Liam 16. maj 2012 Prijavi Deli 16. maj 2012 In ravno Bojante vse ve, vse lahko pravilno presodi, skratka mali in veliki vsevedec.Bolj kot poduhovljen, se mi zdi da je duhoviten, ali duhoviden.Ma s kom se grem jaz ukvarjat...............lol Duhovit si res . Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2012 Prijavi Deli 16. maj 2012 Zdaj je pri meni, ravno odpirava buteljko domačega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 16. maj 2012 Prijavi Deli 16. maj 2012 Zdaj je pri meni, ravno odpirava buteljko domačega. A tako , to sta najbrž na kakem višjem nivoju kajne . Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2012 Prijavi Deli 16. maj 2012 A tako , to sta najbrž na kakem višjem nivoju kajne . Ja, na barskem stolčku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. maj 2012 Prijavi Deli 16. maj 2012 sveto pismo je bilo v 4. stoletju napisano za potrebe Rima ... torej zdajšnje RKCpreko 12000 izvornih dokumentov je bilo uničenih ... da kdo nebi ugotovil prevare ... in največje zarote zadnjih 1600 let ...vsak papež od prvega do zadnjega je antikrist na 33. stopnji ... torej princ teme ...kdorkoli širi to biblijsko manipulacijo je ali neveden ali agent vatikana ...ali pa tretja varinta : neveden in tako zlorabljen od vatikana jezus je drugačna oseba , kot se go prestavlja ... in če bi se ponovno inkarniral ... se nebi hvalil na glas s tem, ker bi ga vatikan takoj likvidiral ... bil bi prenevaren Glej, nevednež : Gospod Stvarnik Jezus-Jehova-Sabaot se NEBO Nikoli Več Inkarniral http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Kot Prvo ti Mora To Biti jasno .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Prišel pa Bo Kmalu Nazaj na ta Planet , vidno , in sicer v Svojem Poduhovljenem Telesu . Če ti je zdaj kaj več jasno. Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2012 Prijavi Deli 16. maj 2012 jaaa ... in najprej se oglasi pri tebi ... ti prinese rože ... pa tak ,........pa malo pameti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. maj 2012 Prijavi Deli 16. maj 2012 sveto pismo je bilo v 4. stoletju napisano za potrebe Rima ... torej zdajšnje RKCpreko 12000 izvornih dokumentov je bilo uničenih ... da kdo nebi ugotovil prevare ... in največje zarote zadnjih 1600 let ...vsak papež od prvega do zadnjega je antikrist na 33. stopnji ... torej princ teme ...kdorkoli širi to biblijsko manipulacijo je ali neveden ali agent vatikana ...ali pa tretja varinta : neveden in tako zlorabljen od vatikana jezus je drugačna oseba , kot se go prestavlja ... in če bi se ponovno inkarniral ... se nebi hvalil na glas s tem, ker bi ga vatikan takoj likvidiral ... bil bi prenevarenV 4. stoletju so v Rimu določili, kaj bodo priznali v nabor Svetega pisma, ne pa, da bi bilo napisano v 4. stoletju Ne pisat neumnosti. Je pa mal hecn, svoje čase je RKC strogo prepovedovala branje Svetega pisma. Še grško se je bilo prepovedano učit, da kdo ne bi bral grškega. So ga pa začel prvi tiskat in širt protestantje oziroma reformatorji, in to v nasprotju z interesi Vatikana, zaradi tega so se začele velike vojne. Če bi Sveto pismo res ponaredili, bi not napisal, da je treba kupovat drage odpustke, da prideš v nebesa. Pa nič takega ne piše not. No, mogoče piše, pa sem spregledal A so bli torej protestantje agenti Vatikana, ker so širl sveto pismo A ne bi bilo za Vatikan lažje, če bi ga sami širl, kot pa da so strogo prepovedal branje, pol pa najel agente, ki so ga širl In kakšna oseba je bil Jezus po tvoje? Hipi in komunist Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. maj 