Skoči na vsebino

Goljufije novinarjev....

pjotra

Recommended Posts

no, dragi moji, tole sem pred kratkim dobila na mail http://www.aish.com/movies/JP/PhotoFraud.asp

... zanimivo!!! in to si privošči celo reuters :xx!:

kakšno je kaj vaše mnenje....?

no, jaz tako in tako ne verjamem vsemu, kar vidim in slišim na TV ali radiu....

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Deli na socialnih omrežjih

Zlo neprofesionalno morm rečt, po drugi strani pa spet - a se je kdo vprašal kolk zahtevni so ljudje????

Ja kadar je kej zbombardiran vsi hočejo dramo, kje je kak mrtvec na sliki, kje je kaka igračka da lahk mal bolj žalujemo ker je bil not tut otrok in se zgražamo kaj počne nasilje. Nekdo, ki je tako dolgo že fotograf pa mu rečejo da naj naredi zanimive slike, more bit zlo v stiski če nima kaj - po mnenju šefov "zanimivega" posnet xrolleyesx

Ni opravičljivo, je pa vsekakor realna slika današnjega potrošnika - ki ne kupi, če ni dovolj "akcije" tut v časopisih ja!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

zahtevni ljudje gor ali dol: novinar ne sme ponarejati informacij, - potem raje naj ne bo novinar, novinarska hiša pa naj za vedno zapre svoja vrata...

morda sem prevelik idealist, ampak mnenja ne bom spremenila...

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

me sploh ne preseneča :xx!:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Novinarji so kakrsni so, tega ne morem spremeniti. Zato pa ze 6 ali vec let ne berem casopisov, TV-ja pa itak nimam.

Ce pa mi slucajno pride v roke kaksen casnik, se samo cudim da ljudje se berejo te stvari.

Tezko je imeti svoje mnenje in stalisce do kaksne zadeve ob vseh vplivih medijev na nas.

Ko sem bil pred kratkim na eni prireditvi, sem se potem z radovednostjo lotil clanka o tem dogodku.

In rezultat. O dogodku nisem zvedel nic, bral sem lahko samo o stanju uma tega pisca, kar pa me ni zanimalo.

En pregovor pravi, da postane 1000 krat ponovljena laz resnica.

x:)x

O novinarjih bi se dalo razpravljat :sori:

No, pa sploh o medijih.

Bom sicer mal iz teme, ampak vseen...

Ko grem kupovat časopise in vidim pestro izbiro TRAČ časopisov, kar xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Resnično ne vem, kdo je naročen na te revije in jih redno kupuje. Koga zanima, kaj je jedel Omar Naber in s kom se druži Rebeka Dremelj. A to je lahkotno branje? Obup.

Potem pa tale naš Direkt, za katerga je una novinarka ( kva je že, k je napisala tisto butasto knjigo ) povedala, da ponarjejajo dokumente in se dejansko stvari zmišljujejo za gledanost. Po TV je bila zadnjič reklama za Direkt v smislu: Jutri v Direktu: ŠOKANTNO - Rebeka Dremelj poka od celulita :eek: :eek: :eek: :eek:

Res šokantno :xx!: :xx!: xrolleyesx

Pa te E+ scene...Jeleno iz E+ bi itak najraje okol ušes x:o)x x:o)x

Pa sej niso samo te revije...

Berem Dnevnik, evo, je isto več bedarij, kot česa dokaj berljivega.

Berem Finance...dobro, to še gre meni, čeprav bi par Mićotov in njemu podobnih skenslala, ker so njihove kolumne čisto mimo xrolleyesx Potem pa novinarji pišejo o uspešnem poslovanju tega in drugega podjetja, na faksu nas pa učijo in opozarjajo na določene članke iz Financ, kjer delajo novinarji osnovne napake...

Ni več to to no.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

No, pa sploh o medijih.

Ko grem kupovat časopise in vidim pestro izbiro TRAČ časopisov, kar xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Resnično ne vem, kdo je naročen na te revije in jih redno kupuje. Koga zanima, kaj je jedel Omar Naber in s kom se druži Rebeka Dremelj. A to je lahkotno branje? Obup.

