Skoči na vsebino

Bog

anarhist

Recommended Posts

Nisem bil v igralnici že "se ne spomnim". V Monaku lansko leto pa sem vrgel samo en žeton na Ruleto in to je to.

Glede nečimrnosti itd. Malce sem nanizal dejstva, ki mi delujejo kot znaki, ki so opozorilo, da naj pazim kako se tudi sam obnašam.

Zato pa sem napisal spodaj, da Bog dobro plačuje a tudi hudo kaznuje. POnavadi je, kazen za to, da si zapomniš če prej nisi kaj hotel narediti prav...

Sam se nimam za dobrega/slabega saj, kot sem napisal skušam ostati nevtralen in pomagati če se da.

Kar se tiče dobrega in slabega mi gre tudi vedno po glavi en stavek.

Da bi lahko dobil Heroja/Junaka mora obstajati tudi "anti junak", ki ga običajno premaga omenjeni heroj (Original v Angleščini se lepše čuje).

Vem, kaj lahko storim in že marsikaj sem, vendar moraš "razumeti" zakon "vzrok posledica", ki je zame univerzalni zakon...

Deli na socialnih omrežjih

Hja, ta Zakon, postavljen od Zakonodajalca, poznam že veliko let.

Neglede na vse to, pa sem žal še vedno zelooooooo slaaab . Zato se pa trudmo' x:)x , izboljšat' se Večnomer :palec: xsrcx x:Dx x:)x x8Dx x:Ix

In, tega se še predobro zavedam ...

Lp + #

Ti,bojante,sm brala kako se naštimat,preden prosiš boga. Svašta! A kr zanalašč se v strgane cote oblečeš,pa mal se popackaš,da pred bogom večji revež izpadeš?! Ta pa je bosa! Ti,ki ga tako poveličuješ,pa ga tkole okol prinašaš. Ti,ti,a si pozabu,da on vse vidi?
strong desire needs strong will

Ti,bojante,sm brala kako se naštimat,preden prosiš boga. Svašta! A kr zanalašč se v strgane cote oblečeš,pa mal se popackaš,da pred bogom večji revež izpadeš?! Ta pa je bosa! Ti,ki ga tako poveličuješ,pa ga tkole okol prinašaš. Ti,ti,a si pozabu,da on vse vidi?

Hja, še mar neveš, da Njega pač Nikoli nezmoreš "okol prinašat" xDDx ???

No, vidiš, še toliko manj ga jaz .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Oblečem se malo slabše, še kaj postorim, in se spotoma umažem (pa čeprav od jogurta), potem , proti koncu dneva pa grem molit - v istih cotah.

In, zjutraj spet, ko grem molit', si oblečem večernje zdelanoumazane cunje nazaj .

Če pa grem recimo v Mečkator, potem se pa preoblečem v boljše cote, ampak takrat sem potem manj sposoben (ranljivejši pri reševanju situacij) , Kajti takrat me On manj usliši pri pomoči .

Zanimivo, a ne ? x;)x

Lp + #

Glej, zblojeni vatikan še ne ve, da se je Bog-Stvarnik nekoč nekje v enem izmed Njegovih Vesolij Inakrniral na nekem temnem majhnem neprijaznogrdem planetu , in se tam nekim farovškim idiotom še celo pustil ubiti, pred malo več kot 2000 let nazaj http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

No, in, ta farovškoidiotski vatikan bi rad to zdaj storil ponovno , če bi mu On stopil "na prste" .

Žal bo zdaj , ko mu bo Kmalu Zopet stopil "na prste" , Drugače !!!

Na Srečo .

Inpa, eni mamo sprane možgane, kajti kdor hoče slediti Bogu, msi jih mora sam oprati , kajti Drugače nezmoreš Sledenja Bogu .

Eni pa si raje mažejo možgane-materijalni um-razum z vsemimogočimikramami , in tako na koncu pristanejo v Duhovnemu Propadu, ki je Veliiiko Hujši kot pa materijalni propad (telesa) .

Vidiš, take so "poti Božjih Otrok" .

Pa študirej' še mal zdej' x;)x

B + #

in boga ne moreš prenest okol, ker si to TI ... in svojih oslarij ne moreš skrit pred seboj ... pa tak

No, eni žal ne poznajo svojih duš, in še manj Stvarnika-Boga , ki je vsepričujoč. Sploh nevedo kaj je Kdo in kdo ni kej , oziroma Nekaterih zadev splon ne ločijo, Zaradi : "Duhovne zmede" ki vlada dandanes na tem Planetu .

Lp + #

Ja, eni žal še vedno tavajo v "navideznostih" , neresničnostih , v Mayah, iluzijah, eni pa se te krame osvobajamo , kajti Resnica VečnoTrajnoTrdna Je Edinole Bog-Stvarnik od Večnosti .

