Skoči na vsebino

Bog

anarhist

Recommended Posts

En šnelkurs iz kvantne fizike (čakaj,čakaj, a nisi ravno ti nekje omenjala obvladovanje kvantne fizike?): materija in energija sta eno in isto - to je lepo razvidno iz slavne enačbe E=mc2

nikoli nisem rekla da obvladam, rekla sem da ljudje ki se okvarjajo z zdravljenjem nimajo pojma o kavntni fiziki.

poglej ne vem če se lahko življenje opiše z enačbo

Deli na socialnih omrežjih

Princip nedoločenosti in teorija relativnosti opisujeta svet na isti ravni pojavov, na kateri ne moremo več ločevati delcev (materije) in valovanja - torej nivo kvantne fizike. Zato je v primeru, ko govorimo o zelo poljudnih zadevah na tem nivoju opisovanja pojavov ločevanje fizikalnih teorij pravzaprav nepotrebno cepidlačenje - vsi dobro vemo, v čem je point, a ne. Če je pa že govor o Bogu in kvantni fiziki (ali teoriji relativnosti), je pa zanimivo, da se v Einsteinovih časih razvila zelo burna debata o bogu med fiziki. In še vedno nismo pogruntali nič novega na to temo, in zelo verjetno tudi mi na tem forumu ne bomo. Verjetno bi bilo bolje vzeti v roke zenovske koane, iti nekam v eno vukojebino in jih mal študirati. Ko jih ima um že čist dovolj in preveč in se neha naprezat, se pa mogoče res kaj posveti v zvezi z Bogom.

verjetno poznaš tisto povezavo ko številke povezuješ skupaj ali točke in potlej postane lik tako vse deluje ko se najmanjši delci povežejo oziroma zavibrirajo nastane materija ali predmet ali mi ali pač vse kar je nasvetu.

nikoli nisem rekla da obvladam, rekla sem da ljudje ki se okvarjajo z zdravljenjem nimajo pojma o kavntni fiziki.

Ne, življenja ne, odnos med materijo in energijo pa precej dobro. Znanje o kvantni fiziki ima zelo malo ljudi, pa še to po mojih izkušnjah nima veze s tem ali si zdravilec (in kako dober si). Nobenega kvantnega fizika ne poznam, ki bi bil tudi zdravilec - kar sicer nikakor ne pomeni, da jih sploh ni, so pa (če so) redki; obvladovanje kvantne fizike še ne pomeni, da boš znal hoditi po vodi. In obratno - vodohodci niso vsi glih kvantni fiziki, je pa res da poznajo svet izven zakonov klasične mehanike, vsaj iz izkušnje, vendar to še ni kvantna fizika (mogoče jo pa v nekem smislu lahko celo presega)

zanimiva izjava nekoga z veliko znanja

izraža pa juniorsko dušo z močno materialističnim delovanjem

Zanimiva izjava za nekoga ki ima v nicku "shaman", vidi pa samo grobi materializem ne pa še ostalih stvari (večplastno)...zelena barva je najbolj naravna in harmonična, pomirja, je povezana z naravo, itd...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Ezoteriki (sem spadajo tudi tapravi kabalisti) so lepo napisali formulo 3+4+3=10...to je okultni oz. numerični zapis življenja...potem naj pa razume kdor more...to se da ponazoriti tudi z geometrijskimi liki- eden znotraj drugega, okoli pa krog...samo malo za okusit o čem se gre...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Tajni Nauk Stih 4

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Pisano J e :

"Blagoslovljen naj bo narod, ki je celo na denar natisnil Moje Ime "

svašta! In kje je to pisano? Sam ne mi rečt, da v Bibliji! xsmx

In Točno To se je na tem Planetu zgodilo Le Ameriki http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Zato se bo Prebujenje Človeštva Začelo Najprej v Ameriki http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Ti Boga! A tko je to s tem ameriškim Bogom in Dnarjem! Jaz sem pa leta preživela v zmoti, da je Američanom Dnar Bog, se prav da verjamejo v Dnar namest v Boga in majo zato ta napis na dnarju (obnašajo se res tko -no, vsaj zelo veliko njih)

Jaz sem kar nekaj časa preživela v ZDA in moram priznat, da se mi ni zdela prav nič blagoslovljena država. Sem se kar z veseljem vrnila v tole našo od Boga pozabljeno Slo.

