Alan_New 9. julij 2011 Prijavi Deli 9. julij 2011 Anytime. V to sem gotov. Moje vere ni nič manj zato, ne skrbi, samo ne pustim je tehtat pa seckat pa to. Razumljivo, ker če bi to res temeljito in iskreno naredila, bi videla kakšna bedarija je. 1 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 9. julij 2011 Prijavi Deli 9. julij 2011 Razumljivo, ker če bi to res temeljito in iskreno naredila, bi videla kakšna bedarija je. Ali obratno - bi ugotovila, kako dejansko resnična je http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. julij 2011 Prijavi Deli 9. julij 2011 To je pač tvoje mnenje. Moje mnenje in upanje je, da bomo nekoč dovolj zreli, da koncepta boga/bogov v kakršnikoli obliki ali definiciji ne bomo več potrebovali. Človek je ustvaril bogove po svoji podobi, čas je, da jih za vedno odustvari. No, to sem napisal bolj zato, ker je to v bistvu naslov ene zelo lepe duhovne pesmi . In se velikokrat spomnem nanjo, ker Vem, da je Stvarnik pač Prihodnost od Prihodnosti . Ja, so si pa pokvarjeni ljudje ustvarjali brezštevilne bogove zato, da so imeli izgovore/razloge za svoje pokvarjenosti katere so počeli . Niso poznali Stvarnika-Boga . No, na Veliko Srečo pač Stvarnik ni tak kot so si domišljali . Ko pa razmišljaš o "življenju brez Boga" , ti moram ob tvojem napačnem upanju nujno povedati , da je to tako, kot že bi razbolen bolan/zagnojen palec na tvoji nogi želel oditi stran od tebe, se kao osamosvojiti , in živeti brez tebe . Sam lahko kmalu spoznaš, da bi palec to svojo samovoljo pač drago plačal , ker nebi zmogel sam preživeti in se tega niti ne zaveda da je del organizma/telesa. Vidiš, popolnoma isto je z Stvarnikom-Bogom, ki mora stalno dovajati Energijo v vse dele vseh VseVesolij Njegovega Svarstva, zato, da se kompleten sistem sploh vzdržuje in ohranja . Saj so se že mnogi planeti hoteli "kao osamosvojiti" , da bi živeli brez Stvarnika . In, posledica je bila explozija-razstrelitev planeta , kajti njihova hudobija-zloba je žal preveč narasla . Žalostni konec . Na srečo pa ... : Bog Je D o b e r !!! On Rešuje + Odrešuje vse kar je Ustvaril da obstaja in rešuje tudi vse Kriznokritične situacije ki se pojavljajo. Lep pozdrav iz Slovenskih dobrav, čav B + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 9. julij 2011 Prijavi Deli 9. julij 2011 Bojante pa dej kako si ti predstavljaš boga? kot enega dobrega strička z brado al kaj. Kot enega dobrega atija? ko berem tvoje poste je na preizkušnji moja (ne)strpnost, jeb*ga ampak je res ti si nemočno bitje, prepuščeno v milost in nemilost tega razsodnika. al kva. In on kaj, sedi na oblačku (tistemu belemu kopastemu) in s palčko plimpa nad ljudmi in pravi, kdo bo šel gor, kdo dol, kdo levo kdo desno... Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. julij 2011 Prijavi Deli 9. julij 2011 Ali obratno - bi ugotovila, kako dejansko resnična je http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifNo ja, imaš prav ... kot forma je itak resnična, če je prisotna; kot vsebina pa ne. Ampak to samo, če si iskren do sebe -- sicer se laž nadaljuje. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. julij 2011 Prijavi Deli 9. julij 2011 Bojante pa dej kako si ti predstavljaš boga? kot enega dobrega strička z brado al kaj. Kot enega dobrega atija? ko berem tvoje poste je na preizkušnji moja (ne)strpnost, jeb*ga ampak je res ti si nemočno bitje, prepuščeno v milost in nemilost tega razsodnika. al kva. In on kaj, sedi na oblačku (tistemu belemu kopastemu) in s palčko plimpa nad ljudmi in pravi, kdo bo šel gor, kdo dol, kdo levo kdo desno... Bog je še nekoliko Stopenj Višja Neizmerljiva Energija, kot če stopnjuješ : 1) Zrak , katerega nemoreš videti, pa vendar veš da je , ker ga dihaš , obutiš njegovo gostoto , itd . 