capt. spaulding 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 mi smo ekstra spešl. to pa zato, ker imamo svobodno voljo. Bog nam je dal svobodno voljo zato, da imamo možnost pravilne odločitve. seveda dela človek na tem svetu tudi zlo, ampak zlo ne prihaja od Boga. Od Boga prihaja svobodna volja. če pa Bog že vnaprej ve, da bomo grešili, pa to ni njegova krivda, kajne. zato je najvišje čustvo, ki ga premore človek ljubezen. love is everything. St. Augustine Če nas je bog ustvaril po svoji podobi in smo mi samo njegov odsev potem je zlo toliko njegovo kot moje. V božanski percepciji NAJ ne bi bilo trpljenja...hmm dej si to zdj razloži...OK, recimo da sanjaš svojo najhujšno nočno moro, da so sanje tako realistične da doživljaš vsa čustva kot bi bil buden GROZA DO KONCA.......drrrrrrrr..budilka, te prebudi, ves poten rečeš uf hvala bogu da so bile samo sanje, se oblečeš in greš svojemu dnevu naproti, kot da se ni nič zgodilo (saj se res ni..). Sanje so in ne resniičnost..Recimo da se nekaj podobnega zgodi ko umremo, naj smo imeli lajf lep ali ne se v trenutku smrti vse zdi kot sanje...MOGOČE? Pofočk. Marsa a ta pofočk pomeni da se ti je Bog osebno prikazal in pomagal? Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Ja, 'javila' sem se. (saj je menda [blo] razvidno) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Modre so tvoje besede. Edino, kar mene v bistvu moti pri veri, so negativne stvari, ki lahko pridejo zraven (vojne, diskriminacija, kratenje pravic, teorije zarote ...). Ni problem v sami veri, ampak bolj v načinu vedenja, ki ga lahko ta vera sproži. Če Bog obstaja je popolnoma neodvisen od vere, jo za svoj obstoj ne potrebuje mogoče mu gre celo na k..ac..Bog in vera sta popolnama različe kategorije...... Ja, 'javila' sem se. (saj je menda [blo] razvidno) Ne bi želel drezat v to izkušnjo...samo eno vprašanje kako veš da je to bil ON OSEBNO in ne zopet njegov odsev..? Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Več je bilo teh izkušenj - pogosto me je obiskal. Sej se samo konektaš, ampak kot pravi Nimbus oz. sv. Avguštin, se *osebno* javlja samo, ko in če imaš čisto srce in iskrene in čiste misli. Imam pa občutek, da se ne bi razumela/-i, če bi kej dost razlagala, ker ti hočeš moje besede, da je imel sivo kučmo in belo brado... ... Luka, ne zamenjuj *Boga* z religijo. Z goro ni nič narobe zgolj ker hočejo eni gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Več je bilo teh izkušenj - pogosto me je obiskal. Sej se samo konektaš, ampak kot pravi Nimbus oz. sv. Avguštin, se *osebno* javlja samo, ko in če imaš čisto srce in iskrene in čiste misli. Imam pa občutek, da se ne bi razumela/-i, če bi kej dost razlagala, ker ti hočeš moje besede, da je imel sivo kučmo in belo brado... ... Luka, ne zamenjuj *Boga* z religijo. Z goro ni nič narobe zgolj ker hočejo eni gor. Ok ker gre za zelo tuchy in osebne izkušnje katere imam tudi sam bi te še enkrat vprašal isti vprašanje ki si ga tudi sam zastavljam. Kako naj človek v taki situaciji ve da je to božanska izkušnja? Se je ne da z ničemer primerjat in obstaja možnost da gre za doživetje drugega tipa.... Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Pač veš - ravno zato ker se ne da z ničimer primerjat.Čutiš... v bistvu gre za vEdenje, občutenje in doživetje.To se lahko zgodi samo v primeru, ko si popolnoma iskren sam do sebe in so tvoje misli dejansko čiste. Ko nekaj objokuješ, česar ne moreš sprejet, se nečemu upiraš, nekaj siliš, HOČEŠ itd., te *Bog* ne (u)sliši.Ko pa se nekako predaš (čistosti), pa te preplavi to, kar je *Bog*, kar je v bistvu čista ljubezen. Doživetij in občutij se ne da prenašat drugim - samo misli.Doživetja je treba doživet. Z zaprtimi usti pa ne moreš dobiti hrane. