Catherine 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Pozdravljeni. Imam uprašanje ki se morda zdi nekoliko trapasto vendar pa ker se pri kontracepcijskih tabletah gre za hormone in na škatli tabletk piše da se je pri jemanju kakršnik koli hormonov potrebno pozanimati če kaj vplivajo na kontracepcijo, me zanima če pri zdravljenju ščitnice s t3 to kaj vpliva na kontracepcijo. Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 seveda, povsem smiselno vprasanje, dobrodosla Catherine! ne sam da lohk to na kontracepcijo vpliva, najbrz je pac pol lohk tud obratno, da kontracepcijske kaj vplivajo na tole (kar je v bistvu se bolj tecno). Fajn ko je mystica podala konkreten in direkten link, res se je najboljs pozanimat pri struckotih, sicer pa imamo tudi tu se eno temo, ki bi nekak tud tole not pasal - ne maram tablet za scitnico. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.