Skoči na vsebino

Mali cudez,viden kje?

LeINA

Recommended Posts

Pozdravcek,

ce mi bo kdo znal kaj povedati ze naprej najlepsa hvala v nasprotnem primeru pa lep dan naprej ;)

V meni raste mala pikica.Se bo minilo par mesecev,da bo privekala na dan ampak dnevi hitro minevajo x:Dx .

Zanima me ali se to kje v najini skupni kart vidi moznost,da bo spoceta ta mala pikica.Midva ji pravima kar mali cudez saj je partner se lani jemal tablete zaradi neplodnosti,zdravnik mu je rekel,da bo verjetno najmanj dve lti minilo preden bo kaj posejal x;)x ...In ce dava skupaj,novembra prenehal s tabletami,spricala sva mimo (vem,da kljub temu par vojakov uide v napad)...Nacrtovala sva nekje cez pet let pa naju je zdaj malo prehitelo.Nic zato,srecna sva in se veseliva najine pikice.Sicer je moj trdno preprican,da bo puncka...To bomo pa se videli ali ima prav,upam,da cez kaksen mesec,ker me firbec x:Dx ... Me na trenutke skrbi kako se bom odrezala kot mamica ampak imam se toliko drugih skrbi,da se bom s tem obremnjevala naslednje leto,ce bo cas x^x .

jaz 10.01.1981 ob 15.05 v Celju

on 10.09.1977 ob 18.27 v Mariboru

LeINA

Deli na socialnih omrežjih

Čudovita,požrtvovalna mamica boš. :palec:

Zanimiva je tvoja progresivna karta: Saturn ti progresira eksaktno na N.Saturna,Jupiter progresira eksaktno na N.Jupitra in Pluton eksaktno na N.Plutona .Vse v hiši otrok oz.5.hiši.

Mislim,da so se tile planetki potihem pomenili med seboj in uredili kot je prav.

Ti se kar veseli se nove pikice x:)x xsrcx

(nekak te nisem dobro razumela...nekje sprašuješ če bo,drugje pa poveš,da je že :inocent:

No ja... tudi če ni jo bo Jupiter naredil.

Srečnih devet x?x mesecev želim :palec:

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ja ja ze raste....Ker pa midva smatrava to za mali cudez me je zanimalo,ce se je dalo to v najinih planetih kaj predvidevati...

Po mojih izracunih bo 25.marca rok.Imam pa danes prvi pregled pa bomo videli kaj bo povedala ginekologinja....Pa se svojo pikico bom videla xDDx ,upam,da dobim slikco za domov x^x ...

sONCEN POZDARVCEK

čisto mimogrede, drage mlade mamice... če vas zanima kaj se dogaja z dušo vašega malega čudeža, ki ga nosite pod srcem, si lahko preberete knjigo Devet stopnic (avtorja sta Anne in Daniel Meurois - Givaudan)... zanimiv pogled na teh devet mesecev....

veliko užitkov ob branju in materinstvu xsrcx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

čisto mimogrede, drage mlade mamice... če vas zanima kaj se dogaja z dušo vašega malega čudeža, ki ga nosite pod srcem, si lahko preberete knjigo Devet stopnic (avtorja sta Anne in Daniel Meurois - Givaudan)... zanimiv pogled na teh devet mesecev....

veliko užitkov ob branju in materinstvu xsrcx

:palec: :palec: Res dobra knjiga. :palec:

Bi priporočila tudi knjigo M.Ogorevca'Karmična diagnostika'.

Opisuje kako živeti med samo nosečnostjo.

Za tiste ,ki se za to šele odločate pa tudi kako živeti predno zanosite.

Knjigo zares,toplo,priporočam.

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Za tiste ,ki se za to šele odločate pa tudi kako živeti predno zanosite.

:palec: x:Dx No jaz, ki imam urana v peti hiši, nisem imela časa, da bi knjigo prebrala, ker sem zanosila prej, kot sem pričakovala, hahahahaa. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...