Lp + #

glej bojante ...

ta čisto posebna prvinska informacija neskončne kreativne in zdravilne ljubezni , ki ji praviš "bog" , ves čas inkarnira ... inkarnira povsod ...

prav ta trenutek in vseskozi se nahaja tudi v tvoji glavi ... ampak ampak ampak ... bojante ... ne pustiš ji do besede ....

Hja, če je samo v moji neumni razumski glavi, glej, to potem Žal Še Ni dovolj , Kajti Mora se razviti skozi Celotno Dušo .

Bistvo je pa Srce , Duhovno Srce Duše http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Lp + #

... Bog je predvidel Moškega + Žensko, za Nadaljevanje - Ohranjanje Življenja . Vsega Življenja, tudi drugod po Vesoljih , materijalno + Duhovno.

Žal pa so ljudje zašli v Dve glavni napačni Skrajnosti :

Prva Je ; obrnili so se k istemu spolu , in tako smo dobili še pedrofile , ki naskočijo vse kar jim pride pod noge, ...

Druga pa je ; celibat med Duhovniki .

No, nekaterim , bolj Napredno Duhovnim Boljšim Bratom se že precej "svita" o napakah-Grehih uboge zblojenozavedene Cerkve, In zato so odločneje proti celibatu. KoooOooončnoooOooo :palec: xDDx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Je Bil Že Skraaaaaaajni Čas , dragi bratje + sestre x8Dx

No, seveda je papko-papež kritično nastopil proti Spremembam na Bolje, kajti stari osel je že duhovno okamenel, umsko olesenel in ne zmore več Duhovnega "koraka" . No, takele fore je potem ven metal :

http://24ur.com/novi...so-sebicni.html

Seveda Je še Pre- J a s n o , da je o njihovi "sebičnosti" pri tem Govoril - o sebi , in njegovih sebičnostih ; Samo zato, da se premoženje cerkve potem nebi prehitro "porazgubilo" .

Barabe pregrešno Pre-bogate ; saj nevedo več kaj je prav in kaj narobe !!! Posledica pa je pedrofilstvo med župniki !!!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_angry.gif

No, upamo + Molimo , da se Čiiiiiiim prej spoznajo, prepoznajo, in popravijo svoje napačnogrešne poti .

MzV x:)x

Jaaa, za tiste, ki ne razumejo, ali imajo pomanjkanje duhovnega znanja, ali pa preprosto nezmorejo Duhovnega Tempa, ali pa so duhovno omejeni, ipd, ... je to nekaki "mix" .

No, jaz vsaj vem za kaj se gre x:)x

Slutim pa, da bom pridigar kar tule , v Sloveniki x8Dx

Sicer pa, ... da dokončam ... cerkev je za incest označila tudi ljubezen med bratom in sestro, zato, da se ni rojevalo preveč invalidnih otrok, zaradi napačne Ljubezni .

Namreč, če je Ljubezen Napačna, torej spolna ljubezen, potem kaj hitor pride do napak pri dednem zapisu DNK.

No, če bi zblojena cerkev kaj globlje-dlje razmišljala, bi jasnologično uvidla, da smo morali - po njihovem - imeti inceste že takoj na začetku, ko so se morali poročati prvi pari otrok od Adama in Eve .

Sicer je bilo takrat res precej drugače, kajti Stvarnik je takrat z lahkoto Blagoslavljal takratne Nepokvarjene - Dobre Ljudi .

Danes , med samimi pokvarjenci , preklinjevalci, prešuštniki, zakonolomci, roparji, tatovi, morilci, posiljevalci, norci, slepci, samopohabljenci, pohotneži , nečistniki, prevaranti, itd, itd, itd, je to Žal ReEes Težje Delo .

Zato pa mamo takole štalo zdaj, na tem našem temnem majhnem neprijaznem planetu z napačnim poimenovanjem "Zemlja" .

Molimo za boljši ju3 .

Lp + #

B. + #

Bog Je najvišja Energija, Ki potem Upravlaj-Ureja-Vodi Vse Njegove "Nižje" Energije .

Ta Njegova Najvišja Energija pa Je TakoooOooo Obsežna, da napolnjuje Neskončni E-notni Prostor (o katerem je tud' že Einstein razlagal) , Je ta Neskončni Prosto in je takorekoč tudi Neskončnost Sama .

No, približno "tako Velika je ta Njegova Zadeva" .

Po drugi strani , pa On, z Njegovo Energijo , katero mimogrede stalno dovaja Vsem Njegovim Stvaritvam v Vseh Njegovih VseVesoljih, in z Tem ohranja materijo, da se Atomi ne "razletijo" .

No, Tako Pomembno Je Njegovo Delo .

Pa še drugič kaj več o Njem .

