Bojante 1. avgust 2011 Prijavi Deli 1. avgust 2011 Ko je Bog delal Zemljo, sem mu reku: "Bog, jst sem že star za tebe, ampak poslušej nasvet izkušenega: Na Zemljo pripni značko s svojo sliko. Da se ve." Ampak, jebiga, mulc kt mulc. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Glej, kako nevedno-slep si še . Še mar neveš, da Bog Pač Namenoma Ni Tega storil zaradi Njegovih nadvse Modrih - Inteligentnih Razlogov - Vzrokov ??????? Namreč, On bi to storil neskončno lažje kot si ti to sploh lahko domišljaš !!! Pa N I !!!!!!! Zakaj ? Zato, Ker Čim bi On to storil, bi iz naših duš naredil stroje, namesto živa bitja. kajti stroj je mrtev . Namreč, z tem svojim "odkritjem" - " razkritjem, bi nas "obsodil" , in tako bi pod to Njegovo Sodbo kmalu postali mrtvi stroji , namesto Živih Človeških Duš z Božjim Duhom . Vidiš, Že tu nas je rešil propada. Duhovnega propada, da se razumemo . Da nebi zdaj razlagal o Njegovih neskončnih Rešitvah + Reševanjih , se ustavim še pri tej zadevi malo . Torej, On Nam je dal "Svobodna Voljo" z Svobodno Izbiro za to odločitev o oni tvoji "znački z sliko" . Le z verovanjem- zaupanjem, si je treba pomagati , pa gre . Druge poti žal ni . Čim bi se On pokazal v vsej Njegovi Veličastni Veličini, bi morali vsi popadati na kolena (mrtvi v smrtnem strahu) . Vidiš, tega On noče . On Je Ljubezen , in zato On tudi deluje z Njo . Kajti : Ljubezen Je Življenje . Vse ostalo je smrt . Smrt z sodbo . Pa študirej zdej , jez grem spat . Ajd', Dobro noč + Mst . 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. avgust 2011 Prijavi Deli 1. avgust 2011 Hmmm...Če je Bog, potem ni ravno pri inteligentnih.Očitno je tudi, da ga je strah.Ni še prerasel otročjega kljubovanja. Mi ljudje, kao mizerni, smo že vsi.Mah... debil, nimaš kej... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Svobode nam zagotovo ni dal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Glej, kako nevedno-slep si še .Še mar neveš, da Bog Pač Namenoma Ni Tega storil zaradi Njegovih nadvse Modrih - Inteligentnih Razlogov - Vzrokov ??????? Namreč, On bi to storil neskončno lažje kot si ti to sploh lahko domišljaš !!! Pa N I !!!!!!! Zakaj ? Zato, Ker Čim bi On to storil, bi iz naših duš naredil stroje, namesto živa bitja. kajti stroj je mrtev . Namreč, z tem svojim "odkritjem" - " razkritjem, bi nas "obsodil" , in tako bi pod to Njegovo Sodbo kmalu postali mrtvi stroji , namesto Živih Človeških Duš z Božjim Duhom .Vidiš, Že tu nas je rešil propada. Duhovnega propada, da se razumemo .Da nebi zdaj razlagal o Njegovih neskončnih Rešitvah + Reševanjih , se ustavim še pri tej zadevi malo . Torej, On Nam je dal "Svobodna Voljo" z Svobodno Izbiro za to odločitev o oni tvoji "znački z sliko" .Le z verovanjem- zaupanjem, si je treba pomagati , pa gre . Druge poti žal ni . Čim bi se On pokazal v vsej Njegovi Veličastni Veličini, bi morali vsi popadati na kolena (mrtvi v smrtnem strahu) .Vidiš, tega On noče . On Je Ljubezen , in zato On tudi deluje z Njo . Kajti : Ljubezen Je Življenje . Vse ostalo je smrt . Smrt z sodbo . Pa študirej zdej , jez grem spat . Ajd', Dobro noč + Mst . Klasika. Aroganca, prostaškost in domišljavost v svoji pravi podobi - nečimrnost v razmaku. Vzvišenost, ko si kdo domišlja, da s takšnim razlaganjem opravlja božje delo, pa v nikomer sploh ne obuja Boga niti njega samega ne, razen v tistih, ki so že tako ali tako pogojeni s takšnim bogom. Torej samo v takšnih tipih osebnosti - klik - odmevi tvojih besed. 1 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Svobode nam zagotovo ni dal. Kako da ne ????? Vsak ima svobodno odločanje , da deluje Zanj, ali proti Njemu . Da mu Zaupa/Verjame, ali pa ga sploh zanika . In še : svobodno se ta trenutek lahko odločiš, ali boš recimo pogledal na levo, ali na desno . Anything else ? Lp + # Hmmm...