi kdaj ti dozivljas zadeve; in se vedno ,ce se ti odpres, pomeni da sprejemas nekako, kot sem stekal, moski pa izlije ane. in ce se je pretakala energija iz njegove srcne cakre v tvojo tudi lepo, toda kaj in kako si dala njemu ti?? Lani sem se naučila krožit z energijo po telesu. Ampak sem vadila samo neko obdobje, tako da mi gre danes težje. Me je pa prijatelj, ki me je tega naučil opozoril, da naj poskusim kdaj to storiti med seksom, ko bom zares vzburjena. Tako se bo tudi vzburjenost/napetost porazdelila po telesu in pot do orgazma bo dajša in prijetnejša. Res sem potem na dopustu to nekajkrat probala in občutki so bili prijetni. Se mi je pa enkrat samkrat, ko sem prakticirala kroženje z energijo med seksom zgodilo, da sem tik preden je moj partner doživel orgazem začutila, kot da se je cela cev energije iz negovih prsi pretakala v moja. Prelep občutek. Prijatelj 8ki je mojster tuina masaže) mi je rekel, da naj bi si moški in ženska zamenjala energijo vsak spolni odnos. Da se ženska odpre kot roža, tik pred moškim orgazmom (to lahko potrdim). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2006 aha, to teorijo poznam in sem imel tudi to knjigo doma, dokler mi je niso posojene vrnili.seveda mi je pisanje taishe abelar cist zanimivo; vseeno pa nisem preprican da vse to drzi, kajti tega mi ni se nihce podrdil!! nekaj verjetni na slepo pa ponavadi nima veliko smisla.drugo: glede na to, da pravis, da ste zenske tako v slabsem polozaju in celo da morate konstantno djati energijo, lahko recemo tudi obratno! naj te spomnem da ravno zenski cari in moski nagoni naredijo, da ima moski zeljo po nenehnem praznenju in tako oskrbuje zensko z njegovo najboljso energijo, vitalno energijo! Tako, da ce vzamem tvojo teorijo kot resnicno, bi rekel, da je izmenjava vseeno vprasljiva, kdo da komu vec. Konec koncev mi tvoje teorije ni potrdil se nihce, o teoriji moske vitalne energije, ki se izloca z izlivom, pa lahko preberemo ze na skoraj vsaki duhovni strani. so, what the truth is, really? Po vsem kar si napisala, se vprasam, ali torej ne bi bilo najprimerneje sexati le takrat kadar zelimo z nekom ziveti skupaj in z njim spoceti otroka!?? ker prepuscanje uzitkom kot pocne skoraj ves planet skoraj ni zgledljiva poteza, ce se ozremo v sam razvoj clovestva. Vsaka vrsta ima svoj biološki zakon, ki ji zagotavlja nadaljevanje vrste. Narava je poskrbela za sredstva, s pomočjo katerih se izmenjava ženske in moške energije vrši na najbolj učinkovit način. Spolni odnos ima pri človeški rasi, dasiravno je njegova prvotna funkcija oploditev, tudi drugotno in prikrito funkcijo, ki je zagotovitev stalnega toka energije od ženske k moškemu.Spolni odnos ni enakovredna izmenjava energije med moškim in žensko.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 aha, to teorijo poznam. seveda mi je pisanje taishe abelar cist zanimivo; vseeno pa nisem preprican da vse to drzi, kajti tega mi ni se nihce podrdil!! nekaj verjetni na slepo pa ponavadi nima veliko smisla.drugo: glede na to, da pravis, da ste zenske tako v slabsem polozajku, naj te spomnem da ravno car in moski nagoni naredijo, da ima moski zeljo po nenehnem praznenju in tako oskrbuje zensko z njegovo najboljso energijo, vitalno energijo! Tako, da ce vazemem tvoo teorijo kot resnicno, bi rekel, da je izmenjava vseeno vprasljiva, kdo da komu vec. Konec koncev mi tvoje teorije ni potrdil se niohce, o teoriji moske vitalne energije, ki se izloca z izlivom, pa lahko preberemo ze na skoraj vsaki duhovni strani. so, what the truth is, really? verjetno je razlika na nivoju zavesti in namenom dveh. In kadar ti sexaš zaradi dopolnjevanja in posledično s tem usmerjaš svoj tok z njegovim, da pride do kroženja in dvigovanja zavesti skozi sex ... je razlika, kot pa če gre za čisto nagonsko dejanje. sem pa probala dihalne vaje (rekapitulacija), ki je omenjena v tej knjigi. In npr po sexu... drug dan me je zelo vleklo k moškemu s katerim se bila ... ko sem naredila rekapitualacijo pa sila, ki me je vlekla k njemu, sploh ni bila prisotna več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2006 aja, zanimivo. torej si verjetno zadevo obvladala men je ce ti po pravic povem, vse tole tolk weird in smotano narejeno, da mi je skor za bruhat :xx!: kdo si nas je zmislu tolj cudne mi tut ni jasn... zakva se mormo sploh tem ukvarjat... cetudi se nocem/o nimam/o izbire, ker ne mores brez da nebi enih zadev sploh upazil, vidl, cutil... ane.vem pa, da