pokowc 15. julij 2002 Prijavi Deli 15. julij 2002 želim, da se otresim dvomov, da se čimprejle odločim,... da ne postanem dvoživka (dvomisleč) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 Pokowc, v trenutku želje si se že odločil. Ne skrbi, vse je v tvoje dobro. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2002 seveda, tale želja mora biti Končno odločna! pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 Pokowc, vsi smo veseli, da Ti je uspelo se dokončno odločiti! icon_smile_wink.gif Suzana *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 ajde pokowc ne bluzi,sam veš kje te čevelj žuli.icon_smile_evil.gif Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 Dvom, da ne odpiram nove teme bom kar tule malo razglabljal. Nekako se mi je zazdelo, da so mogoče moje izjave tule na forumu včasih kontradiktorne. In tukaj pride dvom. Saj nekje globoko v duši vem za kaj se gre in kaj je treba. Ker pa sem jaz celota sestavljen iz mnogo delčkov in vplivov itd. se večkrat pojavi dvom v vse skupaj. Tudi črne misli, pa negotovost pa strahovi. Zato pa se razvijam in razmišljam in iz dneva v dan sem bogatejši in zrelejši. Sploh pa če dvoma in negotovosti ne bi bilo me tudi ne bi bilo tukaj na zemlji v fizični podobi, saj se ne bi imel kaj naučiti. Buda in Kristus in tudi Marija in drugi so se vse naučili na tem svetiu in so zato vzšli ali kakor koli to imenujete. So na drugem energetskem nivoji in tam se zopet učijo. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2002 ...seveda.. zrelo in vzdrževano telo je vedno poskrbljeno z novimi izkušnjami, sa´mo telo želi to. dvom je le preobremenjeno mišljenje vseh informacij;) (morda) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.