Alan_New 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Dogodkom lahko pripisujemo pomene, lahko pa se z njimi ne ukvarjamo. Nuključja NE obstajajo.Ja, no, pač nočeš verjet, da ne obstajajo, samo to ne spremeni ničesar. Naključja so naključja, pomen jim damo mi sami, in potem je logično, da ne obstajajo kot naključja, če pa smo jih vede ali neveda napolnili s pomenom. Ja no, provociraš ljudi, češ da se motijo ker mislijo akr mislijo, ker imajo svoja prepričanja. Ko pa ti zastavim vprašanje povezano v vezi s tem o čemer provociraš, pa nočem odgovarjati, zbežiš, ne sprejmeš izziva.Ne vem kaj ti pomeni pomen besede biti otročji, ampak to kar počneš pač ni fer.Umirjen dan ti želim, brez provociranja, kreganja in nizkotnih energij Potrpi. Če si že tako poduhovljen in poln sprejemajoče ljubezni, se potrudi in poskušaj predvideti, zakaj ne odgovorim takoj, ko se tvoji prevzvišenosti zahoče. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Če jaz ne bi kritično razmišljal, nikoli ne bi prišel do Lorberja, ampak bi veselo verjel vse, kar učijo v cerkvi. Kdor pa ima toliko pameti, da razume, da njegova pamet ni absolutna, je že kar brihten. Če pa nekdo trdi, da je z močjo razuma dojel, da Bog ne obstaja, s tem istočasno trdi, da ima absoluten razum, kar pa je čista neumnost. Tudi, če bi imel možgane težke 1,5 tone, ali pa 150 ton, je to še vedno veliko premalo, da bi zgolj z razumom dojel obstoj ali neobstoj Boga.Priznam, da je za zamenjavo ene pravljice za drugo oz. nekako dopolnitev prve, potreben ščepec kritičnega razmišljanja, a te čaka še dolga pot. Ne trdim, da moja pamet absolutna, je pa dovolj funkcionalna, da sem ugotovil (in ne edini), da je enostavno premalo dokazov za obstoj kateregakoli boga, vse se da razložiti brez vpletenosti takšnega superbitja (tudi tam, kjer odgovor še ne poznamo, ni smiselno zapolnjevati vrzeli z bogom), torej je vera v tako bitje popolnoma nepotrebna in gre za nepotrebno izrabo potenciala naših možganov. Mi je pa neumno, ko slišim izraz, da verjamem v "enega izmed bogov". Tvoji pogledi so srednjeveški, očitno poznaš zgolj to, da verjameš točno tako, kot učijo v cerkvi, ali pa ne verjameš čisto nič. Veliki Duh, v katerega verjamejo indijanci, je isti Bog, kot ta, v katerega verjamemo kristjani. Prav tako je bil v Bramanizmu (hinduizmu) v začetku en sam Bog, in ne več bogo. Ker pa so umetniki v svojih kipcih in slikarijah upodabljali različne lastnosti, se je razvilo mnogoboštvo. Tud stari egipčani so imeli v starih časih monoteizem. Da ne omenjam tri monoteistične religije, ki priznavajo Staro zavezo, kar jasno kaže, da v svojem bistvu verjamejo v istega Boga. V slovenščini rečemo Bog, v angleščini pa God. A je to potem zate dokaz, da anglži verjamejo v drugega Boga, v enga Goda, kot slovenci. Iz vsega tega sledi, da je lahko le Eden in Edini Bog. Ker pa so se razne cerkvene institucije borile za čim večji vpliv in moč, so seveda trdile, da edino one verjamejo v edino pravilno, ostale pa napačno. Ampak to še ni dokaz, da obstaja več Bogov, ampak zgolj kaže na to, kako politično se delovale razne cerkvene institucije. Tako, mal v razmislek.Uporabljam množino, ker si je človeštvo skozi zgodovino izmislilo na tisoče bogov, nekateri so si podobni, nekateri popolnoma različni. Reči, da je vse to manifestacija istega boga, je seveda intelektualno najbolj len pristop. Čisto prirejanje za opravičilo svoje vere. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Če jaz ne bi kritično razmišljal, nikoli ne bi prišel do Lorberja, ampak bi veselo verjel vse, kar učijo v cerkvi. Kdor pa ima toliko pameti, da razume, da njegova pamet ni absolutna, je že kar brihten. Če pa nekdo trdi, da je z močjo razuma dojel, da Bog ne obstaja, s tem istočasno trdi, da ima absoluten razum, kar pa je čista neumnost. Tudi, če bi imel možgane težke 1,5 tone, ali pa 150 ton, je to še vedno veliko premalo, da bi zgolj z razumom dojel obstoj ali neobstoj Boga. Mi je pa neumno, ko slišim izraz, da verjamem v "enega izmed bogov". Tvoji pogledi so srednjeveški, očitno poznaš zgolj to, da verjameš točno tako, kot učijo v cerkvi, ali pa ne verjameš čisto nič. Veliki Duh, v katerega verjamejo indijanci, je isti Bog, kot ta, v katerega verjamemo kristjani. Prav tako je bil v Bramanizmu (hinduizmu) v začetku en sam Bog, in ne več bogo. Ker pa so umetniki v svojih kipcih in slikarijah upodabljali različne lastnosti, se je razvilo mnogoboštvo. Tud stari egipčani so imeli v starih časih monoteizem. Da ne omenjam tri monoteistične religije, ki priznavajo Staro zavezo, kar jasno kaže, da v svojem bistvu verjamejo v istega Boga. V slovenščini rečemo Bog, v angleščini pa God. A je to potem zate dokaz, da anglži verjamejo v drugega Boga, v enga Goda, kot slovenci. Iz vsega tega sledi, da je lahko le Eden in Edini Bog. Ker pa so se razne cerkvene institucije borile za čim večji vpliv in moč, so seveda trdile, da edino one verjamejo v edino pravilno, ostale pa napačno. Ampak to še ni dokaz, da obstaja več Bogov, ampak zgolj kaže na to, kako politično se delovale razne cerkvene institucije. Tako, mal v razmislek. poglej indijanski veliki duh niti podrazno ni isti kot ga krščanstvo predstavlja oni nimajo religije. samo ljudje z krščansko mentaliteto to razumejo pač tako.veliki duh pri indijancih pomeni veliko zavedanosti na enem kupu.recimo sto tisoč ljudi na kupu tvori velikega duha oziroma vse kar je na planetu tvori velikega duha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 bom. Potrpi. Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 poglej indijanski veliki duh niti podrazno ni isti kot ga krščanstvo predstavlja oni nimajo religije. samo ljudje z krščansko mentaliteto to razumejo pač tako.veliki duh pri indijancih pomeni veliko zavedanosti na enem kupu.recimo sto tisoč ljudi na kupu tvori velikega duha oziroma vse kar je na planetu tvori velikega duha No, Mayeva iluzionistka, kle si se tud' mal zmotila, kajti Veliki Duh pri Indijancih je natančno Tisti Duh, Ki se je Inkarniral pred skoraj 2000 leti kot vsem poznani Jezus . Jehova-Sabaoth . Le da ti tudi Indijancev žal nepoznaš dovolj , ker nimaš dostopa do StaroIndijanskih izročil . Žal. Lp + # Če jaz ne bi kritično razmišljal, nikoli ne bi prišel do Lorberja, ampak bi veselo verjel vse, kar učijo v cerkvi. Kdor pa ima toliko pameti, da razume, da njegova pamet ni absolutna, je že kar brihten. Če pa nekdo trdi, da je z močjo razuma dojel, da Bog ne obstaja, s tem istočasno trdi, da ima absoluten razum, kar pa je čista neumnost. Tudi, če bi imel možgane težke 1,5 tone, ali pa 150 ton, je to še vedno veliko premalo, da bi zgolj z razumom dojel obstoj ali neobstoj Boga. Mi je pa neumno, ko slišim izraz, da verjamem v "enega izmed bogov". Tvoji pogledi so srednjeveški, očitno poznaš zgolj to, da verjameš točno tako, kot učijo v cerkvi, ali pa ne verjameš čisto nič. Veliki Duh, v katerega verjamejo indijanci, je isti Bog, kot ta, v katerega verjamemo kristjani. Prav tako je bil v Bramanizmu (hinduizmu) v začetku en sam Bog, in ne več bogo. Ker pa so umetniki v svojih kipcih in slikarijah upodabljali različne lastnosti, se je razvilo mnogoboštvo. Tud stari egipčani so imeli v starih časih monoteizem. Da ne omenjam tri monoteistične religije, ki priznavajo Staro zavezo, kar jasno kaže, da v svojem bistvu verjamejo v istega Boga. V slovenščini rečemo Bog, v angleščini pa God. A je to potem zate dokaz, da anglži verjamejo v drugega Boga, v enga