Tako Pravi Bog-Stvarnik od Večnosti.

:att: A ti je to Bog osebno izpovedal? Al mogoče tud to v Bibliji piše?

Amen. x:)x

Ne, življenja ne, odnos med materijo in energijo pa precej dobro. Znanje o kvantni fiziki ima zelo malo ljudi, pa še to po mojih izkušnjah nima veze s tem ali si zdravilec (in kako dober si). Nobenega kvantnega fizika ne poznam, ki bi bil tudi zdravilec - kar sicer nikakor ne pomeni, da jih sploh ni, so pa (če so) redki; obvladovanje kvantne fizike še ne pomeni, da boš znal hoditi po vodi. In obratno - vodohodci niso vsi glih kvantni fiziki, je pa res da poznajo svet izven zakonov klasične mehanike, vsaj iz izkušnje, vendar to še ni kvantna fizika (mogoče jo pa v nekem smislu lahko celo presega)

jaz pa mislim da dober zdraviles, bi moral vedeti veliko o kvantni fizik,(fiziki ,biologiji ,psihologiji, astrologiji,anatomijo človeka, sploh pa ko se zdravi z energijo kot reiki in zdaj novi izum reconnaction) če zdravi z energijo, samo da jo pravi zdravilci verjetno ne imenuje tako, ampak pač razume delovaanje energije. verjetno staroselci ne bodo imenovali zdravljenja z energijo kvantna fizika.kajti, ja kot praviš dober zdravilec,presega omejitve.recimo na duhovni univerzi bi morali učiti vse to, mogoče učijo ne vem ....

je pa razumevanje kvantne fizike dober začetek za zdravilstvo.

na podlagi česa sloni reiki,oni govorijo božja energija ali sem orodje višjega bitja kar ni res,če bi vedeli malo več o kvantni fiziki bi mogoče lažje in zares koga pozdraviliin dali modrost naprej tako pa je svet tam kjer je,nikjer in povsod

mislim da čistost nima nobene zveze z znanjem.

najlepše ponazoriš svojo čistost s preprostostjo in iskrenostjo.

Preprost iskren in zabit ou jes, ima veze ali ne nevednost ravno ni za zgled.

Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "

Christopher McCandless

jaz pa mislim da dober zdraviles, bi moral vedeti veliko o kvantni fizik,(fiziki ,biologiji ,psihologiji, astrologiji,anatomijo človeka, sploh pa ko se zdravi z energijo kot reiki in zdaj novi izum reconnaction) če zdravi z energijo, samo da jo pravi zdravilci verjetno ne imenuje tako, ampak pač razume delovaanje energije. verjetno staroselci ne bodo imenovali zdravljenja z energijo kvantna fizika.kajti, ja kot praviš dober zdravilec,presega omejitve.recimo na duhovni univerzi bi morali učiti vse to, mogoče učijo ne vem ....

Verjetno res kvečjemu koristi, ker človek, ki ima eno solidno znanje, mora pa res že hudo lagati samemu sebi, če hoče prodajati prazno slamo, s prazno glavo gre to verjetno lažje x;)x

Ni pa nujno, da je to ravno šolsko znanje. Pomislila sem na našo sosedo, ki je sicer kmetica, ima komaj osnovno šolo (še to ne vem, če čist do konca), pa je taka zdravilka, da kapo dol. Ne vem sicer, če glih hodi po vodi x;)x , definitivno pa razume stvari in pozna vsako zel daleč naokrog.

Verjetno res kvečjemu koristi, ker človek, ki ima eno solidno znanje, mora pa res že hudo lagati samemu sebi, če hoče prodajati prazno slamo, s prazno glavo gre to verjetno lažje x;)x

Ni pa nujno, da je to ravno šolsko znanje. Pomislila sem na našo sosedo, ki je sicer kmetica, ima komaj osnovno šolo (še to ne vem, če čist do konca), pa je taka zdravilka, da kapo dol. Ne vem sicer, če glih hodi po vodi x;)x , definitivno pa razume stvari in pozna vsako zel daleč naokrog.

ja se strinjam.šolska izobrazba je prej ovira kot pa pot k zdravilstvu. :vragec:

ja za naše pojme bi lahko rekli da je dobra zdravilka, lahko bi ji pa rekli samo zeliščarka.kar je ENA osnovnih stvari za dobrega zrdavilca.

v drugem delu matrice je super nakazano.....

