Skoči na vsebino

Tomo Križnar

Nicky

Recommended Posts

Jaz ne delam sranja po svetu tako kot on.

Narobe... tudi tam kjer si ti je svet x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 206
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:flower: 4. september 2006:

"Tomo Križnar je bil danes ob 13.00 uri na podlagi pomilostitve sudanskega predsednika izpuščen iz zapora v Al Faširju. Ob spremstvu odvetnika Madjub-a in pripadnika sudanske policije je danes v Al Faširju opravil postopek, ki je potreben za odhod iz pokrajine Darfur.

Po tem, ko je v Al Fashirju opravil potrebne formalnosti v zaporu in pri regionalni upravi, se je v spremstvu posebnega predsednikovega pooblaščenca Hamdije Blekića okoli 14. ure po srednjeevropskem času vkrcal na letalo za Kartum, od koder bo nadaljeval pot v Ljubljano."

http://www.dnevnik.si/novice/svet/198593/

dobra novica!

:sorcerer: xrainbowx xsrcbumx :palec:

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

:vragec:

zdej je se bo pa zachel

tomo bo meu vrsto predavanj, jasno ya kesh

in tja bojo na kup letele vse kuharce in zdolgochasene uradnice

in bojo s solznimi ochmi zrle v junaka x:Dx x:Dx x:Dx

pa vsake tolk se bo she presvetljenec in veliki odreshitelj drnovshek prikazal... x:Dx

slika njegova bo pa itaq stalno prisotna x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

zdej je se bo pa zachel

tomo bo meu vrsto predavanj, jasno ya kesh

in tja bojo na kup letele vse kuharce in zdolgochasene uradnice

pa vsake tolk se bo she presvetljenec in veliki odreshitelj drnovshek prikazal... x:Dx

slika njegova bo pa itaq stalno prisotna x:Dx

zlomk....tralala

komaj čakam, se bom lahko spet tvojim komentarjem smejala! :palec: x;)x Vidiš, vse je povezano eno z drugim...

:eek: :eek: :eek:

pa sej ne morm verjet...

dve uri in pol od velikega intervjuja na TVS1

pa she ymeri nbenga komentarja

pa ja ne, de se vam je (kuharcam in uradnicam) zameru

pa sej je samo reku de bomo zbral sredstva, de placahamo njegovo kazen...hehe

no...pa zberte....s prostovoljnimi prispevki za kriminal nekoga drugega

hehe

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx :palec: pa da ne omenjamo žuželke, ki jo je v ušesu ilegalno prnesu v slo,

pa amebe v črevesju.....

x:o)x

no ja....che jo je v ledvicah.....bo chez pol leta tak k fdrnovshek x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Drnovška je treba ozmerjati, ker ga je spravil v drek.

Rupla je treba nagraditi, ker ga je rešil.

to je itaq kle klasika

levicharji yaserjejo, de morjo pol desnicharji reshvat situacijo

piyde komunajyarske :xx!:

ylomk...tralala

x:Dx :palec: pa da ne omenjamo žuželke, ki jo je v ušesu ilegalno prnesu v slo,

pa amebe v črevesju.....

x:o)x

Ja BRAVO! :eek:

Samo da po tvojem odgovoru ne znam razbrati, med katere se sama prištevaš:

med ta cenene ali med ta dražje? x8Dx

Tu je grozno veliko cenenih komentarjev, ki svoja življenja v primerjavi z drugimi hudo precenjujejo.

Tisto, kolikor ceneni samocenjeni stanejo, pa se jasno v denarju ne da izraziti. x;)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Križnar mi je car, ko je rekel, da ga je rešil sam Alah. In potem poslušaš komentarje ljudi, ki te izjave sploh ne štekajo x:Dx

Se mora pa pazit, ker ga znajo še v Guantanamo zvečt x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

:2src: nube so lepi ljudje.... neverjetno visoki in gibki.....lepih obraznih potez in elegantnih gibov.....prijetno je druženje z njimi....

veliko pojejo in to od srca....pa gibanje v ritmih in krogih....prijetno na tistih vročih peščenih sipinah ob neslišnem gibanju feluk po rečnem toku in luna sije z neba prav res na glavo obrnjena namest C ali D oblike je pa kar takole ˘ ....

te kar začara in po moje se kar vračaš in vračaš....

tak da g.Križnarja čist razumem, tak kak je rekel , ne vemo kaj imamo....ko prideš od tam se počutiš kot kralj , nič nam ne manjka glede na to kako živijo tam ljudje :sori:

in vse sam zaradi pohlepa in dobička in ekstra dobička ekstra posebnih, belih ljudi :8):

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ja, neverjetni so. x:)x Neprecenljivo kulturno bogastvo naše Zemlje. Nezaslišano je, da se mi tukaj, ki živimo v obdobju že kar nesramnega obilja, obnašamo tako brezbrižno do njihove bede..... :sori: Z mano vred. :o|o:

A tam si bila? :eek: Fantastično :palec: :palec: Sem še zelo pod vplivom oddaje, sem jo gledal že pred leti, pa šlo mal v pozabo :o|o: Res so nekaj posebnega x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

upam, da moja pot ni pomagati ljudjem ...