Goda, kot slovenci. Iz vsega tega sledi, da je lahko le Eden in Edini Bog. Ker pa so se razne cerkvene institucije borile za čim večji vpliv in moč, so seveda trdile, da edino one verjamejo v edino pravilno, ostale pa napačno. Ampak to še ni dokaz, da obstaja več Bogov, ampak zgolj kaže na to, kako politično se delovale razne cerkvene institucije. Tako, mal v razmislek. Brat !!! Tole ti moram priznati, da si res čudovitodobro razložil, še z nekaj posrečenega humorja okrog možganov Hvala Nadaljuj, prosim Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Samo zato, ker se ne moreš dotakniti nečesa, ali videti ali prisostvovati, ne pomeni, da ne obstaja.Obstaja veliko stvari, v katere verjamemo, čeprav jih nikoli nismo videli z očmi..Recimo...planeti..kdo jih je videl s svojimi očmi..ne samo na sliki.?..Ali..kako lahko znanstvenikigovorijo o nastanku Zemlje, če niso bili prisotni?..Isti ljudje, ki verjamejo,da ni Boga, verjamejov evolucijo, čeprav nikoli niso videli evolucije s svojimi očmi.Dejstvo, da ljudje govorimo o Bogu je dokaz, da obstaja. Če nebi obstajal, nihče nebi govoril o njem. 1 1 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 No, Mayeva iluzionistka, kle si se tud' mal zmotila, kajti Veliki Duh pri Indijancih je natančno Tisti Duh, Ki se je Inkarniral pred skoraj 2000 leti kot vsem poznani Jezus . Jehova-Sabaoth . Le da ti tudi Indijancev žal nepoznaš dovolj , ker nimaš dostopa do StaroIndijanskih izročil . Žal. Lp + # nič se nisem zmotila. ti si v veliki zmoti, Samo zato, ker se ne moreš dotakniti nečesa, ali videti ali prisostvovati, ne pomeni, da ne obstaja.Obstaja veliko stvari, v katere verjamemo, čeprav jih nikoli nismo videli z očmi..Recimo...planeti..kdo jih je videl s svojimi očmi..ne samo na sliki.?..Ali..kako lahko znanstvenikigovorijo o nastanku Zemlje, če niso bili prisotni?..Isti ljudje, ki verjamejo,da ni Boga, verjamejov evolucijo, čeprav nikoli niso videli evolucije s svojimi očmi.Dejstvo, da ljudje govorimo o Bogu je dokaz, da obstaja. Če nebi obstajal, nihče nebi govoril o njem. bog obstaja samo zato da se manipulira z ljudmi. sam poklej kdaj so rimljani postali kristjani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stormrider 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Dejstvo, da ljudje govorimo o Bogu je dokaz, da obstaja. Če nebi obstajal, nihče nebi govoril o njem. Iz tega sledi: Dejstvo, da ljudje govorimo o Božičku je dokaz, da obstaja. Če nebi obstajal, nihče nebi govoril o njem. Božiček torej obstaja, samo to ni na nivoju uma ampak na nivoju spoznanja, presežnosti. Nekje do 30 leta naj bi ljudje spoznali, da Božiček obstaja, žal pa velikokrat ni tako, in ljudje živijo brez tega zavedanja, saj jim razum, ki je iz mrtve materije (približno 1,5 kg mesa), govori nasprotno. 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Iz tega sledi: Dejstvo, da ljudje govorimo o Božičku je dokaz, da obstaja. Če nebi obstajal, nihče nebi govoril o njem. Božiček torej obstaja, samo to ni na nivoju uma ampak na nivoju spoznanja, presežnosti. Nekje do 30 leta naj bi ljudje spoznali, da Božiček obstaja, žal pa velikokrat ni tako, in ljudje živijo brez tega zavedanja, saj jim razum, ki je iz mrtve materije (približno 1,5 kg mesa), govori nasprotno. Ja, tale kratkoviden fail od Violinistke, ali Violinista nisem hotel komentirati, kajti dobro je mislil, a le slabo razložil . Da se bolje razjasnimo : Zraka še Nikoli Nihče Ni videl, pa ga vsi čutimo , ker ga dihamo , uporabljamo, intorej Vemo da obstaja in tako poznamo njegova Učinkovanja http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Gremo naprej : Ko pogledam v vtičnico, v njej ne vidim nobene elektrike, ... ko pa priključim nanjo napravo, pa še