2) Elektrika, katere ne vidiš, dokler jo ne pošlataš in te rukne da kar zvezdice vidiš , in poganja lahko ogromne stroje ... 3) Svetloba , katere še Nikoli Nihče ni videl, pa vendar vsi poznamo njene blagodejnopozitivne učinke ko osvetljuje predmete, ogreva , ozdravlja, očiščuje , oživlja , in še mnooogo , Mnogo drugih pozitivnih učinkov daje ... Nooo, in, na koncu vseh teh "energij" , ( podenergij ) pa pridemo do najvišje možne Energije , ki je Sveta Energija , ( Sveti Duh) ki Ustvarja in potem tudi ohranja ustvarjeno . To pa ni le slepa naravna energija, Temveč VisokoInteligentna Energija , ki je Večna ker se itak nobene energije pač neda uničiti . To Je Ljubezen , iz katere je Vse Izšlo . Bog Je Ljubezen , kot Njegovo Bistvo . But there's more . Sory , bi še razlagal naprej, ampak zaradi pomanjkanja časa moram zdaj iti , ker je en prijatelj na poti k meni , pa moram še nekaj prej postoriti na svoji raketi . Lp + # 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 9. julij 2011 Prijavi Deli 9. julij 2011 No ja, imaš prav ... kot forma je itak resnična, če je prisotna; kot vsebina pa ne. Ampak to samo, če si iskren do sebe -- sicer se laž nadaljuje. Ne, Alan, na vsebino sem mislil, na vsebino.Ampak, to lahko dojameš šele... če si res iskren do sebe! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifIn seveda sploh zmožen zares pogledat dovolj 'globoko' vase... 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. julij 2011 Prijavi Deli 9. julij 2011 Ah, prišparaj mi te fraze, jih predobro poznam. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. julij 2011 Prijavi Deli 9. julij 2011 Bog je še nekoliko Stopenj Višja Neizmerljiva Energija, kot če stopnjuješ : 1) Zrak , katerega nemoreš videti, pa vendar veš da je , ker ga dihaš , obutiš njegovo gostoto , itd . 2) Elektrika, katere ne vidiš, dokler jo ne pošlataš in te rukne da kar zvezdice vidiš , in poganja lahko ogromne stroje ... 3) Svetloba , katere še Nikoli Nihče ni videl, pa vendar vsi poznamo njene blagodejnopozitivne učinke ko osvetljuje predmete, ogreva , ozdravlja, očiščuje , oživlja , in še mnooogo , Mnogo drugih pozitivnih učinkov daje ... Nooo, in, na koncu vseh teh "energij" , ( podenergij ) pa pridemo do najvišje možne Energije , ki je Sveta Energija , ( Sveti Duh) ki Ustvarja in potem tudi ohranja ustvarjeno . To pa ni le slepa naravna energija, Temveč VisokoInteligentna Energija , ki je Večna ker se itak nobene energije pač neda uničiti . To Je Ljubezen , iz katere je Vse Izšlo . Bog Je Ljubezen , kot Njegovo Bistvo . But there's more . Sory , bi še razlagal naprej, ampak zaradi pomanjkanja časa moram zdaj iti , ker je en prijatelj na poti k meni , pa moram še nekaj prej postoriti na svoji raketi . Lp + #Bla bla bla. S tem nisi povedal nič. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 10. julij 2011 Prijavi Deli 10. julij 2011 Povedal sem nekaj malega, vendar eni pač niti tega ne razumejo Lp + # 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. julij 2011 Prijavi Deli 10. julij 2011 Povedal sem nekaj malega, vendar eni pač niti tega ne razumejo Lp + # če bi ti razumu, kar hočeš utupit drugim...bi kot pribito molčal... 3 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 13. julij 2011 Prijavi Deli 13. julij 2011 Govoril S e m . ... pa niso razumeli , ... ušesa so imeli, pa niso slišali, ... oči so imeli, pa niso videli , ... ooooooo, Bog, kaj naj z tem ubogim ljudstvom ? A se mi sploh še splača, ... ? A naj ti rečem da me ne brigajo več ? Da jih kar pometeš kot smeti dol z obličja Tvojega planeta Zemlje ? Neee, to je prehudo ... Nič, ... ti naredi z njimi kar hočeš . Reši jih kot jih pač še lahko glede na njihovo svobodno voljo katero si jim dal , nehvaležnežem. Jaz jim nemorem več pomagati, kajti predaleč so zabredli, in so že napol izgubljeni . Če jih bo tiste pol ostalo kot si predvidel, ... dobro, pa naj bo tako kot hočejo . Sami si bojo krivi . Grem zdaj na teren še mal' delat' . B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 13. julij 2011 Prijavi Deli 13. julij 2011 Bojante, a song especially for you: Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 13. julij 2011 Prijavi Deli 13. julij 2011 Bojante, a song especially for you: Tale starka ma glas ko en "dec" !!! Je pa že boljš tale, čeprav malo za šalo : Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 bojante, če je kdo počen, si to ti.