LeINA 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Pozdravcek, ce mi bo kdo znal kaj povedati ze naprej najlepsa hvala v nasprotnem primeru pa lep dan naprej V meni raste mala pikica.Se bo minilo par mesecev,da bo privekala na dan ampak dnevi hitro minevajo . Zanima me ali se to kje v najini skupni kart vidi moznost,da bo spoceta ta mala pikica.Midva ji pravima kar mali cudez saj je partner se lani jemal tablete zaradi neplodnosti,zdravnik mu je rekel,da bo verjetno najmanj dve lti minilo preden bo kaj posejal ...In ce dava skupaj,novembra prenehal s tabletami,spricala sva mimo (vem,da kljub temu par vojakov uide v napad)...Nacrtovala sva nekje cez pet let pa naju je zdaj malo prehitelo.Nic zato,srecna sva in se veseliva najine pikice.Sicer je moj trdno preprican,da bo puncka...To bomo pa se videli ali ima prav,upam,da cez kaksen mesec,ker me firbec ... Me na trenutke skrbi kako se bom odrezala kot mamica ampak imam se toliko drugih skrbi,da se bom s tem obremnjevala naslednje leto,ce bo cas . jaz 10.01.1981 ob 15.05 v Celjuon 10.09.1977 ob 18.27 v Mariboru LeINA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Čudovita,požrtvovalna mamica boš. Zanimiva je tvoja progresivna karta: Saturn ti progresira eksaktno na N.Saturna,Jupiter progresira eksaktno na N.Jupitra in Pluton eksaktno na N.Plutona .Vse v hiši otrok oz.5.hiši. Mislim,da so se tile planetki potihem pomenili med seboj in uredili kot je prav. Ti se kar veseli se nove pikice (nekak te nisem dobro razumela...nekje sprašuješ če bo,drugje pa poveš,da je že No ja... tudi če ni jo bo Jupiter naredil. Srečnih devet mesecev želim LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 16. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2006 Ja ja ze raste....Ker pa midva smatrava to za mali cudez me je zanimalo,ce se je dalo to v najinih planetih kaj predvidevati... Po mojih izracunih bo 25.marca rok.Imam pa danes prvi pregled pa bomo videli kaj bo povedala ginekologinja....Pa se svojo pikico bom videla ,upam,da dobim slikco za domov ... sONCEN POZDARVCEK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nikka 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 ...hm...zanima me ...Sem mamica srednješolke in samska...zanima me,če bom imela še kakšen narastek? Mi zna kdo odgovorit?9.7.1969 5.25 KP Hvala v naprej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 16. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2006 Je ze 19,3mm velika pa tudi slikco sem domov dobila.Juhuhu .... Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Je ze 19,3mm velika pa tudi slikco sem domov dobila.Juhuhu ....Lp Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 čisto mimogrede, drage mlade mamice... če vas zanima kaj se dogaja z dušo vašega malega čudeža, ki ga nosite pod srcem, si lahko preberete knjigo Devet stopnic (avtorja sta Anne in Daniel Meurois - Givaudan)... zanimiv pogled na teh devet mesecev.... veliko užitkov ob branju in materinstvu Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 čisto mimogrede, drage mlade mamice... če vas zanima kaj se dogaja z dušo vašega malega čudeža, ki ga nosite pod srcem, si lahko preberete knjigo Devet stopnic (avtorja sta Anne in Daniel Meurois - Givaudan)... zanimiv pogled na teh devet mesecev.... veliko užitkov ob branju in materinstvu Res dobra knjiga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Bi priporočila tudi knjigo M.Ogorevca'Karmična diagnostika'. Opisuje kako živeti med samo nosečnostjo. Za tiste ,ki se za to šele odločate pa tudi kako živeti predno zanosite. Knjigo zares,toplo,priporočam. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Za tiste ,ki se za to šele odločate pa tudi kako živeti predno zanosite. No jaz, ki imam urana v peti hiši, nisem imela časa, da bi knjigo prebrala, ker sem zanosila prej, kot sem pričakovala, hahahahaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Lunca takrat tudi takih in podobnih knjig,ki bi nas ,vsaj približno osveščale,ni bilo na razpolago. Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Lunca takrat tudi takih in podobnih knjig,ki bi nas ,vsaj približno osveščale,ni bilo na razpolago. Ja Čveka, kolk majo zdaj mladi več možnosti za vse, sem pa vesela za njih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.