Audente 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Kva s modelka, Audente. Sori, Ksantipa...nč slabga mišljeno. nič kriva.....glede na izjave in podpis sem mislia da mal slabo vidim sorry res nič slabga mislila Ksanti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Saj je cool! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 You answered "yes" to 65 of 100 questions, making you 35.0% sexually pure (65.0% sexually corrupt); that is, you are 35.0% pure in the sex domain.Your Weirdness Factor (AKA Uniqueness Factor) is 37%, based on a comparison of your test results with 859283 other submissions for this test. The average purity for this test is 67.2%. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2006 19 stara in tako pokvarjena hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 19 stara in tako pokvarjena hehe Eh, ti testi tako ali tako nikoli ne prikažejo dejanskega stanja. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 You answered "yes" to 60 of 100 questions, making you 40.0% sexually pure (60.0% sexually corrupt); that is, you are 40.0% pure in the sex domain. Your Weirdness Factor (AKA Uniqueness Factor) is 33%, based on a comparison of your test results with 859283 other submissions for this test. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 82.0% pure Weirdness 6% Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Melody in Koma čiiiiist sta koma!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 88.0% sexually pure. Sem mislil, da bom več. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 88.0% sexually pure. Sem mislil, da bom več. ufff.Alan_New... preveč sexually pure..za svoja leta..Pa še tip si..Kolk ti to uspe?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Se nič posebej ne trudim, da bi bilo tako. Mogoče se tu še najbolj kaže tradicionalnost kozoroga, ker drugje pač odpoveduje. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Se nič posebej ne trudim, da bi bilo tako. Mogoče se tu še najbolj kaže tradicionalnost kozoroga, ker drugje pač odpoveduje. Aja,kozorog si...Pol pa čist štekam... Pač tak si... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Huh, js rajš ne napišem svojga rezultata....pa nj še kdo reče, da sm pokvarjena Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 madonca... kar presenetljivi rezultati, eni..... ene postavke so taksne, nic posebnega, kot recimo sex v dvigalu (kaj pa je to tacga ), ampak ene so pa.... hm.....najbrz jih ni prav velik tlele, ki bi imel spolne odnose z zivalmi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ja sej lih zato je blesav test.K nekak sex z zivalmi po tem, kako si pure, enačijo ne vem...z oralnim sexom, sexom brez zaščite in podobnimi stvarmi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ...al pa tko kt je Pikica rekla, pač rada uriniram na druge in jih tepem Men se zdi da je tam zlo verjetnih stvari, ki bi jih kak par lahko počel, res - kaj pa je dvigalo če ga ustaviš ob 1h ponoči hehe ali pa seks v avtu... a bo še kdo rekel da ni nikol probal... kake igračke ima pa res že skor vsako gospodinjstvo itd itd Vsi smo "normalni" tut alef pa Melody in koma PS: Pozabila dodat ja, da od teh ostalih ne-normalnih procentov so pa itak sam še take res skrajne stvari, kot ste že naštele. Tako da do 10 ali 20% se pomoje sploh spustit ne moreš če si kolker tolk pri zdravi. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 "Pacek forever" da bi tak test reševal, pih... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ja, res.... kao lohk je nekdo skoz sexal sam po misijonarsko, zraven pa se recimo z zivalmi. pa mu pride pol 91% al pa kaj tacga. Mick, morda pa bi prisli presenetljivi rezultati. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 83.0% Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ...sem prepričana........da smo vsi test vzeli bolj kot ne za hec ..ker eni rezultati so mal mim.....ali stalno pod vplivom enih substanc ali pa ne šteka glih eni imajo / mamo bujno domišljo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Mick, morda pa bi prisli presenetljivi rezultati. Dvomim. No, pa rešim za hec k utegnem, heh, 100 pitanjc, halo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Dvomim. No, pa rešim za hec k utegnem, heh, 100 pitanjc, halo..... da vidimo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 To je hitr Mick, mene tud zanima Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ...dober, mogoč zvečer utegnem. Sicer pa me živali ne rajcajo, glede ostalga si pa tko v vsakem primeru čist, če maš seks rad, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Mislim, da je tud nekrofilija omenjena Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.