Skoči na vsebino

Bog

anarhist

Recommended Posts

Ona, "dvojnotrojna" :V:

Še zdaj mi je žal, po tolikih letih :C:

Veš KoooooOooooolikO "solza trpljenja" bi si prihranil http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Ma, itak sem si sam kriv :o|o:

Kaj čem, pokvarjenec star :sori:

Se trudimo naprej, da se poboljšamo x8Dx

Lp + xsrcx

B + #

Bojante, a ti si mogoče župnik? x;)x A dej no, nehi, pa uživaj življenje. Pa sej ljubezen je pa ja takoooo lepa, četudi ni tista najglobje popolna. In kakšen bi bil, če ne bi dal skoz vseh tistih solz trpljenja? Kako bi vedel, čemu se moraš izogibat, če ne bi bil na preizkušnji? Meni je včasih tudi težko do amena, ampak hvala bogu, ko to mine, pa glavo pokonci in sklenem, da bom odslej boljša in bom pazila, da ne ponavljam istih napak... Ampak glej ga hud...., "jutri"prinese spet nove preizkušnje. x:px

Deli na socialnih omrežjih

Še mar neveš, da tudi Sočutje Izhaja Iz Ljubezni ? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif ?

No, kot sem rekel, še posebej se občuti ta izguba Sočutja med bejbami , žal.:C:

In tudi vse ostale "energije" izhajajo iz TeIste "stare" - Večne Ljubezni . xsrcx

Sicer pa je Popoln lahko le Duh, duša pa še ne . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

No, upam, da zmoreš ločiti med Dušo in Duhom xrolleyesx

Kajti dandanes že malokdo ve kaj je kaj in kaj ni kaj . :sori:

In tako zamešujejo dušo z Duhom . :o|o:

Lep Duhoven Pozdrav, čav x:)x

poglej ljubezen izhaja iz sočutja ne sočutje iz ljubezni.sej dekle se zaljubi v denar je ljubezen sam sočutja pa nimama.

Podobe v televiziji so prav tako dokazljive, saj niso kar nekaj nadnaravnega v plastični škatli, temveč produkt elektromagnetnih procesov.

Se pravi bi lahko imeli na forumu samo eno temo, "Bog", in bi tam govorili o vsemu. Če je bog vse … a spet, kateri bog je vse?

V bistvu je znotraj maha nek naključen vzorec, ki ga naši možgani prepoznavajo kot obraz. x:)x

ja so dokazljive realne pa ne

kaj pa mislite o tem, da je bog Šiva tretje oko-moški princip. šakti pa kundalini-ženska. na kratko povedano. potem je bog moški in boginja ženska.

zakaj ni boginja, zakaj je bog moškega spola?

je več božanstev?

Več božanstev je zgolj v glavah ljudi, kjer so včasih poznali enega in edinega Boga, potem pa padli v mnogoboštvo :sori: .

Bog pa je predvsem Duh, in kot tak moški princip, nasprotje pa je materija (ki sicer tudi izhaja iz Duha), ki je ženski princip.

V začetku je Bog ustvaril nebo (duhovni svet) in zemljo (metirialni svet).

Zato imajo fantki modre oblekce (barva neba), punčke pa rdeče (barva zemlje) x:)x

In vsako zdravo seme ima v sebe duhovni zapis, ki je položen v zemljo, in iz njega vsklije novo življenje.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Bojante, a ti si mogoče župnik? x;)x A dej no, nehi, pa uživaj življenje. Pa sej ljubezen je pa ja takoooo lepa, četudi ni tista najglobje popolna. In kakšen bi bil, če ne bi dal skoz vseh tistih solz trpljenja? Kako bi vedel, čemu se moraš izogibat, če ne bi bil na preizkušnji? Meni je včasih tudi težko do amena, ampak hvala bogu, ko to mine, pa glavo pokonci in sklenem, da bom odslej boljša in bom pazila, da ne ponavljam istih napak... Ampak glej ga hud...., "jutri"prinese spet nove preizkušnje. x:px