Če je Bog, potem ni ravno pri inteligentnih.Očitno je tudi, da ga je strah.Ni še prerasel otročjega kljubovanja. Mi ljudje, kao mizerni, smo že vsi.Mah... debil, nimaš kej... Ja, strah ga je za nas , ker smo tako neumni , da z svojimi napačnimi odločitvami vse uničimo . In, zakaj po tvoje On ni ravno pri inteligentnih ??? Lp + # 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Bojante, ti si car.Ti si skoraj tako kot Sam Bog, morda njegova reinkarnacija?Joj, Kok Ti Velik Veš. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 hm... nisem vedla, da spoznanje Ljubezni pomeni smrtni strah in trupla na tone :xx!: od kdaj se moramo bati ljubezni!? To je hujše od vzvišenosti... Ma ni besed za takšen idiotizem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Klasika. Aroganca, prostaškost in domišljavost v svoji pravi podobi - nečimrnost v razmaku. Vzvišenost, ko si kdo domišlja, da s takšnim razlaganjem opravlja božje delo, pa v nikomer sploh ne obuja Boga niti njega samega ne, razen v tistih, ki so že tako ali tako pogojeni s takšnim bogom. Torej samo v takšnih tipih osebnosti - klik - odmevi tvojih besed. Hmmm, ... zakaj razmišljaš tako negativno o meni ? Glej, če bi jaz res bil tako aroganten kot si domišljaš, se sploh nebi zmenil za Butl'novo (in tvoje ) pisanje . Namesto tega sem si vzel kar nekaj časa - Samo Za "butlna" in se kar nekaj časa namučil z razlago . Nebom še naprej razlagal o ostalih tvojih napačnih pogledih, ker menim da si dovolj pameten da jih boš sam sprevidel . No, o slednjem se morda tudi motim . Če pa bi bil prostaški bi ti naložil toliko kletvic, da sploh nebi zmogel speljati izpred ekrana . No, na srečo tega pri meni ni . Lp + # 2 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Bojante, ti si car.Ti si skoraj tako kot Sam Bog, morda njegova reinkarnacija?Joj, Kok Ti Velik Veš. Jaz dejansko vem Takoooooooooo malo, da lahko rečem da nič ne vem . Kajti tudi še tisto malo, kar vem, ne dojemam v vsej možni globini, ker me premalo prežema Stvarnikova Energija - Duh da bi vse znano dojel tudi v vsej globini . No, o Stvarnikovi Inkarnaciji ki se je zgodila "poizkusno" z kraljem Melkizedekom, in potem še "Za Zares" z Jezusom pa se itak že dovolj ve . Ponovne Inkarnacije, torej reinkarnacije zato nebo . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Jaz dejansko vem Takoooooooooo malo, da lahko rečem da nič ne vem . zato nebo . Lp + # nebo se piše narazen, dej me posluši že. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 hm... nisem vedla, da spoznanje Ljubezni pomeni smrtni strah in trupla na tone http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif od kdaj se moramo bati ljubezni!? To je hujše od vzvišenosti... Ma ni besed za takšen idiotizem. Hmmm, pa kje ti to piše, da se moramo bati Ljubezni ??? predvidevam pa , da si "spoznanje Ljubezni" razumela napačno . Namreč, : Pri Ljubezni gre za zmanjševanje strahu in trupel . Kajti brez ljubezni je teh problemov neskončno več . Namreč Samo Ljubezen jih je zmožna Rešiti . Pa razmisli zdaj . Lp + # 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 nebo se piše narazen, dej me posluši že. Okejjjjj : Ponovne Stvarnikove Inkarnacije žal Ne Bo . Kajti Ena je bila popolnoma dovolj . Njegov Drugi Prihod, ki se že izvaja, na prehodu v Novo Dobo , pa bo z Poduhovljenim telesom po Vnebovzetju . Nič, grem zdaj pomagat bratom v težavah . Ajd', čaw . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 bojante, za nekoga, ki ve takoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo malo, imaš zelooooooooooooooooooooooooooo veliko za povedat 3 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Ja, strah ga je za nas , ker smo tako neumni , da z svojimi napačnimi odločitvami vse uničimo. In, zakaj po tvoje On ni ravno pri inteligentnih ??? Lp + #Nikol ne tipkaj presledek pred vejico, ampak samo za vejico. Bo bolje.In pred vprašaji ali klicaji, tudi ne delaj več presledka. On se ne piše z veliko! Če pa si misli na to žival, ki mu rečemo bog, pol pa ne zasluzi niti male začetnice, ker je eno čisto navadno usrano teslo. Kreten od kretenov. Zdaj ga pošljem (vemo kam) in da mi ne pride več na 100.000km. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Njegov Drugi Prihod, ki se že izvaja, na prehodu v Novo Dobo , pa bo z Poduhovljenim telesom po Vnebovzetju . Kaj ti jemlješ? LSD? Al si pozabu kej vzet, kar bi moral? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Kaj ti jemlješ? LSD? Al si pozabu kej vzet, kar bi moral? Bojante ima pod vzglavnikom sveto pismo, biblijo, kuran, pa knjigo o butalcih.Pol pa pride ven , kar pride........... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 3. avgust 2011 Prijavi Deli 3. avgust 2011 bojante, za nekoga, ki ve takoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo malo, imaš zelooooooooooooooooooooooooooo veliko za povedat Hooooooo, to še SploooooooH Ni Nič , kaj vse še jaz vem. To je komaj mala kapljica od cele Reke !!! (Reke Življenja) Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 3. avgust 2011 Prijavi Deli 3. avgust 2011 Jaz dejansko vem Takoooooooooo malo, da lahko rečem da nič ne vem . Hooooooo, to še SploooooooH Ni Nič , kaj vse še jaz vem. To je komaj mala kapljica od cele Reke !!! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif dej se zdej že odloči, koliko in kaj ti vse veš. 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 3. avgust 2011 Prijavi Deli 3. avgust 2011 dej se zdej že odloči, koliko in kaj ti vse veš. Bojante vse ve, saj je inkarnacija ene od zgoraj omenjenih knjig izpod vzglavnika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PsicoMagico 3. avgust 2011 Prijavi Deli 3. avgust 2011 Pri Ljubezni gre za zmanjševanje strahu in trupel . Kajti brez ljubezni je teh problemov neskončno več . Namreč Samo Ljubezen jih je zmožna Rešiti . Pa razmisli zdaj . Lp + # Preglej kakšne svoje poste in pomisli, ali tudi deluješ na ta način... ali morda kdaj pišeš tako, da razširjaš ustrahovanje in gnev? S tem citiranim postom se lahko popolnoma strinjam... o sodbah in "kaj bo in ne bo, če ne bomo tako in tako" pa ne... Kaj nam je treba nekega ustrahovanja s sodbami, itd.? Vsi bomo "preživeli" do smrti, pa naj bo ta jutri ali čez sto let, naj bo lepa mirna v snu ali pa del kakšne svetovne kataklizme - v čem je razlika? Po tistem momentu nas več NI... kaj se bo pa zgodilo po tem - ali večni NIČ ali pa kaj drugega pa bomo videli. Uživajmo in ljubimo, ja, s tem se lahko strinjam!! Bati se in ubogati neke nesmiselne izmišljotine kaj lahko in kaj ne, ker SICER...!!! - to pa se mi zdi NE-umnost. 2 Citiraj "I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create." William Blake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 3. avgust 2011 Prijavi Deli 3. avgust 2011 Bojante vse ve, saj je inkarnacija ene od zgoraj omenjenih knjig izpod vzglavnika. x:Dx Preglej kakšne svoje poste in pomisli, ali tudi deluješ na ta način... ali morda kdaj pišeš tako, da razširjaš ustrahovanje in gnev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. avgust 2011 Prijavi Deli 6. avgust 2011 dej se zdej že odloči, koliko in kaj ti vse veš. Jah, pa sej sem ti že razložil, da veliko / nadpovprečno vem za povprečneže , ( če se primerjam z ljudmi ) ... če pa se primerjam z Stvarnikom - Bogom, pa " nevem - Nič" . Tko je to . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 6. avgust 2011 Prijavi Deli 6. avgust 2011 Jah, pa sej sem ti že razložil, da veliko / nadpovprečno vem za povprečneže , ( če se primerjam z ljudmi ) ... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/em119.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif svaka ti čast! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 7. avgust 2011 Prijavi Deli 7. avgust 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/em119.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif svaka ti čast! Ampak to še vedno nič ne pomeni, kajti še vedno nevem Nič, oziroma "manj kot nič" , če se primerjam z Bogom, kolikor On Ve v svoji Najvišji Modrosti . On je res + + + # + + + Lep Gospodov dan vam želim vsemskupajtukajtamkaj B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 7. avgust 2011 Prijavi Deli 7. avgust 2011 Kva pa pol nakladaš, če ne veš nič ????????????????????????????????? 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.