Potem pa tale naš Direkt, za katerga je una novinarka ( kva je že, k je napisala tisto butasto knjigo ) povedala, da ponarjejajo dokumente in se dejansko stvari zmišljujejo za gledanost. Po TV je bila zadnjič reklama za Direkt v smislu: Jutri v Direktu: ŠOKANTNO - Rebeka Dremelj poka od celulita :eek: :eek: :eek: :eek:

Berem Finance...dobro, to še gre meni, čeprav bi par Mićotov in njemu podobnih skenslala, ker so njihove kolumne čisto mimo xrolleyesx Potem pa novinarji pišejo o uspešnem poslovanju tega in drugega podjetja, na faksu nas pa učijo in opozarjajo na določene članke iz Financ, kjer delajo novinarji osnovne napake...

Ni več to to no.

hmmm, draga mišeljka, sam a veš, da je to vzajemno, če neb blo rumenega tiska oz. trača, potem tud slave neb blo, to je vse povezano, bolj oz. več se piše o neki osebi, pozitivno ali negativno, bolj bo prepoznaven in večji rating bo imel... to tako deluje, brez teh "trač" medijev tudi "ZVEZD" neb blo.

lp

honor and respect

No, pa sploh o medijih.

Ni več to to no.

Vsaj na enem področju je v Sloveniji pestra izbira x:o)x . Sem ravno danes pri teti pokukal v eno takšno revijo in izvedel presenetljivo novico, da je šla neka naša estradnica s fantom na sladoled. Pomisli, sredi poletja xrolleyesx :eek: Mislim, da sem se s tem, za letos, tračev nabral.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Dokler bodo bralci, bojo tud novinarji. Trg medijev je kar oster in ce hoces imeti bralce, se moras prilagajat njim. Zato so lahko mediji odlicen pokazatelj kje se nahaja neka druzba.

V razlicnih podrocjih sveta se pise na razlicne nacine. Ce se bo druzba spreminjala, se bodo posledicno spreminjali tudi mediji.

Ni lepsega, kot skuhati si kafico in v miru pogledati casopis, pa se ksn cik zraven skadit. Pol pa ratas pameten in lahko razpravljas o dogodkih. x:)x

no, dragi moji, tole sem pred kratkim dobila na mail http://www.aish.com/movies/JP/PhotoFraud.asp

... zanimivo!!! in to si privošči celo reuters :xx!:

kakšno je kaj vaše mnenje....?

no, jaz tako in tako ne verjamem vsemu, kar vidim in slišim na TV ali radiu....

A to zelite povedati da se pa tam nic slabega ne dogaja ali zelite kaj drugega??

V bistvu to sploh ni tako zelo narobe..samo malo prirejena resnica pac. Ce bi delovali nesebicno in v duhu miru bi morali take "ponaredke" celo podpirati saj s svojo sporocilnostjo (pa cetudi umetno dramatizirano) le opozarjajo na nekaj kar clovek danes vec ne bi potreboval...Po vasih komentarjh sodec pa je to spet samo zapiranje oci pred zlom.

Goljufivi novinarji...manipulativni novinarji..so pa mnogo bolj pokvarjeni in skriti..ceprav vplivajo na vasa razmisljanja cisto vsak dan..vi pa tega ne opazite..le pozirate njihove nesmisle in se umsko prostituirate. Najdite take..ne pa da se spravljate na novinarje oz. fotografe, ki sicer iscejo neko slavo ampak imajo njihova dela lahko kljub vsemu pozitivne posledice v smislu da je/bo potrebno narediti tudi kaj v smeri miru..pa kjerkoli ze!!

***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem***

Animos.Ednevnik.si

Hehe jest sm se enkrat tko od srca nasmejala ko je reporter od ePlus vprasal Drnovska kaj meni o ePLus pa je odgovoril, da se opravicuje ampak da bo moral povprasati prijatelje za nasvet ker naceloma ne gleda televizije ... x:)x
velike sanje malega vesolcka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...