Lp + #

Jaz pa mislim, da v univerzumu ni razmerja nižje - višje, lahko je le več energije in manj energije. Bog kot energija je zgolj rezultanta vseh energij ... Katerih? Ne vem. Energij ljudi, živali, rastlin in pač vsega ... Ampak, okej - to je pač samo moje mnenje. Mislim, da ima vsaka energija dvosmerno delovanje, torej ni delovanja le v eni smeri, tipa Bog deluje, manevrira, manipulira, usmerja vse ... Vsi premiki so zgolj posledica rezultante. In ker imamo ljudje občutek te rezultante, ki nas vleče s sabo in na gibanje ne moremo vplivat, imamo potem občutek, da ima ta rezultanta neko svojo voljo. Ampak to je le vsota, ni pa samostojna in neodvisna energija.

Glej, On Je EDIIIIIIINA Samostoja, in Neodvisna Energija v Kompletnem Enotnem Prostoru (o katerem je že Einstein razlagal) http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Vsa Vsevesolja, ki vsebujejo Vesolja podobna našemu, so Njegova Last , kajti , Ne samo, da so bila ustvarjena od Njega-Stvarnika, Temveč mora On Neprestano-Neprenehoma dovajati svojo Energijo v vse te Vesoljne Sisteme + Velesisteme, da lahko nemoteno obstajajo + delujejo .

Če bi recimo On samo za hipec zaustavil Pretok Njegove Najvišje Energije v katerikoli del Njegovega Prostora, bi tam začelo posajati Hudo Hudo Pomanjkanje , kar pomeni Smrt za Vse + Vsakogar (To pomeni tudi za vse duhove + duše ki bi se znašli tam) .

Da, čeprav so naše duše "Večne" po svoji Energijski Sestavi (ker vsi vemo, da se Energije Neda uničiti, temveč le spremeniti-transformirati) , pa vendarle ta naša Energija nima tiste "trajne trdnosti" , ki bi ji omogočala Trdnost Večne Resnice ki zmore kljubovati Večnosti.

Torej, vse dokler naše Duše ne premorejo te Notranje Trdnosti, tako dolgo so še "ranljive" , kajti njihova Energija se lahko "degradira, razgubi, razdeli, razkroji , spremeni, transformira , ... " .

Zato je Nadvse Pomembno, da se sami kar najbolj možno povežemo z to Njegovo Najvišjo Energijo, ki je Stvarnikova - Božja Energija.

Itak pa bo zelo kmalu nastopil Čas, ko bodo na tem Planetu preživeli Le Tisti ljudje, ki bodo dovolj povezani z to Stvarnikovo Energijo ki je pač Najsubtilnejša, Najmočnejša, Najvišja v Celotnem Prostoru ki Obstaja .

In, nesmemo biti preveč presenečeni, ko bodo kmalu poleg nas odhajali ( propadali-umirali) ljudje, ki se žal niso zmogli dovolj povezati z to Njegovo Vrhovno Energijo, ki je Ljubezen .

Ta Vrhovna Energija pa ne samo, da ima Najmočnejšo Voljo , Temveč je hkrati tudi SuperInteligentna , in tako z Svojo Modrostjo zmore urejati poti vseh Vesolij, Sonc, Planetov, in hkrati tudi vseh Atomov, Molekul, ter še nešteto subtilnih , finih Energij katere je Ustvarila po Svoji Najvišji Inteligenci ki jo Ima .

Da, to je Pravi Nadzor-Kontrola ki vse Modro varuje, da Nič Ustvarjenega ne propade .

Potrebno si je le dovolj nabrati (nagrabiti) te Njegove Vrhovne Energije, in zmaga Je Vaša . x:)x

Lep pozdrav do tedaj, z Božjim Blagoslovom ki Deluje na vse + vsakogar xsrcx

Boga ne moremo spoznati s preučevanjem, s poslušanjem ali z razmišljanjem.

Lahko ga spoznamo le sami s seboj

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Samo 2 Planeta obstajata v Vseh vesoljih, kjer imamo Možnost spoznati Boga-Stvarnika, na 4 Oči .

Eden je naša napačno poimenovana Zemlja, in drugi je naše Sonce , ki je Popoln Planet .

Drugače pa On Pravi ; " Sem Povsod, Najbližje Pa Me Najdeš V Svojem Srcu " .

Pa razmišljajmo še mal' :vio:

Lp + #

Filozofskega, definitivnega odgovora seveda nimam. Je pa v konkretnih primerih, ki sem jih naštel, realnost to, kar je dokazljivo oz. preverljivo.

na televiziji vidiš podobe pa niso realne a si na to kdaj pomislil

Ampak.....če je Bog naredil iz enega samega rebra žensko..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif ...

ja, nooo..je že vedel, kaj dela...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg ...

a veš da ima rebro veliko kostnega mozga in tudi če eno rebro manjka človeku preživi. en vesolček je prvo ustvaril eno stvar potlej je pa z to stvarjo in pač še nečesa ustvarl drugo stvar.sam namig.....

