Skoči na vsebino

Tomo Križnar

Nicky

Recommended Posts

• Komentarji 206
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Malo sem dvomil o Tomu in njegovem poslanstvu.

Premalo vedel...

Pa...odločil se je, na pobudo Drnovška, sam, kakorkoli že...

Naj se vse srečno konča, pa da bi bil še kakšen rezultat.

V dobro tistih tam doli... xsrcx :palec:

Pa še mal za hec(ali pa iz žlehtnobe... :vragec: x:Dx )

Če Rupel kritizira vse skupaj, potem pa mora biti dobro... x:Dx

Ker tip nima pojma kaj se dogaja okol njega...

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Mene ne skrbi zanj... saj itak on skrbi za nevemkoliko ljudi in mu je smešno, ko drugi zanj skrbijo... saj zato tudi nisem prvi postal... Tomota spremljam že dalj časa in verjemi, da bo z njim vse tako kot mora biti...

Glede naslednje stene... situacije sploh ne moreš primerjati... povej mi kje so ljudje v Slo, ki se bojijo, da jih bodo naslednje jutro postrelili... grem takoj tja :eek: Trenutno imamo ljudje v zahodnem svetu polno rit vsega, kar nam praktično onemogoča formiranje objektivnega svetovnega nazora. Skratka, kot je Tomo napisal (sam sebi, ko so ga mediji privijali zakaj Afrika): "Če si lačen pojdi po hrano v moj smetnjak pred hišo v Naklem" x:Dx ... nekaj takega... če razumeš metafore, ne potrebuješ razlage... če je ne, ti dotična vednost ni usojena x;)x

TODA:

Imamo karitas,rdeči križ-organizaciji ki skrbijo za pomoč pomoči potrebnim,

vendar

vseeno

Krambergerjev sklad,iskrica v očeh,...ne spomnim se vseh ki zbirajo sredstva za pomoč pomoči potrebnim...

DA RABIMO PRISPEVATI SREDSTVA NJIM KI POMAGAJO DRUGIM MIMO RDEČEGA KRIŽA ALI KARITASA POMENI MENI SAMO ENO.

KAR DAMO MI TJA, TAKO, NI TREBA DATI NJIM.

IN KO SE VPRAŠAM ,KJE JE VZROK DA JIM DRŽAVNE VSTANOVE NE POMAGAJO,,,

SE PORODI NOVO VPRAŠANJE:

nimajo dovolj sredstev ker je pomoči potrebnih preveč ali:

čemu bi mi pomagali če lahko pomagajo drugi.

TOREJ- USTANOVE ZA POMOČ POMOČI POTREBNIM SO NA PSU,OSTALI KI ZBIRAJO SREDSTVA MIMO NJIH PA JIH PODPIRAJO,VENDAR SAMO DOKLER IMAJO OD TEGA KOMERCIONALNO KORIST.

IN ŠE ENO VPRAŠANJE:

ČEMU VODILNI V PODJETJIH VOZIJO AVTOMOBILE KI LAHKO RAZVIJEJO VEČJO HITROST OD NAJVIŠJE DOVOLJENE V VEČINI DRŽAV EU-JA?

in le ti stanejo več kot povprečni enoletni neto osebni dohodek v Si.?

TRALALA ma prau...

:vragec:

je v vcherajshnjih 24urah ervin hladnik milharchich postavil par prav zanimivih vprashanj x:Dx x:Dx x:Dx

pa res she najboljsh de gre drnovshek v sudan....mogoche ga zaprejo x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Oj, ste odstekani (aakhut predvsem). Kaj ima opraviti zdaj LDS??? xrolleyesx

Clovek je in clovekoljub (ne glede na primernost ali ne motivov, nagibov in akcij).

Rajs bomo se naprej pussyji pa iz naslonjacev se pregovarjal s polnimi tebuhi, kot vedno. :o|o:

Upam, da bodo njegove veze in poznanstva, poleg vere in pozitivne energije kaj zalegle! :palec: xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sicer imam glede teh podvigov (Humar...) precej samosvoje stališče (če je rinil tja naj se sam izvleče iz težav...), vendar pa v primeru Tomota iskreno upam, da se bo dobro končalo, predvsem zaradi tega, ker je človek, ki na svoj način pomaga sočloveku in taki, si zaslužijo pomoč... Sicer ga poštujem tudi zaradi tega ker je odličen fotograf... ampak to je samo postranski razlog... :palec:

ja saj, sem tle podobna, sam tu pa je drugace, ne gre za lasten dosezek in tko, pac pa za dobro mnozic oz. tudi drugih. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..vsak naj zagovarja svoje mnenje..........samo Tomo bi lahko še kje drugje se izkazal kot