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Če nas je bog ustvaril po svoji podobi in smo mi samo njegov odsev potem je zlo toliko njegovo kot moje. V božanski percepciji NAJ ne bi bilo trpljenja...hmm dej si to zdj razloži...OK, recimo da sanjaš svojo najhujšno nočno moro, da so sanje tako realistične da doživljaš vsa čustva kot bi bil buden GROZA DO KONCA.......drrrrrrrr..budilka, te prebudi, ves poten rečeš uf hvala bogu da so bile samo sanje, se oblečeš in greš svojemu dnevu naproti, kot da se ni nič zgodilo (saj se res ni..). Sanje so in ne resniičnost..Recimo da se nekaj podobnega zgodi ko umremo, naj smo imeli lajf lep ali ne se v trenutku smrti vse zdi kot sanje...MOGOČE? podoba ni kopija...zato prevzemi odgovornost. vse je resničnost. objektivni svet je tudi. če ga pa postaviš kot edino veljavnega, je pa maja. 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vinko3 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 mi smo ekstra spešl. to pa zato, ker imamo svobodno voljo. aja?! Citiraj Until you know that who you are is empty and meaningless, you dont know anything. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Pač veš - ravno zato ker se ne da z ničimer primerjat.Čutiš... v bistvu gre za vEdenje, občutenje in doživetje.To se lahko zgodi samo v primeru, ko si popolnoma iskren sam do sebe in so tvoje misli dejansko čiste. Ko nekaj objokuješ, česar ne moreš sprejet, se nečemu upiraš, nekaj siliš, HOČEŠ itd., te *Bog* ne (u)sliši.Ko pa se nekako predaš (čistosti), pa te preplavi to, kar je *Bog*, kar je v bistvu čista ljubezen. Doživetij in občutij se ne da prenašat drugim - samo misli.Doživetja je treba doživet. Z zaprtimi usti pa ne moreš dobiti hrane. Štekam, nekaj novega nepojemljivega, celost popolnost....... vendar ravno zato ker se NE ve kaj je real deal, lahko mirne duše zaključimo da je to lahko to ali pa je ta pravo še večje, boljše, popolnejše....... še enkrat, če izkušnje ne moreš primerjat je vedno podvržena špekulaciji kaj je in kaj ni.... 1 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 podoba ni kopija...zato prevzemi odgovornost. vse je resničnost. objektivni svet je tudi. če ga pa postaviš kot edino veljavnega, je pa maja. Če je vse kar obstaja izšlo iz Boga potem ti nisi kopija, si Bog....Ne razumem kje sem se izogibal odgovornosti?Ja pa ja tud sanje so resničnost al kaj? pa moj daydreaming tud.... Boš moral "resničnost" malo razdelat da boš lahko v to kategorijo zbasal kar vse kar povzroča neko emcionalno izkušnjo... Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Sv. Avguštin na katerega se sklicujete, je rekel - izjavil:"Ženska je manjvredno bitje, ki je bog ni ustvaril po svoji podobi. Naravnemu redu ustreza, da ženske služijo moškim." http://tinyurl.com/5vvg5lh "marksistični" revolucionar, komunajzerski Kardelj je rekel:"Vera je opij za ljudstvo.Pobiti vse duhovne!Duhovne v četah vse postreljajte. Kulake [premožne kmete] postrelite brez posebnih vprašanj.Prav tako oficirje [kraljeve vojske ...], intelektualce, itd. Ter zlasti kulake in kulaške sinove." Nimbus je svoj čas bil zagret za Marxa [marksizem],odkar je padel v "vagino" - začel "xxx-at" razlaga "boga", poleg ostalega. Prej je bil pa za anarhijo, razbijanje "buržoaznega" gnilegakapitalizma ... Bil je zato, da se "zgodi" ulica ... -). "boga NI, "bog" je pi*da. [?]Kaj se bo zgodilo: NIČ. Popolnoma NIČ. -)mi smo ekstra spešl. to pa zato, ker imamo svobodno voljo. Bog nam je dal svobodno voljo zato, da imamo