prehitro Spoznam Učinke njene Energije http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Pa stopnjujmo naprej ; Svetlobe tudi še Nihče Nikoli Ni Nikjer videl http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Vidi se Le Predmet ki je osvetljen . Hkrati pa Vsi Dobro Poznamo Učinke Svetlobe na Temperaturo Površine ali na pomladno ozelenenje rastlin http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Pa pojdimo še malo naprej : Temperature tudi še Nikoli Nihče Ni videl , pa Vsi Poznamo njene Učinke http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Pa stopnjujmo še malo : Magnetne Sile tudi še Nihče Nikoli Ni videl, pa Vsi še predobro Vemo da obstaja ; poznamo njene učinke . In isto Je pri Gravitaciji http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Nihče je Nikoli ni videl . Poznamo pa jo prek njenih delujočih sil . In, tako bi lahko stopnjevali še kar nekaj časa ... Na Koncu Vseh "nevidnih" Sil in Energij, pa bi prišli do Največje + Najmočnejše Sile-Energije , ki je sam Bog - Stvarnik od Večnosti . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Lep pozdrav tistim, ki to zmorejo vsaj malo Razumeti z Srcem , kajti z Razumom je to seveda Nemogoče . B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Ja, tale kratkoviden fail od Violinistke, ali Violinista nisem hotel komentirati, kajti dobro je mislil, a le slabo razložil . Da se bolje razjasnimo : Zraka še Nikoli Nihče Ni videl, pa ga vsi čutimo , ker ga dihamo , uporabljamo, intorej Vemo da obstaja in tako poznamo njegova Učinkovanja http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Gremo naprej : Ko pogledam v vtičnico, v njej ne vidim nobene elektrike, ... ko pa priključim nanjo napravo, pa še prehitro Spoznam Učinke njene Energije http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Pa stopnjujmo naprej ; Svetlobe tudi še Nihče Nikoli Ni Nikjer videl http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Vidi se Le Predmet ki je osvetljen . Hkrati pa Vsi Dobro Poznamo Učinke Svetlobe na Temperaturo Površine ali na pomladno ozelenenje rastlin http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Pa pojdimo še malo naprej : Temperature tudi še Nikoli Nihče Ni videl , pa Vsi Poznamo njene Učinke http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Pa stopnjujmo še malo : Magnetne Sile tudi še Nihče Nikoli Ni videl, pa Vsi še predobro Vemo da obstaja ; poznamo njene učinke . In isto Je pri Gravitaciji http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Nihče je Nikoli ni videl . Poznamo pa jo prek njenih delujočih sil . In, tako bi lahko stopnjevali še kar nekaj časa ... Na Koncu Vseh "nevidnih" Sil in Energij, pa bi prišli do Največje + Najmočnejše Sile-Energije , ki je sam Bog - Stvarnik od Večnosti . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Lep pozdrav tistim, ki to zmorejo vsaj malo Razumeti z Srcem , kajti z Razumom je to seveda Nemogoče . B. + # poglej vse to je dokazano bog še ni bil dokazan vsaj ta bog ne k večina ljudi misli da je. jaz sem ti prej rekla da je veliki duh skupek vsega pa si mi rekel da sem v zmoti ti pa praviš da je bog največja energija povej mi pol kaj je to? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Iz tega sledi: Dejstvo, da ljudje govorimo o Božičku je dokaz, da obstaja. Če nebi obstajal, nihče nebi govoril o njem. Božiček torej obstaja, samo to ni na nivoju uma ampak na nivoju spoznanja, presežnosti. Nekje do 30 leta naj bi ljudje spoznali, da Božiček obstaja, žal pa velikokrat ni tako, in ljudje živijo brez tega zavedanja, saj jim razum, ki je iz mrtve materije (približno 1,5 kg mesa), govori nasprotno. Ja, obstaja Božiček (božični duh), obstajajo vile, deve, škrati..obstajajoangeli..taki s krili in brez..Obstajajo ljudje, ki iščejo Boga, obstajajo tisti, ki ga najdejo, ki verjamejo v Boga, verujejo in tisti, ki se zavedajo prisotnostbožjega duha v vsem, kar je okrog nas. In obstajajo tisti, ki dvomijo, ki ne verjamejo...Obstajajo tisti, ki se sprašujejo..Kdo sem?..Sem?..Sem oče, mama..semzdrav..sem bolan..sem to, kar mislim, da sem..ali to, kar drugi mislijo, da sem?..Sem 1,5 kg možganov?..Ali sem veliko več od tega?..Koga prepričuješ, da ni Boga?..Sebe?.. 1 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Ja, obstaja Božiček (božični duh), obstajajo vile, deve, škrati..obstajajoangeli..taki s krili in brez..Obstajajo ljudje, ki iščejo Boga, obstajajo tisti, ki ga najdejo, ki verjamejo v Boga, verujejo in tisti, ki se zavedajo prisotnostbožjega duha v vsem, kar je okrog nas. In obstajajo tisti, ki dvomijo, ki ne verjamejo...Obstajajo tisti, ki se sprašujejo..Kdo sem?..Sem?..Sem oče, mama..semzdrav..sem bolan..sem to, kar mislim, da sem..ali to, kar drugi mislijo, da sem?..Sem 1,5 kg možganov?..Ali sem veliko več od tega?..Koga prepričuješ, da ni Boga?..Sebe?.. sej pravim 100 ljudi pove isto laž in nastane resnica, čisto preprosto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 "Ne raziskuj imena Boga, ker ga ne boš našel.Vse, na kar se obračamo z imenom, je dobilo nazivod tistega, kar je vrednejše...Torej, kdo je tisti, ki je dal Bogu ime? Bog ni ime za Boga, pačpa namig o tem,kaj si predstavljamo o njem.."(Paramahansa Yogananda) Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 "Ne raziskuj imena Boga, ker ga ne boš našel.Vse, na kar se obračamo z imenom, je dobilo nazivod tistega, kar je vrednejše...Torej, kdo je tisti, ki je dal Bogu ime? Bog ni ime za Boga, pačpa namig o tem,kaj si predstavljamo o njem.."(Paramahansa Yogananda) torej ostani ignorat in slepo sledi.zdaj so časi ko ima bog že ime ljudipa zanima kaj je bog.torej je treba to stvar nekako imenovati in raziskati.saj na miljone ljudi umira zaradi njega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stormrider 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Na Koncu Vseh "nevidnih" Sil in Energij, pa bi prišli do Največje + Najmočnejše Sile-Energije , ki je sam Bog - Stvarnik od Večnosti . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Ampak to kar zgoraj omenjaš je samo interakcija materije in se da dovolj dobro empirično dokazati in preveriti. Če bi znal kdo kaj podobnega narediti za Boga, jaz ne bi imel nobenega problema verjeti da obstaja. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stormrider 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 (popravljeno) Ja, obstaja Božiček (božični duh), obstajajo vile, deve, škrati..obstajajoangeli..taki s krili in brez..Obstajajo ljudje, ki iščejo Boga, obstajajo tisti, ki ga najdejo, ki verjamejo v Boga, verujejo in tisti, ki se zavedajo prisotnostbožjega duha v vsem, kar je okrog nas. In obstajajo tisti, ki dvomijo, ki ne verjamejo...Obstajajo tisti, ki se sprašujejo..Kdo sem?..Sem?..Sem oče, mama..semzdrav..sem bolan..sem to, kar mislim, da sem..ali to, kar drugi mislijo, da sem?..Sem 1,5 kg možganov?..Ali sem veliko več od tega?..Koga prepričuješ, da ni Boga?..Sebe?.. Saj neobstoj Boga sploh nisem omenil. Ampak dejstvo, da lahko govoriš o neobstoju Boga je dokaz, da ne obstaja. Če bi obstajal, potem po tvoji logiki, ne bi mogli govoriti o njegovem neobstoju. Popravljeno 6. maj 2012 -> Stormrider Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Iz tega sledi: Dejstvo, da ljudje govorimo o Božičku je dokaz, da obstaja. Če nebi obstajal, nihče nebi govoril o njem. Božiček torej obstaja, samo to ni na nivoju uma ampak na nivoju spoznanja, presežnosti. Nekje do 30 leta naj bi