Ja, točn' Tko x8Dx

Namreč, če jaz nebi isto mislil, torej da se Večno Poboljšujem, še posebej po kakih takih hudih padcih , potem bi me že zdavnaj pobralo od same žalosti . :V: :C: :V:

Življenje uživma, ker Ljubezen itak Je Najlepša xsrcx :2src: xsrcx

Čeprav slepa je , ker z Modrostjo Stvarnikovo-Božjo ni vodena, nas kmalu razsvetli z Svetlobo Svojo Vso x:Xx

Še Predobro sem Vedel, da se moram določenih dogodkov izogibati, ampak se žal nisem ... :C: :V: :C:

Lep + Dober Dan z Ljubeznijo Obsijan želim Vsem Ljudem, ki dobre so Volje xsrcx

Brat B. + #

xsrcx

(popravljeno)

ja so dokazljive realne pa ne

Kot elektromagnetni procesi so zelo realni, sicer televizija ne bi delala.

kaj pa mislite o tem, da je bog Šiva tretje oko-moški princip. šakti pa kundalini-ženska. na kratko povedano. potem je bog moški in boginja ženska.

zakaj ni boginja, zakaj je bog moškega spola?

je več božanstev?

Bogovi, v takšni in drugačni obliki, moškega, ženskega ali mešanega spola, so človeški izmisleki. Ne pričakuj, da boš na takšna vprašanja dobila smiselne odgovore, ker je nemogoče združiti vse te paradokse oz. različne predstave boga oz. bogov.

Popravljeno -> Alan_New
Possible—but highly unlikely.

Ampak pena se tako hitro stopi xrolleyesx Paše pa, vsekakor xDDx

Točn' Tko ! xDDx

Namreč, v sexu leži "skrita past" , ki nas stane precejšen del življenja . :C: Ali pa celo cel lajf. :V: :sori:

Da ne govorim še o 2vmesni" izgubi našim dušam najdragocenejše - Življenjske Energije z spolnimi izločki obeh spolov .

Kajti to, našim dušam najsorodnejšo Energijo poleg Svetlobe , Nadvse Potrebujemo pri premagovanju Življenjskih Prizkušenj-Težav-Učenja.

No, če pa imaš Pravo Ljubezen, potem pa sexa itak ne rabiš xDDx xDDx xDDx

In ta Prava Ljubezen, je Božja Ljubezen od katere nobene ni večje, boljše ali lepše .

Le odkriti jo moramo in ozavestiti - oživiti , kajti je Bistvo našega Duševnega Življenja , ki se začne v Duhovnem Srcu naše Duše x:)x

Žal enim to ne uspe celo tuzemsko življenje, in tako imajo končno "bilanco lajfa" žal porazno :C: :V:

Lep duhoven pozdrav vam želim vsemskupaj , čaw x:)x

B. + #

Točn' Tko ! xDDx

Namreč, v sexu leži "skrita past" , ki nas stane precejšen del življenja . :C: Ali pa celo cel lajf. :V: :sori:

Da ne govorim še o 2vmesni" izgubi našim dušam najdragocenejše - Življenjske Energije z spolnimi izločki obeh spolov .

Kajti to, našim dušam najsorodnejšo Energijo poleg Svetlobe , Nadvse Potrebujem pri premagovanju Življenjskih Prizkušenj-Težav-Učenja.

No, če pa imaš Pravo Ljubezen, potem pa sexa itak ne rabiš xDDx xDDx xDDx

In ta Prava Ljubezen, je Božja Ljubezen od katere nobene ni večje, boljše ali lepše .

Le odkriti jo moramo in ozavestiti - oživiti , kajti je Bistvo našega Duševnega Življenja , ki se začne v Duhovnem Srcu naše Duše x:)x

Žal enim to ne uspe celo tuzemsko življenje, in tako imajo končno "bilanco lajfa" žal porazno :C: :V:

Lep duhoven pozdrav vam želim vsemskupaj , čaw x:)x

B. + #

Čisto jasne pameti pa nisi kajne .

Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "

Christopher McCandless

(popravljeno)

Kaj ti ni jasno pri moji pameti ? Ti kar vprašaj, brez zadrege x:)x

Lp + #

Nima smisla .

Z zadrego imaš očitno sam probleme .

Popravljeno -> Liam

Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "

Christopher McCandless

Nima smisla .

Z zadrego imaš očitno sam probleme .

heh, če bi imel zadrežne probleme, potem te sploh nebi vprašal kaj ti ni jasno pri moji pameti, a se ti ne zdi ? x:o)x

Si pa tud' "šment" , no x;)x

No, lep nezadrežni pozdraw ti pošiljam iz Slovenskih dobraw, čaw x:Dx

heh, če bi imel zadrežne probleme, potem te sploh nebi vprašal kaj ti ni jasno pri moji pameti, a se ti ne zdi ? x:o)x

Si pa tud' "šment" , no x;)x

No, lep nezadrežni pozdraw ti pošiljam iz Slovenskih dobraw, čaw x:Dx

No saj pravim nima smisla , ne razumeš in potem ti preostane to da se pretvarjaš kakor da nekaj veš . Kdo iz zdravstvene stroke bi ti pa z lahkoto postavil diagnozo .

Christopher McCandless

Kot elektromagnetni procesi so zelo realni, sicer televizija ne bi delala.

Bogovi, v takšni in drugačni obliki, moškega, ženskega ali mešanega spola, so človeški izmisleki. Ne pričakuj, da boš na takšna vprašanja dobila smiselne odgovore, ker je nemogoče združiti vse te paradokse oz. različne predstave boga oz. bogov.

jaz sem govorila o sliki,ma sej se mi ne da k točno veš kaj sem milila pa se delaš pametnega,če pa ne veš mi pa pol sploh ni treba razlagati.

jaz sem govorila o sliki,ma sej se mi ne da k točno veš kaj sem milila pa se delaš pametnega,če pa ne veš mi pa pol sploh ni treba razlagati.

Res je, predpostavljam, da vem, kaj si mislila, a hotel sem ti pokazati, da je bila tvoja primerjava neprimerna.

Possible—but highly unlikely.

No saj pravim nima smisla , ne razumeš in potem ti preostane to da se pretvarjaš kakor da nekaj veš . Kdo iz zdravstvene stroke bi ti pa z lahkoto postavil diagnozo .

Glej, zdravstvena stroka itak nima pojma, ker še zase ne ve, in je z njo točno tako kot si rekel zame ; "da se pretvarjajo kot da nekaj vedo" .

Namreč, oni ne vedo nič o Duhu, o Duši, o VseVesoljih, o sestavi Planetov, o Življenju po Smrti in pred njo, o duhovih ki sestavljajo Atome materije, o preteklosti + Prihodnosti Človeštva , o pomembnosti Prave Vzgoje otrok, o prehrani, in končno o Bogu-Stvarniku intudi še in še in še bi lahko našteval, kaj vse jim manjka .

Pa nebom zdaj. Drugič morda.

Ker moram iti v neko začasno službo zdaj pogledat' če so se že kaj poboljšali x8Dx

Lp + #

Dobro, da Bohjante ve skoraj vse, zna bit, da se hodijo ljudje zdravit prav k njemu.

Zelo dober je za depresijo, saj te hitro lahko spravi v smeh.. x:Dx

No, pridejo k meni, kot si pravilno domneval, pridem pa tudi jaz na dom x:)x

Pa čeprav v bistvu še zelo malo vem, ampak to sploh Ni toliko pomembno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Bistvo je drugje xDDx

Lp + #

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Kako zdaj veš ali ne veš ?

Christopher McCandless

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...