človekoljub in domoljub :sori: želim mu vse super......res..........ker tam, kjer je, trenutno je manj kot žival :C:

Zato :palec: :palec: :palec:

tam so VSI na tem nivoju... x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ok ne spada v to temo ampak ste načeli... na Hrvaškem je pokojnina prodajalke in ta rang okrog te izobrazbe - 35.000 sit, ljudje, da preživijo pobirajo iz smetnjaka plastenke ker zanje dobijo 50 lip se mi zdi ... pri nas ima klošar več... tolk da vemo kako slabo nam gre tule...če bom jst sprožila akcijo za Metko nekje tule pri nas ne bo tolk odmevno kot če bo to storil nekdo iz tujine po možnosti medijska ličnost... pri raznih oddajah zbirajo denar za družine s 7 otroci... jst nimam dveh ker vem da ne bom mogla nuditi tistega kar bi želela.. zakaj ima nekdo v tem času 7 otrok, za katere ne more poskrbeti, nima ne finančnega stanja ne primernega stanovanja in to kao v razvitem svetu kot je naša država... in Tomo je izkoristil tule možnost da nekaj doseže... isto Drnovšek in poznam ljudi okrog sebe ki pomagajo navadnim ljudem, ampak to novinarje ne zanima... ane?

ok ne spada v to temo ampak ste načeli... na Hrvaškem je pokojnina prodajalke in ta rang okrog te izobrazbe - 35.000 sit, ljudje, da preživijo pobirajo iz smetnjaka plastenke ker zanje dobijo 50 lip se mi zdi ... pri nas ima klošar več... tolk da vemo kako slabo nam gre tule...če bom jst sprožila akcijo za Metko nekje tule pri nas ne bo tolk odmevno kot če bo to storil nekdo iz tujine po možnosti medijska ličnost... pri raznih oddajah zbirajo denar za družine s 7 otroci... jst nimam dveh ker vem da ne bom mogla nuditi tistega kar bi želela.. zakaj ima nekdo v tem času 7 otrok, za katere ne more poskrbeti, nima ne finančnega stanja ne primernega stanovanja in to kao v razvitem svetu kot je naša država... in Tomo je izkoristil tule možnost da nekaj doseže... isto Drnovšek in poznam ljudi okrog sebe ki pomagajo navadnim ljudem, ampak to novinarje ne zanima... ane?

Bom tut iz teme padla ker ne morm bit tiho. Morm rečt da se z zgoraj napisanim se pa popolnoma strinjam!

Sem videla enkrat primer na tv, ko se je neka mama, ki že ima dva froca in je bila noseča s tretjim (baje samohranilka ?! od kod jih pa tretji naraščaj - ps: kontracepcija za ženske pri ginekologu je brezplačna) pritožila ker jo mečejo iz najemniškega stanovanja, za katerega sploh ni plačevala polne cene zarad nekih olajšal kar pa je bilo samo do nekih določenih let, torej je vedla že da bo mogla ven! Delala ni 0, že zadnjih 6 al 7 let je pobirala socialno in sam od tega živela, potem se je pritoževala še nad tem kok mal dnarja dobi da od tega res ne morš normalno živet :vragec:

Brcnla bi jo koklo, tretjega otroka na svet prnest s tem da niti za prva dva ne morš skrbet, delat se ti ne da, cel dan noge v luft držiš pa se pritožuješ da ti država nč ne da :xx!: država še preveč pomaga za kake izgubljene primere ki so preprosto preleni da bi se kamorkol dal. Služba se najde, se ne najde taka da boš vriskal od veselja ampak če si mama in imaš dolžnost poskrbet za otroka ti bo tut socialna pomagala do joba z minimalno plačo pa kej primaknila zraven pa bo za shajat ane!

In tkole pol ljudje rojevajo otroke, ki so dans res čudo in veselje - hvala bogu (!!!) ampak če zanjga ne moreš properly skrbet al pa nimaš tolk veselja da bi mu kej v življenju od dostojnega starševstva dal ga raje ne imej x!x ...pa govorim za primere ki nimajo sam enega ampak 1+ X št. otrok!

