Silvija 19. april 2012 Prijavi Deli 19. april 2012 Ona, "dvojnotrojna" Še zdaj mi je žal, po tolikih letih Veš KoooooOooooolikO "solza trpljenja" bi si prihranil http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Ma, itak sem si sam kriv Kaj čem, pokvarjenec star Se trudimo naprej, da se poboljšamo Lp + B + # Bojante, a ti si mogoče župnik? A dej no, nehi, pa uživaj življenje. Pa sej ljubezen je pa ja takoooo lepa, četudi ni tista najglobje popolna. In kakšen bi bil, če ne bi dal skoz vseh tistih solz trpljenja? Kako bi vedel, čemu se moraš izogibat, če ne bi bil na preizkušnji? Meni je včasih tudi težko do amena, ampak hvala bogu, ko to mine, pa glavo pokonci in sklenem, da bom odslej boljša in bom pazila, da ne ponavljam istih napak... Ampak glej ga hud...., "jutri"prinese spet nove preizkušnje. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 19. april 2012 Prijavi Deli 19. april 2012 tista rožica ki se odpre je super zraven Mooji..how to meet God še na: Show me My Self! 1 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 20. april 2012 Prijavi Deli 20. april 2012 Še mar neveš, da tudi Sočutje Izhaja Iz Ljubezni ? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif ? No, kot sem rekel, še posebej se občuti ta izguba Sočutja med bejbami , žal. In tudi vse ostale "energije" izhajajo iz TeIste "stare" - Večne Ljubezni . Sicer pa je Popoln lahko le Duh, duša pa še ne . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif No, upam, da zmoreš ločiti med Dušo in Duhom Kajti dandanes že malokdo ve kaj je kaj in kaj ni kaj . In tako zamešujejo dušo z Duhom . Lep Duhoven Pozdrav, čav poglej ljubezen izhaja iz sočutja ne sočutje iz ljubezni.sej dekle se zaljubi v denar je ljubezen sam sočutja pa nimama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 20. april 2012 Prijavi Deli 20. april 2012 Podobe v televiziji so prav tako dokazljive, saj niso kar nekaj nadnaravnega v plastični škatli, temveč produkt elektromagnetnih procesov. Se pravi bi lahko imeli na forumu samo eno temo, "Bog", in bi tam govorili o vsemu. Če je bog vse … a spet, kateri bog je vse? V bistvu je znotraj maha nek naključen vzorec, ki ga naši možgani prepoznavajo kot obraz. ja so dokazljive realne pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 20. april 2012 Prijavi Deli 20. april 2012 kaj pa mislite o tem, da je bog Šiva tretje oko-moški princip. šakti pa kundalini-ženska. na kratko povedano. potem je bog moški in boginja ženska. zakaj ni boginja, zakaj je bog moškega spola? je več božanstev?Več božanstev je zgolj v glavah ljudi, kjer so včasih poznali enega in edinega Boga, potem pa padli v mnogoboštvo . Bog pa je predvsem Duh, in kot tak moški princip, nasprotje pa je materija (ki sicer tudi izhaja iz Duha), ki je ženski princip. V začetku je Bog ustvaril nebo (duhovni svet) in zemljo (metirialni svet).Zato imajo fantki modre oblekce (barva neba), punčke pa rdeče (barva zemlje) In vsako zdravo seme ima v sebe duhovni zapis, ki je položen v zemljo, in iz njega vsklije novo življenje. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 21. april 2012 Prijavi Deli 21. april 2012 hvala za razlago.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 21. april 2012 Prijavi Deli 21. april 2012 Bojante, a ti si mogoče župnik? A dej no, nehi, pa uživaj življenje. Pa sej ljubezen je pa ja takoooo lepa, četudi ni tista najglobje popolna. In kakšen bi bil, če ne bi dal skoz vseh tistih solz trpljenja? Kako bi vedel, čemu se moraš izogibat, če ne bi bil na preizkušnji? Meni je včasih tudi težko do amena, ampak hvala bogu, ko to mine, pa glavo pokonci in sklenem, da bom odslej boljša in bom pazila, da ne ponavljam istih napak... Ampak glej ga hud...., "jutri"prinese spet nove preizkušnje. Ja, točn' Tko Namreč, če jaz nebi isto mislil, torej da se Večno Poboljšujem, še