sem zelo mocno obcutil moje pomanjkanje energije, kakor odvisnost na bivso partnerko, to nekako potrejujeje najini teoriji! In ta odvisnost je kor strup, ki moskega spravlaj ob pamet. grozno. obupno. HA, zdej se mi je neki posvetil!! ha the best! hvala a tvoje napisano!! lahko samo recem, bogi moski, ki podlegajo zenskim carom! Ker moski tudi veliko veliko izgubi! to pac ti kot zenksa morda ne mores razumeti, kot jaz tezje kaj se dogaja zenski. Druzba je u k. ce mene vprasas! :xx!: samo posamezniki vedo kaj pocenjo in so se dovolj cisti. drugi se itak sploh ne zavedajo. to je tako, kot da bi nekdo razlocil v mavrici 20 barv. potem pa bi prisel nekdo, ki bi videl 40 barv. in prvi bi rekel drugemu da laze in da je nor, ker ima mavrica samo 20 barv. dejansko pa bi oba govorial resnico, le da ima drugi malo vecji vpogled in predvsem vec energije.najbolj zanimivo pa je, da ima navzven in na fizicnem nivoju vec energije ravno prvi, ki jo dobiva od zenske ok, malo prevec sme spredalckal tole no. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 ko sem prvič prebrala tole ... sem se zjokala ... kr nisem htela verjet, da je lahko tako bedno. Sam potem pa sem malo opazovala ljudi ... posebaj punce, ki so si najbolj želele imeti otroka ...pa mije postalo jasno ... eni imajo takšno poslanstvo, drugi ne ... in nič ni narobe ... oz točno tako je, kot mora bit. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2006 te cist stekam. jst sm tut besnel, ko sm vidu da zgubljam duha v zameno za sex in minljive uzitke :xx!: grozn totalno. da sm postajal vse bolj slabe volje, zagrenjen, cinicen, z vedno manj poleta, etc... hm... veliko tega se ne razumem no... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 HA, zdej se mi je neki posvetil!! ha the best! hvala a tvoje napisano!! lahko samo recem, bogi moski, ki podlegajo zenskim carom! Ker moski tudi veliko veliko izgubi! to pac ti kot zenksa morda ne mores razumeti, kot jaz tezje kaj se dogaja zenski. v bistvu dojamem oba principa.za moškega je lahko neka ženska usodna, saj npr njega energija, ki jo on 'črpa' zelo destruktivno deluje na njega, ne da bi se on tega zavedal ... in za žensko je hrati nevarno nepremišljeno predajanje tip-om ... v imenu svobodnega sexa pa eno čisto takšno laično opazovanje:opazovala sem starejše moške, za katere sem vedela, da so (bili) močno sexualno aktivni ... in ti so se v primerjavi z ženskami, izgledali bolj vitalno in 'mlajše'. Zenske se mi izgledale ožeto. me pa je vedno zanimalo kako veliko 'motnjo' v tem procesu prinaša kondom?Namreč ni isto, če do izliva pride z ali brez kondoma.... ali potem takem ima ta 'proces' manjši vpliv?. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2006 tudi mene zanima mislim da se lahko tolazimo s tem, da smo si pac delali nevemkaksne karme in darme z naso nepremisjenostjo in nezavestnostjo... ki jih bomo pac poplacali nekoc... ali pac si reces: what you give is what you've get! ce ne v tem, ap v drugem laifu, ko se moski rodi kot zenska in zenska kot moski in si izmenjata energiji nazaj in si tako odpravita karmicno povezavo. torej pridemo spet do tega, da kdor sodi ne razume, ker ce bi razumel, ne bi sodil ves kaj je mene blazno motilo, da sem vedel da dobivam in da blazen obcutek da sebe izgubljam ob tem... kot bi imel v sebi neko energijo ki jo pravzraprav sploh nisem hotel, ker je omejevala pravega mene! kot da ti en skos na uho govori vsedi se, ti pa bi hotel delati ali obratno... ma ja, sej ne vem tocno no... ampak nekaj ni blo vredu pac... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 te cist stekam. jst sm tut besnel, ko sm vidu da zgubljam duha v zameno za sex in minljive uzitke :xx!: grozn totalno. da sm postajal vse bolj slabe volje, zagrenjen, cinicen, z vedno manj poleta, etc... hm... veliko tega se ne razumem no... hmm ... probaj z rekapitulacijo. problem se pojavi takrat... kadar je oseba dovolj duhovno razvita, da ve kak učinek ima površinski sex ... po drugi strani, pa ni dovolj izživeta na sexualnem področju, da jo ta užitek še vedno mami.Potem pride do konflikta in problema... če zanikaš prvinskost potem takem tud to ni zdravo in si škodiš... po drugi strani, pa ker veš ravno toliko, da veš .. ne veš kako se naj premakneš na višji nivo sexualnosti.(no tak je vsaj problem pri meni ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2006 ej, naum ve pisu o tem kle... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.