In seveda, skos jamrajo kolk ni dnarja za razne pomoči tistim ki jo res potrebujejo, medtem pa odtegajo takile primerki tut po 200 jurjev na mesec / namreč kolegica mi je zadnjič povedala podatek, da mama samohranilka, če ne dela, na dva otroka dobi 200 tisoč mesečno preživnine. Ne vem kolk je v tem resnice, nimam kje pogledat, ampak verjamem da če na tak način ljudje molzejo državo, se more že splačat xrolleyesx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Bom tut iz teme padla ker ne morm bit tiho. Morm rečt da se z zgoraj napisanim se pa popolnoma strinjam!

Sem videla enkrat primer na tv, ko se je neka mama, ki že ima dva froca in je bila noseča s tretjim (baje samohranilka ?! od kod jih pa tretji naraščaj - ps: kontracepcija za ženske pri ginekologu je brezplačna) pritožila ker jo mečejo iz najemniškega stanovanja, za katerega sploh ni plačevala polne cene zarad nekih olajšal kar pa je bilo samo do nekih določenih let, torej je vedla že da bo mogla ven! Delala ni 0, že zadnjih 6 al 7 let je pobirala socialno in sam od tega živela, potem se je pritoževala še nad tem kok mal dnarja dobi da od tega res ne morš normalno živet :vragec:

Brcnla bi jo koklo, tretjega otroka na svet prnest s tem da niti za prva dva ne morš skrbet, delat se ti ne da, cel dan noge v luft držiš pa se pritožuješ da ti država nč ne da :xx!: država še preveč pomaga za kake izgubljene primere ki so preprosto preleni da bi se kamorkol dal. Služba se najde, se ne najde taka da boš vriskal od veselja ampak če si mama in imaš dolžnost poskrbet za otroka ti bo tut socialna pomagala do joba z minimalno plačo pa kej primaknila zraven pa bo za shajat ane!

In tkole pol ljudje rojevajo otroke, ki so dans res čudo in veselje - hvala bogu (!!!) ampak če zanjga ne moreš properly skrbet al pa nimaš tolk veselja da bi mu kej v življenju od dostojnega starševstva dal ga raje ne imej x!x ...pa govorim za primere ki nimajo sam enega ampak 1+ X št. otrok!

In seveda, skos jamrajo kolk ni dnarja za razne pomoči tistim ki jo res potrebujejo, medtem pa odtegajo takile primerki tut po 200 jurjev na mesec / namreč kolegica mi je zadnjič povedala podatek, da mama samohranilka, če ne dela, na dva otroka dobi 200 tisoč mesečno preživnine. Ne vem kolk je v tem resnice, nimam kje pogledat, ampak verjamem da če na tak način ljudje molzejo državo, se more že splačat xrolleyesx

hm....in kere NACIONALNOSTI je baba bla???...

zlomk....tralala

Mah, Slovenka je bla - razen če ni imela korenine kje drugje ampak jezikovno se je čist normalno izražala, mogoče je imela mal globokih "L-jev" ampak ne morš lih rečt. Eni so rojeni tukaj pa govorijo kt da so lihkar prišli.

Sej ne vem zakaj mi je ta primer tolk padel v oči, še zdej se ga spomnem - mogoče zato ker smo se starši takrat tut skregal zato ker sem povedala kak je moje mnenje, oni pa pač da eni ljudje so "ubogi" in to ni to - ne morš za enga k ti blefira pa laže v faco rečt da je ubogi xrolleyesx mam dost sočutja do ljudi sam ne do takih k jim prst ponudiš pa ti iztrgajo celo roko :sori:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

No pol pa veselo na delo x:)x bom vzela na znanje!

Rodnost bo nevzdržno padala in naredimo lahko skoraj nič. Edino, če organiziramo naci-inkubatorje in načtno gojimo nad-raso "Slovenca". x:Dx

homo-sapiens je ROOT x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Država naj po opravljeni operaciji reševanja Križnarja njemu in Drnovšku izstavi račun za vse stroške, ki jih je s tem imela...

Morda bo to oba streznilo, da ga bosta nehala srati na stroške davkoplačevalcev.

Tito je crknil!

se shirijo glasovi, de drnovshek ni vech med zhivimi x:Dx

hvalabogu

samo she po internetni strani komunicira x:Dx

tekst mu pa jesenishki muslimanarji pishejo :xx!:

zlomk...tralala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...