ljudje spoznali, da Božiček obstaja, žal pa velikokrat ni tako, in ljudje živijo brez tega zavedanja, saj jim razum, ki je iz mrtve materije (približno 1,5 kg mesa), govori nasprotno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 poglej vse to je dokazano bog še ni bil dokazan vsaj ta bog ne k večina ljudi misli da je. jaz sem ti prej rekla da je veliki duh skupek vsega pa si mi rekel da sem v zmoti ti pa praviš da je bog največja energija povej mi pol kaj je to? Glej, ta Veliki Duh, ki nas vse oskrbuje z Vsem , Je Nad Vsem . To je To Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Glej, ta Veliki Duh, ki nas vse oskrbuje z Vsem , Je Nad Vsem . To je To jaz pa pravim da je del nas in mi smo del njega 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Ampak to kar zgoraj omenjaš je samo interakcija materije in se da dovolj dobro empirično dokazati in preveriti. Če bi znal kdo kaj podobnega narediti za Boga, jaz ne bi imel nobenega problema verjeti da obstaja. Čuj, ... a pa ti " majstr' " Sploh Veš ; kaj je bilo Prej ; materija, ali Energija iz katere je bila ustvarjena materija x?x x?x Ko boš to razložu, se bova pa naprej gučala . lp do tedaj, ajd' , čaw Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Čuj, ... a pa ti " majstr' " Sploh Veš ; kaj je bilo Prej ; materija, ali Energija iz katere je bila ustvarjena materija x?x x?x Ko boš to razložu, se bova pa naprej gučala . lp do tedaj, ajd' , čaw poglej prvo je bila energija pol pa materija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 jaz pa pravim da je del nas in mi smo del njega Ja, Tudi Imaš prav delno ! Smo del Njega, kajti sestavljeni smo iz Delov Njegove Energije http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Ampak , še Vedno je tudi nad Vsem + Vsemi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Lp + # poglej prvo je bila energija pol pa materija. Nooooo, ti bejba to že dobro veš. Kul Super Torej Ampak naj še oni tipun to razloži kako se to dozdeva njemu Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stormrider 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Čuj, ... a pa ti " majstr' " Sploh Veš ; kaj je bilo Prej ; materija, ali Energija iz katere je bila ustvarjena materija x?x x?x Ko boš to razložu, se bova pa naprej gučala . lp do tedaj, ajd' , čaw Ali ni materija energija? Pa tudi če ni, zakaj bi bilo to pomembno? Kure dokazano obstajajo. Vprašanje ali je bila prej kura ali jajce, na to ne vpliva. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Ali ni materija energija? Pa tudi če ni, zakaj bi bilo to pomembno? Kure dokazano obstajajo. Vprašanje ali je bila prej kura ali jajce, na to ne vpliva. Zato, ker očitno nisi prišel dlje od interakcij materije, namesto da bi prodrl Globje : do "interakcij Energije" . Zato je z teboj težko govorit o Duhovnih-Energijskih zadevah . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stormrider 6. maj 2012 Prijavi Deli 6. maj 2012 Zato, ker očitno nisi prišel dlje od interakcij materije, namesto da bi prodrl Globje : do "interakcij Energije" . Zato je z teboj težko govorit o Duhovnih-Energijskih zadevah . Lp + #Saj ti nisi prišel nič Globlje (karkoli že to pomeni ). Naštevaš zrak, temperaturo, elektriko, magnetizem, ... (interakcije materije), ki so zelo dobro empirično dokazane, potem pa neutemeljeno in brez pojasnila skočiš na Najvišljo-Duhovno-Silo-Energijo-Stvarnik-Bog-Večnosti. Zanimivo je tudi, da si pri vseh interakcijah materije naštel preverljive učinke po katerih jih preprosto prepoznamo, ko si pa skočil na Najvišljo-Duhovno-Silo-Energijo-Stvarnik-Bog-Večnosti pa nič. Samo omenil si, da to ni, tako kot pri obstoju Božička, stvar razuma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.