2012 Prijavi Deli 16. maj 2012 Ni mi čisto jasno kaj si hotel povedati s tem razodetjem... Kar jaz takoj opazim je simbolika črk- alfa in omega in števil- 3, 4, 7, 12...opis kristalov in geometrijskih likov mi je tudi sumljivo...je še par drugih stavri, ampak pustimo to... Da ne odugovlačim...meni se sploh ne sanja kaj je pomen tega besedila, ker za moje pojme tega ne gre razumet dobesedno...tisto s številkami je pa namig za dušo, subtilna telesa in določene stvari, ki grejo zraven...Predpostavljam, da je to prepis enega starejšega dela, malo prilagojen po krščanski meri, ker se mi ime Kristus zdi nekako vsiljeno. Razen, če ni nek krščanski mistik to ime uporabil kot metaforo ali simboliko za nekaj drugega oz. z nekim določenim namenom...tudi to je možno... In ker sem jaz preveč glup, da bi razumel take bajke, čakam na podnapise oz. nekoga, da mi pretolmači...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gifPo svoje imaš prav, apokalipsa je res pisana v prispodobah, in je dokaj težko razumljiva. Za razumevanje si lahko pomagaš s knjigo Kristusov prihod. Ni pa prepis kakšnega starejšega dela, ampak je to apostol Janez napisal na stara leta, v jeziku prispodo, kot se še danes uporablja na orientu, in se je včasih uporabljalo, ko so bili ljudje bliže svojemu izvoru in duhovnemu svetu. Ime Kristus pa je iz grškega Hristos, kar pomeni meziljeni (hebrejsko Masijah ali Mosijah), poslovenjeno mesija. Tukaj gre za sopomenke. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. maj 2012 Prijavi Deli 16. maj 2012 obstajajo trije principi : 1. zgodovinski jezus2. jezus kot ga zlorablja religija v svojo korist3. tretji jezus ... princip božanske ljubezni - o prvem izveš, ko se malo potrudiš brskat po zgodovini- o drugem te fila religija- o tretjem si lahko prebereš pri chopri recimo in obstaja še princip hipi in komunistker, vse je iz božanske energije ... kaj drugega ne obstajaNas so v časih komunizma učil, da Jezus sploh ni obstajal In kaj uči zgodovina, kdaj naj bi bil Jezus rojen? Res je, religiozne inštitucije so nagnjene k zlorabljanju, ampak kdor ima ljubezen, tudi prepozna ljubezen In kaj je chorpa Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. maj 2012 Prijavi Deli 17. maj 2012 jaaa ... in najprej se oglasi pri tebi ... ti prinese rože ... pa tak No, tega žal nisem vreden Čutim pa, da bo ena Njegova prvih Pojav v Ameriki, potem v Evropi, potem pa tud drugod ... lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. maj 2012 Prijavi Deli 17. maj 2012 Deepak Chopra : The Third Jesus ( 3. Jezus) priporočam tudi Mooji http://www.youtube.c...0.0.TWOs3RD_c8I ha, ha, haaaaa, ... to pa so bluziči Prvovrstne klase ma, sem jih mal pogledu zdejle, na hitr', in TakoJ opazu, da Duhovna Praznina kar seka skozi njih Ubožci zmedeni, ... saj sploh nevedo o čem blebečejo Ma, da bi vsaj vedli za kaj so se inkarnirali na ta Planet z napačnim imenom "Zjm'la" Heh, ti bodo še tudi imeli dela "sami z sabo" Nič, grem se umit' zdaj . Lp + # 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. maj 2012 Prijavi Deli 17. maj 2012 Glej, nevednež : Gospod Stvarnik Jezus-Jehova-Sabaot se NEBO Nikoli Več Inkarniral http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Kot Prvo ti Mora To Biti jasno .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Prišel pa Bo Kmalu Nazaj na ta Planet , vidno , in sicer v Svojem Poduhovljenem Telesu .... Zanimiva beseda- nevednež...tale izjava je kar v redu "kiks" za moje pojme za nekoga, ki se hvali da ve več kot mi tupkoti...