:palec: ljudem se ne da pomagat, pomagaš lahko le sebi, pa še zato je malo možnosti, da ti uspe....

v času ko se prerekajo kdo je bolj zaslužen za rešitev g.Toma Križnarja.....

so pripravili osnutek zakona o gensko spremenjeni hrani.....o posledicah semen , ki jim vgradijo insekticide in pesticide , kako pridelati hitreje in več , da dosežejo ekstra profit....in posledice za avtohtone vrste (medsebojno križanje in izumrtje avtohtonih sort- da ne govorimo o posledicah na človeka , ki bo skupaj s hrano zaužil vso pesticidno svinjarijo...... :sick:

ampak o tem se ne da prebrati nikjer v medijih, ni pri poročilih na radiu, ne na televizionu......enih par osveščenih zdaj zbira neke podpise in jih pošilja na ministrstvo za kmetijstvo, sizifovo delo xyesx

Društvo AJDA ( za biodinamično kmetijstvo- ma mal več informacij.....če bi slučajno komu od vas ne bilo vseeno in bi želel s svojim podpisom vplivati, kaj bo lahko vtaknil v usta , čez leto ali desetletje)

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:px

Drugac pa: fajn da so ga spravil dam! xokx

za drugic pa tud jaz racunam na bolj strateske in ne sam impulzivne in idealisticne pristope.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: ljudem se ne da pomagat, pomagaš lahko le sebi, pa še zato je malo možnosti, da ti uspe....

v času ko se prerekajo kdo je bolj zaslužen za rešitev g.Toma Križnarja.....

so pripravili osnutek zakona o gensko spremenjeni hrani.....o posledicah semen , ki jim vgradijo insekticide in pesticide , kako pridelati hitreje in več , da dosežejo ekstra profit....in posledice za avtohtone vrste (medsebojno križanje in izumrtje avtohtonih sort- da ne govorimo o posledicah na človeka , ki bo skupaj s hrano zaužil vso pesticidno svinjarijo...... :sick:

ampak o tem se ne da prebrati nikjer v medijih, ni pri poročilih na radiu, ne na televizionu......enih par osveščenih zdaj zbira neke podpise in jih pošilja na ministrstvo za kmetijstvo, sizifovo delo xyesx

Društvo AJDA ( za biodinamično kmetijstvo- ma mal več informacij.....če bi slučajno komu od vas ne bilo vseeno in bi želel s svojim podpisom vplivati, kaj bo lahko vtaknil v usta , čez leto ali desetletje)

heh ... bilo me mišljeno v smislu:

oseba, ki ima takšno pot ... bo vedno imela tud takšne osebe, ki bodo v tako nesebičnem dejanju, videli le sebičnost in egotripiran scenarij.. ter ga zaradi lastne majhnosti, širili naprej in z veseljem pljuvali po osebi, čigar pot je edino bila pomagati nekemu narodu.

in ko sem prebrala komentarje na tem forumu, mi je postalo jasno.

to kar pa pišeš glede hrane ... pa:

problem je v tem, da kadar dobi država ali korporacija veliko finančnega pritoka iz določene 'zadeve', bo še tako nevarna zadeva, zamotana v nenevarno ime. In tud če pride informacija o nevarnosti med javnost ... je vprašanje kako nevarna je: v smislu, ali dobiš raka v letu dni, če jo uživaš 1X na mesec al je pač neka potencialna nevarnost... kar pa le nakazuje na logiko delovanja mase: 'Če ni konkretnih in hudih posledic zdaj, me res ne zanima, kaj bo žez 100 let, ker mene itak ne bo.'

Torej ... po tem takem ne gre za hrano, niti ne za ozaveščanje ... ampak za način, kako ljudje dojemajo sebe, ta planet in med drugim tud hrano.... in to se ne bo spremenilo s tem, da ti javnost obvestiš, da jedo gensko spremenjeno sojo npr.

in vse sam zaradi pohlepa in dobička in ekstra dobička ekstra posebnih, belih ljudi :8):

No ja :sori: , Sudan se v zadnjem času ve bolj naslanja na kitajce, kitajska je največji lastnik naftnih polj v sudanu, in tudi zunanja politika Sudana je taka, da raje sodeluje s Kitajci, kot pa Američani - že čist iz verskih in ideoloških vzrokov.

Tako da semle lahko mirno vtakneš tudi rumene ljudi :vragec:

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

:vragec: zarad mene...

so lahko tud kodrlajsasti....ni potrebno da so beli, zeleni, rumeni ali črni....

itak , psi lajajo karavana gre dalje :xx!:

dejstvo je da je napredek ali razvoj zmeraj povzročila skupina naprednih posameznikov in ne masa x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...