Barbara Ann Brennan je primer ..od fizičarke do zdravilke

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

na podlagi česa sloni reiki,oni govorijo božja energija ali sem orodje višjega bitja kar ni res,če bi vedeli malo več o kvantni fiziki bi mogoče lažje in zares koga pozdraviliin dali modrost naprej tako pa je svet tam kjer je,nikjer in povsod

Samo majhen komentarček...Kakor je meni znano se duhovna univerza ne ukvarja striktno s področjem zdravljenja, ampak z osnovami duhovnosti- kaj je Bog, duša, energijska telesa, aura, ipd...

Zdravilcu po mojem mnenju sploh ne bi bilo treba vedeti toliko veliko o kvantni fiziki, mogoče samo osnove in kakšne res hude detajle pač za tisto kar bi se kao specializiral oz. mu bolje leži...če ne bi lahko študiral cel svoj life...dobri zdravilci itak še kaj študirajo in se izpopoljnjujejo med delom samim...

Reconnection se mi pa ne da izgubljat besed...na kratko povedano...to ni nobena nova energija...seže malo višje kot klasični reiki...podobno je temu kar nekateri zdravilci že itak izvajajo kot povezavo gor-dol, razlikuje se samo po izvedbi in povezavi določenih energijskih centrov...lahko pa sproži malo močnejše procese pri tistemu, ki ni nikoli kaj delal na sebi. V tem primeru mora tisti, ki je čaral vedeti kako ukrepat. Kaj to pomeni in kako se kaže pa no comment...

Ne vem pa kaj te take stvari toliko motijo...v bistvu se mi sanja, ker sem šel čez take in podobne faze...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Samo majhen komentarček...Kakor je meni znano se duhovna univerza ne ukvarja striktno s področjem zdravljenja, ampak z osnovami duhovnosti- kaj je Bog, duša, energijska telesa, aura, ipd...

Zdravilcu po mojem mnenju sploh ne bi bilo treba vedeti toliko veliko o kvantni fiziki, mogoče samo osnove in kakšne res hude detajle pač za tisto kar bi se kao specializiral oz. mu bolje leži...če ne bi lahko študiral cel svoj life...dobri zdravilci itak še kaj študirajo in se izpopoljnjujejo med delom samim...

Reconnection se mi pa ne da izgubljat besed...na kratko povedano...to ni nobena nova energija...seže malo višje kot klasični reiki...podobno je temu kar nekateri zdravilci že itak izvajajo kot povezavo gor-dol, razlikuje se samo po izvedbi in povezavi določenih energijskih centrov...lahko pa sproži malo močnejše procese pri tistemu, ki ni nikoli kaj delal na sebi. V tem primeru mora tisti, ki je čaral vedeti kako ukrepat. Kaj to pomeni in kako se kaže pa no comment...

Ne vem pa kaj te take stvari toliko motijo...v bistvu se mi sanja, ker sem šel čez take in podobne faze...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

vse lepo in prav ampak kaj je pol point zdravljenja če ljudje še vedno verjamejo v čudeže. zakaj bi pol ljude sploh kaj naredili, če imajo v glavi da bodo vsi drugi namesto njih, jaz mislim da je treba delat stvari ki resnično vodijo k videnju in ne neke igrice ki ljudi držijo da ne morejo zares zrasti, zraven pa pobirajo velike denarce....

drugače pa izpopolnujemo se celo življenje in na koncu bi morali imeti več moči ne pa da vsi umrejo pred časom in bolani.to ni naravno.

glede duhovne univerze pa pod duhovnost spada vse tudi politika, če ne vemo kaj se dogaja po svetu in če smo ignorantski do določenih zadev,kako boš potlej razumel sočloveka in njegove težave.

najbolj glupa mi je k rečejoha mene pa ne zanima politika ali pa mene ne zanima črna magija bi se dalo naštevati....ali kot sin ki me v določenih temah ignorira ker ne mara kritike zraven bi se pa lahko kaj naučil, če že nič drugega potrplenja in recimo kaj drugi mislijo. kritika naj bi bila nasvet ali pač drugo videnje. ne pa nekaj slabega.

