crna_puma 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ves kaj je mene blazno motilo, da sem vedel da dobivam in da blazen obcutek da sebe izgubljam ob tem... kot bi imel v sebi neko energijo ki jo pravzraprav sploh nisem hotel, ker je omejevala pravega mene! kot da ti en skos na uho govori vsedi se, ti pa bi hotel delati ali obratno... ma ja, sej ne vem tocno no... ampak nekaj ni blo vredu pac... zanimivo ... v bistvu mi je všeč, da lahko normalno izraziš ta občutenja ... ker nekaeri tipi, se delajo da ne vedo (čeprav vem, da vedo). ej, naum ve pisu o tem kle... heh ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2006 da, kot da bi bil en del locen od mene in pripada komandi partnerke al kaj ? morda je ona obcutila podobno.. ceprou se pomoje tega vecna sploh ne zaveda. al pa jst blazno bluzim zdej ker pac, sklepam da so drugi funkcionorajo na podoben nacin kot sam. itak, izhajamo iz sebe ane. res pa je, da sem ojacal pleskus, da se mi je popravila komunikacija, etc... toda zea ceno ki sem jo dal, tega ne bi ponovil se 1x. bols bit revez kot dzerk. no ja, bomo videli kaj bo cas prinesel da nam prepameten ane. sicer pa imam kirona in luno v ovnu v 8 hisi to tudi nekaj pove! ej, pa full ti je dobr ratal, da se ne gregam stabo in prepricujem kdo ma prav stekas? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2006 ja, sam pol je pa najhuj, ko clovk spozna, da je tukaj se ljubezen, ki pride od nevekje sploh jao jao Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 hmm..jest bi tkole rekla...kdor te dviga je ok, kdor te dol tolce ni ok... Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 hmm..jest bi tkole rekla...kdor te dviga je ok, kdor te dol tolce ni ok... točno tako! Z enimi dela z drugimi pač ne... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2006 a lahk to mal bolj razlozis? hmm..jest bi tkole rekla...kdor te dviga je ok, kdor te dol tolce ni ok... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 a lahk to mal bolj razlozis? jah cisto preprosto...z nekom k si se drug drugega dvigata, medtem ko z nekom drugim je sicer lepo in vse ok ampak je dol...ne znam drgac razlozit...energijsko mislmu glavnem oba morta bit gor no Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2006 sorry, sam jst te vedno ne razumem tocno!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ti mene mal hecas? ja ok last try - skupna energija - plus ali pa minujus a? bl simpl ne znam povedat Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.