mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 hmmm.... in kaj moraš narediti, da ego nima več spolnih odnosov s tvojo glavo? to najbrž o zmotnem egu govoriš?ni zmotnega in pravega ega...no, mogoče v tvojem modelu razmišljanja....bog je enost, ne dvojnost....zato ne vem zakaj naj bi obstajal pravi in zmotni ego če imaš probleme s spolnimi odnosi v svoji glavi....je pa najbolje da si najdeš eno fajn ženskico....ki te bo zadovoljila v nulo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 in kako je potem mogoče videti Boga, če ga že z glupostmi ni mogoče? očitno se potem strinjaš, da Boga samega po svoji moči ne moremo videti? a to samo zato, ker smo glupi ali je še kak drug razlog?prvo kot prvo...nehajmo se pogovarjati o videnju boga....boga lahko zaznaš ali dojameš ali pač nekaj, za kar nimam trenutno prave besede na zalogi, le v sinergiji vseh svojih petih ali šestih čutov naenkrat....to pa dosežeš ko je tvoj ego rešen vseh strahov, dvomov, napetosti in podobnih sranj hecen dečko....tale janardan...a ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 nebi rekla glih hecn sam malo preveč stremi sam v eno točko in ne zna zajeti celotnega pogleda plus išče nekoga ki bi ga razumel Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ni zmotnega in pravega ega...no, mogoče v tvojem modelu razmišljanja....bog je enost, ne dvojnost....zato ne vem zakaj naj bi obstajal pravi in zmotni ego če imaš probleme s spolnimi odnosi v svoji glavi....je pa najbolje da si najdeš eno fajn ženskico....ki te bo zadovoljila v nulo praviš, da ni pravega in zmotnega jaza? hmmm... zakaj je pa potem večina ljudi v zmoti na tem planetu in se zmotno poistoveča s svojim telesom? kaj je pa potem to, če ni zmotni jaz? kaj pa za tiste, ki smo v celibatu? kakšno rešitev imaš za nas? tvoje besede si potem razlagam tako? če ego ne bi imel spolnih odnosov z našo glavo, potem bi mi lahko vedeli vse. kaj rabimo, da se ne bo več to dogajalo. tvoj odgovor, osebo nasprotnega spola, ki bo zadovoljila tvoje materialne čute, kot je dotik? ne razumem kateri duhovni filozofiji/praksi ti slediš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 nebi rekla glih hecn sam malo preveč stremi sam v eno točko in ne zna zajeti celotnega pogleda plus išče nekoga ki bi ga razumel saj ga razumem....zato mi je ravno hecen...ker tega noče uvidet kateri duhovni filozofiji/praksi ti slediš?svoji....preprosto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 saj ga razumem....zato mi je ravno hecen...ker tega noče uvidet svoji....preprosto sej bo...sam pač rabi čas al pa brco v rit, da se malo oddalji in vidi celoto svoji....preprosto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kaj pa za tiste, ki smo v celibatu? kakšno rešitev imaš za nas?sprijazni se izbiro...kateri bi se še bog smejal...in to čimprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 pa po možnosti to neiztrošeno enerjijo pošli in shrani v popkovna al pa srčno čakro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 prvo kot prvo...nehajmo se pogovarjati o videnju boga....boga lahko zaznaš ali dojameš ali pač nekaj, za kar nimam trenutno prave besede na zalogi, le v sinergiji vseh svojih petih ali šestih čutov naenkrat....to pa dosežeš ko je tvoj ego rešen vseh strahov, dvomov, napetosti in podobnih sranj hecen dečko....tale janardan...a ni aha, ko si v sinergiji svojih materialnih čutov, potem lahko dojameš oz. zaznaš Boga? kako pa lahko z nečim materialnim dosežeš nekaj kar ni iz materije? če te prav razumem. mi imamo ego, v katerem je strah, dvom, napetosti, itd.... in ko spucaš te stvari iz ega, takrat lahko živiš z materialnimi čuti v sinergiji in lahko direktno zaznavaš in dojemaš Boga. kaj pa potem ostane v egu, ko daš te nepotrebne oz. moteče stvari iz njega? saj praviš da je samo en ego? ------------------ hecen hecen... nebi rekla glih hecn sam malo preveč stremi sam v eno točko in ne zna zajeti celotnega pogleda plus išče nekoga ki bi ga razumel samo v eno točko? če bi lahko stremel samo v eno točko oz. k enemu cilju, potem najbrž ne bi pisal po tem forumu. ali pač? se ti zdi, da iščem nekoga, ki bi me razumel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 se ti zdi, da iščem nekoga, ki bi me razumel?prej nekoga...ki bi ga prepričal v svoj prav....ki je samo eden izmed nešteto pravov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 al pa oboje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 