vse lepo in prav ampak kaj je pol point zdravljenja če ljudje še vedno verjamejo v čudeže. zakaj bi pol ljude sploh kaj naredili, če imajo v glavi da bodo vsi drugi namesto njih, jaz mislim da je treba delat stvari ki resnično vodijo k videnju in ne neke igrice ki ljudi držijo da ne morejo zares zrasti, zraven pa pobirajo velike denarce....

drugače pa izpopolnujemo se celo življenje in na koncu bi morali imeti več moči ne pa da vsi umrejo pred časom in bolani.to ni naravno.

glede duhovne univerze pa pod duhovnost spada vse tudi politika, če ne vemo kaj se dogaja po svetu in če smo ignorantski do določenih zadev,kako boš potlej razumel sočloveka in njegove težave.

najbolj glupa mi je k rečejoha mene pa ne zanima politika ali pa mene ne zanima črna magija bi se dalo naštevati....ali kot sin ki me v določenih temah ignorira ker ne mara kritike zraven bi se pa lahko kaj naučil, če že nič drugega potrplenja in recimo kaj drugi mislijo. kritika naj bi bila nasvet ali pač drugo videnje. ne pa nekaj slabega.

Zakaj pa ne zastaviš tega vprašanja tudi uradni medicini...prenažiranje s sladkarijami, cigarete, droga, alkohol, ponočevanje...potem pa sladkorna, rak, odpoved ledvic, itd...pri teh zadevah se pač obrača veliko denarja...

Duhovna univerza- napisal sem osnove- tja pridejo ljudje, ki recimo še nikoli niso slišali za pojem čakre, aura in druge new age izraze...tam je poudarek na čistih osnovah...Sicer bo pa sin al pa kdo drug kaj bolj vedel...Skratka namesto da se prebere kakšnih 100. duhovnih bukvic, se gre tja, plača in se dobijo skripte z povzetki...pa še malo meditacij se da skozi...Ni pa to isto kot tisti, ki ga te zadeve res zanimajo, se bolj posveča temu, išče informacije, itd... Za osebno rast in spremembo miselnosti je pa potrebno še marsikaj drugega...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Zakaj pa ne zastaviš tega vprašanja tudi uradni medicini...prenažiranje s sladkarijami, cigarete, droga, alkohol, ponočevanje...potem pa sladkorna, rak, odpoved ledvic, itd...pri teh zadevah se pač obrača veliko denarja...

Duhovna univerza- napisal sem osnove- tja pridejo ljudje, ki recimo še nikoli niso slišali za pojem čakre, aura in druge new age izraze...tam je poudarek na čistih osnovah...Sicer bo pa sin al pa kdo drug kaj bolj vedel...Skratka namesto da se prebere kakšnih 100. duhovnih bukvic, se gre tja, plača in se dobijo skripte z povzetki...pa še malo meditacij se da skozi...Ni pa to isto kot tisti, ki ga te zadeve res zanimajo, se bolj posveča temu, išče informacije, itd... Za osebno rast in spremembo miselnosti je pa potrebno še marsikaj drugega...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

jaz uradni medicini nič ne verjamem in postavljam ta ista vprašanja tudi tam sej zadnje čase vse zdravijo z antibiotiki ali pa režejo. se mi zdi da v vsej zgodovini ni bilo toliko primerov ki jim ne bi znali podati diagnoze.

sem sama probala duhovno univerzo,ampak zato da bi imela papir ker ga pač zdaj zahtevajo če se ukvarjaš pač z duhovnostjo in ja da se kaj naučim, pa kot sem rekla kolikor sem potrpežljiva in marsikaj lahkoo preslišim in sem odprta enostavno nisem mogla zdržati več kot pol leta.

kot pravijo vse ni za vsakogar... .in če se pri enčbah zmotiš že na začetku bo tudi na koncu rezultat narobe pa če ti bo vmes vse logično

jaz uradni medicini nič ne verjamem in postavljam ta ista vprašanja tudi tam sej zadnje čase vse zdravijo z antibiotiki ali pa režejo. se mi zdi da v vsej zgodovini ni bilo toliko primerov ki jim ne bi znali podati diagnoze.

sem sama probala duhovno univerzo,ampak zato da bi imela papir ker ga pač zdaj zahtevajo če se ukvarjaš pač z duhovnostjo in ja da se kaj naučim, pa kot sem rekla kolikor sem potrpežljiva in marsikaj lahkoo preslišim in sem odprta enostavno nisem mogla zdržati več kot pol leta.