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Če bi poznal pomen imen, numerično vrednost in še kaj zraven, bi ugotovil, da se imena nanašajo na različne principe Boga, ki so na različnih stopnjah po hierarhični lestvici...Jehova namreč ni ime za tistega najvišjega, ampak za tistega ki je ustvaril naš planet, osončje, je pa podrejen glavnemu Šefetu... Poduhovljenemu telesu oz. fizičnemu telesu, ki ga lahko razsvetljen človek sam ustvari se pa tehnično reče "majavirupa"...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif obstajajo trije principi : 1. zgodovinski jezus2. jezus kot ga zlorablja religija v svojo korist3. tretji jezus ... princip božanske ljubezni Tehnično gledano se vsi te trije principi ne nanašajo glih na Jezusa...Jezus in Kristus sta namreč dva različna pojma...kot učenec in učitelj... Jezus iz Nazareta in Kristus nista ista oseba. Za številne kristjane je to najbolj nesprejemljiva trditev, zato zahteva podrobnejšo razlago....tralala...ne bom šel v detajle, ker sem pri nekaterih drugih temah že nakazal bistvo... Naziv Kristus se dejansko sploh ne nanaša na posameznika. To je ime za funkcijo v Hierarhiji Mojstrov modrosti, skupini razvitih bitij, ki vodijo razvoj človeštva skrito očem javnosti. Kdor koli stoji na čelu te Hierarhije, avtomatično postane svetovni učitelj. Na Vzhodu je v času, ko opravlja to nalogo, poznan kot Bodisatva....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. maj 2012 Prijavi Deli 17. maj 2012 Brezo se rima na Bluzo , ... Čuj, kaj si zdaj zmineštral tole eno večerno župo "tehniško" Eh, si tolk zbluzo, da grem kar spat Good night Slovenia, wherever you are B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 17. maj 2012 Prijavi Deli 17. maj 2012 Tehnično gledano se vsi te trije principi ne nanašajo glih na Jezusa...Jezus in Kristus sta namreč dva različna pojma...kot učenec in učitelj... Jezus iz Nazareta in Kristus nista ista oseba. Za številne kristjane je to najbolj nesprejemljiva trditev, zato zahteva podrobnejšo razlago....tralala...ne bom šel v detajle, ker sem pri nekaterih drugih temah že nakazal bistvo... Naziv Kristus se dejansko sploh ne nanaša na posameznika. To je ime za funkcijo v Hierarhiji Mojstrov modrosti, skupini razvitih bitij, ki vodijo razvoj človeštva skrito očem javnosti. Kdor koli stoji na čelu te Hierarhije, avtomatično postane svetovni učitelj. Na Vzhodu je v času, ko opravlja to nalogo, poznan kot Bodisatva....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Glej, da še enkrat ponovim, kar sem napisal včeraj."Ime Kristus pa je iz grškega Hristos, kar pomeni meziljeni (hebrejsko Masijah ali Mosijah), poslovenjeno mesija. Tukaj gre za sopomenke." In Jezus je bil res Kristus (meziljeni, Masijah ali Mosijah), ki so ga napovedovali preroki, kot je navedeno v Stari zavezi, in ga Judje še danes danes pričakujejo, ker ga niso prepoznali, čeprav je sedaj pred vrati že njegov drugi prihod. In sedaj ne bo prišel kot sin, ampak kot Oče. In kako lahko trdiš, da Jezus ni bil obljubljeni Mesija, ki ga je napovedovalo Sveto pismo? Ali pa sploh ne poznaš pomena besede Kristus, in na kaj se nanaša. Preprosto pomeni maziljeni. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 17. maj 2012 Prijavi Deli 17. maj 2012 Sam mi nismo bosanci, zato se kulturno izražaj Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 17. maj 2012 Prijavi Deli 17. maj 2012 in v mislim imam princip jezusa št. 2 jezus po principu 3 pa je bodisatva in vsak ga lahko vidi kot želi vsak ima svoj osebni pogled , ki je del evolucijeNi principa 1, pa principa 2, pa pricipa 3, to so sam nakladanja, je sam en princip. Vsaj zame. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 17. maj 2012 Prijavi Deli 17. maj 2012 Matej, 2133 »Poslušajte drugo priliko! Bil je hišni gospodar, ki je zasadil vinograd, ga obdal z ograjo, izkopal v njem stiskalnico in sezidal stolp; in dal ga je v najem viničarjem ter odpotoval. 34 Ko se je približal čas trgatve, je poslal svoje služabnike k viničarjem, da bi dobili njegov pridelek. 35 Viničarji pa so njegove služabnike zgrabili in enega pretepli, drugega ubili in spet drugega kamnali. 36 Nato je poslal druge služabnike, več kakor prej, in storili so z njimi prav tako. 37 Nazadnje je poslal k njim svojega sina, rekoč: ›Mojega sina bodo spoštovali.‹ 38 Ko pa so viničarji zagledali sina, so sami pri sebi rekli: ›Ta je dedič. Dajmo, ubijmo ga in se polastimo njegove dediščine!‹ 39 Zgrabili so ga, vrgli iz vinograda in ubili. 40 Ko bo torej prišel gospodar vinograda, kaj bo storil s temi viničarji?« 41 Rekli so mu: »Hudobneže bo kruto pokončal, vinograd pa dal v najem drugim viničarjem, ki mu bodo ob svojem času dajali pridelek.« In kot je dejal Jezus, Jaz in Oče sva eno. Gospodarjev-Očetov prihod pa je pred vrati, in časa, da ljudje stopio na pravo pot, je vse manj. Da mal razložim, za tiste, ki ne razumejo prilike. Gospodar je Stvarnik, ki je resnični lastnik vsega, kar je. Viničarji so duhovščina. Gospodarjevi služabniki pa so starozavezni preroki, ki so jih večinoma pobili, potem pa čez kakih 50 let, ko so se njihove napovedi izkazale za resnične, vključili v sveto pismo. Naprej pa sami mislite, kaj pomeni. principov je neskončno ... vsa kreacija ... ali bog ... je inteligentna živa potencialnostAmpak Jezus je sam eden, ne pa trije, kot naklada en nakldač. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. maj 2012 Prijavi Deli 18. maj 2012 težava nastopi, ko si nekdo zabetonira osebni pogled v kolektivno miselnost, ki vedno caplja vzadaj ...ker si ne upa mislit po svoje ... in potem raje verjame pravljicam, kot da bi razvijal svojo zavest samostojno ... in potem raje verjame pravljicam, kot da bi razvijal svojo domišlijo samostojno A ne , buček ? Glej, svojo zavest razvijam samostojno, po Stvarnikovih navodilih. A še kej rabiš vedet' ? Pa še pišem potlejjj' 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. maj 2012 Prijavi Deli 18. maj 2012 a se bojiš biti bosanec .... ?torej ... neobdelane strahove boš obdelal v naslednjih lajfih .... pasel boš ovce in pekel čevape ... zraven lizal mekano rakijo ... boš videl kak je fajn ... nikoli već ne boš želel biti kaj drugega ... še jezus se oglasi pri tebi in se ga skupaj nažgeta do totalke ... Hoh, hok si slep še Glej, Emanuel to že vse ve , o neobdelanih strahovih, zato mu nezmoreš razložiti nič novega , v kolikor si si to še domišljal. Si pa še zelo neresen , ko takole govoriš o opijanjanju. Tolk', da boš vedu vsaj mal, kak si znotraj v duši . Zdej pa letim na šiht. Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. maj 2012 Prijavi Deli 18. maj 2012 Glej, da še enkrat ponovim, kar sem napisal včeraj."Ime Kristus pa je iz grškega Hristos, kar pomeni meziljeni (hebrejsko Masijah ali Mosijah), poslovenjeno mesija. Tukaj gre za sopomenke." In Jezus je bil res Kristus (meziljeni, Masijah ali Mosijah), ki so ga napovedovali preroki, kot je navedeno v Stari zavezi, in ga Judje še danes danes pričakujejo, ker ga niso prepoznali, čeprav je sedaj pred vrati že njegov drugi prihod. In sedaj ne bo prišel kot sin, ampak kot Oče. In kako lahko trdiš, da Jezus ni bil obljubljeni Mesija, ki ga je napovedovalo