možnost pravilne odločitve. seveda dela človek na tem svetu tudi zlo, ampak zlo ne prihaja od Boga. Od Boga prihaja svobodna volja. če pa Bog že vnaprej ve, da bomo grešili, pa to ni njegova krivda, kajne. zato je najvišje čustvo, ki ga premore človek ljubezen. love is everything. St. Augustine Več je bilo teh izkušenj - pogosto me je obiskal. Sej se samo konektaš, ampak kot pravi Nimbus oz. sv. Avguštin, se *osebno* javlja samo, ko in če imaš čisto srce in iskrene in čiste misli. Imam pa občutek, da se ne bi razumela/-i, če bi kej dost razlagala, ker ti hočeš moje besede, da je imel sivo kučmo in belo brado... ... Luka, ne zamenjuj *Boga* z religijo. Z goro ni nič narobe zgolj ker hočejo eni gor. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Več je bilo teh izkušenj - pogosto me je obiskal. Izkušnje so pač izkušnje, problem (lahko) nastane pri razlagi le teh. Če ne bi imela ideje boga, a bi enako trdila, da se s teboj pogovarja bog? Kaj pa če so ti v uho šepetali zlobni (ali pa dobri) Jutranjikovi Kasiopejci? Kaj če je to zarota Bildebergov, ki nam s peklenskimi napravami pošiljajo določene misli v glavo? Kaj če samo sanjaš? Kaj če, kaj če … Kaj če je samo en zajeban tranzit? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Točno tako. Se strinjam s tabo ... Zato naj vsak, ki se na koga sklicuje, prej preveri za kakega modela to gre. ...Pogosto se citira iz nevednosti, oz. gorečnosti, nekritične zavedenosti idiote, plenilce in psihopatske karieristične zločince ...Sv.Avguštin je bil meni odvraten, neprebavljiv... življenje je zajemal s polno žlico, ženske zaničeval, si filal ego s statusom, slavo... dokler... ni dojel - "se razstvetlil"... potem je razumel... love is everything... bolje pozno, kot nikoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Alan - razlage potrebuješ ti, ne jaz. Jaz sem čisto zadovoljna z doživetji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Takšne trditve so lahko ali utemeljene v osebni izkušnji ali pa so plod globoke vere.V prvem primeru bi te Bojante vprašal kako veš da je ta osebna izkušnja izkušnja čiste resnice?V drugem primeru pa vso srečo z pobožnimi željami. Kaj pa zate sploh je Čista Resnica, glede na to, da živimo v prevari materijalnega dela Stvarstva inkarnirani v to meso, ko so naše duše momešane med materijo tega mesa in zato omejene ? "Blagor Njim, ki so verovali, pa niso videli, ..." Jaz pa sem sicer šibak ( plitek) v veri, Ampak, vseeno Vem, da imamo na tem Planetu možnost osebnega srečanja samega Stvarnika z nami, Njegovimi ustvarjenimi bitji ( entitetami-duhovi-dušami ki še hodijo " pot mesa") na 4 oči - Direkt' . To se dogaja v Gorah , ... ob večletni molitvi + globoki veri - Zaupanju v Njega . Lep pozdrav do tedaj, čaw . B + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Več je bilo teh izkušenj - pogosto me je obiskal. Sej se samo konektaš, ampak kot pravi Nimbus oz. sv. Avguštin, se *osebno* javlja samo, ko in če imaš čisto srce in iskrene in čiste misli. Imam pa občutek, da se ne bi razumela/-i, če bi kej dost razlagala, ker ti hočeš moje besede, da je imel sivo kučmo in belo brado... ... Luka, ne zamenjuj *Boga* z religijo. Z goro ni nič narobe zgolj ker hočejo eni gor. Z goro ni nič narobe zgolj ker hočejo eni gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 "Notranji glas" je lahko tudi INTUICIJA/ "notr. občutek" [odvisno od zornega kota/ pogleda nekoga]. -) Pri shizofreniku pa mentalna motnja ... [prisluhi & prividi "boga,satana ...", ostale blodnje - psihiatrično diagnosticirane ...]