mayita 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 ja krišna je umrl ti si pa še živ, vsak je edinstven, krišna ne boš nikoli postal lahko si pa ti ti..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 ja krišna je umrl ti si pa še živ, vsak je edinstven, krišna ne boš nikoli postal lahko si pa ti ti.....Krišna ni umrl še vedno je živ. Ja, nikol ne bom postal Krišna, ker sem njegov večni sluga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 Krišna ni umrl še vedno je živ. Ja, nikol ne bom postal Krišna, ker sem njegov večni sluga. kako se kontriraš rekel si da noče nič od nas zdaj pa praviš da si njegov večni sluga, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 Krišna ni umrl še vedno je živ. Ja, nikol ne bom postal Krišna, ker sem njegov večni sluga.Tako je , danes sem ga srečal v gozdu . Nabiral je lisičke . Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 kako se kontriraš rekel si da noče nič od nas zdaj pa praviš da si njegov večni sluga,ja in vseeno nič ne zahteva od mene. želi mi dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 Ah, niti se ne trudi, ker vsaj pri meni ne boš nič dosegel. Sem že povedal, da tudi če bi našli nedvoumne dokaze za obstoj boga (v kakršnikoli obliki že), ne bi nikoli postal njegov privrženec, nikoli ga ne bi častil, še manj pa spoštoval ali upošteval "njegove želje".Želja je v vsakem primeru želja tistega ki jo udejani .Božja ali ne , najprej je dobro poznati svoje. Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 Želja je v vsakem primeru želja tistega ki jo udejani .Božja ali ne , najprej je dobro poznati svoje.od vsazga živga ista, bit srečen. komu uspe? tistmu k izpolnjuje želje (ne zahteve) Boga, Krišne. vem, da vas večina tega zdle ne more razumet, sprejet, verjet, sledit, karkol... a enkrat vam pride prav, zato pišem, ker ni dobr bit skopuh. lohk pa tud razložim, če bi kdo rad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 daj si duška saj te probamo razumeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 daj si duška saj te probamo razumeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 od vsazga živga ista, bit srečen. komu uspe? tistmu k izpolnjuje želje (ne zahteve) Boga, Krišne. vem, da vas večina tega zdle ne more razumet, sprejet, verjet, sledit, karkol... a enkrat vam pride prav, zato pišem, ker ni dobr bit skopuh. lohk pa tud razložim, če bi kdo rad. Dokler je želja po sreči sreče ni , običajno je nezadovoljstvo . Je pa pogosta zmota mnogih iskalcev da je poanta v trajni sreči s tem so vedno v konfliktu z nasprotjem ki je prav tako "božansko"kakor sreča vendar tega ne vedo. Saj to je tvoja želja ki jo izpolnjuješ četudi si jo povzel od nekoga drugega ali iz kakšnega spisa o bogu krišni . Čemu bi to željo potem pripisoval nekomu drugemu? očitno je da je tvoja saj jo imaš ti . Ko praviš da večina tega ne razume si v zmoti , tega ne moreš vedet . Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 Dokler je želja po sreči sreče ni , običajno je nezadovoljstvo . Je pa pogosta zmota mnogih iskalcev da je poanta v trajni sreči s tem so vedno v konfliktu z nasprotjem ki je prav tako "božansko"kakor sreča vendar tega ne vedo. Saj to je tvoja želja ki jo izpolnjuješ četudi si jo povzel od nekoga drugega ali iz kakšnega spisa o bogu krišni . Čemu bi to željo potem pripisoval nekomu drugemu? očitno je da je tvoja saj jo imaš ti . Ko praviš da večina tega ne razume si v zmoti , tega ne moreš vedet . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 Kdor ima Boga v srcu, mu ni treba romati v Rim.(nemška modrost) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 Kdor ima Boga v srcu, mu ni treba romati v Rim.(nemška modrost)zihr. gre pa občasno vseeno rad, ker je Bog tud tam (v drgačni, manifestirani obliki, a isti). taste je drgačn, čeprav je v obeh primerih najboljši. Radhe Šjam (če ga ne vid tud v "Rimu", ga tud v srcu še ne v celoti) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 Kjer popotnik najraje sreča Boga, tam ga tudi Bog najraje sreča. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 Kjer popotnik najraje sreča Boga, tam ga tudi Bog najraje sreča. itak. Radhe Šjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 (če ga ne vid tud v "Rimu", ga tud v srcu še ne v celoti)itak. vidi ga povsod. ne išče pa ga morda povsod, se pravi, če ga ne išče tudi v Rimu, ne pomeni da ga v srcu ne vidi tudi tam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 itak. vidi ga povsod. ne išče pa ga morda povsod, se pravi, če ga ne išče tudi v Rimu, ne pomeni da ga v srcu ne vidi tudi tam.itak Hari bol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 Radhe Šjam Hari bolKaj to pomeni? (najbrž pa kaj lepega, recimo pozdrav, bodi z bogom al kaj tacga ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 Kaj to pomeni? (najbrž pa kaj lepega, recimo pozdrav, bodi z bogom al kaj tacga )pozdrav z imeni Boga ja (Radhe Šjam). Hari bol pomen poj Hari (eno izmed imen Boga). Radhe Šjam! Hari bol! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 enako! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 10. julij 2012 Prijavi Deli 10. julij 2012 No, to je že napredek. Če pa hoče bit kdo srečnejši kot mu to uspeva brez Boga, pa ga naj služi. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 13. julij 2012 Prijavi Deli 13. julij 2012 No, to je že napredek. Če pa hoče bit kdo srečnejši kot mu to uspeva brez Boga, pa ga naj služi. kaj si hotel s tem povedati?služi koga, komu ali kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 14. julij 2012 Prijavi Deli 14. julij 2012 kaj si hotel s tem povedati?služi koga, komu ali kaj?služi Boga, Krišno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 14. julij 2012 Prijavi Deli 14. julij 2012 služi Boga, Krišno. Mislim, da je čas, da se naučiš malo razliovat vzhodnjaško in zahodnjaško miselnost. Zahodnjaki smo preveč pod vplivom RKC in nimamo glih dobrih izkušenj z besedo "služenje"...zvuči kao gospodar- hlapec...Bolj bi palilo sodelavec ali kooperant. Pri nas je treba uporabljati drugačno terminologijo in izražanje. Kraju in času primerno...In kot sem že omenil to je pot mistikov in ni glih za vsakega. Ni edina pot... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.