Sebastjan 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Tudi meni je tako všeč Križnar in njegovi dokumentarci pa všeč mi je Peacehiker (pa njegova nova knjiga )Drugače se pa rada pogovarjam z Bogom, ker se mi zdi, da bi se brez tega nekam, nekje izgubila... Gledaš na Boga kot del sebe ali kot nekaj zunaj tebe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Gledaš na Boga kot del sebe ali kot nekaj zunaj tebe?hm, oboje. spomnim se tistega (iz cerkve), ko je Jezus rekel nekaj takega : poglej v nebo, našel me boš, dvigni kamen, tudi tam me boš našel...drugače pa sem tudi jaz Bog Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Hja ne vem zakaj si po samih tujcih posegel, ko pa imamo vendar doma toliko sposobnih možakarjev in seveda tudi žensk, kajne....Zato čutim potrebo, da te dopolnim in bom napisal neki od Perota:Poglej v nebo,poglej me v oči,saj videš da nobene razlike ni... Tolk o bogu, kajne.... Sem glih te tri komade poslušal in pr tretjem me je preblisnilo /sodelavec je prižgal luč in me opomnil, da preglasno smrčim na delovnem mestu in s tem motim REM fazo ostalim sodelavcem/, pa sem ta preblisk opisal a ne da ja. Maš pa čist prou oboje rajtam;- da je vsak sposoben u nulo /za nekej garant/- da ni noben nč več in ne manj,- da je. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Tudi meni je tako všeč Križnar in njegovi dokumentarci pa všeč mi je Peacehiker (pa njegova nova knjiga )Drugače se pa rada pogovarjam z Bogom, ker se mi zdi, da bi se brez tega nekam, nekje izgubila... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 http://mladina.si/tednik/200635/clanek/kul...mateja_hrastar/ena, ne preveč spodbudna kritika Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 drugače pa sem tudi jaz Bog jaz tudi....sva že dva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 jaz tudi....sva že dva ne! nas je še precej več.... Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ja....cca. 6 miljard na tej zemlji....ljudek gor dol...pa še drugje bi se kakšen našel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 http://mladina.si/tednik/200635/clanek/kul...mateja_hrastar/ena, ne preveč spodbudna kritikaaha pač nič nenavadnega za mladino pa take izjave. ti si božanska ja, saj vem. Kdo pa ni!!! "božanska" je ful lepa beseda... deluje prav simpatično. Če je izrečena iz srca, potem ima močan efekt. Razen če je izrabljena, pol je že drugo! Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Trditi, "jaz sem Bog" preden ga doživimo in se preobrazimo, je huda aroganca, ki nas od njega oddaljuje. Skromen človek ve, da še ni Bog, dokler se z njim trajno ne zlije. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Trditi, "jaz sem Bog" preden ga doživimo in se preobrazimo, je huda aroganca, ki nas od njega oddaljuje. Skromen človek ve, da še ni Bog, dokler se z njim trajno ne zlije.tudi huda aroganca je Bog (z veliko začetnico, da ne bo kakšne pomote)....torej nas k njemu približuje....če smo v hudi aroganci sposobni spregledati boga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Trditi, "jaz sem Bog" preden ga doživimo in se preobrazimo, je huda aroganca, ki nas od njega oddaljuje. Skromen človek ve, da še ni Bog, dokler se z njim trajno ne zlije. ja, ponavadi je res! kadar je napuh velik, češ jaz sem nekaj posebnega, izjemnega, ostali pa ste nekje tam pod mano...to nima nič veze z nekom, ki je resnično to živi . Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Trditi, "jaz sem Bog" preden ga doživimo in se preobrazimo, je huda aroganca, ki nas od njega oddaljuje. Skromen človek ve, da še ni Bog, dokler se z njim trajno ne zlije. Kdaj ga pa doživiš ? Pa kako to zgleda ?In v kaj se preobrazimo ? pa- kako to občutiš, ko se trajno zliješ z njim? Mislim, da bi skromni človek lahko sploh vedel, kdaj je bog in kdaj ne . Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Vsakdo z zdravim umom in srcem ve. Sicer je pa to bivanjska zadeva in še najmanj v domeni razglabljanj. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Kdaj ga pa doživiš ? ko doživiš sinergijo uravnovešenosti telesa in razuma Pa kako to zgleda ? kot nekaj ....za kar še ni besed In v kaj se preobrazimo ? v "energijo"....svojih misli...ki so nične....oz. ni ega pa- kako to občutiš, ko se trajno zliješ z njim? veš...in ne sprašuješ več...kaj je ljubezen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ko doživiš sinergijo uravnovešenosti telesa in razuma v "energijo"....svojih misli...ki so nične....oz. ni egaveš...in ne sprašuješ več...kaj je ljubezen... si jo že doživel? lahko opišeš? so misli lahko nične? TI veš kaj je ljubezen? in je ne iščeš? In ne reci, da je vse hec...............ker ni Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 si jo že doživel? lahko opišeš? ja....ne....ker nimam besed za to so misli lahko nične? ko se ti miselni tok tako upočasni....da samo si....notranji mir....pa to... TI veš kaj je ljubezen? in je ne iščeš? vem...in je ne iščem In ne reci, da je vse hec...............ker ni vse je hec...če ga hočeš videt v vsem...imaš izbiro dvojnosti....videt ali ne videti...heca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ja....ne....ker nimam besed za to zanimivo do te mere , da se ne da opisati z besedami ko se ti miselni tok tako upočasni....da samo si....notranji mir....pa to... potem samo še vegetiraš mi je bolj všeč .......hec vem...in je ne iščem jo neguješ z hecom? vse je hec...če ga hočeš videt v vsem...imaš izbiro dvojnosti....videt ali ne videti...heca ali se za hecom skrivaš...........in misliš , da je vse hec Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 zanimivo do te mere , da se ne da opisati z besedami samo je...neopisljivo potem samo še vegetiraš mi je bolj všeč .......hec ampak da lahko tako vegetiraš....se moraš vseh strahov rešit v sebi...mi je bolj všeč kot hec samo da jo neguješ nimam drugega za delat ali pa če se za hecom skrivaš...........in misliš , da je vse hec ne skrivam se....mislim...in to sem...hec...samemu sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 "božanska" je ful lepa beseda... deluje prav simpatično. Če je izrečena iz srca, potem ima močan efekt. Razen če je izrabljena, pol je že drugo! Boginja je tud zelo primerna beseda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Boginja je tud zelo primerna beseda. vem, kaj imaš zdaj v mislih si kdaj že katero tako doživel? Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 vem, kaj imaš zdaj v mislih si kdaj že katero tako doživel? Kot najstnik, ja. Vendar mislim, da je bilo samo z moje strani. Je pa nepozabno doživetje oz. doživljanje. Bilo je kar je bilo, zdaj sem pa tukaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Kot najstnik, ja. Vendar mislim, da je bilo samo z moje strani. Je pa nepozabno doživetje oz. doživljanje. Bilo je kar je bilo, zdaj sem pa tukaj. hm, kaj zdaj to pomeni? Da se ne more več ponovit mogoče pa se ti bo nekega dne pokazala spet - tista iskra, mislim in boš doživel izkušnjo z svojo boginjo. Mogoče ne telesno, ampak boš tako happy z njo Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 hm, kaj zdaj to pomeni? Da se ne more več ponovit mogoče pa se ti bo nekega dne pokazala spet - tista iskra, mislim in boš doživel izkušnjo z svojo boginjo. Mogoče ne telesno, ampak boš tako happy z njo To pomeni, da se pustim presenetit. Pa jaz bi tudi rad katero presenetil. Bo že, ko bo pravi čas tako kot za vsako stvar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 To pomeni, da se pustim presenetit. Pa jaz bi tudi rad katero presenetil. Bo že, ko bo pravi čas tako kot za vsako stvar. srečna tista, ki te bo mela (pa cenila) Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.