. Vatikan & papež:"bog" ["krščanski"] je Ljubezen. "Tempelj boga" je v Srcu", pravijo drugi ... "Definicija/ definicije "boga" so stvar percepcije/ zornega kota posameznika/ posameznikov, religije/ religij, osebnih izkustev v nekaterih meditativnih, religioznih praksah ... Religije, kulti ... so bolj ali manj manipulacija vernikov ... skozi mitološke pravljice za "lahko noč", ... za interese, ... manipulatorjev ... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Alan - razlage potrebuješ ti, ne jaz. Jaz sem čisto zadovoljna z doživetji.A misliš, da ti ne potrebuješ razlag? Seveda jih, saj jih tudi podajaš. In če ti ne bi bile pomembne, ne bi niti pisala sem. 2 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Kaj pa zate sploh je Čista Resnica, glede na to, da živimo v prevari materijalnega dela Stvarstva inkarnirani v to meso, ko so naše duše momešane med materijo tega mesa in zato omejene ? "Blagor Njim, ki so verovali, pa niso videli, ..." Jaz pa sem sicer šibak ( plitek) v veri, Ampak, vseeno Vem, da imamo na tem Planetu možnost osebnega srečanja samega Stvarnika z nami, Njegovimi ustvarjenimi bitji ( entitetami-duhovi-dušami ki še hodijo " pot mesa") na 4 oči - Direkt' . To se dogaja v Gorah , ... ob večletni molitvi + globoki veri - Zaupanju v Njega . Lep pozdrav do tedaj, čaw . B + # Čiste resnice zgleda noben ne pozna in v tem je keč...ker si tako vehemntno razlagal o peklu in Božanski ljubezni brez meja, sem te vprašal če maš izkušnjo letega in če je ta izkušnja RESNIČNA...Kaj se dogajav gorah ob večletni molitvi v globoki veri SO TI PA SPET POVEDALI sam nimaš pojma o tem o čemer pišeš ker se tega nisi šel... 1 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 sam on je dojel... potem ni bil več isti človek... njegove modrosti so cenjene, imajo vrednost, težo... pošteku je bistvo... on je up za vse "pokvarjence"... vsak se lahko spremeni, če le posluša notranji glas - boga jeeeeeee... to mi deliii :2src: ampak... svetnik je pa postal zato, ker je velik pil pa fukal...u bistvu se je res velik žrtvoval ane... da je ammmmmmm ....manjvrednicam, s katerimi je imel kontakte... nudil božanske priložnosti, da se kej naučijo in duhowno napredujejo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Intuicija je notranji občutek, ki NE "vara", v kolker se ji "zna" prisluhnit.[biva v "odprtem/ delno odprtem Srcu" & "metafizično odprti" hipofizi (ajni) ...- "odprti glavi"]. Empatija bi lahko bila del intuicije ... "Tempelj boga" je v "odprtem metafizičnem" Duhovnem Srcu [na področju] timusa prežetem s toplino& "ekstatičnimi občutki" ["stranski učinek/ nepomemben"] skozi celi dan/ dneve, ko je Srce "odprto & mentalno, čustveno prečiščeno",emocionalno uravnovešeno ... Tako nekako pravijo ljudje, ki živijo v "ekstazi",poenoteni s ... Ljudje, ki se čutijo "izpolnjene & zadovoljne" v življenju - vzdajšnosti ... So redki, vendar pa obstajajo ... Se "najdejo" posamezni primeri.Nekako se ne moram strinjati s tem, da RKC uči: bog = ljubezen... če ne bi bilo drugače... RKC uči to kar je za njih bolje, kar njim paše... treba je imeti ovčice na broju Notranji glas = intuicija... intuicja = glas boga... intuicija = vedno pozitivna... intuicija nam kaže "pravo" pot... pot do cilja, mogoče Negativen glas, oz glas ki nam oz. drugim škodi = glas ega ali še huje = psihosomatske motnje... Zdele bi pa prav v formulah pisala (X = Y = Z; ∑ X < R; R = ∞ )... ker tele besede so čist preveč, odveč pa premal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Nekako tako. ... -) V ta okvir sodi še termin: vest. Vesti na "stara leta" ali že prej, NE uide NIHČE["film preteklosti"/ dogajanja, naša ex ravnanja ... se "vrtijo"/ predvajajo na "mentalnem" ekranu ...] ... Da se začasno "zbežat" pred vestjo z begom v alkoholizem, psihotropna zdravila,... [vojni veterani - klavci, ...]