Skoči na vsebino

purity test

girly

Recommended Posts

• Komentarji 212
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

You answered "yes" to 65 of 100 questions, making you 35.0% sexually pure (65.0% sexually corrupt); that is, you are 35.0% pure in the sex domain.

Your Weirdness Factor (AKA Uniqueness Factor) is 37%, based on a comparison of your test results with 859283 other submissions for this test.

The average purity for this test is 67.2%. :eek:

Deli na socialnih omrežjih

You answered "yes" to 60 of 100 questions, making you 40.0% sexually pure (60.0% sexually corrupt); that is, you are 40.0% pure in the sex domain.

Your Weirdness Factor (AKA Uniqueness Factor) is 33%, based on a comparison of your test results with 859283 other submissions for this test.

Melody in Koma :O: čiiiiist sta koma!!!

:palec: x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

88.0% sexually pure. Sem mislil, da bom več. x:Dx

ufff.Alan_New... preveč sexually pure..za svoja leta..Pa še tip si..Kolk ti to uspe?? x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Se nič posebej ne trudim, da bi bilo tako. Mogoče se tu še najbolj kaže tradicionalnost kozoroga, ker drugje pač odpoveduje. x^x

Aja,kozorog si...Pol pa čist štekam... Pač tak si... x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

madonca... kar presenetljivi rezultati, eni..... x:)x

ene postavke so taksne, nic posebnega, kot recimo sex v dvigalu (kaj pa je to tacga x;)x xDDx), ampak ene so pa.... hm.....

najbrz jih ni prav velik tlele, ki bi imel spolne odnose z zivalmi. x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja sej lih zato je blesav test.

K nekak sex z zivalmi po tem, kako si pure, enačijo ne vem...z oralnim sexom, sexom brez zaščite in podobnimi stvarmi xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

x:Dx ...al pa tko kt je Pikica rekla, pač rada uriniram na druge in jih tepem x:px

Men se zdi da je tam zlo verjetnih stvari, ki bi jih kak par lahko počel, res - kaj pa je dvigalo če ga ustaviš ob 1h ponoči hehe ali pa seks v avtu... a bo še kdo rekel da ni nikol probal... kake igračke ima pa res že skor vsako gospodinjstvo itd itd x^x

Vsi smo "normalni" tut alef pa Melody in koma x;)x

PS: Pozabila dodat ja, da od teh ostalih ne-normalnih procentov so pa itak sam še take res skrajne stvari, kot ste že naštele. Tako da do 10 ali 20% se pomoje sploh spustit ne moreš če si kolker tolk pri zdravi.

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

ja, res.... kao lohk je nekdo skoz sexal sam po misijonarsko, zraven pa se recimo z zivalmi. pa mu pride pol 91% al pa kaj tacga. x:o)x x:Dx

Mick, morda pa bi prisli presenetljivi rezultati. x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx ...dober, mogoč zvečer utegnem. Sicer pa me živali ne rajcajo, glede ostalga si pa tko v vsakem primeru čist, če maš seks rad, ne x;)x :inocent: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...