Sveto pismo? Ali pa sploh ne poznaš pomena besede Kristus, in na kaj se nanaša. Preprosto pomeni maziljeni. Grki so imeli znanje od starejših narodov- egipčanov, kaldejcev, itd...prav tako se ponekod v Bibliji lepo vidi, da so določeni teksti samo prepis starejših zapisov, samo da so malo olepšani po krščanskih merilih...kar pa niso razumeli so pustili in kdor zna dešifrirat lahko vidi, da se nanaša na obdobje še preden se je Jezus rodil...Jezusovo življenje najbolj natančno opisujejo rokopisi, ki so jih šele pred kratkim najdli v egiptu (kumranski zapisi)...pomen takih imen so vedeli samo posvečenci, ne pa obični ljudje, zato pa obstaja danes veliko napačnih tolmačenj in ne vem kaj še vse...v Jezusovo življenje se ne bom spuščal, ker je lepo opisan v nekaterih spisih... Še enkrat bom ponovil svete spise, bajke, zgodbice je treba tudi pravilno razumet, zato se pa rabi duhovni učitelj al pa nekdo, ki je to pot že prehodil...drugače lahko komot pride do fanatizma, ipd...Da ne odugovlačim...evo bistvo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif .........God always works through agents. Always. This is true for every manifestation of God. As soon as God comes into incarnation, manifests itself at whatever level, it works through some agency or other. Itself, it is unmanifest and yet is immanent in everything that is manifest. The Christ is an agent. The Christ is not God. When I say, `the coming of Christ', I don't mean the coming of God, I mean the coming of a divine man, a man who has manifested His divinity by the same process that we are going through -- the incarnational process; gradually perfecting Himself through the initiatory process; gradually becoming more and more divine. Initiation allows a man entry, bit by bit, into the mind of God. He becomes more and more aware of the nature of reality and so more and more divine, and exhibits more and more of that divinity. The Masters have done this to the point where they are what we call perfect, but it is a relative perfection. To us, they are perfect because they have finished the experiences of this planet. But they see great realms above them, states of Being of which we can know nothing. The Christ is the Master of all the Masters, but He is not God, and never claimed to be God. He is a son of God, but then so are we. But He knows He is, and manifests it. To me, God is the sum total of all that exists in the whole of the manifested and unmanifested universe. That unmanifest -- when in incarnation, manifest -- is the Christos, the Christ Principle, the great evolutionary principle. That energy, because it is an energy -- there isn't anything else -- is not a man, but manifests through men. God can only work through agents. The degree of divinity manifested is entirely dependent on the status of the agent, the closeness of the agent to the divine mind through at-one-ment. This is the origin of Hierarchy.......... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 18. maj 2012 Prijavi Deli 18. maj 2012 Poleg te neskončnosti in vseobsežne božanskosti kar si tudi ko takole posedaš za računalnikom je dobro odit tudi malo pohajat na kakšn hrib da vidiš tudi kako nepomemben majhen mravljič na tem planetu si . 