Ah, Neeeeeee, tisto je bilo zapisano v Prispodobah , kar pa pomeni , da Moška Duša postane Popolna Šele, ko se združi z svojo "predvideno" Žensko Dušo , Katera je ustvarjena Zanj, ali kot smo včasih rekli : "dušo dvojčico" .

No, jaz jo tud' še čakam ... :o|o:

Pa sem se že skor' naveliču - obupal , ob vseh teh današnjih razvajenopokvarjenoprevzvišenihkurastokokljastovažnih babah http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Res pa je, da Edinole Bog natančno Ve kaj dela z Vsemi Vesolji , mkatere je On Skonstruiral + ustvaril, in jih tudi vzdržuje še To Sekundo + jih bo še "nekaj Večnosti", preden bodo Vsa transformirana iz materijalne nazaj v Izvorno obliko Energije - v Duhovno .

Lp + #

poglej tukaj se pa jaz ne strinjam da moška duša je popolna samo z žensko.vsaka duša je popolna zase

ne vem zakaj pravite da je najvišja energija ljubezen. že sočutje je višja energija.zadnje časi vsi to trobijo mi gre že na bruhanje sam če slišim besedo love ali ljubezen.ljubezni je več vrst in večina je posesivnih......

ne vem zakaj pravite da je najvišja energija ljubezen. že sočutje je višja energija.zadnje časi vsi to trobijo mi gre že na bruhanje sam če slišim besedo love ali ljubezen.ljubezni je več vrst in večina je posesivnih......

Še mar neveš, da tudi Sočutje Izhaja Iz Ljubezni ? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif ?

No, kot sem rekel, še posebej se občuti ta izguba Sočutja med bejbami , žal.:C:

In tudi vse ostale "energije" izhajajo iz TeIste "stare" - Večne Ljubezni . xsrcx

Sicer pa je Popoln lahko le Duh, duša pa še ne . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

No, upam, da zmoreš ločiti med Dušo in Duhom xrolleyesx

Kajti dandanes že malokdo ve kaj je kaj in kaj ni kaj . :sori:

In tako zamešujejo dušo z Duhom . :o|o:

Lep Duhoven Pozdrav, čav x:)x

a veš da ima rebro veliko kostnega mozga

x:Dx x:o)x

Česa vsega ne najde človek v temi Bog.

ampak sej, sej smo rekl, da je bog vse, se pravi... ~

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja sej tudi zato pa prvo počnemo ane. Tudi zato imamo sposobnosti, da razmišljamo, preučujemo, spoznavamo, raziskujemo, se poglabljamo skozi sebe in skozi drugo do sebe... Ni prave poti, hkrati je vse prava pot pravijo. x:Dx

Boga ne moremo spoznati s preučevanjem, s poslušanjem ali z razmišljanjem.

Lahko ga spoznamo le sami s seboj

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

x:Dx očitno nate deluje odvajalno

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Samo Ena je prava Pot . In To Je pot Do Boga. Direktno, brez ovinkov : Ozka + Strma Pot. A Vredna Truda .x:)x

GoooOoood God's Luck wishing to all of you who dare to go trough that narrow door x:)x

It is Worth of it x:)x

Mir vam bodi xsrcx

x:Dx očitno nate deluje odvajalno

Hja, pa res : čistilno - odvajalno deluje nanjo Energija Ljubezni !!! xDDx x:Dx xDDx

AAAlllelujaaa x:px x;)x xDDx x8Dx

Lp + #

x:)x

Ko se vprašaš, kje se skriva dobiš odgovor...v malih stvareh (kot primer)

http://shrani.si/f/2u/Qi/c6eSyPY/img20120412135425.jpg

Hehe prav umetniška , znotraj maha je obraz .

Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "

Christopher McCandless

znotraj maha je obraz .

tak indijanec s perjanico. x:)x

(no čeprav *obraz* ima bolj... hm, *azijski* al kakšen... xDDx ne ravno indijanski, ampak asociacija mi je padla zarad perjanice - ki jo pač jaz vidim)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tak indijanec s perjanico. x:)x

(no čeprav *obraz* ima bolj... hm, *azijski* al kakšen... xDDx ne ravno indijanski, ampak asociacija mi je padla zarad perjanice - ki jo pač jaz vidim)

Saj "Indijanci" imajo "azijski" obraz, zelo verjetno so v pradavnini od tam tudi prišli na področje Severne Amerike...

Recimo:

http://www.firstpeople.us/photographs2/pt/Chief-Joseph-Nez-Perce-1877.jpg

"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."

William Blake

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...