posebej po kakih takih hudih padcih , potem bi me že zdavnaj pobralo od same žalosti . Življenje uživma, ker Ljubezen itak Je Najlepša Čeprav slepa je , ker z Modrostjo Stvarnikovo-Božjo ni vodena, nas kmalu razsvetli z Svetlobo Svojo Vso Še Predobro sem Vedel, da se moram določenih dogodkov izogibati, ampak se žal nisem ... Lep + Dober Dan z Ljubeznijo Obsijan želim Vsem Ljudem, ki dobre so Volje Brat B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. april 2012 Prijavi Deli 21. april 2012 Ljubezen brez sexa, je kot pivo brez pene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 21. april 2012 Prijavi Deli 21. april 2012 Ljubezen brez sexa, je kot pivo brez pene. Ampak pena se tako hitro stopi Paše pa, vsekakor Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. april 2012 Prijavi Deli 21. april 2012 (popravljeno) ja so dokazljive realne pa neKot elektromagnetni procesi so zelo realni, sicer televizija ne bi delala. kaj pa mislite o tem, da je bog Šiva tretje oko-moški princip. šakti pa kundalini-ženska. na kratko povedano. potem je bog moški in boginja ženska. zakaj ni boginja, zakaj je bog moškega spola? je več božanstev?Bogovi, v takšni in drugačni obliki, moškega, ženskega ali mešanega spola, so človeški izmisleki. Ne pričakuj, da boš na takšna vprašanja dobila smiselne odgovore, ker je nemogoče združiti vse te paradokse oz. različne predstave boga oz. bogov. Popravljeno 21. april 2012 -> Alan_New 2 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 22. april 2012 Prijavi Deli 22. april 2012 Ampak pena se tako hitro stopi Paše pa, vsekakor Točn' Tko ! Namreč, v sexu leži "skrita past" , ki nas stane precejšen del življenja . Ali pa celo cel lajf. Da ne govorim še o 2vmesni" izgubi našim dušam najdragocenejše - Življenjske Energije z spolnimi izločki obeh spolov . Kajti to, našim dušam najsorodnejšo Energijo poleg Svetlobe , Nadvse Potrebujemo pri premagovanju Življenjskih Prizkušenj-Težav-Učenja. No, če pa imaš Pravo Ljubezen, potem pa sexa itak ne rabiš xDDx In ta Prava Ljubezen, je Božja Ljubezen od katere nobene ni večje, boljše ali lepše . Le odkriti jo moramo in ozavestiti - oživiti , kajti je Bistvo našega Duševnega Življenja , ki se začne v Duhovnem Srcu naše Duše Žal enim to ne uspe celo tuzemsko življenje, in tako imajo končno "bilanco lajfa" žal porazno Lep duhoven pozdrav vam želim vsemskupaj , čaw B. + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 22. april 2012 Prijavi Deli 22. april 2012 Točn' Tko ! Namreč, v sexu leži "skrita past" , ki nas stane precejšen del življenja . Ali pa celo cel lajf. Da ne govorim še o 2vmesni" izgubi našim dušam najdragocenejše - Življenjske Energije z spolnimi izločki obeh spolov . Kajti to, našim dušam najsorodnejšo Energijo poleg Svetlobe , Nadvse Potrebujem pri premagovanju Življenjskih Prizkušenj-Težav-Učenja. No, če pa imaš Pravo Ljubezen, potem pa sexa itak ne rabiš In ta Prava Ljubezen, je Božja Ljubezen od katere nobene ni večje, boljše ali lepše . Le odkriti jo moramo in ozavestiti - oživiti , kajti je Bistvo našega Duševnega Življenja , ki se začne v Duhovnem Srcu naše Duše Žal enim to ne uspe celo tuzemsko življenje, in tako imajo končno "bilanco lajfa" žal porazno Lep duhoven pozdrav vam želim vsemskupaj , čaw B. + #Čisto jasne pameti pa nisi kajne . 