kot pravijo vse ni za vsakogar... .in če se pri enčbah zmotiš že na začetku bo tudi na koncu rezultat narobe pa če ti bo vmes vse logično

Pri uradni medicini so danes diagnoze le približne...sem enkrat gledal tiste njihove šifrante...za nekatere od tistih bi morali narediti zelo natančne preiskave kar se pa v praksi ne dela...postavi se pač neka podobna diagnoza, ki paše v tisti sklop...treba je vedeti da je večina bolezni zelo podobnih...v realnosti to ni tak problem, razen takrat ko res zašuštrajo al pa spregledajo raka v zgodnjih fazah...nimajo vsi raki hudih in bolečih simptomov...pri nekaterih se pokaže šele proti koncu...

To je isto kot pri šolah za zdravilce...nekateri že poznajo osnove, vejo stvari, ki jih tam sploh ne omenjajo, daleč presegajo učno snov, manjkajo pa jim mogoče kakšni deatjli al pa nimajo znanja o kakšni čisto preprosti zadevi...al imajo pa kakšne podzavestne programčke in se ne znajo prilagodit...Drugače pa jaz nič ne vem, da je treba imeti pri nas kakšen papirček o temu...mislim, da še zmeraj ni nič dorečeno kaj in kako...je pa res, da ne sledim več trenutnemu dogajanju...bodo že kje uradno objavili ko bo zakon sprejet, če ga že niso...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

o šoli si lahko pogledaš/te na njihovi spletni strani cdk.si. program je javen in navedene so tudi cene.

na šoli imajo 4 programe, tudi "zdravilskega".

• Lajkam 3
  • Buuuu 2

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Sin hvala za podroben info o duho0vni univerzi (*še cenik si pozabil).

sem morala gor pogledat, v kateri temi sem. xrolleyesx

• Lajkam 2
  • Buuuu 2

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hej hej ljudje v ameriki povzročajo vojno po celem svatu, sej tebi se to zdi normalno meni se zdi da včasih nimaš sočutja do ljudi.kašna vera je to oziroma duhovnost

Hoj, hoj, Amerika je Svetovni Policaj, da dela vsaj malo reda-miru, ker drugače bi se tisti bolj nasilni narodi popolnoma dotolkli med sabo .

Resda pa ima tudi Amerika grehe-napake, kot tudi vsak narod, in bo kmalu tudi ona na vrsti da plača davek/kazen za vse krivice ki jih je storila.

In, brez panike, imam več sočutja kot ti . Vendar se določene stvari žal morajo zgoditi, ker Bo Prišlo do "Ločitve Človeštva" na dobre + slabe .

In, če bodo slabi ostali, bodo pokvarili še tiste preostale dobre . Zato bodo morali oditi .

Žal druge rešitve več ni , kot pa "Veliko Čiščenje".

Lep pozdrav iz Duhovnih nižav, nekoč višav, čav .

Amerika ..svetovni policaj?..Ali rabelj..navidezni red dela samo tam, kjer ima svoje lopovske interese..

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Točn' Tko !!!

Namreč, te šole so žal "pretoge" , in "prepočasne" , zato napačne , oziroma Nevredne.

So bile nekoč na Planetu že tudi Boljše Šole, Ampak so jih bedniki žal rajši ukinili .

Takih Šol si sedaj sploh nezmorete zamišljati, kakršne naj bi bile .

Bom enkrat razložil o teh "Šolah za Življenje" , ampak zdaj moram žal iti na intervencijo .

Lp + #

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Vendar se določene stvari žal morajo zgoditi, ker Bo Prišlo do "Ločitve Človeštva" na dobre + slabe .

In, če bodo slabi ostali, bodo pokvarili še tiste preostale dobre . Zato bodo morali oditi .

Da še mal dodam.

Na to našo zemljo prihaja Novi Jeruzalem (je-ruh-za-lem, to je prestol za Velikega Kralja), in iz prve šole za vzojo Božjih otrok v celotnem stvarstvu se bo se bo ta naš svet spremenil v sedež, kjer bo bival Stvarnik. In tisti, ki ne bodo mogli vstopiti v Novi Jeruzalem, bodo pač morali oditi s tega planeta. Na kakšen drug svet.

• Lajkam 2
  • Buuuu 3

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

A na drug svet jih boste pa katapultirali http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif
  • Lajkam 2
  • Buuuu 1

Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "

Christopher McCandless

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...