še ena zate: http://www.youtube.com/watch?v=nqp89bkFe8k Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 Nisem se še počil, tko, da možno da se še bom Sicer pa tale bejba zelo lepo pove o Stvarniku, le, da revica neve, da je On pač Nekoč že bil eden izmed nas , ... Morda pa se ji kmalu posveti Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 Ojoj, ... šele zdaj sem vidu , da je Johana - "packa" . No, evo, ... zdaj mi je pa takoj postalo jasno, zakaj se ji bučki še ni "posvetilo" , ... Zato pa je tale druga bejbisestra pač toliko lepše povedala, da je Bistvo vsega pač Stvarnik - Bog z Svetim Imenom , in da "dokler Njega ne začneš iskati , Njega Ki je Čista Ljubezen, do takrat si še zelooo daleč od Cilja" . On Je Cilj . On Je Ljubezen. On Je Bistvo Vsega : ( mine lifestory + Heavenly Music ) Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 Bojante, ej, kaj pa če si ti - On??!! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 14. julij 2011 Prijavi Deli 14. julij 2011 Bojante, ej, kaj pa če si ti - On??!! bog ne daj... potem ni več kaj iskati... in smisel ni več korenček pred nosom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. julij 2011 Prijavi Deli 17. julij 2011 Bojante, ej, kaj pa če si ti - On??!! Kako to misliš on ? Ja, logično da nisem ona, da sem on , moški , hi, hi . Če pa si to mislila na Njega, Najvišjega Prvega Svetega Nebeškega Očeta Boga Stvarnika vseh VseVesolij in vseh ostalih živih entitet/duš/duhov/svetov/planetov , ja, pol pa si še zelooo ooo ooo daleč od spoznanja Resnice , žal . Glej, mi vsi , torej naše ustvarjene duše smo bile ustvarjene od Njega , ki je Neustvarjen , Ker Je Večen , ker Je On PraEnergija katere ni moč uničiti . Ona Je Ki Je . Ona Je Daaaaaaaleč najmočnejša Energija v celotnem E-notmen Prostorju ( po Einsteinu) . Zato prosim odpri svoje Duhovne Oči duše, in to spoznaj čim prej, da bo bolje zate Lep + dober dan pa ti želim še naprej, juhej + vsemskupajtukajtamkaj Čawč' 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2011 Prijavi Deli 17. julij 2011 Bog je največji v najmanjših stvareh.(latinski pregovor) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. julij 2011 Prijavi Deli 17. julij 2011 Ne, Marsika, ... On je Dejanski "Vse-V-Vsem" . Je Največji v Najmanjšem, In Hkrati tudi Najmanjši v Največjem . Vsemogočen . Lp + # (p.s., je biu pa ta pregovor zelo blizu, čeprav ga je polovico manjkal' ) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2011 Prijavi Deli 17. julij 2011 On je Dejanski "Vse-V-Vsem" . Je Največji v Najmanjšem, In Hkrati tudi Najmanjši v Največjem .Imaš prav. Ne, Marsika, ... 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. julij 2011 Prijavi Deli 17. julij 2011 Ne, Marsika, ... On je Dejanski "Vse-V-Vsem" . Je Največji v Najmanjšem, In Hkrati tudi Najmanjši v Največjem . Vsemogočen . Lp + # (p.s., je biu pa ta pregovor zelo blizu, čeprav ga je polovico manjkal' ) če je vsemogočen, pol lahko naredi tut tko velik kamen, da ga niti sam ne more dvignit ane?sam pol ni vsemogočen, če niti enga kamna ne more dvignit 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. julij 2011 Prijavi Deli 17. julij 2011 On Je Vsemogočen, zato pač Zmore Ustvariti Tudi To !!! Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.