Skoči na vsebino

moska in zenska energija - izmenjava

free

Recommended Posts

ves kaj je mene blazno motilo, da sem vedel da dobivam in da blazen obcutek da sebe izgubljam ob tem... kot bi imel v sebi neko energijo ki jo pravzraprav sploh nisem hotel, ker je omejevala pravega mene! kot da ti en skos na uho govori vsedi se, ti pa bi hotel delati ali obratno... xrolleyesx :sori: ma ja, sej ne vem tocno no... ampak nekaj ni blo vredu pac...

zanimivo ...

v bistvu mi je všeč, da lahko normalno izraziš ta občutenja ... ker nekaeri tipi, se delajo da ne vedo (čeprav vem, da vedo).

ej, naum ve pisu o tem kle... x;)x

heh ok x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

da, kot da bi bil en del locen od mene in pripada komandi partnerke al kaj ? xrolleyesx morda je ona obcutila podobno.. ceprou se pomoje tega vecna sploh ne zaveda. al pa jst blazno bluzim zdej xrolleyesx ker pac, sklepam da so drugi funkcionorajo na podoben nacin kot sam. itak, izhajamo iz sebe ane. :8):

res pa je, da sem ojacal pleskus, da se mi je popravila komunikacija, etc... toda zea ceno ki sem jo dal, tega ne bi ponovil se 1x. bols bit revez kot dzerk. x:Dx x;)x

no ja, bomo videli kaj bo cas prinesel x;)x da nam prepameten ane.

sicer pa imam kirona in luno v ovnu v 8 hisi x;)x to tudi nekaj pove!

ej, pa full ti je dobr ratal, da se ne gregam stabo in prepricujem kdo ma prav x:Dx :palec: stekas?

a lahk to mal bolj razlozis?

jah cisto preprosto...z nekom k si se drug drugega dvigata, medtem ko z nekom drugim je sicer lepo in vse ok ampak je dol...

ne znam drgac razlozit...

energijsko mislm

u glavnem oba morta bit gor no x;)x

velike sanje malega vesolcka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...