Skoči na vsebino

zakai trpljenje..

anatman

Recommended Posts

a veš , da sem pogruntal, da tudi v samopomilovanju nekateri najdejo uteho. Pa v jamranju tudi.sicer ima vse skupaj določene namene, samo.....sliši se neverjetno, pa je prekleto res... zgleda , da smo resnično zelo , zelo različni....xegox

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Deli na socialnih omrežjih

pomaga jp jp... posebej solze... :palec:

sm mislila s tistim, ce res ZELO trpis, da si ze ne mores sam pomagat ven iz tega, kot jamrat in se samopomilovat, ti tud drug ne bo mogu pomagat, dokler sam ne bos naredil kaj za-to... razen jamral...

uteho najdes v samopomilovanju, samo pri resnem trplenju ima po moje dolocen rok trajanja...

to pa itk, da smo si razlicni... x;)x delcki, ki se gibljejo celota pa miruje x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Ja in glih tle je fora- poznam ljudi , ki jamrajo, se smilijo sami sebi in svoje trpljenje na veliko razglašejo, verjetno s tem namenom, da jim potem ljudje prisluhnejo, jih pomilujejo, jih tolažijo, kažejo sočutje in s tem je namen dosežen- zažarijo obsijani v vsem sočutju in pomilovanju soljudi , kar verjetno občutijo kot pomoč ali podporo pri premagovanju svojega trpljenja. In to je to- sicer ne bom razpredal kaj je prav in kaj ne pa tudi kako vse to trpečemu resnično pomaga - zadeva pa funkcionira ...za nekatere-seveda.... xegox

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Hm...Kojc pravi nekako takole: da bi morali zavidati ljudem, ki so nesrečni in trpijo, ne pa srečnim...kajti le prvi se lahko dvignejo, se razvijajo in rastejo...

1. Ne sekiraj se zaradi malenkosti.

2. Vse so malenkosti.

Hm...Kojc pravi nekako takole: da bi morali zavidati ljudem, ki so nesrečni in trpijo, ne pa srečnim...kajti le prvi se lahko dvignejo, se razvijajo in rastejo...

Yoga Vasishta pa: Thank you sorrow for spurring me toward wisdom x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Jamranje je stalen sopotnik ljudi. vedno je bilo tako in vedno bo. Edini način odrešitve od trpljenja je osebnostni razvoj. In to ne samo duhovnost, temveč celovito razvijanje. To pomeni pridobivanje splošne izobrazbe, športne aktivnosti ipd.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...