. Uiti se pa lastni vesti NE da. ... Mogoče v kakšni religiji, kjer duhovni da verniku "odvezo" za zla dejanja,ki jih je storil za in v imenu religije ... Ko je vernik bil zmanipuliran inje izvajal zločinska dejanja za "višje - verske, ... cilje" ... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Sv. Avguštin na katerega se sklicujete, je rekel - izjavil:"Ženska je manjvredno bitje, ki je bog ni ustvaril po svoji podobi. Naravnemu redu ustreza, da ženske služijo moškim." http://tinyurl.com/5vvg5lh "marksistični" revolucionar, komunajzerski Kardelj je rekel:"Vera je opij za ljudstvo.Pobiti vse duhovne!Duhovne v četah vse postreljajte. Kulake [premožne kmete] postrelite brez posebnih vprašanj.Prav tako oficirje [kraljeve vojske ...], intelektualce, itd. Ter zlasti kulake in kulaške sinove." Nimbus je svoj čas bil zagret za Marxa [marksizem],odkar je padel v "vagino" - začel "xxx-at" razlaga "boga", poleg ostalega. Prej je bil pa za anarhijo, razbijanje "buržoaznega" gnilegakapitalizma ... Bil je zato, da se "zgodi" ulica ... -). "boga NI, "bog" je pi*da. [?]Kaj se bo zgodilo: NIČ. Popolnoma NIČ. -) še vedno sem levičar... radikalni levičar. kategorični imperativ levice je pravičnost, desnice pa svoboda. boga tu ni nikjer. ne govorim o politiki.še vedno sem za ulico, razfuk, molotow-bitch party. v bistvu komaj čakam, da grem u akcijo. za pravičnost, ne svobodo. za svobodo meditiram. anarchy rulez.v vagino sem padu že davno pred polnoletnostjo, XXX-am pa odkar mam internet.bog ni (samo) RKC...in skos ga nosim s seboj. vse ostalo je ideologija in popanje. ali skušaš razumeti ali pa pogledaš stran. glej stran. 1 2 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 In če ti ne bi bile pomembne, ne bi niti pisala sem.to sploh ni res. O mnogočem (ne) pišem. Kar ne pomeni nič - ne da z omenjenim nimam izkušenj, ne da jih imam.A če imam kej za povedat, povem, ne glede na morebitni fidbek. Pravzaprav je pa prej obratno: ker ne potrebujem/ne želim tovrstnih 'razlag' (od ljudi ki z določeno zadevo nimajo izkušenj), pišem o manj doživetjih in občutjih, kot bi lahko. Se pravi razlage lahko komot zadržiš zase, lohk jih pa podajaš, vendar pravzaprav nisem opazla, da bi podajal ravno Razlage - kot opažam, uletavaš z obvezno skepso in z minusi na opisana doživetja (če se motim in jih ne talaš ti, se opravičujem). Enih zadev se preprosto ne da izmerit niti potrdit z raznimi lakmusi. Gre za vero. Jaz jo imam, ti je nimaš.To je to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 @nimbus: "bog in ubijanje [nasilje, plenjenje, zaplembeuničevanje imovine, izvensodne eksekucije ...] NE "sodijo skupaj", pri nekomu, ki si skuša ustvarit lastno izkušnjo "boga". ..."bog" vsekakor NI nasilje ... marksisti (ultra levičarji) NIMAJO "boga",imajo pa Hegla, Marxa - da se jim ne zmeša odnjihovih zločinov storjenih v preteklosti - & Marx-ovo teorijo nasilnega prevzemalastnine nad proizvajalnimi sredstvi, bolj "enakomerno"porazdelitev ustvarjene "presežne vrednosti" med njeneustvarjalce - proleteriat, ... Zagovarjajo nasilje ... Ubijanje, plenjenje imovine nasprotnikovza svoje cilje ... Ni jim bilo problem pobit namilijone ideoloških ... nasprotnikov ... Mnoge zgolj zato, ker so imeli nekaj premoženja ... Vera je za marksiste [ultra levičarje] "opij za ljudstvo" ... Torej NE govori o "bogu", če si ultra levičar ... Razen, če se motim in si se prelevil v "krščanskega socialista" ... -) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.