svoji....preprosto in kako potem veš, da je tvoja filozofija/praksa pravilna? jaz ne vidim v tej tvoji filozofiji nič tvojega, vidim pa par drugih skupaj zmešanih filozofij. potem ne verjameš, da je nekdo že dosegel najvišji cilj in se zato trudiš izumit nekaj svojega,ki bo pomešano s tem kar boš slišal od drugih oz. prebral? je to pravi recept za duhovno realizacijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 aha, ko si v sinergiji svojih materialnih čutov, potem lahko dojameš oz. zaznaš Boga? kako pa lahko z nečim materialnim dosežeš nekaj kar ni iz materije?ja...zato sem napisal sinergija...ki jo lahko začutiš šele ko uskladiš vse svoje čute preko svojega ničap.s. materije ni...le energija....spet težiš k dvojnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 hecen hecen... samo v eno točko? če bi lahko stremel samo v eno točko oz. k enemu cilju, potem najbrž ne bi pisal po tem forumu. ali pač?se ti zdi, da iščem nekoga, ki bi me razumel?nič hecen, si pač en del mavrice, ki jo vsi predstavljamo..mogoč malo drugačen odtenek to je bol šla za tvoje gledanje na to temo vem pa koma ma tud prav Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 sej bo...sam pač rabi čas al pa brco v rit, da se malo oddalji in vidi celoto hehe jaz lahko povem, da vedno znova dobivam brce v rit. bi pa definitivno rabil eno največjo brco, ampak zaenkrat se še to ni zgodilo. ------------ ti potem tudi slediš svoji filozofiji, ker si dala palec komi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 in kako potem veš, da je tvoja filozofija/praksa pravilna?ni pravilna...ne narobna...ker to ne obstaja....le prilagojena meni....in to mi je dovolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 sprijazni se izbiro...kateri bi se še bog smejal...in to čimprej sem že probal, pa ni delovala.... hvala Bogu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 hehe jaz lahko povem, da vedno znova dobivam brce v rit. bi pa definitivno rabil eno največjo brco, ampak zaenkrat se še to ni zgodilo.------------ti potem tudi slediš svoji filozofiji, ker si dala palec komi?te itak vsi dobivamo..v takšni ali drugači obliki ja tudi js sledim svoji filozofiji na trenutke je kriza..ampak vsak korak je lažji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 jaz ne vidim v tej tvoji filozofiji nič tvojega, vidim pa par drugih skupaj zmešanih filozofij.že ideja lastit si filozofijo ...ali citate...ali misli....mi je bolana....vse je naše vsak pač iz tega potegne kaj mu paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 sem že probal, pa ni delovala.... hvala Bogu potem že ni bila prava odločitev že ideja lastit si filozofijo ...ali citate...ali misli....mi je bolana....vse je naše vsak pač iz tega potegne kaj mu paše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ja...zato sem napisal sinergija...ki jo lahko začutiš šele ko uskladiš vse svoje čute preko svojega ničap.s. materije ni...le energija....spet težiš k dvojnosti a potem je vse okoli tebe zate iluzija? praviš da ni materije, ampak samo energija? energija potem ni materija? kaj pa je potem? ja stremim k temu, da sva jaz in Bog lahko v odnosu. se pravi, za odnos sta vedno potrebna dva. jaz in Bog ne morava biti eno, edino v Ljubezni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 je to pravi recept za duhovno realizacijo?vse je prav, kar hočeš kot prav dojeti in sprejeti....vsaka stvar ima dve plati a potem je vse okoli tebe zate iluzija? praviš da ni materije, ampak samo energija? energija potem ni materija? kaj pa je potem?a si že kdaj slišal za abstraktno logične nelogičnosti....ki so tudi Bog....vendar naš razum tega na noben način noče sprejeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 nič hecen, si pač en del mavrice, ki jo vsi predstavljamo..mogoč malo drugačen odtenek to je bol šla za tvoje gledanje na to temo vem pa koma ma tud prav hecen odtenek. ------------------ veš, da imaš prav in da ima tudi koma prav? mi lahko poveš kakšen je tvoj nejvečji cilj, v duhovnem smislu seveda. če ni nobena skrivnost? hvala ni pravilna...ne narobna...ker to ne obstaja....le prilagojena meni....in to mi je dovolj prav, če je tebi dovolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 mi lahko poveš kakšen je tvoj nejvečji cilj, v duhovnem smislu seveda. če ni nobena skrivnost?moj največji cilj v duhovnem smislu je nepostavljanje ciljev v duhovnem smislu....in ni skrivnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.