dr.Freudova 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Smisel poti zame ni cilj, ampak pot sama. Cilj vidim le kot neko začetno motivacijo, da se podam na pot. Šele sčasoma in postopoma ugotovimo, da je pot sama sebi namen in da je cilj pravzaprav postranskega pomena. Kakšen navidezen paradoks. Ko hodimo po neki poti, se razvijamo, rastemo, preizkušamo, spoznavamo... Kateri cilj pa je sploh lahko večji od tega? Lepo vas pozdravljam, Nina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 ja , TI sama vendar ...spoznanje sebe!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Oh, zmeraj bolj mi je všeč moja pot. Taka zelo razgibana je, dosti priložnosti na vsakem koraku, dosti prijetnih ljudi na prav tistih odcepih, na katera se najbolj spoznajo , ob poti cvetijo ob vseh letnih časih xrosex xrosex xrosex , tam zgoraj me pa vsaj en Angelček čuva in vso to pot ovija z ogromno ljubezni . Niti enega samega ovinka ne bi spremenila, vse je tako kot mora biti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 mhm. lepo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.