1 Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 22. april 2012 Prijavi Deli 22. april 2012 Kaj ti ni jasno pri moji pameti ? Ti kar vprašaj, brez zadrege Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 22. april 2012 Prijavi Deli 22. april 2012 (popravljeno) Kaj ti ni jasno pri moji pameti ? Ti kar vprašaj, brez zadrege Lp + # Nima smisla . Z zadrego imaš očitno sam probleme . Popravljeno 22. april 2012 -> Liam Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 22. april 2012 Prijavi Deli 22. april 2012 Nima smisla . Z zadrego imaš očitno sam probleme . heh, če bi imel zadrežne probleme, potem te sploh nebi vprašal kaj ti ni jasno pri moji pameti, a se ti ne zdi ? Si pa tud' "šment" , no No, lep nezadrežni pozdraw ti pošiljam iz Slovenskih dobraw, čaw Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 22. april 2012 Prijavi Deli 22. april 2012 heh, če bi imel zadrežne probleme, potem te sploh nebi vprašal kaj ti ni jasno pri moji pameti, a se ti ne zdi ? Si pa tud' "šment" , no No, lep nezadrežni pozdraw ti pošiljam iz Slovenskih dobraw, čaw No saj pravim nima smisla , ne razumeš in potem ti preostane to da se pretvarjaš kakor da nekaj veš . Kdo iz zdravstvene stroke bi ti pa z lahkoto postavil diagnozo . Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 22. april 2012 Prijavi Deli 22. april 2012 Kot elektromagnetni procesi so zelo realni, sicer televizija ne bi delala. Bogovi, v takšni in drugačni obliki, moškega, ženskega ali mešanega spola, so človeški izmisleki. Ne pričakuj, da boš na takšna vprašanja dobila smiselne odgovore, ker je nemogoče združiti vse te paradokse oz. različne predstave boga oz. bogov. jaz sem govorila o sliki,ma sej se mi ne da k točno veš kaj sem milila pa se delaš pametnega,če pa ne veš mi pa pol sploh ni treba razlagati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. april 2012 Prijavi Deli 22. april 2012 jaz sem govorila o sliki,ma sej se mi ne da k točno veš kaj sem milila pa se delaš pametnega,če pa ne veš mi pa pol sploh ni treba razlagati.Res je, predpostavljam, da vem, kaj si mislila, a hotel sem ti pokazati, da je bila tvoja primerjava neprimerna. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. april 2012 Prijavi Deli 23. april 2012 No saj pravim nima smisla , ne razumeš in potem ti preostane to da se pretvarjaš kakor da nekaj veš . Kdo iz zdravstvene stroke bi ti pa z lahkoto postavil diagnozo . Glej, zdravstvena stroka itak nima pojma, ker še zase ne ve, in je z njo točno tako kot si rekel zame ; "da se pretvarjajo kot da nekaj vedo" . Namreč, oni ne vedo nič o Duhu, o Duši, o VseVesoljih, o sestavi Planetov, o Življenju po Smrti in pred njo, o duhovih ki sestavljajo Atome materije, o preteklosti + Prihodnosti Človeštva , o pomembnosti Prave Vzgoje otrok, o prehrani, in končno o Bogu-Stvarniku intudi še in še in še bi lahko našteval, kaj vse jim manjka . Pa nebom zdaj. Drugič morda. Ker moram iti v neko začasno službo zdaj pogledat' če so se že kaj poboljšali Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 23. april 2012 Prijavi Deli 23. april 2012 Dobro, da Bohjante ve skoraj vse, zna bit, da se hodijo ljudje zdravit prav k njemu. Zelo dober je za depresijo, saj te hitro lahko spravi v smeh.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. april 2012 Prijavi Deli 23. april 2012 Dobro, da Bohjante ve skoraj vse, zna bit, da se hodijo ljudje zdravit prav k njemu. Zelo dober je za depresijo, saj te hitro lahko spravi v smeh.. No, pridejo k meni, kot si pravilno domneval, pridem pa tudi jaz na dom Pa čeprav v bistvu še zelo malo vem, ampak to sploh Ni toliko pomembno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Bistvo je drugje Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 27. april 2012 Prijavi Deli 27. april 2012 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifKako zdaj veš ali ne veš ? Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 28. april 2012 Prijavi Deli 28. april 2012 Ni še vprašal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 29. april 2012 Prijavi Deli 29. april 2012 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifKako zdaj veš ali ne veš ? Oboje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. april 2012 Prijavi Deli 30. april 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hvlEr3P6zzM Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.