1 Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 18. maj 2012 Prijavi Deli 18. maj 2012 Grki so imeli znanje od starejših narodov- egipčanov, kaldejcev, itd...prav tako se ponekod v Bibliji lepo vidi, da so določeni teksti samo prepis starejših zapisov, samo da so malo olepšani po krščanskih merilih...kar pa niso razumeli so pustili in kdor zna dešifrirat lahko vidi, da se nanaša na obdobje še preden se je Jezus rodil...Jezusovo življenje najbolj natančno opisujejo rokopisi, ki so jih šele pred kratkim najdli v egiptu (kumranski zapisi)...pomen takih imen so vedeli samo posvečenci, ne pa obični ljudje, zato pa obstaja danes veliko napačnih tolmačenj in ne vem kaj še vse...v Jezusovo življenje se ne bom spuščal, ker je lepo opisan v nekaterih spisih... Še enkrat bom ponovil svete spise, bajke, zgodbice je treba tudi pravilno razumet, zato se pa rabi duhovni učitelj al pa nekdo, ki je to pot že prehodil...drugače lahko komot pride do fanatizma, ipd...Da ne odugovlačim...evo bistvo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Za pravilno razumevanje je potrebno mal razumet jezik prispodob, ki so ga včasih bolje razumeli, ne pa prebirat razne nakladače, ki iz vsega delajo dober posel in fajn služijo. Grško Sveto pismo pa je zgolj prevod izvirnega Judovskega Svetega pisma. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 18. maj 2012 Prijavi Deli 18. maj 2012 namažem se z olivnim oljemdanes sem kristos in uživam ker sem tudi jaz (duša) jezusNi tako preprosto. Iz konteksta stare zaveze je vidno, da prihod maziljenega pomeni prihod odrešenika, ne gre samo za to, da se namažeš z olivnim oljem. Ime Jezus pa pride iz besede Jeho šua, skrajšano Ješua, kar pomeni odrešenik pomaga. Ti pa nisi odrešenik, ki pomaga, ampak si žal še sam zelo pomoči potreben Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 18. maj 2012 Prijavi Deli 18. maj 2012 emanuel tudi bog ni "dokončen" ... se razvija ... skozi nas, ki smo njegovi delci in smo "on"prej ali slej sprejmeš tudi ti to dejstvo ...Bog je dokončen in popoln, samo mi se razvijamo (ali pa padamo ), da bomo nekoč Njemu podobni. Bog ustvaja človeka po svoji (duhovni!) podobi, kajti človek je duhovno bitje, ki se začasno nahaja v telesu! jezus in tvoj bog stvarnik ... je tvoj najboljši prijatelj ... ves čas je s teboj ...je vseprisoten v tebi ...najbolje te pozna ... najbolj te ma rad ...najbolj te razume ...ne želi te prizadet ... in zatoda bi tudi ti njega imel radpočne skupaj s teboj vse bedarije, kot jih počneš ti ... S prvi delom se strinjam Zaključek pa je čist zgrešen Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. maj 2012 Prijavi Deli 18. maj 2012 Za pravilno razumevanje je potrebno mal razumet jezik prispodob, ki so ga včasih bolje razumeli, ne pa prebirat razne nakladače, ki iz vsega delajo dober posel in fajn služijo. Grško Sveto pismo pa je zgolj prevod izvirnega Judovskega Svetega pisma. Jap, pravilno razumet...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yes.gif Kar se pa nakladačev tiče, si pa že sam podal delni odgovor...izvor judovskega znanja je kabala...tudi oni so imeli posvečence, ki so razumeli njihove tekste malo bolj v globino, bolj kot njihovi obični ljudje...jaz samo podajam iste razlage, ki sem jih pač dobil iz drugega vira...bistvo pa ostaja isto... Je pa tukaj treba prišteti še izkušnje v malo bolj globji meditaciji...ali izkušnje vodijo v tej smeri kot opisujejo bukvice ali ne...prebiranje knjigic je lahko pripomoček ali ovira...glavne stvari se zgodijo v meditaciji, transu al kakorkoli že kdo imenuje to stanje...tam se dobijo tiste glavne izkušnje katero pot je dobro sledit...potem pa ponavadi sledi, da človeka nekatere stvari pritegnejo nekatere ga pa avtomatsko odbijejo...in če res sledi pravi poti potem mu tudi prihajajo prave informacije in ljudje nasproti...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.